Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 786.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Kako sredit ovo?? You cannot play this mode due to restrictions placed on your conection by the Networking Devices you are using. You can only play 1 VS 1 (Ranked Match) in Quick Match. This issue may be solved by connecting your hardware directly to the internet or by configuring your networking device such as your router. Apply DMZ, Port Mapping, NAT Table Configurations and other router settings to your PS3 system. Individual hardware systems may use unique terminology.
PES & FM <3
15 godina
neaktivan
soja kaže...
Kako sredit ovo?? You cannot play this mode due to restrictions placed on your conection by the Networking Devices you are using. You can only play 1 VS 1 (Ranked Match) in Quick Match. This issue may be solved by connecting your hardware directly to the internet or by configuring your networking device such as your router. Apply DMZ, Port Mapping, NAT Table Configurations and other router settings to your PS3 system. Individual hardware systems may use unique terminology.

Moraš napravit forward port ili te net zeza ili firewall.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan

Aj sad ja vas da pitam kakva mi je to igrica kada ja moram da namestam portove da bi mi radio online,sta ako neko nezna sta znaci port,zna samo da instalira igricu i igra.Ja sam malo pre morao kod komsije da mu to namestam,i nisam uspeo jer nisam neki poznavalac kompa a dok on je duduk za te stvari.Prosto covek ima xp,kablovski veoma brz internet od 32 mb.Iskreno kada smo igrali jedan na jedan nije bilo toliko lose da kazem da je smece,sve vreme sam cutao dok je on koji je stariji od mene jedno desetaak godina mleo mleo i psovao,jednostavno sam mu rekao igraj malo duze jer nisi igrao skoro tri godine pes,ja igram ovaj pes jedino kada eto da vidim da li sam pogresio i pogresno gledam na njega,jer kada ucis neku lekciju jedan put mislis da sve znas ako je ucis vise puta vidis da si dosta oga propustio.Tako kazem za sve igrice.Iskreno meni nije gust igrati protiv kompa vec sa drugom,komsijom,online sistem da li se to radilo o fifi,pesu,cs-u i slcinih igrica.Evo vec koliko veceras opet ideem kod komsije da igramo malo pes malo fifu 13.Mada vise cepamo fifu jer nam se to vise i svijdja i odgovara nam i komentarisemo sta hvali pesu i sta treba da popravi u odnosu na fifu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 13:57 (Red_Star_Forever).
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Aj sad ja vas da pitam kakva mi je to igrica kada ja moram da namestam portove da bi mi radio online,sta ako neko nezna sta znaci port,zna samo da instalira igricu i igra.Ja sam malo pre morao kod komsije da mu to namestam,i nisam uspeo jer nisam neki poznavalac kompa a dok on je duduk za te stvari.Prosto covek ima xp,kablovski veoma brz internet od 32 mb.Iskreno kada smo igrali jedan na jedan nije bilo toliko lose da kazem da je smece,sve vreme sam cutao dok je on koji je stariji od mene jedno desetaak godina mleo mleo i psovao,jednostavno sam mu rekao igraj malo duze jer nisi igrao skoro tri godine pes,ja igram ovaj pes jedino kada eto da vidim da li sam pogresio i pogresno gledam na njega,jer kada ucis neku lekciju jedan put mislis da sve znas ako je ucis vise puta vidis da si dosta oga propustio.Tako kazem za sve igrice.Iskreno meni nije gust igrati protiv kompa vec sa drugom,komsijom,online sistem da li se to radilo o fifi,pesu,cs-u i slcinih igrica.Evo vec koliko veceras opet ideem kod komsije da igramo malo pes malo fifu 13.Mada vise cepamo fifu jer nam se to vise i svijdja i odgovara nam i komentarisemo sta hvali pesu i sta treba da popravi u odnosu na fifu.

Poradi malo na gramatici. Nemora znaćit da je internet, moguće da mu bloka firewall ili nešta drugo. Đizs

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
pa sto mu ne bloka firewall kada cepa nba2k12 illi cs,ili call of duty.
13 godina
protjeran
Red_Star_Forever kaže...
pa sto mu ne bloka firewall kada cepa nba2k12 illi cs,ili call of duty.

bolj da je nekome dao te igre nego ih pocepao.

16 godina
Tommy_123 kaže...
soja kaže...

Kak napravit ovo s portom??
PES & FM <3
15 godina
neaktivan

Dali postoju update za PES 2013...na svima prethodnima je bilo nadma u meniju,ja sad to nigdje ne vidim!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Svake godine sve gore i gore. Treba jedan opaki patch da se popravi masu stvari.

Jačina dodavanja i udaraca varira od šugavog do prejakog, umjetna inteligencija se opet nije popravila,

golmani opet imaju neke čudne reakcije. Ukratko,KONAMI previše eksperimentira.

Trebali su se držati PES-a 6..i Shollymovog patcha

Got your back Jack. Bitches be crazy.

2 4 hvala 0
16 godina
soja kaže...
Tommy_123 kaže...
soja kaže...

Kak napravit ovo s portom??

http://forum.cropes.org/index.php/topic,13063.0.html

16 godina
Tommy_123 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Poradi malo na gramatici. Nemora znaćit da je internet, moguće da mu bloka firewall ili nešta drugo. Đizs

Morao sam.Ti njemu o gramatici,a pišeš nemora zajedno,ne znaš razliku između Č i Ć,Internet ide velikim slovom i nije nešta drugo nešto.E,i da nema đizs u hrvatskom rječniku.

ontopic : jel PES grafički zahtjevan ? namjeravam ga na laptopu igrati i jel bi bio dovoljan joystick za 50-tak kuna za ugodno igranje ? pozz

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 14:24 (doky01akablava).
13 godina
protjeran
Chairman Mao kaže...

Svake godine sve gore i gore. Treba jedan opaki patch da se popravi masu stvari.

Jačina dodavanja i udaraca varira od šugavog do prejakog, umjetna inteligencija se opet nije popravila,

golmani opet imaju neke čudne reakcije. Ukratko,KONAMI previše eksperimentira.

Trebali su se držati PES-a 6..i Shollymovog patcha

Roberto carlos isto opali koji put sugavo i koji put prejako,ima na momente igraca koji neprate akciju,sanjaju ili nisu od volje

Ima je i onaj na webleyu cudne reakcije 2008.a i youtube je pun cudnih reakcija pa pogledaj.

zvuci kao real life nogomet.

13 godina
neaktivan

Daj neka neko objasnii kako napraviti onlinee na PC sta treba raditi??????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

rasturam sa arsenalom ! igrica je vrh

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
john_ryder kaže...

rasturam sa arsenalom ! igrica je vrh

pa naravno ipak je to pes.{#}

16 godina
picija21 kaže...

Ugasit firewall ili dodat PES kao iznimku. Također isto sa AV-om ako ga on blokira. Ako i dalje nejde onda imaš problema sa portovima, tada prouči ovo.

http://forum.cropes.org/index.php/topic,13063.msg236387.html#msg236387

13 godina
neaktivan

PES nema nikakve veze više s real life nogometom, osim što mu vizualno naginje.

Igram PES na kompu još od četvorke i na temelju toga ti govorim da je svaki novi sve gori i gori.

Ne navijam za fifu, čak ju i mrzim, ali PES se skroz kvari.

Grafika je vrhunska, video sekvence koje prikazuju slavlje golova su vrhunske i to su zapravo

jedini plusevi. Sve ostalo je isto kao i prošle godine.

14 godina
neaktivan

ali treba kontrolirati jer prevelika upotreba iste može dovesti do ovisnosti:)

17 godina
plavi08 kaže...
picija21 kaže...

Ugasit firewall ili dodat PES kao iznimku. Također isto sa AV-om ako ga on blokira. Ako i dalje nejde onda imaš problema sa portovima, tada prouči ovo.

http://forum.cropes.org/index.php/topic,13063.msg236387.html#msg236387

Ugasiti AV,firewall te forwardirati port 5739 i maknuti u settings.exe kvačicu sa "auto". već sam to napisao par stranica unazad...

14 godina
neaktivan

ovaj chairman mao je najjači čovječe.pa njemu kao da su platili da pljuje po pesu.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
ddd3 kaže...

ovaj chairman mao je najjači čovječe.pa njemu kao da su platili da pljuje po pesu.

ma pljuje od ljubomore,ali tvrdoglavost mu neda da se okani fife

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 14:53 (themilition).
13 godina
neaktivan

A tko mi je to platio? EA ? A tebi kao da je KONAMI platio da voliš PES?? Post ti je smiješan.

Evo, daj mi nabroji što je to bolje u odnosu na 2012 ??

Samo kažem da PES stagnira... iz godine u godinu ne rade nikakva značajna poboljšanja.

6-icu imam na kompu obavezno otkad je izašla i već ju oko godinu dana igram neprekidno sa Shollymovim patchom (guglaj malo ak te zanima), a obavezno si instaliram svake godine svaki novi pes koji izađe i baš svake godine očekujem da će ga napraviti po uzoru na 6-icu i samo malo doraditi (jer su tako i govorili za prošli i pretprošli)...

I sad ti opet napiši kak su mi platiti da pljujem po PES-u, jer eto, igram ga samo 8 godina...

13 godina
neaktivan

Ima li neko upustvo kako fowardovati port ovo ostalo sam uradio sve...???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nije da sam ti na ovoj stranici već na 2 mjesta stavio link.{#}

13 godina
neaktivan

Ma ne pomaze mi problem mi je kako doci do modema,??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne razumijem. Nevalja adersa ili što? Kako može biti jasnije od ovog 

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/TG782/Pro_Evolution_Soccer_2011.htm

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

EHH evo napravio sam nesto :D i sad kad udjem ide sve normalno testing network i to i treba ukucati konami id i pasword to je u redu samo nezz sta ide dole u registracion code jer sam dobio neka 2 koda key sto se unosi prilikom instalacije i jos neki sa 12 brojeva sad koji treba unjeti?? xDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
barcafan12 kaže...

Stari, imaš problema s glavom... ja nikome ne namećem svoje mišljenje i ja ne govorim protiv pesa.  Ja samo kažem što je u igri loše i što bi trebalo biti bolje a to što vi u svojim glavama od toga radite kojekakve konstrukcije nije moj problem.  Ova tvoja rečenica govori sve i najbolji je pokazatelj kako ništa ne razumiješ ili ne želiš razumijeti te svaku dobronamjernu kritiku igre pretvaraš u samo tebi vidljivo nametanje mišljenja i govor protiv pesa... strašno i jadno!

Kaj da ja tebi kazem...tolko si dosadan i naporan da mi se neda vise raspravljat...sve ok,reko si sta ti ne valja u pesu i prihvatili smo to jednom,al kako vise nisi sam sebi dosadan ponavljat jedno te isto,pa naporan si ko pr**ev covjece,ako ti ne valja nemoras igrat pes jel te tko tjera??? 

13 godina

Ekipa, naviknite se na to, da ce te se u buducnosti sretat sve više i više s time da morate otvarat portove za pojedinu igru...posemno mi sa t-comom koji je u svoje modeme ugurao svoj retardirani firmware pa sve zivo blokira i ne pusta( to je najmjenjeno iskljucivo torentima) s kojima se t-com poceo borit, jer ulazimo u EU pa moramo i mi bit u trendu zabranjivat prilazak torrent trackerima i skidanju torenata. Ustedite si vrijeme, da neidete svaki put u postavke routera pa otvarat pojedini port, otvorite od 1000 do 200000 TCP/UDP i to je to! Imate tamo opcije "od"  "do pa tako i napravite...vecina TCP portova se krecu od 10000 do 65000, a neki idu do 95000 ali UDP se neki nađu sa 100000 ili cak 195000

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina

Za otvaranje portova idite na portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm. Na stranici odaberite svoj router i imate za odabrati za što otvarate port (nađe se PES2012 ili 2013, svejedno) i pratite uputstva.

Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice