Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 789.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Pro Evolution Soccer 2013
SolidSnakeCRO kaže...
movie kaže...

Ne mogu vjerovati, toliko ljubitelja igre a svi jedva čekaju da ju maznu besplatno?

Isto kao i sa fifom.

Samo sto fifu necu ni da je besplatna.

13 godina
neaktivan

ne valjda vam to,opet sve stoji...radije pricekajte 20.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 21:10 (dino_pes13).

0 0 hvala 0
17 godina
drahic kaže...

^^

Ajd iskreno mi reci,da je nemas namjeru igrat online,jel bi ju svejedno kupio ?

Multiplayer igram iskljucivo Bf3,nogomet me ne zanima online. Jednio me zanima ML i Football life.

Pa gle, više puta sam rekao da svake godine kupim i fifu i pes iako omjer igre mi je 80/20 u korist fife.  Kupovinom želim nagraditi oba razvojna tima za uložen trud i nadam se da će svake sljedeće godine igre biti bolje. Ako nitko ne kupi igru čemu se možemo nadati osim gašenju serijala. Volim nogomet, volim ove igre i nije mi žao kupiti ih jer cijelu godinu provedem uz njih dobro se zabavljajući...

15 godina
neaktivan

Prvi pametan post od tebe. U potpunosti se slažem :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skide li iko PES 2013 sa skidrowgames?

U mene stalo na 48.4 na torrentu i cijelu noc samo tako stojalo...

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

stigle i prve recenzije, trenutno od španjolskih site-ova... nije loše...

http://winningelevenblog.com/blog/pes-2013-the-reviews-are-in/

Evo i koji video za one koji možda nisu vidjeli do sad...

Respect my authority!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 10:11 (jerrycro).
Moj PC  
2 0 hvala 4
15 godina

sva sreća pa mi PC igrači možemo probati malo noviji build igre, oh wait...
na njihovu žalost, morati ću piratizirati prije kupnje i vidjeti kakva je full igra, jer sigurno neću kupovati prema nekom tamo buildu igre iz 6.mjeseca.

btw. upravo sam pročitao da je key na base-hostu 269kn.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 11:54 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

samo se nadam da ce se moc mijenjat klubovi u master ligi, jer kada odigram 5-10 sezona i poosvajam sve zive trofeje i igrače dotjeram do savršenstva(sve perfektni mladi talenti,nitko stariji od 22godine,i skoro milijardu € na računu..!) dosadi igrat jbt, iako navijam za Man Utd i naravno da je Ferguson najbolji ali ipak vise volim tipa Murinho koji se u klubu zadrzi 2-3sezone i osvoji sve zivo i ide dalje trazit nove izazove,novi klub,,,i jos nesto- znači  kada stavis nekog igrača na prodaju/posudbu da ponude stizu,a ne kao u prethodnim serijama kada nekog skupog igrača drzis na transfer listi 5 sezona a nitko nece da ga kupi i jos on bude nezadovoljan i nehtjedne produzit ugovor....igram pes od 2005god i to mi uvijek najvise smetalo i teralo me da prijeđem na fifu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo jos recenzija:

Meristation.com - 8.5/10 LINK
“The finished game is great and you’ll play this for more than a week, it is even possible that in the future you will continue to play. All aspects of the game are well maintained. Must buy.”(loosely translated through google)

Vandal.net - 9/10 LINK
“Pro Evolution Soccer 2013 is the best edition of the saga in the age of high definition.” (loosely translated through google)

3djegos.com - 8.5/10LINK
“PES 2013 is the best title the series has given us in the current generation, and the first to make us dream of a future that matches the dimensions of quality as high as in the past that was thrown up by the franchise.”(loosely translated through google)

psu.com - 8.5/10LINK

videogameszone.de - 9/10LINK
“Konami PES 2013 does with almost everything right.The innovations fit well into the game and the many control options can now play basically every PES as he personally wants.” (loosely translated through google)

videogamer.com - 8/10LINK
“It’s the finest Pro Evolution Soccer we’ve seen since Ronaldinho legitimately was the best player in the world. Will it oust FIFA 13? Let me ask you this: who is better, Ronaldo or Messi?”

CGV - 9.1/10LINK
“Tweaked in all the right places, 2013 is the finest PES of the generation, delightfully recreating the ebb and flow of the modern game.”

eurogamer.it - 8/10LINK
“PES 2013 is a game that all point to the simplicity of the controls on the recognition of the great champions and the spectacle of the tricks you can do, to return to the market a valid interpretation of the sport, which represents an alternative to the dominance of EA Sports.” (loosely translated through google)

Zaista obecavajuce, definitivno se vracam na PES, posle odlicne FIFA 12! {#}

Ipak, igrajuci PES, nekako mnogo bolje i duze mogu da gradim akciju, mnogo mozes i moras da razmisljas dok igras,

a takodje i odbrana je mnogo teza u PES-u, u odnosu na FIFU, gde ne mogu od kompjutera da izgubim, dok na PES-u,

jedno opustanje i odmah primis gol!

Mnogo dobra stvar u ovom PES-u jeste i player ID, savrseno se razlikuju igraci i bas imam osecaj kada vodim Pirla, da mu lopte imaju oci, sjajan pas u prostor, odlican free kick, sjajnu dubinsku loptu moze da posalje!

Gde su Ribery i Roben, odlicni, prodorni, sjajni tehnicari, gde se vidi razlika kada vodi loptu Ibrahimovic, i kada vodi npr. Govinico... i jos mnogo primera dobre prakse!

Dok ja na FIFI zaista ne vidim razliku vodio Walcota, Robena, Valenciu, Nanija... Svi su mi isti, ni sa cim se ne razlikuju jedan od drugog, tj. brzi su i okretni, a FIFA se u glavnom na to i svodi,

jako brz gameplay, za tili cas si dosao do gola!

Svaka cast FIFI na animacijama i kretanju igraca i ostalom, zaista je dobar fudbal, ali nikako ne lici na simulaciju, jer je vise za zabavu, gde nema uopste mnogo razmisljanja i taktiziranja, samo pas, pas, sut!

Jos jedna bitna stvar na PES-u je strategija koju postavljas pre utakmice, to je mozda i najbitni segment igre, mnogo toga od nje zavisi, pa igraci kojima se automatski smanjuju ocene ukoliko ne igraju na svojoj poziciji..., da ne duzim!

Jedva cekam 20. i da mi oridzi stigne! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 14:05 (Zoki Mpek).

8 3 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...

na njihovu žalost, morati ću piratizirati prije kupnje i vidjeti kakva je full igra, jer sigurno neću kupovati prema nekom tamo buildu igre iz 6.mjeseca.

269kn? To za pes govoriš? Presmiješna cijena.Pa na shopto kupim box za 175 kn.

Koji bezobrazluk basehosta ako je ovo za pes i ako je istina uopče.

http://www.shopto.net/pc/PCPR32-pes-2013-pro-evolution-soccer-2013

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 14:40 (SolidSnakeCRO).
13 godina
protjeran
SolidSnakeCRO kaže...
antimadridista kaže...

269kn? To za pes govoriš? Presmiješna cijena.Pa na shopto kupim box za 175 kn.

Koji bezobrazluk basehosta ako je ovo za pes i ako je istina uopče.

http://www.shopto.net/pc/PCPR32-pes-2013-pro-evolution-soccer-2013

Dok ona tebi dodje iz shopto ja cu vec imati ronalda u master ligi... ;)
13 godina
protjeran
I btw,mislim da ce PES potuci FIFU do koljena ove godine.. Fifu ionako igraju vecinom djeca ,jer vise slici arkadi.. Pes je pes,imas osjecaj da je to to..
Moj PC  
5 16 hvala 1
13 godina
protjeran
Pes 2013

Treba sačekati original pa onda vidjeti jel valja ili ne. Prema demo verziji je teško reći.

16 godina
Cyber_Freak kaže...
I btw,mislim da ce PES potuci FIFU do koljena ove godine.. Fifu ionako igraju vecinom djeca ,jer vise slici arkadi.. Pes je pes,imas osjecaj da je to to..

15 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Evo jos recenzija:

Meristation.com - 8.5/10 LINK
“The finished game is great and you’ll play this for more than a week, it is even possible that in the future you will continue to play. All aspects of the game are well maintained. Must buy.”(loosely translated through google)

Vandal.net - 9/10 LINK
“Pro Evolution Soccer 2013 is the best edition of the saga in the age of high definition.” (loosely translated through google)

3djegos.com - 8.5/10LINK
“PES 2013 is the best title the series has given us in the current generation, and the first to make us dream of a future that matches the dimensions of quality as high as in the past that was thrown up by the franchise.”(loosely translated through google)

psu.com - 8.5/10LINK

videogameszone.de - 9/10LINK
“Konami PES 2013 does with almost everything right.The innovations fit well into the game and the many control options can now play basically every PES as he personally wants.” (loosely translated through google)

videogamer.com - 8/10LINK
“It’s the finest Pro Evolution Soccer we’ve seen since Ronaldinho legitimately was the best player in the world. Will it oust FIFA 13? Let me ask you this: who is better, Ronaldo or Messi?”

CGV - 9.1/10LINK
“Tweaked in all the right places, 2013 is the finest PES of the generation, delightfully recreating the ebb and flow of the modern game.”

eurogamer.it - 8/10LINK
“PES 2013 is a game that all point to the simplicity of the controls on the recognition of the great champions and the spectacle of the tricks you can do, to return to the market a valid interpretation of the sport, which represents an alternative to the dominance of EA Sports.” (loosely translated through google)

Zaista obecavajuce, definitivno se vracam na PES, posle odlicne FIFA 12! {#}

Ipak, igrajuci PES, nekako mnogo bolje i duze mogu da gradim akciju, mnogo mozes i moras da razmisljas dok igras,

a takodje i odbrana je mnogo teza u PES-u, u odnosu na FIFU, gde ne mogu od kompjutera da izgubim, dok na PES-u,

jedno opustanje i odmah primis gol!

Mnogo dobra stvar u ovom PES-u jeste i player ID, savrseno se razlikuju igraci i bas imam osecaj kada vodim Pirla, da mu lopte imaju oci, sjajan pas u prostor, odlican free kick, sjajnu dubinsku loptu moze da posalje!

Gde su Ribery i Roben, odlicni, prodorni, sjajni tehnicari, gde se vidi razlika kada vodi loptu Ibrahimovic, i kada vodi npr. Govinico... i jos mnogo primera dobre prakse!

Dok ja na FIFI zaista ne vidim razliku vodio Walcota, Robena, Valenciu, Nanija... Svi su mi isti, ni sa cim se ne razlikuju jedan od drugog, tj. brzi su i okretni, a FIFA se u glavnom na to i svodi,

jako brz gameplay, za tili cas si dosao do gola!

Svaka cast FIFI na animacijama i kretanju igraca i ostalom, zaista je dobar fudbal, ali nikako ne lici na simulaciju, jer je vise za zabavu, gde nema uopste mnogo razmisljanja i taktiziranja, samo pas, pas, sut!

Jos jedna bitna stvar na PES-u je strategija koju postavljas pre utakmice, to je mozda i najbitni segment igre, mnogo toga od nje zavisi, pa igraci kojima se automatski smanjuju ocene ukoliko ne igraju na svojoj poziciji..., da ne duzim!

Jedva cekam 20. i da mi oridzi stigne! {#}

To je samo potvrda da nas čeka sjajan proizvod ove godine. Također, ja ću svoju dobit 21 <3

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 16:58 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Bezobrazno skupo, ja samuzeo box edišn iz infomarka za 260 :)

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
13 godina
neaktivan

Bas vam je skupa u Hrvatskoj, ovde kod nas za divno cudo kosta original 22e!{#}

Jos samo malo, i igracemo se! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 17:13 (Zoki Mpek).
13 godina
neaktivan
Reedy kaže...
Cyber_Freak kaže...

Hahahaha ala je ovo zabavan komentar,svaka ti cast,usrecio si mi dan.Da li ti zaista mislis da je pes bolji ili sebe lazes,mislim da je ovo drugo.Koji crni pes smejurija zesca.{#}

13 godina
neaktivan

Ako je PES smejurija, ne razumem sta dolazis i spamujes ovu temu!

Niko od nas ne vredja FIFU, ja sam prvi imao original FIFA12 i proveo divne sate uz FUT!

Ali jednostavno PES je napravio ogroman pomak, sto ne znaci da je samim tim FIFA losa!

Samo se kacite na ovu temu i vredjate, dok na temi o FIFI sve je bajno i sjajno, bez negativnog komentara,

a moze se slobodno reci da je FIFA 13 napravila mali pomak u odnosu na 12-icu!

8 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

igrao sam pes 13 i nisam video nikakav pomak,zbog cega nema nijedne finte tipa ala ronaldinjo,zatim mrzi me da pisem jer je glupo trositi opet na sve isto sto se ponavlja iz godine u godinu sa pesom,fifa je napravila neke ozbiljne korake mislim na fifu 13 tj dovela do toga je najbliza pravom fudbalu koji gledamo na tv kanalima.Kordinacija igraca u pesu su robotska,nema veze sa vezom,dodavanja pa takve paseve nema ni barselonina tika taka,animacije ja bih pitao ove iz konamija da li su culi za tako nesto,face igraca ala drakula vise animirane nego prirodne da se ide ka tome.sut nema veze sa sutom prilikom pripreme kao da to nema.dribling da li ti to nazivas driblingom u pesu 13,fenci dodavanja la ronaldinjo,c.ronaldo i slicno ne postoje,primanje lopte u svakom tenutku savrseno bilo ko da je u pitanju.Igroa sam protiv tebe fifu 12 i znam kako igras tako da me i ne cudi komentar za pes.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 17:28 (Red_Star_Forever).
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

igrao sam pes 13 i nisam video nikakav pomak,zbog cega nema nijedne finte tipa ala ronaldinjo,zatim mrzi me da pisem jer je glupo trositi opet na sve isto sto se ponavlja iz godine u godinu sa pesom,fifa je napravila neke ozbiljne korake mislim na fifu 13 tj dovela do toga je najbliza pravom fudbalu koji gledamo na tv kanalima.Kordinacija igraca u pesu su robotska,nema veze sa vezom,dodavanja pa takve paseve nema ni barselonina tika taka,animacije ja bih pitao ove iz konamija da li su culi za tako nesto,face igraca ala drakula vise animirane nego prirodne da se ide ka tome.sut nema veze sa sutom prilikom pripreme kao da to nema.dribling da li ti to nazivas driblingom u pesu 13,fenci dodavanja la ronaldinjo,c.ronaldo i slicno ne postoje,primanje lopte u svakom tenutku savrseno bilo ko da je u pitanju.Igroa sam protiv tebe fifu 12 i znam kako igras tako da me i ne cudi komentar za pes.

Nema se smisla s tobom raspravljat kad vidim da ti je fifa savršeno dobra. Odi onda u fifa temu i tam piši kak ti ej fifa dobra.

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Ovo je sada nesto nisko, mislim ,,igrao sam protiv tebe'', sta si igrao protiv mene!?

Ja uopste ne znam ni ko si, ni sta si!

Mislim iz ovog tvog komentara moze se naslutiti da si ti hebeno dobar igrac, ali 

ja pre svega mislim da si ti jedno dete!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 17:33 (Zoki Mpek).
16 godina

Malo čitam recenzije za PES2013  i vidim  jedan dio koji najbolje opisuje situaciju sa PES-om i FIFA-om...

Videogamer  8 / 10 - “It’s the finest Pro Evolution Soccer we’ve seen since Ronaldinho legitimately was the best player in the world. Will it oust FIFA 13? Let me ask you this: who is better, Ronaldo or Messi?”

Ja ću uzeti i FIFA-u i PES te uživate i u jednoj i drugoj.

Respect my authority!
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Ovo je sada nesto nisko, mislim ,,igrao sam protiv tebe'', sta si igrao protiv mene!?

Mislim iz ovog tvog komentara moze se naslutiti da si ti hebeno dobar igrac, ali 

slutis al skroz pogresno,javi se kada budes imao 2700 pobeda na fut i samo 100 poraza,igrali smo vise puta i sam si to priznao.

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Zoki Mpek kaže...
Red_Star_Forever kaže...

slutis al skroz pogresno,javi se kada budes imao 2700 pobeda na fut i samo 100 poraza,igrali smo vise puta i sam si to priznao.

Zaista ne znam da li sam igrao sa tobom, niti mi je to bitno!

To sto ti imas 2700 pobeda, to samo govori da si jedno obicno dete koje je celi letnji raspust provelo igrajuci FIFU!

Za razliku od tebe ja sam srecno ozenjen covek!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 18:03 (Zoki Mpek).
14 godina
neaktivan

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kakve veze ima da li si ozenjen ili ne,ja za razliku od tebe profesionalno igram fudbal pa mi ovo mislim na fifu 13 dodje rekreacija,preko leta smo se izigrali mi iz kluba sa fifom 13 najvise na pripremama po sobama,cak su neki koji igraju pes presli na fifu 13 i odmah je pre-ordovali.ja koliko znam nisam te pitao da li si ozennjen i sl.i ovde se prica o igricama a ne o privatnom zivotu.
13 godina
neaktivan

izgleda fenomenalno i jedva cekam četvrtak {#}

2 0 hvala 0
13 godina

Ako je PES dobio ovako visoke ocjene, onda ocekujem od FIFE 13   samo 10/10...novine koje je FIFA 13 uvela če PES uvest mozda za 5 godina...veliko mozda...

Budimo realni, Konami se hvali nekim "Novitetima" koje je EA napravio još u FIFI 11, o cemu mi pricamo...Dajte budite jednom realni....zaboga pa PES 13 se još uvijek vrti na engineu koji se koristi na PS2...do kad ce igra bit robotizirana?

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
kakve veze ima da li si ozenjen ili ne,ja za razliku od tebe profesionalno igram fudbal pa mi ovo mislim na fifu 13 dodje rekreacija,preko leta smo se izigrali mi iz kluba sa fifom 13 najvise na pripremama po sobama,cak su neki koji igraju pes presli na fifu 13 i odmah je pre-ordovali.ja koliko znam nisam te pitao da li si ozennjen i sl.i ovde se prica o igricama a ne o privatnom zivotu.

Nema smisla raspravljati se, veruj mi, pogotovo ne preko foruma! Tebi se vise svidja fifa, meni pes i tu je kraj!

Ti i ja imamo potupno razlicite poglede na fudbal, a jedino navijamo i volimo isti klub!{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice