Gde se zna kakav sut ima Svajnstajger, Runi...
Ha ha ha... 

A ne mi u Hrvatskoj koji se lomimo s onim slovima viška...

Gde se zna kakav sut ima Svajnstajger, Runi...
Ha ha ha... 

A ne mi u Hrvatskoj koji se lomimo s onim slovima viška...

Igrica je 100 % bolja sa original nazivima klubova.
Ovo mi super djeluje za početak.
Pozzz svima...
Zanima me, gdje mogu kupiti PES 2013 cd key, na isti nacin, kao recimo fifa 13 preko eplati (nacin placanja "bankovna transakcija")???
jel valja ovaj torrent šta je izaša ?
jel valja ovaj torrent šta je izaša ?
nevidim nigdje da je izaso
je prije 13 sati na torrentz a na skidrowgames je upload in progress
Fifa ima losu grafiku i taj segment moraju popravit. I u Fifi nekako za 2 sekunde si kod drugog gola, radnja se nerealno brzo prebacuje sa jednog gola na drugi. Nisam fan niti jedne niti druge nego upravo suprotno igram obadvije. Istina da je PES u zadnje 3 godine u najmanju ruku smece ali ni Fifa nije toliko bajna kako ju neki zele prikazat
Gdje je drugi demo ili torrent ??
Vidim sad taj torrent ali ljudi u komentarima pisu da torrent stane na 22.22% i da je fejk.Nemojte to skidat.
Također predposljednji komentar(alanmar) kaže da uploader za Izrael je uploado 5 fileova,pa kada če doći crack torrent če se nastaviti downloadati i ima dosta lajkova.Pa bilo kako bilo vrijedi pratiti.
igrajte ono što vam bolje leži...prekinite pljuvat i fifu i pes!
osobno ću igrat više PES nego fifu samo radi MLO jer obožavam to :)
Da budem iskren i ja sam se zaželio Master Lige.
Da budem iskren i ja sam se zaželio Master Lige.
pa to najviše i igram kod PESa....ovo ostalo mi svejedno :)
Vidim sad taj torrent ali ljudi u komentarima pisu da torrent stane na 22.22% i da je fejk.Nemojte to skidat.
da jer se navodno cekaju ostali dijelovi i crack za to
meni je stalo na 48%...
meni je stalo na 48%...
i meni.
Ja krenuo football manager pa se nadam da će me držat do petka :)
Pitanje : ne pratim toliko PES al me zanima da li je izašao demo 2 za pc i ako jest, di se može skinut :)?
Imas na the mornar bay full verziju. Upravo dosla.
na skidrowu pise da je izasao...
Imas na the mornar bay full verziju. Upravo dosla.
Not really.. :/
za sad pise : upload in progress,please wait. Kad dode link ko ce htjeti posaljem na PM.
za sad pise : upload in progress,please wait. Kad dode link ko ce htjeti posaljem na PM.
to pise cijeli dan
I prošlu noć.Oni isto skidaju taj torrent i tek onda bi ga trebali uploadati.Ali taj židov stalno zasutavlja seedanje i nikom nije jasno zašto.Mogao je već sve odseedati u kompletu jučer i onda bi skidrow i ekipa mogli napravit krek.
Ne mogu vjerovati, toliko ljubitelja igre a svi jedva čekaju da ju maznu besplatno?
^^
Ajd iskreno mi reci,da je nemas namjeru igrat online,jel bi ju svejedno kupio ?
Multiplayer igram iskljucivo Bf3,nogomet me ne zanima online. Jednio me zanima ML i Football life.
Ne mogu vjerovati, toliko ljubitelja igre a svi jedva čekaju da ju maznu besplatno?
Uopće ne shvaćam kak se mogu veselit da igraju s kompom lol
Ja svoju kopiju čekam, u petak stiže :)
Isto kao i sa fifom.