Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 795.892
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
movie kaže...
KODAK17 kaže...

Ja sam se pojavio i govorim za sebe....moj dojam oko famozni vratara je dobar i uvjeren sam da ce do finalne verzije sve biti tip-top...pazi pobogu...tu i tamo nespretna reakcija vratara meni ne smeta jer desava se i u stvarnosti...proanaliziraj samo neke intervencije vrhunskog vratara kao sto je Petar Ceh na Euru 2012 pa ce ti sve biti jasno. 

Vidim da tebi nije ništa jasno. Pogle kako cech radi povaljku a kako je ne radi golman u pesu. Pogle kako niti u jednoj paradi cech ne pada na prsa i pritom ne širi ruke.  Pogle kako kod kornera cech izađe do penala a u pesu je to nemoguće. Pogle kako u paradi cech padne a kako lebdi golman u pesu, pogle kako cech siječe nisko ubačenu loptu sa strane  a kako to ne radi golman u pes, pogle kako rukom baca loptu cech a kako je baca golman u pesu.  Pogle kako je svaki potez cecha golmanski a kako je golmana u pesu antigolmanski. Stvar je da golman u pesu nije dobro animiran niti radi ono kaj radi golman u stvarnosti.  Golman u fifi je jako blizu tome, sliči na golmana u stvarnosti. Meni je sasvim svejedno što golman obrani ili dobije ali ubije me kada pada radi sve gore nabrojane stvari.  Jednostavno golman u pesu nije dobro animiran niti oponaša golmana u stvarnosti. On je ostao na nivou od prije desetak godina kada su svijetom nogometa vladali loše animirani skakavci koji su branili i ponašali se nemoguće...

Ti mora di si neki vratar cim te smetaju ovakve stvari i stoga "respect". Meni je vazno da je mreza sacuvana pa makar zubima isao na nju, ono sto je mene  najvise bolo u oci je to famozno bacanje na prsa a ostalo i ne primjetim (ILI BOLJE RECENO NE ZELIM DA PRIMJETIM) u zaru borbe.

Ja dugo nisam primjetio u pes-u 2012 neki debilan gol, cak su neke intervencije ostavljale bez daha. Tako da se razumijemo i ne trubimo jedni drugim, meni je bitna efikasnost.

I samo jos jedna opaska, prilikom kornera i ubacaja sa strane zar nije dovoljno drzati trokut ili sto vec i na taj nacin presjeci ubacaj, barem sam ja tako presjekao x lopti SA VRATAROM(???).

Ali PES s na stranu, moras priznati da je ova intervencija Ceha amaterska???

17 godina
KODAK17 kaže...

Ti mora di si neki vratar cim te smetaju ovakve stvari i stoga "respect". Meni je vazno da je mreza sacuvana pa makar zubima isao na nju, ono sto je mene  najvise bolo u oci je to famozno bacanje na prsa a ostalo i ne primjetim (ILI BOLJE RECENO NE ZELIM DA PRIMJETIM) u zaru borbe.

Ja dugo nisam primjetio u pes-u 2012 neki debilan gol, cak su neke intervencije ostavljale bez daha. Tako da se razumijemo i ne trubimo jedni drugim, meni je bitna efikasnost.

I samo jos jedna opaska, prilikom kornera i ubacaja sa strane zar nije dovoljno drzati trokut ili sto vec i na taj nacin presjeci ubacaj, barem sam ja tako presjekao x lopti SA VRATAROM(???).

Ali PES s na stranu, moras priznati da je ova intervencija Ceha amaterska???

Da, stisneš trokut i držiš samo golman sporo reagira. Unitar pet metara nekako, van nikako.  Još nisam doživio da sam izletio na korner na loptu na desetak metara od gola i uhvatio je ili boksao. Jednostavno je prespor i to je tako zadnjih par godina.  Nekada nije bilo tako...

Što se cecha tiče, događa se i najboljima.  Nema golmana koji nije skrivio gol. razlika je kaj vrhunski golmani to naprave svakih dvadesetak utakmica a standardni svakih desetak utakmica a loši svake dve tri utakmice...

14 godina
neaktivan

movie...konami je objavio da ce samo za tebe u slijedecem pesu napraviti be a goalkeeper da gustas u branjenju koliko te volja ;))

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

PESEdit 1.1 je dostupan za download:

Adds 17 fully updated teams to PES 2013 Demo (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Paris SG, Inter, Juventus, Milan, Dortmund, Bayern München, Atletico, Barcelona, Real Madrid, Valencia)

1.1 also fixes some crash problems (+ problems with Milan kits), adds new Chelsea kits and updates a few transfers.

• Features:44 balls selection
  • Full squads, latest transfers & shirt numbers
  • Faces for almost all players
  • Correct 12/13 kits including configuration
  • Original demo teams available too

LINK

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 21:38 (Tommy_123).
Moj PC  
2 0 hvala 5
15 godina

evo sta bi ja htio da poprave

i jedna golcina sa messiem

0 0 hvala 0
13 godina

Mozes ga hebat sa agility, acc i ball control 100. Ostalo je sasvim nepotrebno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lnova65 kaže...

taj bug je već godinama u pesu, valjda ga se konamiju neda popravit...

0_o
15 godina
ph3nom_gamer kaže...
lnova65 kaže...

taj bug je već godinama u pesu, valjda ga se konamiju neda popravit...

Loša umjetna inteligencija nije bug nego lijenost i neznanje developera.

15 godina

Pes je ove godine puno bolji od 12 ali i dalje nije to to mogu oni puno bolje samo nekuzim zasto {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

Pes je ove godine puno bolji od 12 ali i dalje nije to to mogu oni puno bolje samo nekuzim zasto  {#}

Oni mogu bolje, ali se namjerno uništavaju i prave loše proizvode?

Pa očito ne mogu bolje.

15 godina
Onjegin kaže...
lnova65 kaže...

Pes je ove godine puno bolji od 12 ali i dalje nije to to mogu oni puno bolje samo nekuzim zasto {#}

Pa očito ne mogu bolje.

slicna prica ko kod coda

15 godina
lnova65 kaže...
Onjegin kaže...
lnova65 kaže...

Pa očito ne mogu bolje.

slicna prica ko kod coda

Pa ak prodaš ogroman broj primjeraka bez obzira kako veliko smeće izdaš, čemu se onda truditi da bude dobro.

14 godina
neaktivan

Ono sta mene najvise zivcira od svega je animacija kada golman istracava ispucat loptu iz ruku (dodat) ili rukom bacit..

Ono kad se zatrci.Totalno lose i nerealno trci i izgleda.

Uzas.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Pa ak prodaš ogroman broj primjeraka bez obzira kako veliko smeće izdaš, čemu se onda truditi da bude dobro.

Pa ne znam baš, prošlogodišnji pes je najlošije prodavani pes u povijesti...  rezultati prodaje su bili gotovo 4x lošiji u odnosu na fifu...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Hexfire kaže...

Pa ne znam baš, prošlogodišnji pes je najlošije prodavani pes u povijesti...  rezultati prodaje su bili gotovo 4x lošiji u odnosu na fifu...

Pa kupiš jedan dobar i dosta ti je.

Nije da se football promijenio.

15 godina

Kad možemo očekivati drugi demo da vidim oće šta bit od pesa ove godine?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Sumnjam da će biti prije 9 mjeseca?

15 godina
movie kaže...
fila2208 kaže...

Da nije to kasno malo...inače izlaze već u 10mj. full igre.mislim da će početkom 9.mj.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 13:06 (fila2208).
15 godina
neaktivan

Skinuo PESViet peč za PES2013 demo i mogu reć da mi je bolji od pesedita. Bolje face, drugi klubovi. Super.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Da nije to kasno malo...inače izlaze već u 10mj. full igre.mislim da će početkom 9.mj.

Ja kažem da neće prije 9 mjeseca a ti sumnjaš u to pa kažeš da će početkom 9 mjeseca? Što sam točno rekao drukčije od tebe da sumnjaš u to i da je to kasno?

15 godina
movie kaže...
fila2208 kaže...

Ja kažem da neće prije 9 mjeseca a ti sumnjaš u to pa kažeš da će početkom 9 mjeseca? Što sam točno rekao drukčije od tebe da sumnjaš u to i da je to kasno?

ja sam tebe skužio krajem 9. mj, ne pitaj kako, sry.

15 godina
neaktivan

Ala Modrić.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jeli to za*ebancija ili? ne sliči nimalo na Modrića iz stvarnosti...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

PESVietnam peč lol

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
antimadridista kaže...

Samo da povećaju nos i bio bi origigi...

15 godina

kako mi ovaj Konami ide na k*rac, još prije tjedan dana su objavili kako nas kao čeka neko veliko iznenađenje danas. Ja mislio da će to biti nešto u vezi igre ili neka novost.
Sad otvorim Twitter kad ono pazite tog iznenađenja. "osvojite potpisanu PES 2013 majicu Cristiana Ronalda". i to su oni najavljivali tjedan dana, a što je najgore, dijele samo jednu majicu {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 20:19 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

kako mi ovaj Konami ide na k*rac, još prije tjedan dana su objavili kako nas kao čeka neko veliko iznenađenje danas. Ja mislio da će to biti nešto u vezi igre ili neka novost.
Sad otvorim Twitter kad ono pazite tog iznenađenja. "osvojite potpisanu PES 2013 majicu Cristiana Ronalda". i to su oni najavljivali tjedan dana, a što je najgore, dijele samo jednu majicu {#}

Draža bi mi bila samo majica na kojoj piše pes 2013 nego kristina!

14 godina
antimadridista kaže...

Bar je ljepši ak ništ drugo {#}

15 godina
neaktivan
David87 kaže...
antimadridista kaže...

Bar je ljepši ak ništ drugo {#}

Sigurno bolji nego što ga Konami napravi.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan

Kad bih mogao doći do ove majice s Kristinom, treba mi nešt da plaši komarce{#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice