kako da napravim da ja i frend igramo jedan s tipkovnicom a jedan s joystickom
čuo sam da se može
čuo sam da se može
čuo sam da se može
Stavi joystick kao controller 2 u settings.
čuo sam da se može
Stavi joystick kao controller 2 u settings.
hvala legendoooooooo
Ima za 2009 mješavina kvazi bosanskog, hrvatskog i par srpskih riječi...komentator je čista zahebancija al je dobar..ja sam se s frendovima valjal od smijeha..
Tip je rekel da bu probal napravit i za 2010..pa ak napravi javim
da to sam si i ja instalirao, malo te oraspoloži kad gubiš, hahahahai jaa sam se valjao od smijeha, mislim da sam prpeoznao glas, mislim da je to onaj Dino iz serije Lud, zbunjen, normalan....hahahahahha
gdje si instalirao gdje si to nasao????ja bih volio probati
Da li mozete reći koji je najbolji patch za Pes 2010 i da li je izasao hnl patch??
oko želiš samo option file: pesgaming.com potraži sammy option file
ako želiš sve i svašta, onda pes-patch.com i snimi njihov patch kao cjelovito rješenje.
ako želiš sve i svašta, onda pes-patch.com i snimi njihov patch kao cjelovito rješenje.
ovaj novi patch 1.6 i to jeli to to?
i da li su to svi lecincirani klubovi transferi bundesliga itd?
evo kad sam ga skinuo dobio sam ovo na slici i šro sada trebam??? molim brzu pomoć
evo kad sam ga skinuo dobio sam ovo na slici i šro sada trebam??? molim brzu pomoć
Ili se pokrece ili se prebaci u folder di je igra instalirana,probaj oboje pa vidi koje ce raditi.
ja imam onaj 2.0.8 patch,dali netko zna dali je to zadnji ili ima jos noviji?
a dali vam stvarno trebaju ti patchevi????
http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=73444 ovo je option file za ovaj zadnji Konamijev 1.2 patch
Ima sve od dresova, do klubova, čak i engleska druga liga.
Ili se pokrece ili se prebaci u folder di je igra instalirana,probaj oboje pa vidi koje ce raditi.
sto da kliknem na onaj patch.exe i to ce mi se instalirat ili jos nesto treba???
Mene zanima, da li kod vas na Windows 7 ima pod all programs konami folder, meni ga nema. Stvarno neznam zašto. Na XP-u mi je bio.
Mene zanima, da li kod vas na Windows 7 ima pod all programs konami folder, meni ga nema. Stvarno neznam zašto. Na XP-u mi je bio.
meni ga ima!!
POGLEDAJ pod GAMES... tamo je stavio na burazerovom laptopu.
A ako hoćešp settins , klikneš desnim na ikonu i odabereš to...
Hvala punoooo, nikad nebi rekao da će mi tamo staviti....
trza mi pes 2010 na na ovoj konfi slika dolje i pokušao sam staviti najamnje detalje ali i onda trza moze pomoć da nesto pokusam jer mi je novi komp a sada ispada da nevalja??
evo slike
Nisi moro još bezveze i temu otvarat za to, provjeri još jednom sve drivere dal su tu za graf, chipset... provjeri za viruse (vidim da imaš avg, meni ut3 nije radio kak spada kad sam ga ja imo al sumljam da je zbog toga inače bijeda od av-a) i defragaj hard. Ak imaš piratsku verziju možda je crack neispravan!
trza mi pes 2010 na na ovoj konfi slika dolje i pokušao sam staviti najamnje detalje ali i onda trza moze pomoć da nesto pokusam jer mi je novi komp a sada ispada da nevalja??
evo slike
nemoguće je da trza, to je odlična konfa...
očito da je neki loš crack ili slično..
a možda ti i ima virusa na kompu, ali sumnjam u to..
evo slike
a trza mi !!kao da to rjesim prijatelj ima istu takvu igru sa istim crackom i ima hd radeon 3800 series i procesor intel pentium 2.2Ghz
i 3GB rama??
evo slike
a trza mi !!kao da to rjesim prijatelj ima istu takvu igru sa istim crackom i ima hd radeon 3800 series i procesor intel pentium 2.2Ghz
i 3GB rama??
?
Da li je možda zato jer imam windows 7??
tesko, igrao sam ga i ja na sedmici...
tesko, igrao sam ga i ja na sedmici...
i da li je sve u redu??
Ja igram pes 2010 na windows 7 7100 x64 i nema nikakvih problema!!!
zasto meni ne radi
Mogu samo potvrditi da Pes 2010 radi bolje na XP, nema trzanja baš nikakvog, dok na Win 7 ipak zna malo zatrzati. Ja još imam problema što mi se u igrici ne čuje kad dodajem loptu i cijela se atmosfera na čuje baš dobro. Imam Windows 7 X64 i najnovije realtekove drivere. Kako je kod vas? Moram napomenuti da mi je na XP-u bio odličan zvuk.
zasto meni ne radi
jel ti sve ostale igrice normalno rade?
jel ti sve ostale igrice normalno rade?
Sve osim Frets of Fire i Frets of Fire X
Stavi kvačice na sve u settings, osim pod WAIT FOR SYNC