Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 786.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Red_Star_Forever kaže...
Ja sam klinac sto sam pitao da li ima ruke u pes-u 13,svasta!

Drugo pes za koji ja pricam je PES 6 a za ostale ne.U to vreme kada sam bio osmi razred tada se to igralo!!!!!

trece sto ja specijalac kada sam postavio pitanje najnormalnije jer koliko znam mi zivimo u 21 veku i gde je tehnika otisla daleko pa sto nebi ljudi iz konamija i ubacili igranje rukom i sviranje ruke!

I ko je ovde klinac..................

was?

17 godina
themilition kaže...

momak, its a game ne real life.otidji na igraliste pa se bacakaj do mile volje

Kad pokrenem fifu vidim da i igra može biti real life a za puni doživljaj još uvijek redovno igram natjecateljski nogomet...

15 godina
neaktivan

Ima li koji dobar patch i siguran da mi se igra ne crasha.....

Mes que un club!

0 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Nisam primetio,jel ima ruka u pes-u?

Zašto bi bila?  Pa to nije real life!

13 godina
neaktivan

Evo izasla video recenzija na HCL-u vrijedi pogledati sve objasnjeno xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 20:22 (picija21).
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...
Nisam primetio,jel ima ruka u pes-u?

Zašto bi bila?  Pa to nije real life!

Ala stvarno si ogorčen, šta ti je konami toliko skrivia pobogu :S..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan
Kako mogu da budem ogorcen kada igram pes (copa libertadores)?????
16 godina
neaktivan

Bok ekipa.

Evo instalirao sam PES 13 i zadnji patch, al iimam problem.

Pošto imam laptop, imam dvje grafičke, integriranu i zasebnu. Igra mi na neku foru ne podržava ovu zasebno, tj. ne prepoznaje ju, tak oda praktički nemogu igrati.

Gdje i šta moram namjestiti da mi hoće prepoznati moju nVidiu 650M?

Sa drugim igrama nemam nikakvih problema, npr. Battlefield 3 vrti na max. detaljima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tsar kaže...

Bok ekipa.

Evo instalirao sam PES 13 i zadnji patch, al iimam problem.

Pošto imam laptop, imam dvje grafičke, integriranu i zasebnu. Igra mi na neku foru ne podržava ovu zasebno, tj. ne prepoznaje ju, tak oda praktički nemogu igrati.

Gdje i šta moram namjestiti da mi hoće prepoznati moju nVidiu 650M?

Sa drugim igrama nemam nikakvih problema, npr. Battlefield 3 vrti na max. detaljima.

Skini s Nvidijine stranice i instaliraj zadnje drivere, uđi u Nvidia control panel i pod Preferred graphics processor izaberi High performance Nvidia processor. Složeno je pod Auto select pa PES ju ne prepoznaje, imao sam isti problem.

13 godina
protjeran
ExE123 kaže...

Ima li koji dobar patch i siguran da mi se igra ne crasha.....

imas pes edit 1.2,nekima crasha doduse meni jos nije a ostale potrazi ovdje:

http://www.pes-patch.com/

17 godina

Odjavljujem se s teme do sljedećeg izdanja igre. Svoja zapažanja i primjedbe iznio sam više puta i nema se smisla ponavljati a još manje prepucavati s pojedincima. Uživajte u igri i lijep pozdrav svima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
movie kaže...

Odjavljujem se s teme do sljedećeg izdanja igre. Svoja zapažanja i primjedbe iznio sam više puta i nema se smisla ponavljati a još manje prepucavati s pojedincima. Uživajte u igri i lijep pozdrav svima...

Takodjer...
13 godina
protjeran
movie kaže...

Hell, its about time!

14 godina
neaktivan

nisam doma... pa ako netko zna, jel update već dostupan za download?

danas bi trebao biti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo probao i ja famoznu fifu. Ok je igra, inače sam pes igrač još od iss pro, ali igrao sam i fifu svake godine paralelno naravno. Nisam od onih koji jedno vole a drugo mrze, pa pljuju i seru jedni po drugima i po temama.

Igra je ok, odigrao par tekmi, palo je golova.  Puno je brža i fluidnija ali mi pokreti djeluju nerealni i brzi. Šutevi su mi super, animacije su ok, lijepo izgledaju igrači. Grafika je naravno ok, jedino me ubija ona sjena od stadiona pogubim igrače tamo.

Vidim nudi hrpu opcija igra, to je lijepo, nisam probao online, već offline par tekmi. Zadnju tekmu sam prekinuo na pola jer je golman moj, protivnik nabaci visoku loptu i prebaci sve i lopta ide u moj šesnaterac malo lijevo. Golman umjesto da je lijepo uhvati, lopta je izgubila snagu, lagano se odbija, on se nekako ninja style baci i odbije je militu koji je zakuca pod prečku iz voleya.

Tu sam ugasio igru.

Igra ima ono nešto svakako, zanimljiva je, dosta brža, da se kombinirati brže. Šutevi su mi posebno dobri.

Taktičke formacije su mi užas, komentatori su simpatični.

Sve u svemu opet imamo dve odličlne nogometne simulacije koje će podijeliti publiku. Uživajmo u njima bez dječjih prepucavanja i preseravanja, jer to je uistinu jadno.

poz.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Evo probao i ja famoznu fifu. Ok je igra, inače sam pes igrač još od iss pro, ali igrao sam i fifu svake godine paralelno naravno. Nisam od onih koji jedno vole a drugo mrze, pa pljuju i seru jedni po drugima i po temama.

Igra je ok, odigrao par tekmi, palo je golova.  Puno je brža i fluidnija ali mi pokreti djeluju nerealni i brzi. Šutevi su mi super, animacije su ok, lijepo izgledaju igrači. Grafika je naravno ok, jedino me ubija ona sjena od stadiona pogubim igrače tamo.

Vidim nudi hrpu opcija igra, to je lijepo, nisam probao online, već offline par tekmi. Zadnju tekmu sam prekinuo na pola jer je golman moj, protivnik nabaci visoku loptu i prebaci sve i lopta ide u moj šesnaterac malo lijevo. Golman umjesto da je lijepo uhvati, lopta je izgubila snagu, lagano se odbija, on se nekako ninja style baci i odbije je militu koji je zakuca pod prečku iz voleya.

Tu sam ugasio igru.

Igra ima ono nešto svakako, zanimljiva je, dosta brža, da se kombinirati brže. Šutevi su mi posebno dobri.

Taktičke formacije su mi užas, komentatori su simpatični.

Sve u svemu opet imamo dve odličlne nogometne simulacije koje će podijeliti publiku. Uživajmo u njima bez dječjih prepucavanja i preseravanja, jer to je uistinu jadno.

poz.

toga ima u pesu isto,osobno nevolim da golman brani sve i svasta.

zakucat van 16 je isto super,ali s obzirom kolko šuteva u okvir i kolko udje meni je dobar omjer.

15 godina

Ma znam da ima da golman syebe stvar, ali ovo je bilo bliže korner zastavici neg golu i očekivalo se da smiri i primi loptu, ali rac, on je njinja style baci natrag militu.

ugl. nisam to doživio u pesu, takav gaf. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dali ima netko problema sa novim updateom, nikako ga nemogu skinuti,,,

13 godina
neaktivan

I ja isto :(

14 godina
neaktivan
skinem preko igrice Data Pack 2, instalira ga automatski , na kraju kao da nista nije bilo, mogu ga do sutra skidat ali nema efekta

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nemogu vjerovat da ovi iz konamija mogu biti takvi debili, jos mi je i syebao save-ove

14 godina
neaktivan
takoder
13 godina
neaktivan

Eto ponavljao par puta i nista uvijek istoo jbm ti konami glupi nesposobni...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Makni peč jel nije kompaktibilan s tim data pekom i pečem.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

Makni peč jel nije kompaktibilan s tim data pekom i pečem.

ja nemam peča i deešava mi se ista stvar???

15 godina
neaktivan

Konami je nešto zeznuo.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Chelsea bez primljenog gola{#}, a ja iman najgoru obranu lige (uz ova 2-3 kluba na dnu){#}:

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na Pes EDIT stranici na FB šise ovako: The new PES 2013 DLC is avaliable now. Wait for us to update the patch and dont download it yet,otherwise it will not work correctly.

A na ovoj stranici http://www.pes-patch.com/ bio prvo taj  DLC 2.0 za skinuti a sad izaso i patc 1.2 pa cemo da vidimo sad :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 18:02 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na stranici konamija piše da je trenutno maintance. Sad tko tu koga lažee...

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.pes-patch.com/2012/10/pesedit-com-2013-patch-1-2.html

Znaci ovo skinuti,ja mislim da je to to, jer je izaso maloprije, i pise dole da je dodan dlc. I pisalo je da nemoze da se uradi update dok ne izadje patch sa dlc :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 18:06 (picija21).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice