Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 786.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Igra li tko online, i koristi te li onu aplikaciju na Fejsu, my PES 2013 vi koji igrate online, ako ima tko javite se u box u u kojim grupama ste prijavljeni da vas dodam :P :)

Inace premocno je napravis account i spojis se u u postavkama u pesu sa tim acc. i prebacuje sve na tu aplikaciju na FB..sve zive statistike imas od svih meceva odigranih mozes se pogledati , i sve ukupne statistike od svih meceva zajedno..

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 20:09 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Pro Evolution Soccer 2013
movie kaže...
barcafan12 kaže...

Al nemre bit gore od fife da ga je**s...pa ono je cista komedija,6 igraca skace jedan po drugom

Pošto igraš fifu, daj mi reci koliko puta si to doživio u igri?

17 godina
barcafan12 kaže...

Ne igram fifu i ne planiram,vec sam iskomentirao taj video sta je stavljen,a vidio sam po youtubu dosta slicnih bugova u fifi,ne kazem da se cesto dogadaju jer ne igram,a opet moj je zakljucak da je fifa uvijek bila bugovitija od pesa...

nebitno, nema igre koja nema buga kao i što nema filma u kojem nema nekog banalnog previda... jednostavno je tako..

13 godina
protjeran
movie kaže...
barcafan12 kaže...

Ne igram fifu i ne planiram,vec sam iskomentirao taj video sta je stavljen,a vidio sam po youtubu dosta slicnih bugova u fifi,ne kazem da se cesto dogadaju jer ne igram,a opet moj je zakljucak da je fifa uvijek bila bugovitija od pesa...

nebitno, nema igre koja nema buga kao i što nema filma u kojem nema nekog banalnog previda... jednostavno je tako..

14 godina
neaktivan
movie kaže...
barcafan12 kaže...

"Kako je poćeo rat na mom otoku" nema previda. Nemoj navoditi lažne informacije.

17 godina
karlek10 kaže...

"Kako je poćeo rat na mom otoku" nema previda. Nemoj navoditi lažne informacije.

Kaj to spada pod film?

17 godina
themilition kaže...

Vidim da nikog nije briga zato na svakoj stranici pesova foruma ima bar jedan post o fifi...

13 godina

Netko je spominjao pravila nogometa?? Ovdje izgleda radio ih je klinac od 7 godina kao da se igra mali nogomet ili nesto trece...:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 22:14 (TheDarkSide).
13 godina
neaktivan

Trebam pomoć.

Imam gamepad Saitek p990 i hoću s njim igrati PES 2013.

Uđem ja u igru,sve u redu.

No,pucam na 4,dodavam na 3 itd.

Želio bih promijeniti kontrole,pokušavam,ali opet isto.

Možete li mi reći kako ih promijeniti?

J... ti Joca Amsterdam mater!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Joca Amsterdam kaže...

Trebam pomoć.

Imam gamepad Saitek p990 i hoću s njim igrati PES 2013.

Uđem ja u igru,sve u redu.

No,pucam na 4,dodavam na 3 itd.

Želio bih promijeniti kontrole,pokušavam,ali opet isto.

Možete li mi reći kako ih promijeniti?

dDesni klik na ikonu pesa-properties-settings-controller tab-i onda namjestis :D

Love is in the air :)
15 godina

dali mi netko može reći moželi se sa smoke patch 5.0 igrat online???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

fifa smrdi

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

PESEdit 2013 Patch 2.1 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jedva osvojio ligu s Arsenalom na Superstar:

Osvojio sam i CL i FA cup također.

premier liga premier liga

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Igra li tko online, i koristi te li onu aplikaciju na Fejsu, my PES 2013 vi koji igrate online, ako ima tko javite se u box u u kojim grupama ste prijavljeni da vas dodam :P :)

Inace premocno je napravis account i spojis se u u postavkama u pesu sa tim acc. i prebacuje sve na tu aplikaciju na FB..sve zive statistike imas od svih meceva odigranih mozes se pogledati , i sve ukupne statistike od svih meceva zajedno..

i još dobiješ pare extra

ugl....u petak je opet pao server za pes2013, odkad su ga opet oživili igra ne igriva, opća katastrofa, sve više razmišljam o prodaji igre...

13 godina
neaktivan

ej ljudi...moze li mi neko reci kakvo je stanje sa online igrom pesa..ima li laga i to...i gdje ga mogu najjeftitije uzeti?

0 0 hvala 0
15 godina
PESJP Patch 2013 version 1.3 ~ coming with 4 new leagues

New league

• Serie B : 18 teams
  • Brazilian Serie B : 18 teams
  • J.League division 2 : 22 teams
  • U23 : 7 teams

NEW features : 
- League server : allow to add unlimited LEAGUE
- Ingame league switcher : allow to switch between 5 "2nd division league" which want to play in FL mode
- Real UEFA CL mode : full 32 real teams in UEFA CL
- Will be able to transfers in ML with Copa Liberadores teams

http://jenkey1002.blogspot.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zamolio bih ako mi moze neko objasnit zasto mi je courtesy rating C...mislim zasto mi stoji non stop na C a odigro sam 15 tekmi bez prekida??nema mi smisla da stalno stoji na C zato sto me par put izbacio i sto su likovi izlazili kad povedem 2-3-0...kakva im je to fora??

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Keby kaže...

zamolio bih ako mi moze neko objasnit zasto mi je courtesy rating C...mislim zasto mi stoji non stop na C a odigro sam 15 tekmi bez prekida??nema mi smisla da stalno stoji na C zato sto me par put izbacio i sto su likovi izlazili kad povedem 2-3-0...kakva im je to fora??

Pa nedaju ti ljudi fair play poslije tekme..Uglavnom u to se ubraja i broj tvojih diskonekcija,sto znaci da quitas meceve cesto.. Neutjece na tvoj courtesy rating to sto kad dobijes citera i on prekida mec.. Tako da je problem u tebi,tvom gameplayu i tvojoj konekciji..
13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Keby kaže...

Pa nedaju ti ljudi fair play poslije tekme..Uglavnom u to se ubraja i broj tvojih diskonekcija,sto znaci da quitas meceve cesto.. Neutjece na tvoj courtesy rating to sto kad dobijes citera i on prekida mec.. Tako da je problem u tebi,tvom gameplayu i tvojoj konekciji..

quitam meceve cesto??nisam vise od dvije tekme quito sveukupno...i par put se dogodilo da pise da je neki problem kad me izbaci ili lost conection to server...a toga nema zadnji 25-30 tekmi...ako su napravili da ti neko mora dat fairplay da bi imo taj courtesi rating A ili B onda su ga totalno skenjali...ja nemogu igrat competition zato sto mi neda neki lik fairplay kojeg sam natuko 4-5-0...svasta

13 godina
neaktivan
Keby kaže...
Cyber_Freak kaže...
Keby kaže...

quitam meceve cesto??nisam vise od dvije tekme quito sveukupno...i par put se dogodilo da pise da je neki problem kad me izbaci ili lost conection to server...a toga nema zadnji 25-30 tekmi...ako su napravili da ti neko mora dat fairplay da bi imo taj courtesi rating A ili B onda su ga totalno skenjali...ja nemogu igrat competition zato sto mi neda neki lik fairplay kojeg sam natuko 4-5-0...svasta

i da...odakle ti informacija da neutjece na moj courtesi reyting ako neki lik koji gubi od mene 3-0 prekine mec??u 2012 je bilo tako...al tamo je bilo da moras imat vise od 70% u zadnjih 10 tekmi..

15 godina
neaktivan

Izašao je Mypes ali nešto ne funkcionira s njime, sve piše u pesu da je aktiviran ali akda s frendom dogiram u communityu tekmu neće ju zapisat ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Izašao je Mypes ali nešto ne funkcionira s njime, sve piše u pesu da je aktiviran ali akda s frendom dogiram u communityu tekmu neće ju zapisat ?

meni nece uopce nista da upisuje...uzas

13 godina
neaktivan
Meni radi MyPes, savrseno!
1. Proverite settings, mora da bude pravilno podesen i ukljucen!
2. Morate obojica imati aktiviran MyPes na facebook-u, da bi se upisivali rezultati, ukoliko ima samo jedan, nazalost, ti rezultati se ne upisuju!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keby kaže...
Keby kaže...
Cyber_Freak kaže...
Keby kaže...

i da...odakle ti informacija da neutjece na moj courtesi reyting ako neki lik koji gubi od mene 3-0 prekine mec??u 2012 je bilo tako...al tamo je bilo da moras imat vise od 70% u zadnjih 10 tekmi.

bravo... možda sam 2 tekme quitao.... kao ,samo dvije... ako si "samo" dvije ,nebi to courtesy bi C! što se čudiš... mrzim quiter i cheter... baš jučer igram s likom special match za 9.000,000 . ima ekipu jačine 963, ja sam na 887. u 4 min. ga povedem 1-0, 15 min. 2-0.... i počne trzanje , u p.m. bi ga najrađe poslo... mislim , ako je dobar igrač ima još j... 70 min. da proba pobjediti... ali ne, predaja i lag počinje... disconnect. šteta što nema više onog chata u tekmama da možeš pisati... svašta bi mu napisao.

Ni neznam na koji se način radi da počne tako naglo lag-ati, a kamoli da bi to išao radit,,, mrzim cheatere!!!

15 godina
a upale debili utorrent i pocne laggat i na kraju prekinu
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
a upale debili utorrent i pocne laggat i na kraju prekinu

mislim da nije do torrenta, ja čak ponekad i igram s uplaljenim torrentom, kad ga zaboravim ugasiti:) .

to mora biti neki program ili nešto, jer to počne trzati u roku 2-3 sekunde i odmah disconnect. to od torrenta ne može tako brzo...

s jednim sam likom čak igrao koji je predpostavljam upalio torrent ali nije uspio disconnect, veza se usporila, laga je bio ali nije bilo disconnect....tako mu i treba cheateru.

13 godina
protjeran
Keby kaže...
Cyber_Freak kaže...
Keby kaže...

Bilo je prije u 2012 ako ti protivnik quita da se i tebi smanjuje postotak,ali u pes 2013 nije taj slucaj.. Broji ti zadnjih 50 meceva i njihov postotak + courtesy rating koliko dobijes od usera.. Meni su na pocetku od 30 meceva 20 quitali i ostao mi je rating A.. Nakon sto sam imao jedno vrijeme problema sa routerom "conection to server lost" jedno 10- tak puta,courtesy mi je pao na B... Znaci ovis samo o tvojoj konekciji rating...Sto znaci da zasluzeno imas C.. Ili si imao problema sa vezom (cisto sumnjam) ili si koristio DC cheat... Pozz!
13 godina
protjeran
Evo sve u vezi courtesy ratinga kog zanima pa nek procita: https://www.konami-pes2013.com/en/2012/10/online-courtesy-level-explained/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Keby kaže...
Cyber_Freak kaže...
Keby kaže...

Bilo je prije u 2012 ako ti protivnik quita da se i tebi smanjuje postotak,ali u pes 2013 nije taj slucaj.. Broji ti zadnjih 50 meceva i njihov postotak + courtesy rating koliko dobijes od usera.. Meni su na pocetku od 30 meceva 20 quitali i ostao mi je rating A.. Nakon sto sam imao jedno vrijeme problema sa routerom "conection to server lost" jedno 10- tak puta,courtesy mi je pao na B... Znaci ovis samo o tvojoj konekciji rating...Sto znaci da zasluzeno imas C.. Ili si imao problema sa vezom (cisto sumnjam) ili si koristio DC cheat... Pozz!

stvarno lupate upm i ti i onaj gore...da chitam nebi ovdje ni postavljo pitanje kad bi sam znao na to odgovor da je do mene...odakle vam pada napamet da me nazivate citerom vi posteni??

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice