ljudi imam problema sa ovim Patch 2.4 instaliram ga i prvi put uđem u igru i gram sve normalno ugasim igru, i zelim je ponovo pokrenut i ništa, igra se ne zeli pokrenut, dali neko zna u cem je problem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi pomagajte, ovako jedan dan sam ušao u igru i sve se je promjenilo u vezi komanda, i više ništa mi se neda namjestiti ne mogu igrati s tipkama, već isključivo samo s gljivama.
I jer mi može netko poslati sliku da vidim kako vi imate namještene kontrole?
Ljudi zna li neko u cemu je problem :D SKinuo sam one face za pes :) i kad prebacim u onaj folder dt0c.img :) i pokrenem igru :D nista se nisu promenile face :D Moze pomoc ! :D
Jel ima neki dodatak za snijeg na terenu? Neki snow turf? :)
Imam problem , kupio sam original pes 2013 pc i prvi dan kad sam instalirao mogao sam igrati online. a sada nemogu. uđe mi u igru i sve bude u redu ali nemože naci ranked protivnika,nemogu igrati master ligu . kazu da je to zbog tomphson modema , probavao sam port forwarding ali nisam uspjeo. dali mi moze netko objasnit kako da to napravim .
Jel ima neki dodatak za snijeg na terenu? Neki snow turf? :)
I mene zanima...
GAMEREPORT video recenzija PES 2013
http://max.tportal.hr/PES-2013-Video_14919_0__0.aspx
pao mi je ONLINE COURTESY LEVEL na C pa me zanima dal ga mogu podić na B ako upijem odigrat do kraja utakmice i udjelim svakom fair play
ljudi dali neko zna, zašto mi ni jedan Patch ne radi imam ovaj 2.0.1 i 2.4 i 2.5 koji god instaliram, igru više ne mogu pokrenut neželi se uopce upalit.
Run as administrator
mislim da ne ... ja to svaki put moram
Pozdrav ekipa. Mjesec dana mi je PES normalno delal, i nakon toga se pojavio čudni bug. Googlal sam i nisam niš našel u vezi toga. Radi se o sljedećem: sve cut scene su ubrzane, sve snimke su ubrzane, pozadinske animacije (npr. u master ligi, prikaz treninga) također ubrzano. Ne znam u čemu je stvar, napravio sam reinstall 3 puta uz čišćenje registra i dalje po istom. Patchevi nemaju nikakav utjecaj jer bug je prisutan i u osnovnoj verziji i u skroz "zakrpanoj". Ima ko kakvu ideju?
Peč 1.3. Jedva čekam. Užasno mi se sviđa ovo za 2-2 i novi selebrejšnsi.
To include the 2v2 player change option in Online Community matches.
We have a very special patch ready for our fans this week, as it includes a lot of changes which are based on our player feedback. These changes range from the 2v2 fix to new goal celebrations, amongst many fixes that were requested directly by our fans.
So let's cut to the chase and have a look at what you can expect from our new 1.03 patch!
- New multiplayer game mode in Online Community:
Our developers tried to offer a different experience in the online 2v2 matches on our Online Community mode, however it was not what our fans expected. Thanks to all your feedback we are implementing the option to allow our fans to switch players during the 2v2 (and 4v4) Community matches!
- All new goal celebrations and improved player movements:
To add more flare and excitement to the game, we bring you a new set of celebrations inspired by real players in real matches! Select players in the game will have new ways to celebrate their goals, which will allow you to show off in front of your friends and also continues to build our Player ID feature. We have also tweaked our AI to allow more fluid and intuitive player movements to improve your game experience.
- Better offside calls from our referees:
Our fans have provided us with constant feedback, and were not completely satisfied with how our referees acted on several offside situations. So new tweaks have been included in the patch to help improve the realism and flow of your matches.
- PES Total Player to be included in the Patch:
PES 2013 has made history by including for the first time ever a real life fan as a player in our game. After winning the "Enter the Game" event in Madrid, Edu Morillo will be introduced into PES 2013 with his own Player ID and even a special celebration!
- Better Goalkeeper performance:
As requested by our fans we have improved the performance of our Goalkeepers, especially for those with a rating over 70.
- General issues fixed:
Several issues in the game have been fixed to improve your overall game experience. These fixed include a matchmaking MLO issue occurring when a guest user was logged in, a better myPES communication and accessibility, several Online Pass issues, COM controlled substitution issues in Community matches and many more!
We would like to also take a moment to thank you all for your great feedback, as it is invaluable in helping us improve the game and more importantly making the changes that matter most to make the game you all deserve!
So remember, whether it's on our webpage, Facebook page or even on Twitter, leave us your suggestions and we will make sure they reach our developer team! You say, we listen!
kako popraviti courtesy rating c ,nemogu igrati online competition
i ja sam imao C pa sam samo tekme završavao do kraja i nakon 10ak odigranih tekmi do kraja vratit će ti se na B ;)
hvala...al problem je odigrat do kraja....ovi svi izlaze ako ih vodim...znaci moram gubit da ovi ne bi izlazili :)
ista stvar je i meni bila stavio sam tamo na no match ranking i onda mi je nudio ove sto imaju oko 300-500 rejting i oni su naravno izlazili cim gube 3-4 razlike, zato uzimi one similar level ako ti je rejting oko 700 i budi siguran da nećeš pobjeđivat sa tolikom razlikom i ako vodiš ti ne odustaju ;)
kojia fanmade patch vi koristite
za online
moze par prijedloga
hvala...al problem je odigrat do kraja....ovi svi izlaze ako ih vodim...znaci moram gubit da ovi ne bi izlazili :)
isti problem sa i ja imao i imam ga jos...C mi je odkad sam kupio igricu...odigro sam i 20-30 tekmi da neizadem al sta vrijedi kad meni izlaze malo malo...al su me tu neki pametnjakovici napali i rekli da nije istina da sam ustvari ja chiter i da ja stalno izlazim..ahaha
evo tek sam poceo igrati pes, posto sam cekao na bolji kompjuter dugo vremena...zanima me ako hocu igrati online prijateljske utakmice protiv svog frenda kuda moram ici??
evo ovako, igra je pusiona, kupio sam ju prije 3 dana iskljucivo zbog online igranja i trenutno sam laksi za 250 kuna, 2 joysticka i 5 tona zivaca... 1. uparivanje protivnika je katastrofalno, igram MLO i konstantno "ne moze" naci protivnika na mom nivou pa me uparuje sa ljudima koji u timu imaju CR, messija i drustvo i onda u principu zavrsavam kao kanta za napucavanje iducih 20 minuta... 2. obrambeni igraci imaju AI koji granici s debilizmom ako i s tim... komotno mozete opaliti sa svoje polovice assisted pass i lopta ce neometano proci kroz cijeli vezni red, obranu, ravno frajeru u noge, a vi mozete samo gledati... 3. dovoljan vam je jedan dobar igrac da pometete sve ostalo, 99% na online match uzima real madrid i samo fila CRa i utakmice prakticno izgledaju ovako, cr primi loptu gol, onda vas cr primi loptu pa vi zabijete gol, i tako 20 minuta... ***es takvu igricu, necu do kraja zivota prezalit te pare
Kad naučiš igrat neće ti se to događat. U ovom PES se lijepo daju presjecat lopte. Za razliku od prethodnih. A ak te pobjede samo sa CR jbg stari, nez kaj da ti velim.
objasni kako da pariram ekipi sa 800+ team rating sa default MLO igracima?
Možeš samo ako si talnetiran. Al nisam to ni reko. Nego sam se osvrnuo na ove lopte kroz sredinu i oslanjanje na jednog igrača.
ok, dobro, antitalent sam... ali oprosti konkretno danas sam odigrao 10 meceva, nijednom me nije upario s ekipom ispod 750 strength, glupo mi je da se netko izivljava na meni s mojim igracima s 2 lijeve kojima je nakon prvih 45 stamina na nuli... daj mi nekog mojeg skilla i snage ekipe, kupio sam igru da je igram, a ne da se neki klinac od 11 godina izivljava na meni 20 minuta
Oprostite, da li mi netko moze pomoći, imam laptop Samsung 300E5X-A02HR koji ima integriranu Intel HD grafiku i zanima me da li netko zna kako da pokrenem PES 13 na njemu?? Pokušavam skinut drivere il neke acceleratore al ne mogu pronac nista sta bi mi moglo pomoci, molim vas ako netko ima rjesenje za mene da mi pomogne. Hvala. 
hocu da kupim pes 2013 za pc, kupio bi kljuc ne ceka mi se dvd :)
imate neke preporuke ?
sta mislite o ovom sajtu:
http://www.gamingdragons.com/en/game/buy-pes-pro-evolution-soccer-2013-cd-key-download.html
jesu li pouzdani ?