Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.389.338
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen

Moze netko dati link od gameplaya?

http://isvijet.com.hr

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Edge kaže...

Moze netko dati link od gameplaya?

Nije bilo nikakvog gameplaya, možda na E3 bude.

@Praetorian

Nadam se da bude onda i meni radilo kak spada. Otvorit portove nije problem, a možda uspijem i nagnjaviti t-com da mi uvali kvalitetniji router. 

@rookica

A možemo, al nemam pojam gdje je lik doma. Možda spiskamo 150 eura na benzin i janjetinu samo do njega.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Moram si početi arhivirati tvoje postove da imam nešto da me raspoloži kad budem depresivan. Stvarno... vau... ne vjerujem.

A kaj ne vjeruješ? U sebe? Kad si tako siguran uloži deset da bi zaradio sto?  Kakav problem? Ja ti dobronamjerno hoću reći kaj sam skužio uz pomoć drugih ljudi a ti odmah vrijeđaš i vraćaš neke zaboravljene i prožvakane teme? Zašto?

16 godina

Ali movie, samo Fifa zajebava. Svi se žale na EA servere.. Ne možeš sad se praviti glup. Na tvom ruteru rafi, na thomsonu ne.  Samo Fifa! Samo Fifa! Imao sam thomsona i znam sta pričam.  Morao sam se na gigaseta prebaciti samo zbog fife. 

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

Ali movie, samo Fifa zajebava. Svi se žale na EA servere.. Ne možeš sad se praviti glup. Na tvom ruteru rafi, na thomsonu ne.  Samo Fifa! Samo Fifa! Imao sam thomsona i znam sta pričam.  Morao sam se na gigaseta prebaciti samo zbog fife. 

A kaj se ja pravim? Zar ne smijem reći kako nemam problema? Zar je to zabranjeno? Zar moram lagati kako ne bi dobio palac dolje?  Sam kažeš kako prelaskom na siemens nemaš problema? Kaj fifa razlikuje modeme? Mislim, ne znam u čemu je fora ali zamjena modema riješava problem ljudima koji su problem imali. Ako misliš da lažem dođi igrati k meni pa se sam uvjeri. Ja ea servere nisam jednom riječju spomenuo, samo sam rekao da meni igra ne crkva.

Zar sam i zbog toga kriv?  Zašto je to tako?  Otkud ja znam, ali eto nekim čudom igram bez problema... i da zaboravio sam napomenuti , trenutno mi je thompson upregnut i opet igram bez problema..

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 17:37 (movie).
16 godina

Ti igras bez problema, igram i ja otkad sam na novom ruteru. Tisuce drugih ima problem. Ea serveri su losi, pomiri se s tim. Mi imamo srecu, ali ne mozes opravdavati ea ako je jedino rjesenje kupnja novog modema. Oces mi reci da ako ti BF recimo ne prepoznaje novi skupi miš da je to u redu jer tcom prijatelju njegov jeftiniji ili skuplji od tvog prepoznaje? Ne nije u redu. Daj movie odustani pls..

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
Nisu ni konamijeci serveri med i mlijeko. Imam 2012 i 2013 i ako bih sveukupno zbrajao izgubio sam preko 200 bldova zbog njih. Ali tu je i tcom imao utjecaja. Ali dakako, pesovi serveri su puno bolji id srotnih fifiniih. Daleko bolji.
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Ti igras bez problema, igram i ja otkad sam na novom ruteru. Tisuce drugih ima problem. Ea serveri su losi, pomiri se s tim. Mi imamo srecu, ali ne mozes opravdavati ea ako je jedino rjesenje kupnja novog modema. Oces mi reci da ako ti BF recimo ne prepoznaje novi skupi miš da je to u redu jer tcom prijatelju njegov jeftiniji ili skuplji od tvog prepoznaje? Ne nije u redu. Daj movie odustani pls..

Ali ja to ne znam niti to komentiram niti me to interesira,  Ja sam samo želio pomoći čovjeku te sam mu rekao da pomaže promjena modema i da ja nemam  problema s crkavanjem igre.  I u čemu je sad problem? Pa zar ne smijem iznijeti vlastito iskustvo? Stvarate takve konstrukcije da boli glava.  Od miša napravite slona a bez potrebe... samo čekate da nešto kažem pa da dvije stranice napadate i vrijeđate bez ikakve potrebe. Čovjek kaže da mu igra crkava, ja mu kažem da pomaže promjena modema jer su mnogi tako riješili problem i da ja problem nemam.  I kaj sad? Opet sam nečiji odvjetnik, opet branim neobranjivo, opet te provociram.... itd?  Svašta...

15 godina
neaktivan
Naporan si al stvarno. Se tak doma s mamom radpravljas kad ti ponudi pravu coca colu i sky colu?
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
6 2 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...
Naporan si al stvarno. Se tak doma s mamom radpravljas kad ti ponudi pravu coca colu i sky colu?

Ti imaš nekih psihičkih problema?  Za razliku od tebe meni mama ne kupuje coca colu.. ja svoju uzdržavam godinama dok tvoja uzdržava tebe  još tko zna koliko godina, zato ne s..i...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 18:30 (movie).
15 godina
neaktivan
Ja imam psihickih problems a vec 3 stranice pokusavas nesto srat sto vise mozes. Odi u fifinu temu lijepo i oricaj kako su golmani savrseni i neznam ti ha sta. Shvati da nemozes nikome nametnuti svoje misljenje ali ti to radis iz posta u post.
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...
Ja imam psihickih problems a vec 3 stranice pokusavas nesto srat sto vise mozes. Odi u fifinu temu lijepo i oricaj kako su golmani savrseni i neznam ti ha sta. Shvati da nemozes nikome nametnuti svoje misljenje ali ti to radis iz posta u post.

Da nemaš psihičkih problema shvatio bi da ja nikome ne namećem ništa. Daj mi izvuci jedan moj post u kojem ti ja nešto namećem?

Kad nemaš nikakav argument uvijek izvućeš onaj stari, golmana. Pa majstore, mi zadnjih nekoliko strana raspravljamo o nećem drugom a ne o golmanima.

No tebi to ne smeta da se vratiš na staru prožvakanu temu. Izgleda da je sljepilo neizljećiva bolest?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 18:46 (movie).
15 godina
neaktivan
Citaj zadnjih 3 stranice, to si radio i u pes2013 temi. Ja te nemrem podnjet vise, cim dodem u ovu temu i vidim da ti je dreammaker ili ostali citirali post, znam da seres oko neceg a to su golmani. Iskreno receno, kad si toliko pametan, napravi svoju nogometnu igru, kupi licence, koristi novi i napredan engine, i ucini golmane savrsenim. Nema se smislas tobom raspravljat.
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Tebi fifa savršeno radi, igra je simulacija čista, uz poneki bug koji ti ne smeta.  Golmani su ti probavljivi i sasvim ti je normalno da ljudi kupuju nove modeme zbog loših servera koji pokreću igru.  Shvatili smo movie, sad prestani provocirati, jer si Itekako svjestan da to radiš ;)

šumski put je bio ravan.
15 godina

Svake godine ista priča u ovim temama...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
ph3nom_gamer kaže...

Istina. Ajmo malo o vozilima i balistici oružja. Mislite da će popraviti driftanje autića hitne pomoći?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Tommy_123 kaže...
Citaj zadnjih 3 stranice, to si radio i u pes2013 temi. Ja te nemrem podnjet vise, cim dodem u ovu temu i vidim da ti je dreammaker ili ostali citirali post, znam da seres oko neceg a to su golmani. Iskreno receno, kad si toliko pametan, napravi svoju nogometnu igru, kupi licence, koristi novi i napredan engine, i ucini golmane savrsenim. Nema se smislas tobom raspravljat.

Stvarno pričaš napamet i bezveze. S dreammakerom zadnjih dvije tri stranice uopće nisam govorio o golmanima već o pucanju veze pri igranju i problemima vezanim uz to. Zašto sada ponovno vraćaš golmane kad ja uopće ne govorim o njima? Kad ne znaš kaj bi rekao, samo spomeneš golmane i jedva čekaš da ti nešto odgovorim pa da se možeš nastaviti svađati?  Čemu to?

13 godina
movie kaže...

Stvarno pričaš napamet i bezveze. S dreammakerom zadnjih dvije tri stranice uopće nisam govorio o golmanima već o pucanju veze pri igranju i problemima vezanim uz to. Zašto sada ponovno vraćaš golmane kad ja uopće ne govorim o njima? Kad ne znaš kaj bi rekao, samo spomeneš golmane i jedva čekaš da ti nešto odgovorim pa da se možeš nastaviti svađati?  Čemu to?

dodaj sam sebe na ignore

15 godina
Hexfire kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Istina. Ajmo malo o vozilima i balistici oružja. Mislite da će popraviti driftanje autića hitne pomoći?

17 godina
dreammaker kaže...

Tebi fifa savršeno radi, igra je simulacija čista, uz poneki bug koji ti ne smeta.  Golmani su ti probavljivi i sasvim ti je normalno da ljudi kupuju nove modeme zbog loših servera koji pokreću igru.  Shvatili smo movie, sad prestani provocirati, jer si Itekako svjestan da to radiš ;)

Ja nikada i nigdje nisam rekao da je fifa savršena igra niti da mi savršeno radi. Zašto izvlačiš konstrukcije koje tebi odgovaraju?  Odi na fifinu temu pa prolistaj moje komentare pa vidi koliko puta sam kritizirao igru. Nema smisla da to ponavljam u ovoj temi jer nije niti mjesto niti vrijeme a niti to ikoga ovdje interesira.

U današnjoj temi pucanje veze o kojoj se govorilo na zadnje dvije tri strane, po čemu ja ikoga provociram? Samo sam rekao da ja s tim nemam problema i da su ljudi problem rješavali promjenom modema?  Zar je to provokacija? Nalijepili ste se na moje riječi i hoćete se oko ničega svađati zadnje dvije stranice?

Je li to tebi normalno?  I odmah u glavu, glup si, nisi normalan, provociraš... fakat, ljudi, koji je vaš problem?

15 godina

I, vele novi engine a? Jel izašao igdje kakav gameplay da vidimo to?

Gledao sam neki filmić di neki frajer priča o novim značajkama, fora, ali dok ne vidim, dotad sam nevjerni toma

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

Gledao sam neki filmić di neki frajer priča o novim značajkama, fora, ali dok ne vidim, dotad sam nevjerni toma

Novi je enđin, samo pitanje je kako će to sve izgledati budući da do sada nismo vidili nikakav gameplay.

15 godina
ph3nom_gamer kaže...
fila2208 kaže...

Novi je enđin, samo pitanje je kako će to sve izgledati budući da do sada nismo vidili nikakav gameplay.

pa e, to i mene brine, baš me zanima što su toliko nvo napravili. Nadam se kako je lik i rekao da svih ovih godina su klepali novi a pes prodavali na starom.

Valjda će na E3 biti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Kada je tocnije E3 ?
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sstrmi kaže...

dodaj sam sebe na ignore

I što kažeš?  Spama se tema? Potpuno se slažem s tobom i tvoj mali doprinom tome je nemjerljiv.

15 godina
Tommy_123 kaže...
Kada je tocnije E3 ?

http://www.e3expo.com/

17 godina
Tommy_123 kaže...
Kada je tocnije E3 ?

11.-13.06.2013.

15 godina
neaktivan
Brzo ce E3 onda. Nadam se samo da ce bit gamelaya i najave dema mozda.
ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Gameplay će sigurno biti prikazan... nema idealnijeg mjesta od najvećeg svjetskog sajma zabave.  Samo je pitanje hoće li biti igriv ili montiran ingame filmić od minutu dvije...

15 godina
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Gameplay će sigurno biti prikazan... nema idealnijeg mjesta od najvećeg svjetskog sajma zabave.  Samo je pitanje hoće li biti igriv ili montiran ingame filmić od minutu dvije...

Puno igara nudi igrive demo-e. nadajmo se da će i pes bit među njima. Moram priznati da sam skeptičan da opet ne uvale isti engine.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice