Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 786.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

A kaj u pravom nogometu je nemoguće da neko zabije lsobodni??

Kolko ih je Breza za Varteks zabil? Pa nije ni Juninho ni Beckham...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Hery kaže...
HDesignz kaže...

zadnje 4 tekme nisam uspio odigrati jer su mi likovi DC svaku tekmu...pa ovo više nije normalno, konami pod hitno mora nešto riješit, ako se tekma prekine radi loše veze neka obojica izgube bodove....

pričaj mi o tome... neznam kad sam zadnji puta pobjedio 2 tekme zaredom... zašto??? e pa zbog pretežno ruskih i talijanskih deb*la koji ne mogu podnesti da izgube koju tekmu... to je sad već koma... fakat to mora nekako konami riješiti... pošto sam već skupio dosta jaku ekipu i pretežito me i sa jačim ekipama spaja , ali kako ti likovi prekidaju i lagaju ako slučajno izgube... to je da izgubiš volju za igranjem. koma! i zato jako teško da mogu 2. zaredom pobjediti i da hoću!

ja bih volio ako se prekine meč da oba lika gube bodove jer niti onda oni neće moći doći do 1000 bodova niti para da naprave superstar momčad, ne možeš mi imat po 70 pobjeda zaredom, to konami mora odmah bannat!!!

13 godina
neaktivan
karlek10 kaže...

A kaj u pravom nogometu je nemoguće da neko zabije lsobodni??

Kolko ih je Breza za Varteks zabil? Pa nije ni Juninho ni Beckham...

3 od 3 učinak iz slobodnog? Kad si to vidio na nekoj utakmici? Nikad, a možda ni unda?

15 godina

Kako da u Become a legend tražim promjenu broja?

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
keki kaže...

ljudi imam jedan problem naimeigram sa dinamom evo vec 4.sezonu i sad odjedamput mi se pojavio problem!

Kad idem na load pise mi save file is corupted? sta je to a drugi save fileovi rade normalno!

Znali tko kako da ovo rijesim?

Kresimir
12 godina
neaktivan

hej ljudi pozdrav:)

fuc
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imam jedan problem...e sad ako nesto neko zna i htjeo da pomogne bio mu jako zahvalan....

ovako...kupio sam pes 2013 i registrio sam konami id....to je sve super radilo neko vrjeme dok se odjednom sve nije srusilo!!!

tada sam svasta nesto supko i pokusavo...uglavnom sam napravio i pokusao se ulogirati sa nekim novim konami id...a ustvari sve sta sam trebo napravit jes skinuti novi patch....

e mislim da sam tu nesto zabrljo???sad sam skino novi patch ali vise mi nece da prihvati nijedan konami id...napravim novi sali cjelo vrjeme izbaciva jedna te ista poruka...konami id,one time pasword or regitrirung code pogresni !!!

ukratko....ludim

fuc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fuc kaže...

imam jedan problem...e sad ako nesto neko zna i htjeo da pomogne bio mu jako zahvalan....

ovako...kupio sam pes 2013 i registrio sam konami id....to je sve super radilo neko vrjeme dok se odjednom sve nije srusilo!!!

tada sam svasta nesto supko i pokusavo...uglavnom sam napravio i pokusao se ulogirati sa nekim novim konami id...a ustvari sve sta sam trebo napravit jes skinuti novi patch....

e mislim da sam tu nesto zabrljo???sad sam skino novi patch ali vise mi nece da prihvati nijedan konami id...napravim novi sali cjelo vrjeme izbaciva jedna te ista poruka...konami id,one time pasword or regitrirung code pogresni !!!

ukratko....ludim

da nisi serijal upisivo malim slovima??ili si stavljo razmake koje netreba??

12 godina
neaktivan

serijal sam upiso velikim slovima i nisam stavljo razmake.

jeli moguce da na jedan serijal moze radit samo jedan ID ?

fuc
13 godina
neaktivan
fuc kaže...

serijal sam upiso velikim slovima i nisam stavljo razmake.

jeli moguce da na jedan serijal moze radit samo jedan ID ?

moguce je i to..pa jel neznas prvi id??meni je isto tako izbacivo al sam ja malim slovima upiso serijal..

13 godina
neaktivan

zadnjih 10 dana ak sam uspio zavrsit 15 tekmi od zapocetih 50..cim kad povedes 2 ili 3-0 automatski pocne zatrzavat i izbaci iz igre i nikom nist...u rijetko slucaju recimo od 10 jednom da bude da je taj izaso i da ti upise bodove....230kn bacenih u vjetar..ova igrica je sramota..da ti svaki debil moze izlazit iz igre i nikom nist to necu nikad skontat..igram ranking match non stop i rejting mi je 700...dode lik od 850 reko bit ce gadno sada...ja ga povedem u 30min 3-0 on izade naravno i nikom nist...cemu rejting 850 kad realno igras koda imas 300 i zna se da si chiter??nemogu vjerovat daj taj problem nemogu rijesit..volim pes igrat pogotovo online a sad ga sve rijede igram jer nema smisla..jer toga ima u fifi??

0 0 hvala 0
13 godina

U fifi ako izade van ti dobivas 3 boda, pobjed i ostale stvari. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

U fifi ako izade van ti dobivas 3 boda, pobjed i ostale stvari.

nekuzim onda koji je problem kod konamija?da nemogu to tako isto napravit il neznaju pitaj boga..

12 godina
neaktivan

molim te alko nije problem za str. gdje mogu skinuti pes 2013.hvala unaprijed

13 godina
neaktivan

Zna li netko kako da skinem neki tim pa da ga ubacim u pes ili ako ima neki alat za pravljenje timova??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

vidim dosta vas tu pise i komentira...pa jel ima koji da igra online??

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Keby kaže...

Igram ja Master Ligi Online (MLO),oko 700 odigranih meceva...
13 godina
protjeran
keki kaže...
keki kaže...

ljudi imam jedan problem naimeigram sa dinamom evo vec 4.sezonu i sad odjedamput mi se pojavio problem!

Kad idem na load pise mi save file is corupted? sta je to a drugi save fileovi rade normalno!

Znali tko kako da ovo rijesim?

Ne mozes rijesiti...Moras ispocetka nazalost...
13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Keby kaže...

koliko ti tekmi po dano odigraš?! 20-30?!

13 godina
protjeran
HDesignz kaže...
Cyber_Freak kaže...
Keby kaže...

A zavisi od slobodnog vremena..Najvise igram kupove u MLO.. MLO open ..U tih sat vremena kupa moze da se stigne odigrati po 6 meceva jer traju po 5 min..
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 9:06 (Cyber_Freak).
13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
HDesignz kaže...
Cyber_Freak kaže...
Keby kaže...

A zavisi od slobodnog vremena..Najvise igram kupove u MLO.. MLO open ..U tih sat vremena kupa moze da se stigne odigrati po 6 meceva jer traju po 5 min..

ma bacio bi ovako s nekim jer mi nema vise smisla sa debilima igrat kad cim zabije 2 komada izadu

14 godina
neaktivan

igram jučer s likom MLO , ima solidnu ekipu jacina je bila cca 775, moja ekipa 910 ! oni ima 945 bodova!! ok ne sumnjam da ima odličnih igrača i puno boljih od mene ali nekad stvarno poludim na način i lakoću kojom dobijam golove... on u napadu ima davida villu i dos soantosa... dobri igrači , ali moji pique i maicon su se odbijali od nijh... to stvarno nema veze s vezom kako su oni prolazili kraj njih... ne pričam o driblinzima i nekom razigravanju... lopta u for i na svaku loptu njegovi ko da imaju turbo x2 !! a moji još raspoloženi, i nemogu ih nikako zaustaviti da hoću... doslovno nisam mogao izbaciti loptu preko centra. svi njegovi igrači uvijek brži i jači na lopti... a imam jače igrače( ronaldo, bale,lavezzi bar bi trebali biti) .

Sad očito da ja neznam igrati obranu ,a on je maher kakvog nemam ili možda koristi neke cheatove ili što?

držim šprint(Lt) i a(presing) i nikako njegovim igračima uzeti loptu...koma!! čak mi ni 2x A( presing) nekad ne uspije uzeti loptu.. 

ja idem u napad njegovi ko da znaju vec gdje će ići lopta i uvijek ispred mene ili kroz mene uleti i odnese loptu bez faula!!! kako to napraviti, koju taktiku uzeti?  

ljudi kako vi igrate obranu, odnosno na koji način se branite ( koje tipke držite)? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

igra je skriptirana, ne očekuje neku logiku...svakako se trebaš pomirit s time da to nije igra što treba biti, bacili su na tržište ne dovršeni proizvod

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ja počeo igrat be a pro. Završio sam u PES league, zabijem svaki gol na prijateljskoj ali me ne pušta da igram kad se igra liga. Nadam se da će me uskoro stavljat igrat  utakmice

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako ima koji za online partiju nek se javi...nemogu trpit vise chitere..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pozdrav ekipa,

kad god krenem igrat pes13 igram nekih 5 minuta i uvijek mi iskoči appcrash, neki error, tražio sam po netu i gledao već otvorene teme na forumu ali mi ništa ne pomaže, nemogu rješit taj problem nikako, ako je netko to imao ovakvog iskustva sa ovim neka se slobodno javi. Svaka pomoć bi dobro došla !!

LP

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 23:57 (dalmata40).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pokušavma registrirat na PS3 igru al mi izbaci invalid code, kupio orginal zapakovan, imam račun i sve i ne dopušta mi...što da uradim? koga da ubijem?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bok svima

Nekako sam osjetio da moram nešto reći vezano za PES 2013.

Uvijek se godinama igrao PES na plejci, i bio je odličan, ali zadnje 2-3 godine je totalno sranje.Baš sranje nad sranjima,FIFA 12 i FIFA 13 su zakon, i tko igra PES umjesto FIFE nek se malo zamisli.FIFA je doživljaj, ljepota nogometa, igrivosti, grafike, a PES kao što sam već i spomenuo je obično sranje.

0 2 hvala 1
12 godina
neaktivan

Pozdrav..imam problem koji me jako muci,kako postaviti auto save na master ligi,da nemozes varati utakmicu tj.rezultat..mislim kao sto je bilo na pes2012 kad igras i zelis prekinuti utakmicu bude 3-0 za protivnika i nemozes ponavljati..dali se to moze postaviti na pes2013???da nevaram samog sebe,unaprijed zahvaljujem

0 0 hvala 0
13 godina
maxi1985 kaže...

Pozdrav..imam problem koji me jako muci,kako postaviti auto save na master ligi,da nemozes varati utakmicu tj.rezultat..mislim kao sto je bilo na pes2012 kad igras i zelis prekinuti utakmicu bude 3-0 za protivnika i nemozes ponavljati..dali se to moze postaviti na pes2013???da nevaram samog sebe,unaprijed zahvaljujem

Da to je i meni glupo u 13-tici nego ja imam jedan veci problem koji me zivcira,a to je da nemogu dodati ako drzim lijevu i gornju strelu(ako me kuzite).

Noću je hladnije nego vani
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice