A znaš možda u kojoj rezoluciji se treba slikati da se može svoja slika staviti u Become Legend?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A znaš možda u kojoj rezoluciji se treba slikati da se može svoja slika staviti u Become Legend?
Piše ti kad stavljaš koja veličina mora biti(mislim na mb i rezoluciju) i koji format slike. Ako se ne varam mora biti 640x480, a za mb neznam.
Ali nisam siguran,100%
Da...
Evo ovo ti je moj screenshot iz Become a legend.
Evo instalirao sam taj patch i fenomenalan je.
Zanima me još jel se može staviti 1. HNL?
Ok,ako naiđeš na takav patch javi.
Tak da.
Al pogledaj na forum.cropes.net
Ima tamo hnl patch.
na cropes net imas patch za 2009..nzm je podrzava 2010...probaj pa javi.. :D
Evo najbolji patch do sada
Sadrzi sve:Prava imena,Bundesligu,Seriu A i B i jos mnogo toga
CROPES editori trenutno rade na novom HNL patchu.Nezna se kad će izać , ali kad izađe bude jedan od boljih patcheva kao i ovaj prošli za 2009.
Ako je netko od vas facemaker nek se javi jer im fali jedan dobar facemaker
Inače ak netko pokušava na cropes.net o trenutno ne radi jer imaju problema sa domenom , neg treba cropes.org
Na gamingaccessu su uvijek najbolji patchevi, tamo skidam još od 2008. :)
Ima svega i svačega, od navijanja do lopti, stadiona itd.
A patch kakav ti tražiš je ovo:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=45152
Al si prosurfaj po toj stranici, naći ćeš puno zanimljivih stvari.
Kad sam instalirao taj patch sve je bilo u redu i sad se opet sve vratilo na poćetak(nema ni bundeslige ni ništa onoga što je patch donio)
Pritisneš sve četiri stražnje tipke na gamepadu istodobno (R1, R2, L1, L2).
A jel znaš možda za tipkovnicu, gamepad mi letio u zid tako da...
Kad stavim na proffesional onda muku mučim zabit gol,a kad je regular onda je prelako igrat,ima netko rješenje za to?
Kad stavim na proffesional onda muku mučim zabit gol,a kad je regular onda je prelako igrat,ima netko rješenje za to?
Stavi na top player xD
Ja tak stalno igram.
Inače svaki pes igram na najteže i prelako je. :)
Al to je do višegodišnjeg iskustva.
Ne znam.
Tipke C,E,Y,Q
dal se moze igrat preko neta...dal netko zna kak to napraviti
dal se moze igrat preko neta...dal netko zna kak to napraviti
I mene zanima. Može li kako?
trenutno se nemože jedino ko ima orginal, no ja otprilike mislim da se negdje za 2 mjeseca bude moglo
Instalirao sam 1.02 patch. Iako se u njemu ne spominje nikakvo ubrzanje igre i bolja agilnost igre ali meni se full čini da je to napravljeno.igrači se brže kreću,bolje reagiraju.Jel to stvarni ili mi se samo čini
imam windows 7-64bit i zamolio bih ako bi mi neko mogo lansirat link za neki pach koji bi mi radio jer kolko se sjecam prije se na istoj ovoj temi spominjalo kako neki pachevi ne reagiraju na winnowsu sedmici.!
trenutno se nemože jedino ko ima orginal, no ja otprilike mislim da se negdje za 2 mjeseca bude moglo
Kak to misliš 2 mjeseca? Šta će tada Konami skinuti zaštitu ili samo pogađanje, mislim da se može igrati preko Hamacija i Leafa al nisam još probo.
to je moja procjena,
treba samo cekati da neko skuzi kako ide preko hamachia i jos nekog programa poput pes green ili tako nešto koji je bio potreban za online pes 2009
al mislim da je bilo oko nove godine za pes 2009 dok se moglo igrati online preko pirate verzije
pomoć: skinuo sam onaj (0.8) patch za pes 10 i instaliro sam onaj setup u kitserveru i probao pokrenut pes2010.exe i prvo je nacekanju i ne zeli se pokrenut!a kad stavim pes2010.exe na desktop normalno se pokrene al nema nis novog iz patcha.! dali je to mozda patch samo za pes 2010 ali demo,ili je stvar do neceg drugog?
Golmani su loši. Brane super udarce a primaju krumpire stalno. Pucam sa korner linije i zabijem,još niti jedan udarac glavom mi golman nije obranio.Nadam se da će to popraviti
Golmani su loši. Brane super udarce a primaju krumpire stalno. Pucam sa korner linije i zabijem,još niti jedan udarac glavom mi golman nije obranio.Nadam se da će to popraviti
Golmani pristojno brane čak su po meni napravili malu razliku između prosječnog golmana i jako odličnog golmana.
Meni jako smeta što su 'skriptirali' kada ideš 1 na 1 zabit gol (točno se vidi animacija kada ide pucati)
Golmani pristojno brane čak su po meni napravili malu razliku između prosječnog golmana i jako odličnog golmana.
Meni jako smeta što su 'skriptirali' kada ideš 1 na 1 zabit gol (točno se vidi animacija kada ide pucati)
Da golamni brane super ali lopte koje bi skinuo i ciciban oni nebrane. vjerujem da će to popraviti. Primio sam i zabio masu glupih golova.Golman stoji a lopta mu prođe kroz noge,golovi iz nemogućih kuteva itd itd ali su bolji u izljetanju(idu u prostor a ne loptu)...