Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 809.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pojavila se u Izraelu, uskoro ce je biti i na Torrentima!

Edit: Nema potrebe za minusima, ja sam uradio odavno pre-order, ovo sam samo dao kao info! :-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 18:39 (Zoki Mpek).

0 5 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Tommy_123 kaže...
HDesignz kaže...

naručih PES za PS3, stiže mi 20.9. dan prije ali ću tek u ponoć aktivirati :))))

Kao što sam rekao sumnjam da ćeš dobit, a pogotvo zato što 20.9 izlazi europska koja ne sadrži Eng jezik.

Nema od te ljubavi nista,vjeruj mi...Uvijek kasni 2-3 dana ,isto se desilo i prosle godine.. I sad su mi rekli da igra dolazi 20.09 a 21.09 dolazi na adresu,al eto,budemo vidjeli..
15 godina
neaktivan

Dobe igru par dana prije tj 2 dana i šalju isti dan kad dobe hp ekspresom. Trebala b istić, to kaj su neki imali neugodna izenađenja to me baš briga.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jedno pitanje vezano za Master league online, da li vaze patchevi za taj online mod, konkretno mislim na Bundes league, tj. da li moze da se trguje i sa igracima iz Bundes lige!

Hvala unapred!

0 0 hvala 0
16 godina
Zoki Mpek kaže...

Jedno pitanje vezano za Master league online, da li vaze patchevi za taj online mod, konkretno mislim na Bundes league, tj. da li moze da se trguje i sa igracima iz Bundes lige!

Hvala unapred!

ja mislim da ne.. nikad nisam igrao online, ali sam negdje pročitao da pes editovi patchevi ne rade online tj. da pes koristi default game da svim igračima bude isto

PES & FM <3
16 godina
neaktivan
Online se igra samo sa Konamijevim službenim patchevima, inače bi svatko mogao nabrijavati igrače da budu kao Messi ili Ronaldo.
Obično izađe dopuna transfera, odmah po izlasku igre, i u veljači dopuna transfera za zimski prijelazni rok.
Vi koji naručujete iz inozemstva, računajte na plaćaje PDV-a, ako vam iznos sa poštarinom prelazi 160 kn.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
soja kaže...
Zoki Mpek kaže...

Hvala unapred!

ja mislim da ne.. nikad nisam igrao online, ali sam negdje pročitao da pes editovi patchevi ne rade online tj. da pes koristi default game da svim igračima bude isto

U krivu si. Pesedit ima full podršku za online i offline. To se radi pomoču switcha.

#PES2013 PC demo 2 is still on the way, just delayed. Sorry. Official news soon

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 18:40 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan

Da, svi modani dresovi su vidljivi online. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
soja kaže...
Zoki Mpek kaže...

Hvala unapred!

U krivu si. Pesedit ima full podršku za online i offline. To se radi pomoču switcha.

#PES2013 PC demo 2 is still on the way, just delayed. Sorry. Official news soon

nek pozure s tim demo 2 , da imam sta igrati do 20. {#}

15 godina

I kakva sad korist od drugog Dema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda se baš netko na temelju toga odluči heće li uzet ili neće. Nikad neznaš.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Respect my authority!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 19:35 (jerrycro).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

kakav lik,di je prije to nabavio :D

15 godina
neaktivan

U Indiji prije izlazi nego Europa, Amerika itd itd

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hmm...Jel bi prosao mozda Indijski proxy?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mornarska verzija je online, u biti nije gledao sam za pes 2012 XD, al kolko sam skuzio bit ce uskoro

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 22:56 (Nadimakk).

0 0 hvala 0
14 godina

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fakin Awesomeeeeeeee <3

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

što kad kako? pa nisam ni znao da je drugi demo izašao?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

http://whatculture.com/gaming/fifa-13-vs-pes-2013-4-reasons-why-pes-2013-will-win-the-war.php

najbolje je na kraju:

Click next to reveal the one reasons FIFA 13 might emerge triumphant in the battle of the football games this year…

But… I Might Be Wrong

haha

1 1 hvala 0
14 godina
Vidi se prema stranici da je Američka stoga njihova razmisljanja o nogometu ne treba uzimati za ozbiljno!

1 0 hvala 0
15 godina

mislim, lik navodi da je prednost PES-a u odnosu na FIFU fizika lopte i kretanje igrača.
Enough said...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 22:20 (antimadridista).
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
Počeli su FIFA fan boy-evi opet u PES temi srat po PES-u..
PES &amp; FM &lt;3
15 godina
antimadridista kaže...

mislim, lik navodi da je prednost PES-a u odnosu na FIFU fizika lopte i kretanje igrača.
Enough said...

Komentar jednog lika ispod govori sve:

PES fans are like liverpool fans.. THIS IS GONNA BE OUR YEAR…. {#}

Nažalost, ništa ni ove godine. Nadam se da bude nešto slijedeće.

15 godina
neaktivan

Koji ste Bog opet došli provoccirat, zucneš fifa, odma brlog uleti i počne kenjat. Odite fifu igrat hebemu. Dosta ste rekli.

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Moj PC  
5 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
soja kaže...
Počeli su FIFA fan boy-evi opet u PES temi srat po PES-u..

Nitko ne sere, dečki samo konstantiraju da je autor članka u zabludi :P

15 godina
Tommy_123 kaže...

Koji ste Bog opet došli provoccirat, zucneš fifa, odma brlog uleti i počne kenjat. Odite fifu igrat hebemu. Dosta ste rekli.

što je nama zabranjeno komentirati ovaj smiješni članak iznad?

mislim meni se ovaj PES donekle sviđa za razliku od prošlogodišnjeg, ali stvarno se pitam što je ovaj autor članka zamislio sebi u glavi da piše takve gluposti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 22:50 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

mislim meni se ovaj PES donekle sviđa za razliku od prošlogodišnjeg, ali stvarno se pitam što je ovaj autor članak zamislio sebi u glavi da piše takve gluposti.

Pa nije ali opet. Sprdnje, ovo ono. Kaj me briga kaj se piše, imaš svoje mišljenje i bok.

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
15 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

mislim meni se ovaj PES donekle sviđa za razliku od prošlogodišnjeg, ali stvarno se pitam što je ovaj autor članak zamislio sebi u glavi da piše takve gluposti.

Pa nije ali opet. Sprdnje, ovo ono. Kaj me briga kaj se piše, imaš svoje mišljenje i bok.

pa tu smo na forumu da pišemo svoje mišljenje, zar ne?

neznam zašto svake godine u PES temi vi zamislite da je ovo tema samo za hvaljenje igre, a bilo kakvu kritiku ne prihvaćate i tjerate iz teme, smiješno. Ako je tako onda navedi lijepo u prvom postu "ovdje pišite samo pohvale za igru, nikakva kritika nije dozvoljena".

mislim, vidio sam da je PES napredovao, ali hvaliti se sa ovakvim člankom i izrugivati se je presmiješno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 23:01 (antimadridista).
14 godina
neaktivan

Autor je smiješan iz ovog jednostavnog razloga : 

On tvrdi da preferira PES iz razloga što je uveo više noviteta? Pa pobogu,što je FIFA trebala uvodit,a da do sad nije imala? To je ukomponirana cjelina (koja dere PES treću godinu zaredom)

koju je trebalo samo malo dotjerati,a to su uradili popravkom impact engine-a i uvođenjem first touch kontrole lopte.Igra dobiva novu dimenziju s time

da igrači nisu roboti koji stalno dobro kontroliraju loptu! 

Također,na neki način tvrdi da je FIFA prejednostavna za igrat? Zato valjda onda ja koji imam velik broj sati igranja online jedva jedvice dobim AI na legendary.

Ja iskreno ne znam,možda on nije igrao istu igru :S

Jedino u čemu je u pravu jest da PES ima puno bolju grafiku,tu se slažem, al općenito ... FIFA je bolje dizajnirana igra - mislim na estetiku.

Napominjem da sam ja do 2010-te bio žestoki zaljubljenik u PES,ali nakon probavanja FIFE entuzijazam za PES mi naglo splasnuo.

Ovim nisam htio nikog uvrijedit,naravno da će neki od vas sad reć da time što sam napisao potpaljujem tenzije.

Isto je napravio i novinar ovakvim tekstom bez valjanih argumenata!

Vjerujem samo onima koji su probali obje igre i kažu - PES je bolji . Njihovo ću mišljenje uvažit, ali u glavi neću priznat - ako me razumijete.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 23:07 (zacko).

3 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice