Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 801.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013

igram na tastaturi kao i obično. Malo probao i odmah dobio na superstar 2:1 sa Ronaldinhom onaj Neymarov Santos.

Inače sve tekme su mi bile 60 posto posjeda lopte i 85 posto točnosti dodavanja. Nema Barcina stila dok ja ne zaigram :-D

Bitno je da protivnik ne vara. Na prošlom su mi stalno dodavali kroz cijelu obranu. Sada je dovoljno da se blago sa jednim CB povlačim natrag.

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
15 godina
ddd3 kaže...

ma daj ovaj superstar level je pretežak.a ni na top player nije puno lakše.pa jbt ne možeš se s loptom sastaviti a ronaldinho me dribla ko malu bebu.a s 40 metara zabije u rašlje iz šale.

A šta bi trebao prije neg zabije gol tražit te dopuštenje?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
15 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
14 godina

brzo ce i pesedit

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
15 godina
jeli uključen player id u tom patchu?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim da ronaldinho iz stvarnog života ne može zabit iz slobodnjaka s udaljenosti od 40 metara.pa ni ronaldinho iz najboljih dana.

17 godina

Jel se mogu ikako sejvat postavke u demu? Svaki put moram sve postavke namještat...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Nije. Niti u PesEditu neće biti.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
ddd3 kaže...

ma daj ovaj superstar level je pretežak.a ni na top player nije puno lakše.pa jbt ne možeš se s loptom sastaviti a ronaldinho me dribla ko malu bebu.a s 40 metara zabije u rašlje iz šale.

Pa tako ti je i u stvarnosti.  Nitko mu ništa ne može i zabija s pola terena!

14 godina
neaktivan
kule kaže...

Jel se mogu ikako sejvat postavke u demu? Svaki put moram sve postavke namještat...

ovaj video kaze drugacije 

15 godina
ddd3 kaže...

mislim da ronaldinho iz stvarnog života ne može zabit iz slobodnjaka s udaljenosti od 40 metara.pa ni ronaldinho iz najboljih dana.

zabio ga je seamanu na svjetskom prije par godina sa 40m+

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan

ali ipak nije isti ronaldinho unazad 4-5 godina i ovaj danas.ne može me nitko uvjriti da nije tako.

14 godina
antimadridista kaže...

mislim da za neke je, iako računam da nije moguće, svaku loptu koju sam ibri doda on je spičija ono peton 15 metara u zrak

14 godina
neaktivan

s naglaskom na prije par godina.i to je bila iznimka a ne pravilo.

15 godina
ddd3 kaže...

ali ipak nije isti ronaldinho unazad 4-5 godina i ovaj danas.ne može me nitko uvjriti da nije tako.

nemora te nitko uvjeravati, loš si i pune te na superstaru...a da smanjiš težinu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 12:43 (fila2208).
15 godina
neaktivan

Meni je čak Superstar lakši od Top Player-a. lol

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

možda i jesam loš kao što ti tu kažeš a možda je superstar naprosto pretežak.a smanjio sam težinu.

14 godina
Tommy_123 kaže...

Meni je čak Superstar lakši od Top Player-a. lol

meni isto jbte {#}

15 godina
neaktivan

Pa unaprijed već vidiš di će dodat, mislim da imam svaku tekmu po 25 interception ili ti presjecanja lopti.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Za sve one koji pljuju po PES-u, nemojte tako jer ispadate u najmanju ruku smijesni..... i kazes da je on fanboy? (da, znas na koga se odnosi), nigdje to zapravo nsam primjetio.... nigdje nije pljuvao FIFU, samo kaze da mu je PES dobar i to je to. Zapitaj se, mozda si ti taj fanboy...  jer:

Upamtite, ovo sto pljujete je PES 13 Demo, nema niti blizu problema kakvih je imala FIFA 12 Demo i cijela verzija.... da me ne shvatite krivo, FIFA 12 najvise igram alinije istina da je to neko savrsensstvno o kakvom pricate.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 13:10 (lovac82).
Moj PC  
4 6 hvala 0
13 godina
neaktivan

strasan!!  mislim da ces biti u top 5 ove sedmice!

13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Za sve one koji pljuju po PES-u, nemojte tako jer ispadate u najmanju ruku smijesni..... i kazes da je on fanboy? (da, znas na koga se odnosi), nigdje to zapravo nsam primjetio.... nigdje nije pljuvao FIFU, samo kaze da mu je PES dobar i to je to. Zapitaj se, mozda si ti taj fanboy...  jer:

Upamtite, ovo sto pljujete je PES 13 Demo, nema niti blizu problema kakvih je imala FIFA 12 Demo i cijela verzija.... da me ne shvatite krivo, FIFA 12 najvise igram alinije istina da je to neko savrsensstvno o kakvom pricate.

ahahahahahahh  toliko o fifa 12 golmanima, i onda imaju obraza reci da su fifa golmani  bolji nego PES-ovi.

16 godina

Vas thumbs down dokazuje da vidite lose samo u onome sto ne igrate, a dobro samo u onome so igrate odnosno ciji ste fan.... nije problem u fanovima niti namanje, ali  fanboy-ima (funboyima) jest. Kako su mogli fixati FIFU 12 i popraviti greske, onda mogu i novi PES 13 ako to bas zele.... iako je FIFA 12 bolja od PES 12, to ne znaci da PES 13 nema sanse biti bolji u finalnoj verziji igre od FIFE 12, isto tako ne znaci da ce FIFA 13 uspjeti ili zakazati (malo je o ovome vec prerano govorti)... samo sto je povijest pokazala da jedni i drugi mogu zakazati po nekim stvarima i ne znam sto je tu cudno?

Btw sjetite se i onih polomljenih udova (a da nisu bili ozljedeni), istina je da je autor tog video-a pretjerao s "Retardirana FIFA 12" ali to ne mijena cinjenice/probleme koje su pratile FIFU, isto vrijedi i za Diablo 3 npr....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 14:29 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Što prije shvatite da se o ukusima ne raspravlja to bolje. Isto tako što prije shvatite da je PES ismijavanje nogometa, to bolje za vas. {#}

Neda mi se ulaziti u nikakve rasprave jer u ovoj temi takve rasprave nigdje ne odvedu.

Pesovci ne bacaju argumente, samo vrijeđaju, dok sa strane "fifa funboyeva" argumenti pršte zadnje dvije godine :D

Uživajte si u PES-u, ja ću u FIFI. I to je to.

Hvala Bogu pa je ekipa na PES-u ipak nešto mlađa, pa stariji ostaju za FIFA community ;)

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 14:49 (dreammaker).
16 godina
dreammaker kaže...

Što prije shvatite da se o ukusima ne raspravlja to bolje. Isto tako što prije shvatite da je PES ismijavanje nogometa, to bolje za vas. {#}

Neda mi se ulaziti u nikakve rasprave jer u ovoj temi takve rasprave nigdje ne odvedu.

Pesovci ne bacaju argumente, samo vrijeđaju, dok sa strane "fifa funboyeva" argumenti pršte zadnje dvije godine :D

Hvala Bogu pa je ekipa na PES-u ipak nešto mlađa, pa stariji ostaju za FIFA community ;)

Citaj s razumijevanjem ili se vrati ponovno u skolu.... nigdje ja nikoga nisam vrijedao, nigdje ja nisam po necemu pljuvao itd.... vrati se par stranica natrag i vidjet ces mane koje mi smetaju u PES 13 Demo verziji. Mene u PES temama ionako nema lol.... gdje si me vidio?

Ja ne uzivam u PES 12 vec FIFI 12 lol, a u demo verziji ionako nemas sta uzivati....... ne znam, sto pises ti ovdje ako ne citas postove s razumijevanjem? mlada? to se odnosi na mene ("nadopuna") i btw community ne cini mladu publiku, community/fanbase cini stariju publiku odnosno ljude koji znaju programirati itd (modovi za PES itd). Odrastao sam uz Sega i NES igre/konzole, imao sam vise manje sve konzole i PC tako da tu pricu mozes prodavati samo na placu....

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 14:58 (lovac82).
16 godina

Vidi ga, ja se obraćam Tommyu i ekipi. Nemam ni blage tko si ti?!

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 15:00 (dreammaker).
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Jedini razlog zasto si ti ode je da provociras i blatis pes, ja nikad ne bi isao na temu fife i blatio i vrijedjao fifu jer imam pametnijeg posla u zivotu. Demo je odlican i pes definitvno nije ismijavanje nogometa, i da je koga brige, to je igra, i igras ono sta ti pase.. 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
dreammaker kaže...

Klik na tvoju "nadopunu" ispod tvojeg posta govori drukcije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 15:02 (lovac82).
16 godina
cecenac kaže...
dreammaker kaže...

Jedini razlog zasto si ti ode je da provociras i blatis pes, ja nikad ne bi isao na temu fife i blatio i vrijedjao fifu jer imam pametnijeg posla u zivotu. Demo je odlican i pes definitvno nije ismijavanje nogometa, i da je koga brige, to je igra, i igras ono sta ti pase.. 

Jedini razlog zašto sam ja ovdje je da provociram. Nemam pametnijeg posla pa se eto, bavim blaćenjem PESa u slobodno vrijeme. Demo je loš i pes je definitivno ismijavanje nogometa. Tako je, igram što mi paše :)

Sad smo i ja i ti iznjeli svoja mišljenja, i to je to.. 

šumski put je bio ravan.
16 godina
lovac82 kaže...
dreammaker kaže...

Klik na tvoju "nadopunu" ispod tvojeg posta govori drukcije.

Navika mi je klikati na "Odgovori" na zadnjem napisanom postu. "Nova poruka" nikad ne klikam. 

Isprike na nesporazumu!

šumski put je bio ravan.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice