je tako je i na playstationu, al ja ne mogu namistit analog i digital, meni uvik oboje rade
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš ovdje jedan..nije neka kvaliteta al jbg zasad nema bolje.. http://forum.cropes.org/index.php/topic,9933.0.html
A već sam vidio taj patch. Al vidim komentare da je živa katastrofa pa neču ni pokušavat. A koji klošari, u onom all in one patchu imaju zvezda, partizan i dinamo al nema hajduka.
imam problem sa patchom sve napravim po uputama i napšravi mi se bundesliga i grbovi i pravilna imena igrača ali imena klubova se ne mijenjaju tako i u bundesligi samo grbovi a ostaje team a team b , team c, itd i player a 9, player a 10 itd itd
el itko zna u čemu je problem
radi se o patchu sm patch 3.9 a i sm patch 3.8 druge nisam ni probavao!
HVALA
Neznam za taj patch al valjda ima neki edit file koji treba kopirat u my documents/konami/pes10/.... Ak si i to napravi odi unutar igre EDIT pa LOAD
jel se može igrat gusarska igra i ako da kako
Najbolji je patch 1.3.
A u 1.4 će vjerojatno biti i hajduk.
molim vas pomozite.tek igram prvu godinu pes 2010.trazim najbolji patch i kako ga skinuti i instalirati.korak po korak.molim vas
molim vas za pomoc...
kada udem u pes10 kliknem na online i uvijek mi se pojavi ovo...
unable to transmit port 5730
sto da radim
molim vas za pomoc...
kada udem u pes10 kliknem na online i uvijek mi se pojavi ovo...
unable to transmit port 5730
sto da radim
Moraš forvadirat taj port čini mi se...ili promijeni port preko kojeg ti se pes spaja u postavkama
jesam forvardirao port ali opet isto...neznam vise sto da radim
jesam forvardirao port ali opet isto...neznam vise sto da radim
onda nisi dobro i ugasi firewall i antiviruse pa ponovo probaj
ja mislim da sam dobro forwardao...evo pogledajte...i isključio sam firewall i antivirus i opet isto
onda imaš piratsku igru
dali neko zna neki najnoviji,jedan od boljih novijih patcheva za pes sa svime!?
Zašto ne mogu igrati PES u dvoje igrača na kompu? Kaže mi da trebam imat dva joysticka
Zašto ne mogu igrati PES u dvoje igrača na kompu? Kaže mi da trebam imat dva joysticka
ne trebaš ja i frend igramo tipkovnica jostick odi u settings i controller i onda maknes ono na controller 2 i stavis taj svoj jostick(logitech npr)
i eto ga....probaj pa javi
molim vas pomozite.tek igram prvu godinu pes 2010.trazim najbolji patch i kako ga skinuti i instalirati.korak po korak.molim vas
ne trebaš ja i frend igramo tipkovnica jostick odi u settings i controller i onda maknes ono na controller 2 i stavis taj svoj jostick(logitech npr)
i eto ga....probaj pa javi
Problem je što ja imam samo jedan joystick tamo napisan, i to je joystick 1, na druge ne mogu ni kliknuti...
Odi u settings i stavi da imaš i keyboard i joystick
Ja imam isti problem sa PEs 2010
Kad se pokusam sojiti online napise mi poruku UNABLE TO TRANSMIT UDP PORT 5730
Ima li ko riješenje
Modem je Thomason
ista stvar..to je rađeno za pes2009 a ista je stvar za 2010..
Momci,gdje bih mogao skinuti Patch ali samo za nove transfere?
Skinuo sam neki koji je obavio sve transfere,ali je editirao bodovanje nekih igraca. Recimo,Vermalen je nakon tog Patcha bolji od J.Terry-a i drugih kvalitetnih obrambenih igraca. Skroz nerealno.
Zna li tko? Ako moze,linkajte tu i instrukcije za instaliranje. Trazio sam maloprije ali nisam nasao.
Hvala!
sta se moze igrat i bezoriginala online 2010???
imam windows 7 i neznam gdje da u internet conections nađem "add port"...
molim nekoga za pomoć...
Ignore? XD
Ignore? XD
i onda ne mogu namistiti grafiku i to
el se to može igdje skinuti??
Zašto mi trza???
Bio danas u servisu rekli su mi da je sve u redu??