i meni se dešavao lag i onda sam pogledao temperaturu procesora i bila je ogromna, a problem sam riješo čišćenjem prašine i promjenom paste
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi trebam pomoć imam pes 2013 i koju rezoluciju da stavi i grafiku kako da namjestim želim uživati igrajući pes da to bude odlično
opet isto, čak i reinstalirao winse, ako netko sazna razlog laga, trzaja u pesu na solidnoj konfi nek javi, jer sam svašta pokušavao ali stalno isto, dok mi se npr. na 2-3 puta jeftinijoj, a i slabijoj grafi sa dx10 to nije dešavalo..
ja isto stvarno nemam pojma, ne znam što bi VIŠE pokušao, dok mi Far Cry3, novi Hitman itd.. na ultra šljaka i proc radi jače i grafa na oko 75 i više stupnjeva-al rade, a pes ima laga sa grafom i procom na pola snage rada i 8gb kingston hyperx na 1600mhz... smiješno malo..
Kada skinem zadnji patch nemogu pokrenut igricu. Dali može kakva pomoć. Inače imam orginal dvd igricu
ja isto stvarno nemam pojma, ne znam što bi VIŠE pokušao, dok mi Far Cry3, novi Hitman itd.. na ultra šljaka i proc radi jače i grafa na oko 75 i više stupnjeva-al rade, a pes ima laga sa grafom i procom na pola snage rada i 8gb kingston hyperx na 1600mhz... smiješno malo..
mislim da sam riješio problem "laga" nakon dugo vremena, nisu mi se podudarali herci grafičke sa hercima namještenim po defoultu u winsima, tako da eto ako netko bude imao sličan problem-pokušajte zaviriti u herce :)
mislim da sam riješio problem "laga" nakon dugo vremena, nisu mi se podudarali herci grafičke sa hercima namještenim po defoultu u winsima, tako da eto ako netko bude imao sličan problem-pokušajte zaviriti u herce :)
Imam problema sa lagom svaki put kad golman ispucava loptu.. di mogu pogledat, namjestit te herce??
pogledaj u software od grafe, ati ili nvidia ovisi koju imaš i onda na zaslon desni miš klik na rezoluciju, pa na advanced settings, pretpostavljam da imaš win7, trebalo bi se podudarati, naravno ovisi i koji monitor imaš.. ako ne uspiješ javi mi se u pp pa možemo preko teamwivera..
pogledaj u software od grafe, ati ili nvidia ovisi koju imaš i onda na zaslon desni miš klik na rezoluciju, pa na advanced settings, pretpostavljam da imaš win7, trebalo bi se podudarati, naravno ovisi i koji monitor imaš.. ako ne uspiješ javi mi se u pp pa možemo preko teamwivera..
probat ću, pa ti javim :)
Pa dobro kako se nakraju može igrati 2 vs 2?
Pa dobro kako se nakraju može igrati 2 vs 2?
4 yojstica uključiš u usb, 4 čaše i za početak 2 kile žuje 
Oće netko kupiti ključ. 150kn. da ne moze jeftinije 
Oće netko kupiti ključ. 150kn. da ne moze jeftinije 
Ja sam jedva box verziju za 100kn prodao, budi sretan ako i tolko dobiješ.
pa i nije preskupo,najjeftiniji key košta 180 kuna ako se ne varam.
Poz!
Imam osnovnu verziju 1.00
Može mi neko dat link koji provjereno radi da imam sve org dresove?
Bio sam skinuo PESEDIT ali mi nije htio uć u igru nakon toga....
Poz!
Izašla je 3.0 verzija
ovima kojima je trzanje dio pes13... Brat mi je imao taj problem na dovoljno jakom laptopu.
Isključiti automatske promjene pozadina u windowsima i internet vezu za vrijeme igre i sve leti.
+++
Isključiti vsync u vanjskom settingsu.
ovima kojima je trzanje dio pes13... Brat mi je imao taj problem na dovoljno jakom laptopu.
Isključiti automatske promjene pozadina u windowsima i internet vezu za vrijeme igre i sve leti.
+++
Isključiti vsync u vanjskom settingsu.
čitao sam i o tome, ali meni je pomoglo naštimavanjem herca, pa eto imate dvije solucije ako ne upali jedna.
Poz!
Izašla je 3.0 verzija
Jel se to može instal na osnovnu verziju 1.00?
da
Dragi prijatelji danas sam klincu kupio Pro Evolution 2013 stavili smo ga u računalo i igrao je ali ga nismo instalirali nego čini mi se da je pisaolo pokreni.
Sad imamo problem posljepodne ga računalo kad stavimo cd u ladicu neće više pokrenuti dali smo mogli nešto pokvariti ,dali ima nade da ga poh+krenemo molim pomozite
Dragi prijatelji danas sam klincu kupio Pro Evolution 2013 stavili smo ga u računalo i igrao je ali ga nismo instalirali nego čini mi se da je pisaolo pokreni.
Sad imamo problem posljepodne ga računalo kad stavimo cd u ladicu neće više pokrenuti dali smo mogli nešto pokvariti ,dali ima nade da ga poh+krenemo molim pomozite
Igra se mora instalirat i dok se instalira pomoću cda kojeg staviš u komp ti se igra pokreće. Nađeš pes2013.exe i to je to. Ali imaš i krek za koji ti netreba cd, znaći instaliraš igru prvo, pa najnoviji patch a to je 1.03 i onda nađeš krek za 1.03 verziju i pokrećeš igru bez beda
ja imam orginal disk ali računalo ga neće pokrenuti kad smo ga prvi put pokretali nismo ga instalirali niti upisivali kod sam smo ga pokrenuli i odmah smo ušli u igricu ali sad računalo meće više pokrenudi disk
Bok
Kupio sam klincu pes 2013 jucer smo umjesto instalacije kliknuli pokreni igru potom je on malo igrao isti dan popdne je vise nismo mogli pokrenuti kad stavimo cd racunali kaze da nema diska dali netko zna kako po ovno pokeenuri igru pa da je instaliramo pomozite
dali mi netko može pomoći oko instalacije
Postoji li HNL patch?
koliko sam upućen još je u izradi.
Kad igram online svaki put mi pokazuje da je slab signal ili mi cak pukne veza i igra se pomalo "vuce",tj. kao da mi potezi kasne. Da li je to cesta pojava ili do mene? Imam brzinu neta 4 mbit na Optimi. Da li je to do njih ili bi ja trebao povecati brzinu? ;)