Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 788.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
cecenac kaže...
Logigamer kaže...
cecenac kaže...

pogledajte golmanovu reakciju na 0:20.. vec vidim kako si odbijaju suteve u gol retardirano.. Kad ce svatit da trebaju sredit golmane..

lol,to se i fifi dogada,a i u stvarnosti

Nisam fifa fan, dapace igram pes. Fifa mi izgleda ko arkada, a pes simulacija (doduse tako je prije bilo, vjerujem da se i fifa promjenila..)

al nemozes mi rec da su golmani na pesu u redu, jednostavno ne mozes.

Pa nisu uredu.Ovo na 0:20 je najnormalnija rekacija.Igra je još u pre alphy.Čekaj nove trailere.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
cecenac kaže...
Logigamer kaže...
cecenac kaže...

pogledajte golmanovu reakciju na 0:20.. vec vidim kako si odbijaju suteve u gol retardirano.. Kad ce svatit da trebaju sredit golmane..

lol,to se i fifi dogada,a i u stvarnosti

Nisam fifa fan, dapace igram pes. Fifa mi izgleda ko arkada, a pes simulacija (doduse tako je prije bilo, vjerujem da se i fifa promjenila..)

al nemozes mi rec da su golmani na pesu u redu, jednostavno ne mozes.

Pa i nisu. Svake godine ponavljaju da su ih sredili i opet si moj golman sam zabije gol umjesto da pokupi centaršut... Da li je ovaj iznimka vidjet ćemo. Onaj gol u videu stvarno izgleda kao nešto iz prošlih nastavaka ali neću na temelju toga sudit. Možda samo izgleda čudno zbog kuta kamere.

14 godina
neaktivan

ja sam samo rekao da je najnormalnija stvar da si golman odbije sut u gol (pod uvjetom da je sut jak)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Čovjek smiksal par poteza u pravom životu i iz trailera.Predobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

solidno izgleda, sviđa mi se ovo sa specifičnim pokretima igrača, kao npr. što piše gore da će Iniesta imati ono njegovo prebacivanje lopte sa jedne noge na drugu u driblingu. Najviše trebaju poraditi na golmanima i sucima, to me toliko iritiralo u prošlim nastavcima da mi je totalno ubilo volju za igrom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 13:59 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

solidno izgleda, sviđa mi se ovo sa specifičnim pokretima igrača, kao npr. što piše gore da će Iniesta imati ono njegovo prebacivanje lopte sa jedne noge na drugu u driblingu. Najviše trebaju poraditi na golmanima i sucima, to me toliko iritiralo u prošlim nastavcima da mi je totalno ubilo volju za igrom.

Misliš na Player ID ? .Jesi pročitao za Terry-a ?

15 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

jesam, sve sam pročitao. Lijepo to sve zvuči i nadam se da će to u izvedbi funkcionirati kako piše. Ako sam dobro razumio, ti potezi bi se trebali izvoditi sa tipkom R2. Nište, čekamo demo da vidimo kako će to izgledati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

jesam, sve sam pročitao. Lijepo to sve zvuči i nadam se da će to u izvedbi funkcionirati kako piše. Ako sam dobro razumio, ti potezi bi se trebali izvoditi sa tipkom R2. Nište, čekamo demo da vidimo kako će to izgledati.

Nadajmo se.Mslm bit će gameplay videa gdje će to možda pokazivat za kojih mjesec,dva :)

15 godina
Ma nek srede online... ovi cheateri su me toliko nazivcirali da sam presto igrat pes najvise zbog tog
15 godina
neaktivan

Slijedeći tjedan naš čeka još barem2,3 trailera sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moze link gdje mogu vidjeti tko ima sta u Player ID

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

moze link gdje mogu vidjeti tko ima sta u Player ID

Nezna se još koji če igračči bit točno alibit će oko50,60 igrača skinuto do detalja.

15 godina

igrači rolaju loptu ko amateri. a za blur u igri nema mjesta!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

PES i realnost ne idu zajedno. Ja kao PES fan mislim da cu se razocarat i ove godine, jedino se nadam da ce mi makar FIFA radit kako treba

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

PES i realnost ne idu zajedno. Ja kao PES fan mislim da cu se razocarat i ove godine, jedino se nadam da ce mi makar FIFA radit kako treba

PES - zabava

FIFA - realnost

Tako je odavno...

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
15 godina
donator_bubrega kaže...
PlayMaker10 kaže...

PES - zabava

FIFA - realnost

Tako je odavno...

meni trenutno stanje je da mi PES nije ništa od navedenog, ni zabava ni realnost, a FIFA mi je zabava, ali nije ni neka realnost, daleko je to od realnosti, ali je manje arkadno od PES-a pa je zato većina smatra kao neku realnu nogometnu simulaciju.
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
14 godina
donator_bubrega kaže...
PlayMaker10 kaže...

PES - zabava

FIFA - realnost

Tako je odavno...

Znači po ovom FIFA nije zabavna??! {#}

Trebalo bi ovako:

PES - zabava

FIFA - realnost i zabava

15 godina
neaktivan

Prepredobro :D

Demo se očekuje ranije ovog ljeta.

PES 2013 will have a DLC downloadable on release date for all 20 stadiums of the teams in La Liga, yes, you read correctly, all 20 stadiums

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 0:37 (Tommy_123).
15 godina
evo neke od slika koje je KONAMI objavio danas, odlično izgledaju stadioni, ova prva slika Nou Campa je predobra.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
evo neke od slika koje je KONAMI objavio danas, odlično izgledaju stadioni, ova prva slika Nou Campa je predobra.

Inače slika Neymara  su u 3 dijela te slike Xavi-a su u 2 djela jel izvode svojee poteze zahvaljujući player id-u.

Rekli su da će doživljaj dovest do savršenstva kakv isu an stadionima i njihovim izgledima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 1:04 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
ako je player ID sve sta su napravili..
Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
neaktivan
cecenac kaže...

PES Full Control,Player ID,Proactive Al.

Više ovdje http://www.konami-pes2013.com/eu/en/all-about-pes2013/

15 godina
Tommy_123 kaže...
cecenac kaže...

ma sve to zvuči dobro, ali treba vidjeti kako to sve funkcionira u praksi, tako je kod svake nogometne igre. Ove godine mi po slikama i po nekim klipovima i PES i FIFA izgledaju gotovo isto kao i prethodne verzije, valjda će se još više potruditi do izlaska i jedni i drugi.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...
cecenac kaže...

ma sve to zvuči dobro, ali treba vidjeti kako to sve funkcionira u praksi, tako je kod svake nogometne igre. Ove godine mi po slikama i po nekim klipovima i PES i FIFA izgledaju gotovo isto kao i prethodne verzije, valjda će se još više potruditi do izlaska i jedni i drugi.

Konkretno moramo vidjet igameplay da se idi kak to zgleda da.Ali mislim da nećemo dugo čekat pošto demo dolazi ranije nego prošle godine a sjetimo se da je prvi došao 22.8 što bi onda mogao doći još ranije.

15 godina
Tommy_123 kaže...

Konkretno moramo vidjet igameplay da se idi kak to zgleda da.Ali mislim da nećemo dugo čekat pošto demo dolazi ranije nego prošle godine a sjetimo se da je prvi došao 22.8 što bi onda mogao doći još ranije.

Odakle znaš da je demo ranije ove godine?

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

Odakle znaš da je demo ranije ove godine?

Na pesovoj stanici kad je objavljen E3 trailer ovaj napisao je Like” if they ”can’t wait to play the first demo early this summer.

Pogledao sam na Twitteru od Murphy-a i on je također potvrdio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 1:58 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan

FIFA realnost? Ajde dico uzmite loptu i idite vani nabijati pa ćete vidit da to nema veze sa sranjem od FIFE.

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
cecenac kaže...

Više ovdje  http://www.konami-pes2013.com/eu/en/all-about-pes2013/

Da buden iskren, jedina stvar koja mislim da ce na toj listi biti novost je player id.. A koliko ce to poboljsat igricu, ne znam bas... Ove ostale stvari koje su tu nabrojane cujes svake godine da su napravili, samo ih drukcije nazovu..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina

Ja stvarno ne znam. PES se hvali sa relističnim motion capom (Ronaldo), a kad ga pokažu, trči ko da ima metlu u guzici. Isto trčanje ko i u PES-u 2012. Golmani se isto onako retardirano bacaju. A sad, nadam se da će gameplay nadoknaditi te nedostatke.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice