Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 799.147
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

pOZDRAV,IMAM PAR PITANJA MOŽE LI SE NA PES 2013 PRIČATI(RAZGOVARATI) S IGRAČIMA?mOGU LI JA NAPRVITI SVOJU NEKU LIGU I NPR DA 20 KLUBOA U TU LIGU STAVIM I NAPRIMJER KADA IGRAM MASTER LIGU S NAPOLIEM HOCE LI MI DA LIGA BITI U TOM MENIJU?iMAO SAM JOŠ PITANJA ALI SAM IH ZABORAVIO.hOCU LI U PES 2014 MOCI JA SAM ODLUCITI KOLIKU CU CJENU PONUDITI NEKOM IGRACU DA DODJE KOD MENE JER JE GLUPO JA POŠALJEM PONUDU I OI PRIHVATE I SAMI SVOU CJENU STAVE ZNAM DA JA TU CJENU MOGU SPUSTITI.

P.S Oprostite za caps lock

0 7 hvala 0
13 godina
neaktivan

mozda nebi trebo ovdje pisat ali je ne znam gdje cu :D.....hoce neko da se mijenja?..ja njemu fifu 13 on meni pes 13??

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

mozel mi netko pomoc??imam problem koji neznam rijesit..kad igram MLO cesto mi se desi da me izbaci sa utakmice jako cesto pred kraj tekme a najcesce kad ja vodim i pogotovo kad igram protiv jakog protivnika??hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
jozaaa kaže...

mozel mi netko pomoc??imam problem koji neznam rijesit..kad igram MLO cesto mi se desi da me izbaci sa utakmice jako cesto pred kraj tekme a najcesce kad ja vodim i pogotovo kad igram protiv jakog protivnika??hvala

tip upali torrente i fino uspori vezu i utakmica se prekida a bodovi nikom ne idu....nažalost tu nema ljeka {#}

16 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

pOZDRAV,IMAM PAR PITANJA MOŽE LI SE NA PES 2013 PRIČATI(RAZGOVARATI) S IGRAČIMA?mOGU LI JA NAPRVITI SVOJU NEKU LIGU I NPR DA 20 KLUBOA U TU LIGU STAVIM I NAPRIMJER KADA IGRAM MASTER LIGU S NAPOLIEM HOCE LI MI DA LIGA BITI U TOM MENIJU?iMAO SAM JOŠ PITANJA ALI SAM IH ZABORAVIO.hOCU LI U PES 2014 MOCI JA SAM ODLUCITI KOLIKU CU CJENU PONUDITI NEKOM IGRACU DA DODJE KOD MENE JER JE GLUPO JA POŠALJEM PONUDU I OI PRIHVATE I SAMI SVOU CJENU STAVE ZNAM DA JA TU CJENU MOGU SPUSTITI.

P.S Oprostite za caps lock

{#}

12 godina
neaktivan

to ok..ali gubim i bodove i u MLO igraci gube utakmice..mislim stvarno je bzveze

12 godina
neaktivan

pozz, poceo sam tek u zadnje vrijeme igrati ovaj pes pa me zanima da li netko može objasniti što znače pojedine opcije u jenkey gameplay tool-u. Nikako da shvatim koja kombinacija najbolje odgovara za igru najsličniju pravoj simulaciji.. Što predstavlja ai level i uz to enforce ai balance (znam si to prevesti ali mi to u igri ne djeluje bas tako) i ai optimized mode? Nešto probam pa mi ai divlja da im ne mogu doci do gola kolko su dobri pa onda opet nešto malo promijenim pa ko najveci debili mi se micu od lopte u obrani i tako.. Ili ako netko može reći na kojim postavkama igra bio bih zahvalan {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ovaj pes je zivo sranje..

0 5 hvala 0
17 godina
jozaaa kaže...

ovaj pes je zivo sranje..

Ti si mučki provokator!

17 godina
odjavljen

Kak me nervira ekipa koja gubi u multiplayeru pa upali torrent da se zblokira igra i na kraju nitko ne dobije bodove niti ne gubi.

Neka konjusina ima 660 bodova dok ja 620 i trpam ga 4-0 i pokrene torrent i bodovi aj bok.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nekuzim ni ja...zato igram friendly match lobby di ce ti rijetko netko izac jel igras za nista al dogada se i tu jer uvjek imas pacijenata..ja imam rejting 730 i dode ti lik od 980 i povedem ga 3-0 u 20min i naravno steker i nikom nista..sta ti vrijedi 980 kad realno nemas ni 300??Pes 2014 necu sigurno org kupit dok nevidim da su to sredili jer zbog online igranja sam i kupio 2013

15 godina
neaktivan
Edge kaže...

Kak me nervira ekipa koja gubi u multiplayeru pa upali torrent da se zblokira igra i na kraju nitko ne dobije bodove niti ne gubi.

Neka konjusina ima 660 bodova dok ja 620 i trpam ga 4-0 i pokrene torrent i bodovi aj bok.

Anti- Cheat sistem je u težem kjurcu u pesu. Malo ti net upali lag i izbaci i ko da se tekma nije igrala.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan

ajmo decki jel ima tu koji da igra uopce online ili samo zvacete tu bzvz..da bacim koju da vidim jesam jos u formi{#}tommy_123 obecao si mi tekmu jos prosle godine??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Žemo sad ako oćeš ;)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

gdje si?

17 godina
Keby kaže...

gdje si?

Čeka da izgubiš volju!

13 godina
neaktivan

pa ocito...svi pisu tu svi sve znaju kad treba bacit koju online onda nist..hmm

17 godina
Keby kaže...

pa ocito...svi pisu tu svi sve znaju kad treba bacit koju online onda nist..hmm

Treba očuvati aureolu nepobjedivosti.. ne kužiš ti to...

13 godina
neaktivan

kuzim kuzim...{#}

12 godina
neaktivan

za online pes 2013 potreban je register code sto je to i sto cu tu upisati 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

taj reg code se dobije uz igricu...naravno ako si ju kupio

12 godina
neaktivan

ovako,ja imam original igricu,i svom prijatelju sam dao taj kod,i sad ja nemogu igrat online,molim nekog ako moze da mi kaze neki kod koji ce bit dobar,hvala unaprijed :)

matija13
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
dakle, poklonio si frendu oko 200 KN, ili koliko već košta PES hah ;)
ne može ti niko ovdje dati kod, piratstvo na forumu je zabranjeno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

znam,nisam znao da ja necu moci,a molim vas daj hh

matija13
12 godina
neaktivan

pozdrav ljudi! e ovako:

instalirao sam pes 2013, stavio patch najnoviju verziju 4.0., ušao u igru sve super radilo i kada sam otišao u master ligu i izabrao klub izbaci me iz igre tj pisalo mi pes13 je prestao raditi. pokušao sam opet ući u igru ali ne mogu stalno mi izbacuje da je pes prestao raditi. dali netko ima riješenje za ovaj problem? hvala

e da i još nešto...igram pes na laptopu i u setings mi pokazuje da mi uzima integriranu grafičku karticu, umjesto da uzima ati radeonuku koju imam. pa ako netko zna kako to prebaciti, da budem siguran da je na ati-u. dali se ode na postavke grafičke kartice tj ''catalyst control center'' i stavi samo na ''high performance''?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 15:18 (ent_x).

0 0 hvala 0
15 godina
ent_x kaže...

pozdrav ljudi! e ovako:

instalirao sam pes 2013, stavio patch najnoviju verziju 4.0., ušao u igru sve super radilo i kada sam otišao u master ligu i izabrao klub izbaci me iz igre tj pisalo mi pes13 je prestao raditi. pokušao sam opet ući u igru ali ne mogu stalno mi izbacuje da je pes prestao raditi. dali netko ima riješenje za ovaj problem? hvala

pokreni igru kao administrator..

12 godina
neaktivan

gdje da odem, nisam gamer pa nemam iskustva kako se to pokrece?

16 godina

Desni klik na launcher igre.. run as administrator..

Only God Can Judge Me
12 godina
neaktivan

hvala vam puno, radi ali evo sad opet pokusao igrati master ligu i izbaci me =/

e da i još samo nešto...igram pes na laptopu i u setings mi pokazuje da mi uzima integriranu grafičku karticu, umjesto da uzima ati radeonuku koju imam. pa ako netko zna kako to prebaciti, da budem siguran da je na ati-u. dali se ode na postavke grafičke kartice tj ''catalyst control center'' i stavi samo na ''high performance''?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 15:51 (ent_x).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imao sam isti problem reinstal PES i kada ga budes instalirao ugasi antivirus(ugasi antivirus ako imas JOGURT verziju),a ako ima oriđiđi makni patch i pokrni kao administrator.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice