Pro Evolution Soccer 2010

poruka: 1.067
|
čitano: 283.310
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 2010
plavi08 kaže...

@skočko

Pokreni ga kao admin

Ako netko želi sudjelovatOsmijeh

http://forum.cropes.org/index.php/topic,9873.0.html

a kako da ga pokrenem kao admin?Izlanuo se

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skočko kaže...
plavi08 kaže...

@skočko

Pokreni ga kao admin

Desni klik,run as administrator.

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
skočko kaže...
plavi08 kaže...

@skočko

Pokreni ga kao admin

Desni klik,run as administrator.

hvala ti majstore!,uspio sam sad mogu uzivat!!!Namigiva

Skole
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Stavi na professional i vježbaj.

Inače svaki pes igram na najteže i prelako je. :)
Al to je do višegodišnjeg iskustva.

Niti jedan PES pa tako ni 2010-ka ne predstavlja nikakav izazov. Riječima ne mogu opisati koliko sam razočaran igrom. PES se pretvorio u sprdnju od igre.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2009 0:20 (PROTECTOR).
16 godina
PROTECTOR kaže...
Danny_HR kaže...
Stavi na professional i vježbaj.

Inače svaki pes igram na najteže i prelako je. :)
Al to je do višegodišnjeg iskustva.

Niti jedan PES pa tako ni 2010-ka ne predstavlja nikakav izazov. Riječima ne mogu opisati koliko sam razočaran igrom. PES se pretvorio u sprdnju od igre.

Vjerujem da će se s pečevima dosta toga popraviti. ponajprije neke kretnje igrača(štopanje igrača koji nisu messi,tevez,ronaldo....),golmani(sad sam zabio 7 golova koji nebi bili golovi da se golman nije izmicao,da je stajao na mjesu obranio bi ih),suđenje(pregledavajući neke startove uvidio sam da su čisti prekršaji ali nisu suđeni) itd.... svaki pes je ispravljen pečevima pa vjerujem da će tako biti i s ovim

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Vjerujem da će se s pečevima dosta toga popraviti. ponajprije neke kretnje igrača(štopanje igrača koji nisu messi,tevez,ronaldo....),golmani(sad sam zabio 7 golova koji nebi bili golovi da se golman nije izmicao,da je stajao na mjesu obranio bi ih),suđenje(pregledavajući neke startove uvidio sam da su čisti prekršaji ali nisu suđeni) itd.... svaki pes je ispravljen pečevima pa vjerujem da će tako biti i s ovim

Dosada nisu uspjeli riješiti problem sa zaleđem ,A.I. jednostavno ne može prepoznati koji igrač je posljednji u obrani, koji se vuče već nekoliko godina (još od PES 5.). Nisam optimist po pitanju patch-a. Previše je to propusta za jednu igru koja je tek izašla i koja je (nekad) imala kultni status na svim platformama.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina

Slažem sa da pes nije to što je bio.A zaleđe je posebna priča. Nevjerujem da to nemogu riješiti. Ali mene ipak najviše brinu golmani(već se ponavljam kao papiga). To mi ubija igru. Kad skužim da nemoram s loptom u gol jednostavno otpucam s 30-ak metara i gol,a kad igram s nekom super momčadi dovoljno je messi,ronaldo,zlatan udare loptu i gol je 100%.  :(

Ukoliko nastavi pes ovako nažalost će ga fifa prešišat. Nadam se da će 2k sports nešto napraviti pop pitanju nogoša

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

mene muci komentator, igra mi nema komentatora pa ako neko moze nek posalje neki link za komentatora.(on ipa daje malu zivost dok igras) al ja ga nisam uspio nac!

Skole
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Slažem sa da pes nije to što je bio.A zaleđe je posebna priča. Nevjerujem da to nemogu riješiti. Ali mene ipak najviše brinu golmani(već se ponavljam kao papiga). To mi ubija igru. Kad skužim da nemoram s loptom u gol jednostavno otpucam s 30-ak metara i gol,a kad igram s nekom super momčadi dovoljno je messi,ronaldo,zlatan udare loptu i gol je 100%.  :(

Ukoliko nastavi pes ovako nažalost će ga fifa prešišat. Nadam se da će 2k sports nešto napraviti pop pitanju nogoša

Ja bih se požalio da su igrači nekako 'kruti' i stalno isti potezi. Trebalo bi se uvesti da sudac ponekad pogrješi po pitanju zaleđa jer kompjuter to u milimetar vidi je li zaleđe ili nije.

16 godina
neaktivan
skočko kaže...

mene muci komentator, igra mi nema komentatora pa ako neko moze nek posalje neki link za komentatora.(on ipa daje malu zivost dok igras) al ja ga nisam uspio nac!

moras si tamo gdje ti je igra inastalirana ići  pod settings pa na audio i mora ti biti stavljeno na stereo!

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
16 godina
neaktivan
skočko kaže...

bolje da nemaš komentatora... najslabija karika pesa su ti blago rečeno retardirani komentari dvojice vrhunskih idiota...i naravno ko bi se sjetio dat im pedalu i uposlit neke nove... npr. željko velaCool

16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

bolje da nemaš komentatora... najslabija karika pesa su ti blago rečeno retardirani komentari dvojice vrhunskih idiota...i naravno ko bi se sjetio dat im pedalu i uposlit neke nove... npr. željko velaCool

ma tak je i meni bilo da se nisu čuli komentatori, ali ipak su mi falili Belji se

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
16 godina
neaktivan
kc-kb kaže...
smrad06 kaže...

ma tak je i meni bilo da se nisu čuli komentatori, ali ipak su mi falili Belji se

kad bi bio vela i ovi nasi bilo bi super al posto nema njih dobri su i ovi! al bilo bi dobro kada bi neko napravio patch za nase komentatore,to bi bilo cool!Smijeh

Skole
16 godina
neaktivan
skočko kaže...

kad bi bio vela i ovi nasi bilo bi super al posto nema njih dobri su i ovi! al bilo bi dobro kada bi neko napravio patch za nase komentatore,to bi bilo cool!Smijeh

bilo je par ideja o tome, ali jednostavno bilo bi preskupo i previše vremena bi trebalo...

16 godina

Ima za 2009 mješavina kvazi bosanskog, hrvatskog i par srpskih riječi...komentator je čista zahebancija al je dobar..ja sam se s frendovima valjal od smijeha..Osmijeh

Tip je rekel da bu probal napravit i za 2010..pa ak napravi javim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

je li moguće da postoji neki bug da mi sudac ne sudi penal ili se to može negdi namistiti jer san imao bezbroj takvih situacija, mogli bi me nožen napast u šesnaestercu a sudac ništa ne sudi, jednostavno me bace i igra ide daljeNeodlučan

0 0 hvala 0
16 godina

Da, postoji...sudac u PES-u 2010Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 15:59 (plavi08).
16 godina
neaktivan

Nije mi problem nezahtijevnost ai,ionako mi je pes punoo drazi u drustvu.

16 godina
neaktivan

i jos jedino sto mi je glupo kod pesa,ubacis centarsut i igracu se lopta zaplete uz tijelo i udari u ruku! i nije jedanaesterac.to mi je full glupo sto igra ne prepoznaje ruku!!Viče

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Detalji za PES 10
warhed kaže...

Naravno, prvo i osnovno je da se nastavlja rivalstvo s Electronic Artsovim FIFA serijalom, to ne sumnjamo. Iako se izlazak PES 2010 ne očekuje ovih mjeseci, ali svakako do kraja godine, ono što je Konami obećao je kako će se praktički svaki aspekt igre podići na viši nivo. Iako je i do sada ova simulacija imala vrlo visok stupanj realnosti, novi nastavak donosi i viši stupanj strateškog igranja i brže reakcije, kao i u pravom nogometu. Vratar će također biti "pametniji", grafika i zvuk također idu korak dalje (nismo niti sumnjali), a značajnije bolja bi trebala biti publika i vrlo važan – komentator. Od novih opcija spominje se i Enhanced Master League s većim naglaskom na menadžerski aspekt igre.

U samoj igri obrana i vezni red će više surađivati i bolje pokrivati teren te tako usporavati protivničke napade, a moći ćete istovremeno pokretati više igrača i slati ih na različite dijelove terena što automatski poboljšava obranu ali i povećava mogućnost postizanja gola.

U starijim PES nastavcima je formacija igrača definirala i njihovo kretanje. PES 2010 donosi novi sustav u kojem će isplivati i individualni napadi i obrane. U svakom slučaju, bit će vrlo zanimljivo.

Ne treba posebno spominjati kako će i AI protivnika, ili ako hoćete umjetna inteligencija računala biti na puno većem nivou. To znači da ćete puno teže moći probijati protivničke redove, te tako i teže postizati golove. Neki moji prijatelji, inače okorjeli igrali PES-a, nerijetko su mi se hvalili kako na najtežem nivou golove zabijaju kao od šale. Vidjet ćemo hoće li to moći i u PES 2010.

I na kraju recimo i to kako će se igra PES 2010 pojaviti na svim modernim platformama - PlayStation 3, Xbox 360, PC, PSP, PlayStation 2 i na nekim mobilnim uređajima. Kada? U jesen, najvjerojatnije u listopadu...text skinut s gamebox a

Volim nogomet al fifa i ta s.anja nevaljaju nista jer svaki je isti samo malo covjeka izmene :(

Za volanom guja a u krevetu oluja!
16 godina
308gtsfan kaže...

Ja bih se požalio da su igrači nekako 'kruti' i stalno isti potezi. Trebalo bi se uvesti da sudac ponekad pogrješi po pitanju zaleđa jer kompjuter to u milimetar vidi je li zaleđe ili nije.

Jesi siguran da sudac nikad ne pogriješi što se tiče zaleđa ili samo pretpostavljaš??

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
17 godina

Ja ne znam za ove nove, ali je pes6 bio pun grešaka suca o zaleđima. Frend mi zabije gol, gledamo replay iz svih kuteva i očito je zeleđe od 1m. Ali to je bila više random situacija.

16 godina
neaktivan

ej ljudi... kad pokrenem online uvijek mi se pojavi ova poruk,.. "Unable to transmit using UDP port 5730"

Pomagajte molim vas...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bu ko pomogel? :-)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
šofer13_CRO kaže...

Bu ko pomogel? :-)

trebas otvorit taj port na ruteru

battlefield bc 2 :D// pills here
15 godina
neaktivan

Svima koji igraju preporučujem PESedit patch.

Može se skinuti sa njihove stranice i imaju odlične update.

Patch sadrži sve official dresove, lige, up to date transfere i logiće.

Nadam se da će KONAMI u svojim budućim official patchevima popraviti AI goalkeepera koji u 40% slučajeva zuji dok lopta ide u mrežu. Ono, stoji na mjestu.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ma pes je samo za igranje s ekipom!!ne da mi se to solo igrat

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
plavi08 kaže...

Ima za 2009 mješavina kvazi bosanskog, hrvatskog i par srpskih riječi...komentator je čista zahebancija al je dobar..ja sam se s frendovima valjal od smijeha..Osmijeh

da to sam si i ja instalirao, malo te oraspoloži kad gubiš,  hahahahai jaa sam se valjao od smijeha, mislim da sam prpeoznao glas, mislim da je to onaj Dino iz serije Lud, zbunjen, normalan....hahahahahha

16 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

mozes li mi dati link da skinem?????:)

16 godina
neaktivan
moron1000 kaže...
plavi08 kaže...

da to sam si i ja instalirao, malo te oraspoloži kad gubiš,  hahahahai jaa sam se valjao od smijeha, mislim da sam prpeoznao glas, mislim da je to onaj Dino iz serije Lud, zbunjen, normalan....hahahahahha

gdje si instalirao gdje si to nasao????ja bih volio probati

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice