Ja sam se pojavio i govorim za sebe....moj dojam oko famozni vratara je dobar i uvjeren sam da ce do finalne verzije sve biti tip-top...pazi pobogu...tu i tamo nespretna reakcija vratara meni ne smeta jer desava se i u stvarnosti...proanaliziraj samo neke intervencije vrhunskog vratara kao sto je Petar Ceh na Euru 2012 pa ce ti sve biti jasno.
Vidim da tebi nije ništa jasno. Pogle kako cech radi povaljku a kako je ne radi golman u pesu. Pogle kako niti u jednoj paradi cech ne pada na prsa i pritom ne širi ruke. Pogle kako kod kornera cech izađe do penala a u pesu je to nemoguće. Pogle kako u paradi cech padne a kako lebdi golman u pesu, pogle kako cech siječe nisko ubačenu loptu sa strane a kako to ne radi golman u pes, pogle kako rukom baca loptu cech a kako je baca golman u pesu. Pogle kako je svaki potez cecha golmanski a kako je golmana u pesu antigolmanski. Stvar je da golman u pesu nije dobro animiran niti radi ono kaj radi golman u stvarnosti. Golman u fifi je jako blizu tome, sliči na golmana u stvarnosti. Meni je sasvim svejedno što golman obrani ili dobije ali ubije me kada pada radi sve gore nabrojane stvari. Jednostavno golman u pesu nije dobro animiran niti oponaša golmana u stvarnosti. On je ostao na nivou od prije desetak godina kada su svijetom nogometa vladali loše animirani skakavci koji su branili i ponašali se nemoguće...
Ti mora di si neki vratar cim te smetaju ovakve stvari i stoga "respect". Meni je vazno da je mreza sacuvana pa makar zubima isao na nju, ono sto je mene najvise bolo u oci je to famozno bacanje na prsa a ostalo i ne primjetim (ILI BOLJE RECENO NE ZELIM DA PRIMJETIM) u zaru borbe.
Ja dugo nisam primjetio u pes-u 2012 neki debilan gol, cak su neke intervencije ostavljale bez daha. Tako da se razumijemo i ne trubimo jedni drugim, meni je bitna efikasnost.
I samo jos jedna opaska, prilikom kornera i ubacaja sa strane zar nije dovoljno drzati trokut ili sto vec i na taj nacin presjeci ubacaj, barem sam ja tako presjekao x lopti SA VRATAROM(???).
Ali PES s na stranu, moras priznati da je ova intervencija Ceha amaterska???

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!