Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 801.404
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

imate li vi problem sa uzimanjem lopte od protivnika igram na SUPER STAR, znaci pretrcava ju me ko ludi, dok ja kad hocu da pretrcim njihovg igraca on samo postavi nogu i oduzmemi loptu ):

hota

0 0 hvala 0
15 godina

*ebeni patch, igra mi se crasha stalno..
stavio sam sve na manual i na dodavanje sam se skoro pa navikao al sutevi mi nikako neidu svaki sut mi je oko korner zastavice.. za koliko ste se vi naviknuli na te suteve?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
maxy0 kaže...

*ebeni patch, igra mi se crasha stalno..
stavio sam sve na manual i na dodavanje sam se skoro pa navikao al sutevi mi nikako neidu svaki sut mi je oko korner zastavice.. za koliko ste se vi naviknuli na te suteve?

meni ide ful lagano jer igram FIFU na manual postavkama još od fife 11, a tamo su dodavanja i šutevi još teži kad se postavi na manual nego ovdje. Samo malo vježbe i privikavanja i sve će doći na svoje.

btw. i meni se maloprije crashalo sa patchem, ali ga sigurno ne brišem, odličan posao su napravili ovi iz pesedita.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 23:40 (antimadridista).
14 godina

meni se crashalo kad sam usao u balls, prvi put, nisam ni probavao više, nije mi to bitno :)

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
17 godina
hota kaže...
kule kaže...

kako se install skinuo sam patch i file dt0d.img

pišu ti upute.. prekopiras taj fajl u img folder i jos prekopiras sve iz foldera od tog patcha. radi, al tu i tam se igra rusi. Valda ce to popravit...

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

upravo sam pročitao ovo:

- national super cups
--- Spanish super cup (spain)
--- FA Community Shield (england)
--- Supercoppa Italiana (italia)
--- Trophée des champions (france)
--- DFL-Supercup ( PES Super cup ) (germany)
--- Johan Cruijff, Shield (netherlands)
--- Supertaça Cândido de Oliveira (portugal)

- League cups
--- Carling cup (england)
--- Coupe de la Ligue (france)
--- Taça da Liga (portugal)
 - confederation cup
 - south america leagues, copa sudamericana and recopa
 - second divisions
 - league cup (carling cup, coupe de la ligue[french], taca da liga[portugal])
 - third kit
 - Preseason tournaments

to su valjda stvari koje će biti u igri, mada nisam siguran jer pored toga nije poisalo nikakvo objašnjenje, samo ova lista. Ali inače zvuči odlično.

Kupovi, liga kupovi, preseason turniri. Odlično zvuči. Sve za master ligu sigurno :)

Ovo podcrtano je zakon :D

ELS BLAUGRANES <3
15 godina

http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=68327

http://www.mediafire.com/?tf6y5iock32zj22
http://www.mediafire.com/?mf74q3rn4y7k4p4
http://www.mediafire.com/?tc8qnc4dqav9shz
http://www.mediafire.com/?dgj417glxg973g5
http://www.mediafire.com/?z82zuqsxu0bsbs0
http://www.mediafire.com/?01e15zctrlgmqqe

Težak je 1.2 GB pa ako imate još volje, snage u ove sitne sate, navalite {#}

.: Contents :.

All teams from:

• Premier League
  • Ligue 1
  • Serie A
  • Liga BBVA

Also Including:

• Olympiakos
  • Panathinaikos
  • AEK
  • PAOK
  • FC Porto
  • SL Benfica
  • Sporting CP
  • Ajax
  • AZ
  • Feyenoord
  • Twente
  • PSV
  • FC Bayern
  • Schalke 04
  • CSKA Moscow
  • Spartak Moscow
  • Zenit St. Petersburg
  • Celtic FC
  • Rangers
  • Motherwell
  • Besiktas
  • Fenerbahce
  • Galatasaray
  • Shakhtar Donetsk
  • Dynamo Kyiv

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 1:22 (vrinho).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Taj fanbase mi je uvijek "cudan", mislim, u pozitivnom smislu.... toliko si daju truda da od igre mogu prakticki napraviti cudo, fanbase je definitivno bolji na PES-u nego sto je na FIFI.... samo mi je smijesno kada netko kaze PES i djeca, da, djeca koja se razumiju u modanje i programiranje? lol, mozda djeca sa marsa, je li?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
lovac82 kaže...

Taj fanbase mi je uvijek "cudan", mislim, u pozitivnom smislu.... toliko si daju truda da od igre mogu prakticki napraviti cudo, fanbase je definitivno bolji na PES-u nego sto je na FIFI.... samo mi je smijesno kada netko kaze PES i djeca, da, djeca koja se razumiju u modanje i programiranje? lol, mozda djeca sa marsa, je li?

PES je uvijek imao veći modding community od FIFE, a i pročitao sam da je igra lakša za moddanje.

Nedavno sam vidio onaj euro 2012 patch, to su vrhunski napravili, sve živo su ubacili, mislim da ni developeri igre to nebi bolje napravili :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Točno to. Euro peč im je najbolje na čemu su radili do sada. Skinuli su ga samo tako.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hota kaže...

imate li vi problem sa uzimanjem lopte od protivnika igram na SUPER STAR, znaci pretrcava ju me ko ludi, dok ja kad hocu da pretrcim njihovg igraca on samo postavi nogu i oduzmemi loptu ):

Imaš puno više načina da uzmeš loptu u PES-u 2013. Imaš R2+x i kad dođe bliže tebi pusti L2 i automatski će napravit tackle. Probaj dva puta X stisnut i opet će napravit tackle. Drži samo L2 tj Jockey. Ima još par, moram pogledat. To sve ja koristim i nemam problema.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
antimadridista kaže...
lovac82 kaže...

PES je uvijek imao veći modding community od FIFE, a i pročitao sam da je igra lakša za moddanje.

Nedavno sam vidio onaj euro 2012 patch, to su vrhunski napravili, sve živo su ubacili, mislim da ni developeri igre to nebi bolje napravili :D

Čuo sam da KONAMI sam financira dio tih moddera jer im je to isplativije nego kupovati licence i samostalno radit novi sadržaj.

14 godina
movie kaže...
sstrmi kaže...

da si dosadan?

Istina boli, a...?

Znaš movie, pogledaj malo, više desetaka nas koji sad pišemo na ovoj temi je ove godine igrali FIFU 12, a PES je bio ništa, kao da nije postojao, tu je bio Tommy s kojim se bilo zanimljivo svađat (@Tommy {#} ), znači ovako, igrali smo FIFU jer je bila puno kvalitetniji proizvod, PES je bio plastičan i nerealan, ali ove godine prepoznali smo trud i uspjeh radnika KONAMIJA, i odlično su odradili svoj posao, a ja mislim da ti sve te priče pišeš samo da bi se vidilo da preferiraš FIFU, KONAMI je ovo odradio jako dobro i zahvalni smo im na tome, a ne stalno srat po njima i po golmanima tu, ako ti se već ne sviđa, idi igrat FIFU, zašto nećeš? Nećeš jer ti se zanimljivo ovdje svađat al ne shvaćaš da te nitko, al baš nitko ne jebe 2%, zanimljivo ti je živcirat ljude i biti iritantan, zašto jednostavno ako ti se ne sviđa ne odeš sa teme i igraš FIFU, misliš da ti možeš napravit bolje golmane od KONAMIJA, ae provaj pa se javi.. Dotad ne trebaš ništa pisat...

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 11:46 (rookica19).
14 godina
neaktivan

Svaki put kad otvorim ovaj topic pomislim '' evo izasla neka novost '' kad ono djeca se svadjaju oko FIFE i PESA.Ja cu ih ove godine igrat oboje jer je PES napokon napravio igricu kako treba.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...
movie kaže...
sstrmi kaže...

da si dosadan?

Istina boli, a...?

Znaš movie, pogledaj malo, više desetaka nas koji sad pišemo na ovoj temi je ove godine igrali FIFU 12, a PES je bio ništa, kao da nije postojao, tu je bio Tommy s kojim se bilo zanimljivo svađat (@Tommy {#} ), znači ovako, igrali smo FIFU jer je bila puno kvalitetniji proizvod, PES je bio plastičan i nerealan, ali ove godine prepoznali smo trud i uspjeh radnika KONAMIJA, i odlično su odradili svoj posao, a ja mislim da ti sve te priče pišeš samo da bi se vidilo da preferiraš FIFU, KONAMI je ovo odradio jako dobro i zahvalni smo im na tome, a ne stalno srat po njima i po golmanima tu, ako ti se već ne sviđa, idi igrat FIFU, zašto nećeš? Nećeš jer ti se zanimljivo ovdje svađat al ne shvaćaš da te nitko, al baš nitko ne jebe 2%, zanimljivo ti je živcirat ljude i biti iritantan, zašto jednostavno ako ti se ne sviđa ne odeš sa teme i igraš FIFU, misliš da ti možeš napravit bolje golmane od KONAMIJA, ae provaj pa se javi.. Dotad ne trebaš ništa pisat...

{#}

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan

Japance iz konamija sve rastjerat i ubacit ljude iz pes modinga tamo.. Onda bi to tek bio pravi nogomet {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo frend mi zakuco koji dobar go pa reko da ga uopload na yt...dobri su golovi!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maidkoric kaže...

evo frend mi zakuco koji dobar go pa reko da ga uopload na yt...dobri su golovi!

pobogu zasto ne stavis 720p?

16 godina

Filimic ti takoder malo laga, s cim snimas?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

14 godina
soja kaže...

lol ti si snimao s mobom ili kamerom?nisi čuo za fraps?

16 godina
sstrmi kaže...
soja kaže...

lol ti si snimao s mobom ili kamerom?nisi čuo za fraps?

ma jesam al neda mi se to instaliravat..

17 godina
Tommy_123 kaže...

Stvarno si dosadan.

Daj mi ti o tome nešto pričaj!  Nego, jel postoji u opcijama mogučnost da se golman vrati na crtu?

15 godina
neaktivan

Sve kaj ti je rookica19 napisao je točno. Od rijeći do rijeći. Prebaci kursor na njega i upravljaj njime.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mrsko mi cekat da se upload :D

15 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
rookica19 kaže...

Ne znam o kakvom trudu pričaš kad je golman isti kakav je i bio?  Ja tu ne vidim nikakav trud, već ignoriranje problema koji se javlja iz godine u godinu.

Zar je to tabu tema?  O tome se ne smije govoriti?  Kako mogu biti zahvalan konamiu kao ti na ovakvom golmanu. Ovaj golman vrijeđa zdravu inteligenciju! On stoji na 5 metara, on lebdi, on pada na prsa, one ne može uhvatiti jednostavnu loptu ali zato može obraniti nemoguće u jednako nemogućoj intervenciji.  Tebe to veseli?  Mene ne. Zar je tebi normalno da u svakoj situaciji igrač loptu pukne unutrašnjim dijelom kopačke pa makar se to kosilo i sa zakonima fizike? Mene to živcira. Pogledaj malo bolje na ponovljenoj snimci pa vidi kako majstor udara po lopti. I dalje su pokreti robotizirani iako se tu vidi mali pomak.  Sve u svemu igra je nešto bolja ali još nedovoljno dobra. Nema je smisla uspoređivati s fifom 12. O fifi13 ne treba niti razmišljati. Mislim, ovo je forum gdje iznosimo svoja zapažanja. Iznosimo ono kaj nam se sviđa i ono kaj nam se ne sviđa. Iznosimo one stvari za koje bi htjeli da su bolje. Kažeš da vas provociram? Ja samo iznosim svoja zapažanja na koja mi nitko nije odgovorio protuargumentom! Daj kvragu poklopi me pa reci kako je golman izvrstan, da je normalno da u svakoj situaciji stoji na 5 metara i da udarce brani s 5 metara a ne s crte kako to rade golmani u stvarnosti.  Kako je normalno da lebdi zrakom i da u paradi pada jedno metar dva unazad. Ajde, daj mi argumentirano to objasni?  Daj me uvjeri da u nogometu postoji samo udarac unutrašnjim dijelom kopačke i da je posve normalno i realno da igrač tako opali s 30 metara po golu a lopta ide ko bomba? Odi na igralište pa probaj tako udariti loptu s 20 metara? Da vidim hoće li lopta uopće doći do gola a kamo li da ćeš ju zabiti pod prečku?  Svi nešta cvrkučete, svi ste nešto protiv mene ali nitko nema nikakav argument da bi me poklopio.  Samo, šuti, dosadan si i td.? Dajte na početak teme stavite upozorenje da je zabranjeno pristupati temi ako u igri prepoznaš neki nedostatak jer je to za temu nebitno.  Bitno je samo sipati bombone iz usta i hvaliti igru. Postavite k vragu neka pravila kako bi vladalo jednoumlje u kojem će se ekipa samo diviti i hvaliti ekipu iz konamia jer su vam poslali novo božanstvo?

Recite jasno da ne želite slušati primjedbe niti razgovarati o problemima u igri!  Vidim, tko god kaže nešto negativno odmah je neki etiketirani fanboy nečega na kojeg spremno skačete vrijeđajući ga. Ako sam rekao nešto krivo, ako sam rekao nešto neargumentirano, ako sam rekao nešto s čime se ne slažete, zar nije logično da dokažete suprotno?  Naravno, nemate vi kaj reći osim ono što uvijek kažete, dosadan si... Vidim , pozivaš me da ja napravim bolje ako znam?  Naravno da ne znam ali znam nekoga tko zna napraviti bolje. Kome je to posao kao i konamiu i koji to za razliku od konamia zna napraviti. Ako programeri konamia ne znaju, ako ne znam niti ja, neka kvragu kupe jednu fifu pa iskopiraju ono što je već napravljeno prije 4 godine a konami niti danas nije u stanju napraviti. Neka iskopiraju golmana s fife i neka iskopiraju kako to igrači pucaju s unutrašnjim dijelom, vanjskim dijelom i punom kopačkom! Zar je to takav problem? Neka vide kako igrači mogu trčati i bez štange u guzici. Neka vide da je moguće nacrtati jasno vidljivu mrežu.

Neka vide da se ta ista mreža može poprilično realno ljuljati. Kažem ti još jednom, ja to ne znam napraviti. Isto tako ja znam tko to još ne zna napraviti ali isto tako znam tko to zna napraviti. Vidim da s vama nema smisla raspravljati. Neki ljudi ovdje vide neke probleme u igri, dok drugi ljudi ne vide nikakve probleme u igri. U takvoj situaciji teško je raspravljati.  Lakše je vrijeđati, raditi ono u čemu ste najbolji!

15 godina
movie kaže...
najdulji post u povijesti foruma, potrošen na nogometnu arkadu

Što prije shvatiš da je PES arkada to bolje. Nitko se ne buni što na Need for speedu možeš 500 na sat proći kroz zavoj od 90 stupnjeva, to je tak. Onaj kome ne smeta što je svaki gol sa pola igrališta, će igrati PES, onaj tko hoće simulaciju će igrati FIFU. Prema ovom demu, više stvarno nema razloga za PES vs FIFA gluposti jer to više nisu dvije simulacije.

Smeta i meni golman, bezvezno mi je i što svatko može zabiti s 40 metara, ali prihvaćam da je nekima to zabavno. Kad se igra s frendovima definitivno i jest, daleko zabavnije od FIFE. Ne vidim zašto to ne možeš i ti. Kakav točno argument bi ti trebali dati u vezi golmana, kad je i slijepima jasno da je smeće. Mogu to prihvatiti i uživati u drugim aspektima igre ili se uhvatiti za tu jednu stvar i dosađivati s tim u nedogled. 

15 godina
Hexfire kaže...
movie kaže...
najdulji post u povijesti foruma, potrošen na nogometnu arkadu

Što prije shvatiš da je PES arkada to bolje. Nitko se ne buni što na Need for speedu možeš 500 na sat proći kroz zavoj od 90 stupnjeva, to je tak. Onaj kome ne smeta što je svaki gol sa pola igrališta, će igrati PES, onaj tko hoće simulaciju će igrati FIFU. Prema ovom demu, više stvarno nema razloga za PES vs FIFA gluposti jer to više nisu dvije simulacije.

Smeta i meni golman, bezvezno mi je i što svatko može zabiti s 40 metara, ali prihvaćam da je nekima to zabavno. Kad se igra s frendovima definitivno i jest, daleko zabavnije od FIFE. Ne vidim zašto to ne možeš i ti. Kakav točno argument bi ti trebali dati u vezi golmana, kad je i slijepima jasno da je smeće. Mogu to prihvatiti i uživati u drugim aspektima igre ili se uhvatiti za tu jednu stvar i dosađivati s tim u nedogled. 

jasno da PES više baca na arkadu nego na simulaciju, ali ne razumijem što svi govorite o tim golovima sa 40 metara? ovo što sam stavio iznad mi je jedini gol koji sam zabio sa te daljine, a to nije niti 30m, toliko o tome, nije to uopće tako kako on to prikazuje.

14 godina

ima nešto i istine u ovome što si napisao.Kažeš nitko nedaje protuargument?zašto bi se netko tuda prepirao s tobom,jer ti ne odustaješ.Ljudi vide nedostatke,ali isto tako vide prednosti i poboljšanja naspram zadnjih nekoliko pes-ova i zato ga igraju.Nitko ne kaže da je ovaj pes savršen,ali uopče nije loš i može se lijepo igrati i uživati,probaj i ti kao ostali normalni,a ne tražiti najsitnije detalje i onda samo to postati

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice