Pro Evolution Soccer 2010

poruka: 1.067
|
čitano: 284.418
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Detalji za PES 10

Evo jedan od boljih patcheva http://forum.cropes.org/index.php/topic,9756.0.html trenutno

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 15:42 (plavi08).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Detalji za PES 10

Cek malo ekipa nisam bio 5 dana za PC,sta je dosla mogucnost da se crack verzija PES-a igra preko interneta?ako je opisite kako i ja sam za da igramo neku ligu

16 godina
protjeran
Detalji za PES 10

http://rapidshare.com/files/298576977/Bramjnet.com-KeSoo.PeS_2010_Patch_0.6_all-in-one.rar

ovo je 0.6 patch ja nisam ni pošao skinuti 0.7 jer ovaj mi je sasvim zadovoljavajući....

evo sličica jeedna da se pohvalim malo haha

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
crystal6 kaže...
Tomislav95 kaže...

I ja jedva čekam novi Pes!Veliki sam fan.

Imam samo jedno pitanje:Ako ispune sve što je navedeno u prijašnjim postovima,kakvi će biti minimalni zahtjevi konfiguracije za PC?

Ima li netko tu informaciju,barem približno.

Mislim da tu informaciju zasad nitko nema. Ali možemo sano predviđati. Ja bih reko da će biti oko 1.5 GHz proc, 1GB RAM-a, grafa radeon 9800/ GF 5900.

To je malo!Sva računala kupljena prije 2 godine i novija će moći igrati.

Nadam se da će biti tako!

Evo i jedne dobre slike

Pasha ja sam komp kupio prije 7 godina a moze mi pes 10 :D minimalna konf. je 2.4 GHz mada ja imam 1.7 i radi mi bilo koja grafa sa 2.0 Shaderom 8GB prostora i minimalno 1 GB rama et to je minimalna

16 godina
neaktivan

Evo upravo san proba i pes. Glupo mi je šta kad iden u settings namistin rezu na 1280*1024 i kad oću namistit detalje stoji mi na low a na medium i high nemogu kliknit piše slab komp. omg

CerIna:)
17 godina
Cerina15 kaže...

Evo upravo san proba i pes. Glupo mi je šta kad iden u settings namistin rezu na 1280*1024 i kad oću namistit detalje stoji mi na low a na medium i high nemogu kliknit piše slab komp. omg

Pa šta bi ti htio s prastarim Athlonom 3200+ na 2 GHz i X550 ?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

haha neka radi do lita dogodine i ja uziman novi komp. I neceri se mom Athlonu Viče

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Evo jedan od boljih patcheva  http://forum.cropes.org/index.php/topic,9756.0.html  trenutno

Ovaj je dobar,samo mi je čudno što je veličina slova drugačija pa mi je čudno,ak zna neko riješit taj problem....

16 godina
neaktivan

Jeli ja mogu stavit kako na high?

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Jeli ja mogu stavit kako na high?

eli ima koji patch sa grbovima dresovima za ps3???

16 godina
Detalji za PES 10

Ne razumijem se baš u PS al pogledaj ovdje kaj te zanima http://forum.cropes.org/index.php/board,191.0.html Osmijeh

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Osvojio sam s Dinamom sva 3 trofeja, LP, Kup i Ligu. Nitko ne želi k meni prijeći za vrijeme transfer perioda a imam scoutera koji je level 5.Idem pregovarati s nekim igračem i za 2 tjedna negotiations broken down. U čemu je problem jer me ovo izluđuje.

Sad sam u sezoni 2012/2013

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Osvojio sam s Dinamom sva 3 trofeja, LP, Kup i Ligu. Nitko ne želi k meni prijeći za vrijeme transfer perioda a imam scoutera koji je level 5.Idem pregovarati s nekim igračem i za 2 tjedna negotiations broken down. U čemu je problem jer me ovo izluđuje.

Sad sam u sezoni 2012/2013

a neznam ja igram sa zvezdom i isti shit .... ma sjeb... su igru totalno

asus maximus formula,4gb corsair xms2,xfx 4890+scythe musashi(clocano8 85mhz,1000mhz)..q6600 3.3ghz +therm 120 ultra,wd caviar black 750gb,2dvd-
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 21:30 (razer1911).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

hvala na obavesti

asus maximus formula,4gb corsair xms2,xfx 4890+scythe musashi(clocano8 85mhz,1000mhz)..q6600 3.3ghz +therm 120 ultra,wd caviar black 750gb,2dvd-
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

kak je glupa igra preglupa aaaaaaaaaaaa samo se zivciram kad je igram

Moj PC  
1 14 hvala 0
16 godina
neaktivan
Master Joda kaže...
ljuta_357_guja kaže...

kak je glupa igra preglupa aaaaaaaaaaaa samo se zivciram kad je igram

Točno tako, fali im nešto mislim da bi svijetlosni mačevi učinili igru zanmljivom.

Ali nije pes više onaj stari ili bolje reči ovaj 10 je kao strai jer je isti ko 09. Jedini novitet je neki transferi ali niti to neznaju napraviti kako spada.

heh

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Detalji za PES 10

Ako imate neke primjedbe vezane za novi PES lijepo možete napisati što vas smeta ili što po vama nije u redu pa bi se o tom dalo raspravljat, jednostavno napisati da je igra preglupa nije dovoljno a i apsolutno netočno.

Nakon odigrane sezone ML mogu samo reći da PES može i mora puno bolje, kao velikog fana stvarnog nogometa a i pc igre smetaju me neke stvari za koje vjerujem da su trebale bit bolje odrađene (iako PES 2010 smatram najboljom simulacijom nogometa kao što sam smatrao i prijašnje nastavke još od ISS-a i ps1) :

- Suđenje je jako loše, čak ponekad zna bit i iritantno 

- Svaki put kad protivnik klizećim startom čisto oduzme loptu moj igrač završi na travi, to jednostavno ne smije bit tako

- Nema stadiona od nekih velikih europskih ekipa (npr. Juventus)

- Nerealne ocjene nekih vrhunskih igrača, to je neprihvatljivo

Moglo bi se još tog nabrojat, poput transfera i licenci al ne želim previše kritizirat jer će ipak PES pružit sate i sate zabave u dugim zimskim noćima. Namigiva

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

daj napisi link za patch

17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

igru su dodatno zakomplicirali sa previse opcija, a na kraju je ispalo NISTA

potpis :D
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Pozdrav svima! Novi sam član pa bih ukratko...naravno da su Konamijevci nastavili svoju tradiciju i ovaj pes 10 je nadmašio stariju verziju! Po meni ništa spektakularno ali ipak bolje, opet ciljaju na provjerenu metodu:realnije,realnije =zabavnije.(TAKO VEĆ DESETLJEĆE iss, wininng 11, pes,kakogod!?)Kao što sam naveo ništa spektularno osim na svu radost mojih ukućana i mene samog novi ton je konačno normalan i ne iritirajući kao sve ove godine...100 bodova za sound!

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tikone kaže...

Pozdrav svima! Novi sam član pa bih ukratko...naravno da su Konamijevci nastavili svoju tradiciju i ovaj pes 10 je nadmašio stariju verziju! Po meni ništa spektakularno ali ipak bolje, opet ciljaju na provjerenu metodu:realnije,realnije =zabavnije.(TAKO VEĆ DESETLJEĆE iss, wininng 11, pes,kakogod!?)Kao što sam naveo ništa spektularno osim na svu radost mojih ukućana i mene samog novi ton je konačno normalan i ne iritirajući kao sve ove godine...100 bodova za sound!

Sound možda i da, no hladnokrvnost komentatora me razočarava.

Nema emocija, padne gol u zadnjoj minuti a oni ravnodušni totalno.

"Don't worry be happy, man." - The Legend
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Tikone kaže...

Sound možda i da, no hladnokrvnost komentatora me razočarava.

Nema emocija, padne gol u zadnjoj minuti a oni ravnodušni totalno.

Meni je najjače kad se komentator počne derarti pri kraju prvog poluvremena sudačke nadoknade.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 10:53 (308gtsfan).
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ma mislio sam na onaj ton kad si u meniju pa stisneš x pa mjenjaš igrača ili  slično! Pa kad peglaš u parovima pa neko poželi promijeniti form. To se pretvori u ratove zvjezdanih staza B produkcije

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Jel ima neki patch ili mod koji od ovih "nepravih" klubova napravi "prave", tj. da imena klubavo, dresovi i grbovi budu originalni ???

Imo sam takvu stvar na pes09, i bilo je super, svi su klubovi bila pravi. Jel ima nešt takvo za pes10 ???

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Jel ima neki patch ili mod koji od ovih "nepravih" klubova napravi "prave", tj. da imena klubavo, dresovi i grbovi budu originalni ???

Imo sam takvu stvar na pes09, i bilo je super, svi su klubovi bila pravi. Jel ima nešt takvo za pes10 ???

Pogledaj par postova iznad, razer1911 je postao link. 

15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

A što se tiče komentatora da su glupi i jesu! al nema beda od kad su nam RTL i NOVA počeli emitirati prijenose utakmica... ovi engleski japanci i nisu tako loši....

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

Jel igra tko na PS3 ili ste svi na pc-u ?

S obzirom da je između Pes 9 na pc-u i Pes 9 na ps3 vrlo velika razlika u težini igre, imam dojma s obzirom na vaše komentare (iako ne igram na pc-u) da je opet puno teže igrat na ps3nego na pc-u.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Tnx na 0.8 patchu !!!

Baš je super !!!

Sad je igra napokon dobila pravi duh, super ju je igrati, uz toliko klubova !!!

Kad dolazi slijedeći ovakav patch ??? Hoće li u njemu možda biti neki Krvatski klub, a ne samo Dinamo ???

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Evo da i ja dam komentar za igru..

Po meni je najbolja ikada napravljena igram cirka 14 godina od ps1 W.E. ISS PES..

Jako simulacijska i nije arkada kao prije i ne slici vise Fifi..hehe

Sve su dobro napravili a pohvalio bi slobodu kretanja, treba duze natezaTI strelicu za sut sto daje prostora za preciznost udarca kao sto je nekad tako bilo ima na PS1, itd sve je super..

Nisam nasao zamjerku samo ljudi trebate vremena da se upoznate sa igrom!

Za one koji vole trka frka ovo nije igra za njih ovo je uzivanje u nogometu a za online nema vise pobjeda igraca koji ne znaju igrati i ne razumije nogomet !

I savjet igrajte na regular dok ne naucite sve o igri na jacem nema prostora za sve zajebancije i stelu svega..hh

Dugo ce da se igrati ..

Online nisam igrao cekam djda mraza!

Pozzz svima..

2 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice