Vidis,da si probao pes vidio bi da je ono sto sam rekao cista istina a ne nebuloza
Ok, ne znam koliko imaš godina, ali po postovima, vjerojatno tu negdje ko Tommy. To znači da sam ja igrao PES dok je tebe još mama vodila u školu. Točno znam koliko je igra napredovala. Možeš ti pričat što hoćeš, ali je činjenica da je i dan danas PES 6 bolji od bilo kojeg PES-a nakon toga. Stvarno ogroman napredak, nema šta.
I kojom logikom bih ja trebao biti isfrustriran? Ako Konami napokon napravi nešto pametno (malo vjerojatno pošto je PES serijal u rangu COD-a zadnjih godina) i vrijedno mog vremena, imat ću dvije nogometne igre za igrati. Ovako imam samo jednu.
Slijedeća godina će vjerojatno biti prekretnica za PES. Ili će biti pravi konkurent FIFI ili će ostati tu gdje je, a ta druga solucija nikako nije dobra jer je baš zbog konkurentnosti PES-a, FIFA i postala tako dobra igra. Jer ono, ako ti je jedini konkurent nekakav smiješni polu nogomet, onda i ne trebaš previše ulagat, a da svake godine ostaneš na vrhu.