aj oni koji su dali td (pretpostavljam fifa fanboyevi),kako mozete reci da je fifa(ili pes) simulacija,pobogu u fifi svaki igrac ima sut precizan ko messi a jak ko ronaldo,impact engine necu ni spominjat,a pace je jedina stvar koja je u igri bitna...,u pesu su drvenasti pokreti i golmani su u najmanju ruku kreteni.Nemojte me krivo shvatiti,obe igre su mi super(fifa mi je bolja) i kupio sam obe,ali nisu ni jedna ni druga ni blizu simulaciji...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
aj oni koji su dali td (pretpostavljam fifa fanboyevi),kako mozete reci da je fifa(ili pes) simulacija,pobogu u fifi svaki igrac ima sut precizan ko messi a jak ko ronaldo,impact engine necu ni spominjat,a pace je jedina stvar koja je u igri bitna...,u pesu su drvenasti pokreti i golmani su u najmanju ruku kreteni.Nemojte me krivo shvatiti,obe igre su mi super(fifa mi je bolja) i kupio sam obe,ali nisu ni jedna ni druga ni blizu simulaciji...
Stavi sve na manual , odigraj par tekmi pa se vrati nazad s novim komentarom. Baš me interesira jel i dalje svi pucaju ko messi?
Mene uvijek fascinira koju vi to igru igrate kad ja to doma ne vidim tim očima? Očito ne igramo s istim postavkama i na istoj težini...
bravo za komentar i da kako se u pesu sutira po zemlji a da ne odskace a da je ostra?hvala
evo vec deset minuta pokusavamo ja i burazer da provalimo i ne ide.
Nije PES ni u društvu više tolko zabavan.
Onda ti je drustvo trulo ;)
golmani jesu malo popravljeni ali još uvijek u 3. stupnju retardacije u većini slučajeva, kolko sam skužio messi i ronaldo više nisu toliko op.. ostalo sve više manje isto, čeka se FIFA
Onda ti je drustvo trulo ;)
Da društvo mi je trulo zato što PES nevalja, pametno.
Zna li netko kako vratiti orginal tj. izvorne "music tracks" poslije pesedit patch-a???
Oprosti sto sam se nasalio na njegov racun,ako se on uvrijedio,moja isprika...zasto bi rekao da je pes los,kad uopce nije ;)
E da je tako ja bih sad igrao posto kod nas rijetko ko placa :P
jel vi imate problem u mlo kad recimo prodate igraca ne dobijete lovu odmah,kad zavrsite tekmu ne dobijete lovu odmah,transfer embargo kasni pola sata....?
Ja sam počeo MLO i super je. Planiram i odigrat ligu prvaka online, baš me zanima kakva je.
Kad izace pes 2014 s jos glupljim golmanima i s jos vecom metlom u g.. umjesto kicme opet cu ga kupit.
fifa je teški drekec nasprem ovog pesa !
Kad izace pes 2014 s jos glupljim golmanima i s jos vecom metlom u g.. umjesto kicme opet cu ga kupit.
Zna to konami, zato nogomet i izgleda kako izgleda....
Ali ima hrvatska i nou camp.
meni je PES odlican sve dok sudac ne dadne znak za pocetak igre
Lol,kakva glupost od igre,nema ni opcije za igranje lige nego sam cup....stvarno svašta
Muhahahahahah nemoj da pocmemo koliko liga(licenci) ima fifa a koliko pes.. pa lige(licence) u pesu prebrojim na jednoj ruci hahah
Od svih tih močnih liga igra se samo s 3 lige maksimum. Barca, Real, Arsenal, Čelzi, Juventus, Inter i PSG.
Od svih tih močnih liga igra se samo s 3 lige maksimum. Barca, Real, Arsenal, Čelzi, Juventus, Inter i PSG.
Od kojih su pola njih nelicencirane.. hahah strava i uzas ;)
Nelicencirana je samo Premier liga, a to modd zajednica popravi jako brzo. Neda mi se rapsravljat ali kad ea nabavi licencu za Uefa natjecanja onda možemo pričat ovak idi igraj s Hrvatskom na Nou Campu.
uzivam citajuci prepucavanja na razini vrtica u stilu moj tata je jaci od tvog...
Samo mi nejde u glavu, sve je normalno dok se on ne pojavi i počne kenjat. Ak toliko voli fifu i ako mu je bolja od pesa nek ide u temu određenu za to. Čim neki fifa boy dođe odma napravi raspašo i svi se počnu svađat.
Impresionirao si me ! Ako je to najbolje što igra nudi posve mi je jasno zašto svake godine prodaja pada....
Nelicencirana je samo Premier liga, a to modd zajednica popravi jako brzo. Neda mi se rapsravljat ali kad ea nabavi licencu za Uefa natjecanja onda možemo pričat ovak idi igraj s Hrvatskom na Nou Campu.
Pa EA je imao licencu za Ligu prvaka i shvatio da nema od toga prevelike koristi, a jako puno košta. I onda glupi Japanci to kupe umjesto da ulože pare da igra napokon sliči nečemu.
Impresionirao si me ! Ako je to najbolje što igra nudi posve mi je jasno zašto svake godine prodaja pada....
Zato ono smece nema ni to...aj movie odi i igraj si Fifu,lijepo si pokreni Ligu prv....jooj sorry Fifa nema ni to..
Zato ono smece nema ni to...aj movie odi i igraj si Fifu,lijepo si pokreni Ligu prv....jooj sorry Fifa nema ni to..
lol, šta ovo treba značit
lol, šta ovo treba značit
To treba znacit da Fifa nema Ligu prvaka a ni Uefin kup...al bitno da imaju svicarsku 3.ligu,bugarsku ligu,...sramota