Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 786.686
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi imam problem,naime otad sam instalirao patch 1.03 ne želi mi ući u igru ...deinstaliram i sve ponovno i radi sve dok opet ne skinem patch.Ne radi nii kao administator.

Jel još neko imao sličan problem? Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013

kad udes u igricu i baci te na onu web stranicu da skines patch pa tamo imaš dva filea, e nemoj onaj prvi skidat ni instalirat samo instaliraj patch onda ce ti pokrenut igru...ista stvar je i meni bila

15 godina

Pozdrav PES ekipa.

Kupio bih igru ali prije toga imam par pitanja.

Do ovog zadnjeg Patcha 1.03 koliko sam polovio nije bilo moguće igrati 2vs2 odnosno moglo se ali si upravljao samo JEDNIM igračem!!

To je jadno. Dali je to sad riješeno s ovom zakrpom?

Može li to netko potvrditi.

Ovu igru bih kupio isključivo kako bih mogao s frendovima online igrati i to jedni protiv drugih.

Vidim da se ekipa žali da se ne može kreirati soba u koju pozovem ekipu da međusobno igramo. Kako je onda moguće izvesti da igramo 2vs2?

Dali je moguće da npr na svom PC-u imam još nekoga, pa da imamo kombinaciju ja i još jedan na mom PC-u vs treći frend na svom PC-u??

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 10:26 (izzy007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
izzy007 kaže...

Pozdrav PES ekipa.

Kupio bih igru ali prije toga imam par pitanja.

Do ovog zadnjeg Patcha 1.03 koliko sam polovio nije bilo moguće igrati 2vs2 odnosno moglo se ali si upravljao samo JEDNIM igračem!!

To je jadno. Dali je to sad riješeno s ovom zakrpom?

Može li to netko potvrditi.

Ovu igru bih kupio isključivo kako bih mogao s frendovima online igrati i to jedni protiv drugih.

Vidim da se ekipa žali da se ne može kreirati soba u koju pozovem ekipu da međusobno igramo. Kako je onda moguće izvesti da igramo 2vs2?

Dali je moguće da npr na svom PC-u imam još nekoga, pa da imamo kombinaciju ja i još jedan na mom PC-u vs treći frend na svom PC-u??

Možeš igrat ranked match 2vs2. Sad su u 1.03 dodali opciju za igranje u Communityu mslm opciju za 2vs2. Pogledaj changelog koji sam stavio gore. Sve ti piše.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
protjeran

jel mi neko moze rec koji je zadnji patch?

0 0 hvala 0
15 godina

u Become a legend,ako napravis igraca u latinskoj Amarici(u nekom brazilskom klubu) jel moze on onda poslje napravit transfer u Europu ili samo moze igrat tamo?

EDIT:kak se tu prođe igraca 1 na 1,uvijek se onak pocnu gradit koji god ja budem igrac protvinik mi uzme loptu,di su oni driblinzi?

stavrno m inije jasno,uvijek mi uzmu loptu

i kak napravit efikasnu kontru?

NBA - I love this game !!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 21:19 (mac23).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozz..trazim pomoc ako itko zna kako bi mogao Arsenalu promjeniti stadion,hvalla(skinio sam stadion Emirates a ne mogu ga narediti)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kupio danas kljuc, napravio ID konami, instalirao cist PES, skinu sa neta DLC 3 fajl dt0f i isti kopirao img folder preko starog istoimenog fajla, instalirao oficijalni konami patch v1.03, posto imam samo kljuc nemam dvd skinu no dvd fix i pokrenem igru krenem da se logujem izbaci mi ovo

Unexpected problem occured when communicating to PES 2013 serve 

ugasio firewall, dodao folder pes-a na antivirusu kao excluded, probao masu puta nece stalno mi izbaci ovu gore poruku. isao sam i preko ranking match, online competition, MLO, stisako ESC ali nista....ljudi gdje grijesim ? 

povremeno mi izbacio da sam vec logovan i poslije toga opet onu poruku gore

svaka pomoc uputa dobro bi dosla, hvala

p.s. sa ovog linka 

http://pes13web.winning-eleven.net/pes13w_pc/patch/

sam skinuo i instalirao ovaj drugi fajl

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 17:23 (gorantz).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moze li mi iko pomoc 2-3 po utakmici sve mi se zaledi na 15 sekundi,sta da radim?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

danas mi je dolazio drug koji se bolje razumije, i kada je prebacio u bridged mode, napravio onu konekciju kao prije za dial up :D i podesio portove mogao sam ici online, problem je sto ja i komsija, kod kojeg se inace nalazi modem, dijelimo adsl konekciju, a izgleda ako smo u bridged mode onda samo jedan moze da koristi net. moze li se nekako podesiti dok je modem u router mode-u da igram pes online ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam pitanje ako si se koristio piratskom verzijom tj.skinuo igru s pirate bay-a itd dali možeš igrati online?????

Tnx unaprijed!!

0 1 hvala 0
13 godina
Znalac111 kaže...

Imam pitanje ako si se koristio piratskom verzijom tj.skinuo igru s pirate bay-a itd dali možeš igrati online?????

Tnx unaprijed!!

Nemoš nema te šanse ali šansa uvijek postoji,jedino ako key uzmes nema ti druge a mozda i ima

četri tisuče četristo četrdeset i četri četnika čekaju četvrtog četnika u čakovcu čekičajući čavlima po čeki čačkajući čizmom po čmaru i čurlićući čudno i čedno četvrtkom a čavka čuči na čamovom čamcu
12 godina
neaktivan
Raja imam problem!! skinuo sam poreko torenta pes 13 i intalirao i pisalo mi je da stavim cd, pa sam krekovao a sad mi se ovo javlja
the dinamic library "rld.dll" failed to load. please comfirm that:
- the file was copied over the same folder as the cracked executable
- the antivrus softwere is not false- detecting the file in which case white liste the folder file

sta da radim??

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Skini neku drugu s torenta ova ti neradi

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kupio ju danas platio 259 kn u Technomarketu, joystic također, žica naravno, neće mi više wireles u kuću!!! Kad je žene vidjela poluuuudila, došli mi i do rastave skoro{#}{#}!!!

Nisam pičio PES od 2010. preedugo je to čekanja! Nadam se da neću zažalit što sam je uzeo!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
miro051 kaže...

Kupio ju danas platio 259 kn u Technomarketu, joystic također, žica naravno, neće mi više wireles u kuću!!! Kad je žene vidjela poluuuudila, došli mi i do rastave skoro{#}{#}!!!

Nisam pičio PES od 2010. preedugo je to čekanja! Nadam se da neću zažalit što sam je uzeo!?

ako ne planiraš igrat online, nećeš požalit, ako planiraš igrat online, požalit ćeš :)

12 godina
neaktivan
HDesignz kaže...
miro051 kaže...

ako ne planiraš igrat online, nećeš požalit, ako planiraš igrat online, požalit ćeš :)

Pa PES 2010 sam bio više online, nije valjda da je neigriva, u čemu je kvaka ???{#}

12 godina
neaktivan

Dali moze netko pomoci,skinuo sam PESEdit.com 2013 Patch 2.7 i automacki mi je nareden stadion Emirates(Estadio da Luz) dali se to moze ikako promjeniti da mi nebude taj Estadio da Luz stadion..mozda netko zna kako,bio bih jako zahvalan..HVALLA

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@miro051

kvaka u tome je da ako planiraš igrat online, odmah se pozdravi sa živcima.....previše iskompleksirani ljudi, čim gube lag i prekine se tekma....izgubiš 20 min života za ništa...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imam jedno pitanje:

može li se na pesu 2013 igrat ml sa dva klubova???

0 0 hvala 0
15 godina

Pitanje za znalce. Kad kreiram svoju "privatnu" ligu u koju bi htio pozvati svoju ekipu da igramo online jedan protiv drugoga, dali se tamo mogu priključiti i osobe koje imaju PES na PS3 konzoli ili je to samo za Pc korisnike rezervirano. Znači dali je moguće da ja s PC-a igram protiv nekoga tko ima igru na PS3 i obratno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imam original PES 2013 i zanima me koji patch da stavim da mi budu sve ekipe i igrači licencirani?

Koji preporučujete za online igru i dali se uopće može igrati sa tim patchevima online ili smo osuđeni da se Chelsea zove London FC?

Znači, treba mi samo patch koji popravlja imena, nikakvi gameplay, graphics i slični.

Gaming is Life!
15 godina

Kad nekome dodajem loptu, obicno taj stoji kao kip i ceka loptu dok ne dodje, sta da pritisnem da on krene prema lopti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Kad nekome dodajem loptu, obicno taj stoji kao kip i ceka loptu dok ne dodje, sta da pritisnem da on krene prema lopti?

R2 (RT) na đojstiku, a ja mislim da je C na tipkovnici

12 godina
neaktivan

treba mi key za pes 2013,kako mi mozes pomoc?

13 godina
neaktivan

Evo moj skromni gol.

Pogodak je zabio Ibrahimović (premjestio sam ga u Dinamo).

J... ti Joca Amsterdam mater!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

imam ati xfx 5850 black edition, prije imao gtx460 talon attack i pojavljuje mi se u pesu lag-trzanje, dok ostale igre rade savršeno, a ocjena grafe je 7,8 7,8, dok sam imao gts250 sa dx10 to mi se nije dešavalo, molim pomoć ako netko zna rješenje jer mi stvarno to ide na živce, između ostalog imam 6gb ddr3, proc sa 4 jezgre na 3,3, hvala..

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 11:10 (bobsi).
15 godina

netko??

13 godina
neaktivan

pogledja pod options dali imaš kvačice na enable frame skipping i na wait for Vsync

0 0 hvala 0
15 godina
HDesignz kaže...

pogledja pod options dali imaš kvačice na enable frame skipping i na wait for Vsync

probavao sam, ali stalno ima laga, enable frame skipping mi je otkačeno a wait for vsync zakačeno i trenutno mi je to najbolja kombinacija ali nije to to... ne mogu vjerovati da grafa više od duplo jeftinija bolje tjera pes nego xfx5850 BE

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice