Pro Evolution Soccer 2010

poruka: 1.067
|
čitano: 283.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Tak je pes trebao izgledat  i bez patcha

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 2010
Praetorian1 kaže...

Tak je pes trebao izgledat  i bez patcha

pa da

15 godina
neaktivan

Imam jedan problem.

Igram mester ligu sve radi normalno i kad zelim izac onda sejvam i pise sucess.kad ocu ponovo uc u istu igru nezeli jer javlja neku gresku.

Pise ovo:

Runtime Error!

Program:....pes2010.exe abnormal program termination

Molim vas pomazite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

niš nekužim stalno mi piše

Wrong disc insrted .

Please insert original "Pro Evolution Soccer 2010" CD/dvd

0 2 hvala 0
17 godina
gaby_123 kaže...

Wrong disc insrted .

Smijeh

ili imaš 12god ili provociraš....

16 godina
neaktivan
gaby_123 kaže...

Wrong disc insrted .

crackiraj igru

16 godina
neaktivan

ponovno sam instalirao windows i u početku bilo normalno a sada opet trza

U ČEMU JE PROBLEM?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj iskjucit vsync u settingsu od igre i u driverima od tvoje graficke kartice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Probaj iskjucit vsync u settingsu od igre i u driverima od tvoje graficke kartice.

ok probat cu pa javim

17 godina

Ovaj luđak je baš luđak.... ja mu kažem 100 puta što da radi, a on tek sada ide pokušati...

16 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Ovaj luđak je baš luđak.... ja mu kažem 100 puta što da radi, a on tek sada ide pokušati...

pa napravio sam ja to i prije

nema rezultata??

ostae iste

15 godina
neaktivan

ne znam dal sam ja kreten il kaj,ali nikako da mi proradi ovaj patch. molim Vas kojima ovo radi da pogledate samo da li nešto radim krivo. instaliram pes i ona 2 official patcha, napravim crack, pokrenem igru i odem download i napravim onaj update koji mi ponudi. napravim extract sm patcha u folder gdje sam instalirao pes, kopiram edit i option u my documents/../save, pokrenem manager.exe u kitserver folderu koji mi je sada isto u folderu gdje je igra instalirana. sve bude ok, ne javi mi nikakvu grešku, a kada pokrenem igru ne radi kako treba. nemam nove ekipe, grbove ni dresove.. ništa od onoga što bi trebalo biti.  samo neke stvari u edit su drukčije (imena igrača i tak nešto..)

16 godina
neaktivan
igor6ak kaže...

ne znam dal sam ja kreten il kaj,ali nikako da mi proradi ovaj patch. molim Vas kojima ovo radi da pogledate samo da li nešto radim krivo. instaliram pes i ona 2 official patcha, napravim crack, pokrenem igru i odem download i napravim onaj update koji mi ponudi. napravim extract sm patcha u folder gdje sam instalirao pes, kopiram edit i option u my documents/../save, pokrenem manager.exe u kitserver folderu koji mi je sada isto u folderu gdje je igra instalirana. sve bude ok, ne javi mi nikakvu grešku, a kada pokrenem igru ne radi kako treba. nemam nove ekipe, grbove ni dresove.. ništa od onoga što bi trebalo biti.  samo neke stvari u edit su drukčije (imena igrača i tak nešto..)

samo kitserevr prebacis u program files konami pes 2010...

i onda ga manager.exe instaliracs i eto pokrenes igru

15 godina
neaktivan
Ludak kaže...
igor6ak kaže...

sve napravim i kada pokrenem igru javi mi: this application has failed to start because d3dx9_37.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. nakon toga mi pokrene igru,ali u njoj nema onoga svega što bi patch trebao imati

15 godina
protjeran
vikipros kaže...

Imam jedan problem.

Igram mester ligu sve radi normalno i kad zelim izac onda sejvam i pise sucess.kad ocu ponovo uc u istu igru nezeli jer javlja neku gresku.

Pise ovo:

Runtime Error!

Program:....pes2010.exe abnormal program termination

Molim vas pomazite.

to se i meni dogodilo ali meni je igra zablokirala tijekom saveanjja i izbacio me na desktop pa je zato se to javljalo, jesi siguran da je saveanje prošlo u najboljem redu?

16 godina
neaktivan

može li neko postavit patch 3.8 jer ja sam skinuo neki i dode mi neka gresk u toj zip datoteci!hvala

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni se sajva normalno i sve radi, a kad ocu ponovo uc pojavi se taj problem

15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima li nešto da mogu igrat online a da nemoram kupovat original ! !

0 0 hvala 0
17 godina
d3stroy3r_cro kaže...

ima li nešto da mogu igrat online a da nemoram kupovat original ! !

to ti je sada u svakoj igri problem...

Što misliš zašto sve ide ka online multiplayer igrama? Jer se novac mora dati i đabe ti što ti utorrent radi 24sata na dan

16 godina

ljudi presao sam s fife na pes...na pcu ove godine ju je nadmasio 50 puta....moze li mi netko objasniti korak po korak kako instalirati ovaj turf update... http://downloads.moddingway.com/file/1180.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
milanji kaže...

ljudi presao sam s fife na pes...na pcu ove godine ju je nadmasio 50 puta....moze li mi netko objasniti korak po korak kako instalirati ovaj turf update... http://downloads.moddingway.com/file/1180.html

Piše ti kada pritisneš download malo niže na novoj stranici što se otvori.

You need AFS Explorer include this .zip
1. Extract Stadiumpack V1
2. Start AFS Explorer and go to menu FILE - IMPORT AFS File
3. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
4. From your PES 2008 img folder open cv_1.img (backup it first)
5. Go to Action > Import Folder and choose the folder with the unpacked files.
6. Answer Yes to questions and the file will be opened.
7. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
8. Now save the "cv_1.img" as for example "cv_1new.img"
9. Wait for end of rebulding and answer Yes to the next questions
and the file will reloaded
10. Close AFS Explorer
11. Remove your old "cv_1.img" and rename the new "cv_1new.img" back to "cv_1.img"
And copy them into /img Folder where you have install PES2008

Razer_Copperhead
17 godina
neaktivan

Osim patcha koji rjesava transfere,imena igraca i ostale sitnice,jel izasao noviji patch?

Na kojoj stranici pratite vijesti za PES2010?

siptoP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Osim patcha koji rjesava transfere,imena igraca i ostale sitnice,jel izasao noviji patch?

Na kojoj stranici pratite vijesti za PES2010?

http://pes2008editing.blogspot.com/?ref1

16 godina

nisam vidio taj link ili mi je blokiran od strane blockera...hvala razer...radi:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ej ljudi.... Di mogu naci nase igrace pes online....?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mogu li igrat pes na jednom kompjuteru protiv prijatelja tako da spojim 2 tipkovnice, dakle da igramo na dvije tipkovnice jedan protiv drugog????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

mogu li igrat pes na jednom kompjuteru protiv prijatelja tako da spojim 2 tipkovnice, dakle da igramo na dvije tipkovnice jedan protiv drugog????

Mislim da ne moze.

siptoP
17 godina
neaktivan
igor6ak kaže...
Ludak kaže...
igor6ak kaže...

sve napravim i kada pokrenem igru javi mi: this application has failed to start because d3dx9_37.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. nakon toga mi pokrene igru,ali u njoj nema onoga svega što bi patch trebao imati

Sve šta tribaš je skinit Ovdje taj file i kopirat ga u C:/Windows/System32 folder

Život me naučio da nikad ne prekidam ženu dok šuti!
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Mislim da ne moze.

ima li jos misljenja. ovo me stvarno zanima

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice