Pro Evolution Soccer 2010

poruka: 1.067
|
čitano: 282.329
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Detalji za PES 10
Hoće li biti dobra grafika?
Slavko Zebcevic
15 godina
Detalji za PES 10

Grafika je ok i sama igrivost je jako dobra. Ja sam prezadovoljan igrom!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 16:22 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

ajme, kad je izasla igra ima 4-5 dana? ako neman vec 70h igre ubijte me xD

kad ce xfire update vise, i ja to jedva cekam! :D

i ovoga... zid sam obojao sa joystick malo, zivci i tako to... xD koliko kosta mala kanta jupola zna li ko? mislio sam korektorom malo proci, al kontam.... bolje da imam, da stalno ne kupujen xD

igra je pre zakon sve u svemu, samo jebote, ide mi na zivce kad prebacivan igrace sa L1, al bas u kljucnim situacijama, vazda krivog prebaci... i jednostavno igra neda da prebacin na toga...

jos jedna stvar sto mi se ne sviđa... gurnem igracu loptu dijagonalno u for trokutom, i sada on trce dijagonalno za njom, umjesto samo da je presjece i ide prema gol, i tu igra jednostavno ne dopusta... nemas drugog izbora, i tako lopta ode u aut, gol aut i tako... i onda nastane rupa u zid itd.. :D

ima jos tako par sl. sitinica zbog kojih blagoslovim joystick, al igra ja super, napokon po mom gustu, nadam se da ce sredit te neke sitnice kroz par patcheva

jedina stvar koja mi se sviđa, da mi igraci vise ne uklizivaju sami na laznjake i prave penale.... jao, radi toga sam na prethodnim soccerima ostario 20god..

pes u <3 :D

roX!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joky kaže...

jos jedna stvar sto mi se ne sviđa... gurnem igracu loptu dijagonalno u for trokutom, i sada on trce dijagonalno za njom, umjesto samo da je presjece i ide prema gol, i tu igra jednostavno ne dopusta... nemas drugog izbora, i tako lopta ode u aut, gol aut i tako... i onda nastane rupa u zid itd.. :D

Pritisni R1 i R2 zajedno, te usmjeri igrača u željenom smjeru.

Tom kombinacijom inače, neovisno o situaciji, preuzimaš potpunu kontrolu nad igračem (super cancel).

Dva puta R2 je request pass itd....

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 1:58 (FlyBoy).
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Kako iskljucit manual pass na desnoj analognoj gljivi (u 2009 se mogolo iskljucit) to me zivcira nenormalno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Danas ću dobiti navedenu igru za PC.

0 0 hvala 0
15 godina
luckyluke kaže...
crystal6 kaže...
luckyluke kaže...

Izasao je novi patch evo sto poboljsava

* Kits for all European national teams
    * updated league and cup logos
    * Bundesliga teams basis
    * updated German national team
    * replay logos for all leagues & cups
    * original league, cup and team logos
    * correct kits for all EPL and La Liga teams
    * faces for some players
    * correct team names

Ja ga imam i prezadovoljan sam.Licenzirana je cijela Bundesliga,cijeli Premiership i gotovo svi klubovi.

Ako netko hoce link neka me obavjesti preko PM-a Namigiva

To nije službeni patch?

mislim da nije.ali koga briga?vazno da super radi i da mnoge stvari poboljsava Namigiva

Jako dobar patch. Izgleda da mi igra malo trzne s njim ili bar je u početku. Ali sve radi dobro. I gušt je igrat kad su svi klubovi i reprezentacije uredno napravljene.

16 godina
luckyluke kaže...

* Bundesliga teams basis
    * faces for some players
    * correct team names

Ja ga imam i prezadovoljan sam.Licenzirana je cijela Bundesliga,cijeli Premiership i gotovo svi klubovi.

Još fale samo transferi i onda bu savršeno!

15 godina
Jack Sparrow kaže...
luckyluke kaže...

* Bundesliga teams basis
    * faces for some players
    * correct team names

Pa i transferi su tuBelji se

16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Jel se i vama cini da je reakcija igraca znatno usporena nakon '09?

:S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Detalji za PES 10

Meni je ovo puno realnije nego recimo 09. Reakcija igrača je usporenija ali zato i realnija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mrvu, ali je realnija reakcija, jer se igrač namješta da paseve, treba mu neko vrijeme da krene, što je isto realno.

Nego, jel igra netko become a legend?
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Meni je ovo puno realnije nego recimo 09. Reakcija igrača je usporenija ali zato i realnija.

Ufff. Ja bih rekao da su maaaalkice pretjerali sto su tako oslabili agilnost igraca. Tromi su dosta:O

E da,primjetio sam da na tipkovnici ne mogu napraviti onaj laznjak. Dakle,na defaulf postavkama na tipkovnici ide ovako: A+X(brza promjena sa pucanja na dodavanje).

Ima li tko slican problem?:O

Jos nesto: U Formation vise ne mogu odabrati onu opciju koju sam u '09 mogao sam L1 i R1 (Na tipk. Q i E). Dakle,kad kliknem na formaciju,pritiskom na te tipke mjenjati pozicinu napadaca;da bude u paraleli sa kolegom u napadu ili da bude malo izvucen,kao poluspica.

Nadam se da sam bio jasan.

17 godina
neaktivan
Ako sam te dobro skužio misliš na ono fino podešavanje pozicije.

To se i ovdje može...

Jesam dobro skužio?
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ako sam te dobro skužio misliš na ono fino podešavanje pozicije.

To se i ovdje može...

Jesam dobro skužio?

Ako mislis na EDIT,onda ne.

U '09 si odabirom na formaciju kluba mogao mjenjati polozaj napadaca. Joj,ne znam ni ja kako da objasnim

Nemam 09 instaliranu.Stavio bih sliku ali sad nista..

17 godina
Detalji za PES 10

PES 2010 jeste fenomenalan, no...

Sjećate se kako su rekli kako neće više biti mogući rezultati poput 5:4 ili 6:5 ili pak 5:1?

E pa ja sam jučer brata pobjedio 6:4. Sada sve ovo što su govorili pada u voduNamigiva

No, ipak, igra je super, samo da dorade neke bezvezne bugove.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

glupo mi je to da određuju koliko ćeš nekoga dobiti/izgubiti... jebiga ako je neko bolji nek me krči dok ne naučim igrat, a ako sam ja bolji nek pati dok ne nauči ccc

mislim da to nije pošteno, jer evo npr. Barca samljela sad za vikend 6:1... i zašto bi to bilo čudno, rezultat kao i svaki drugi, ljudi bili lošiji, drugi put će bolje... pa tako i na igri, ne bi smjeli dirati gameplay po tom pitanju, previše bi bilo ofirno

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 12:34 (benito).

2 0 hvala 0
16 godina
zabranjeniples kaže...
Jack Sparrow kaže...
luckyluke kaže...

* Bundesliga teams basis
    * faces for some players
    * correct team names

Pa i transferi su tuBelji se

Kaj sad jesu transfer ili nisu? Jer ja tu nevidim da piše!

16 godina
VirtUoso kaže...

Ufff. Ja bih rekao da su maaaalkice pretjerali sto su tako oslabili agilnost igraca. Tromi su dosta:O

E da,primjetio sam da na tipkovnici ne mogu napraviti onaj laznjak. Dakle,na defaulf postavkama na tipkovnici ide ovako: A+X(brza promjena sa pucanja na dodavanje).

Nažalost to su maknuli iz ovog PES-a. Neznam zašto nema više ni fake šuta jedne od najstarijh finti u nogometuMršti se

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 14:16 (plavi08).
17 godina
protjeran
Detalji za PES 10

očito nije bio namjerni fake nego BUG...

lol

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
plavi08 kaže...
VirtUoso kaže...

Nažalost to su manuli iz ovog PES-a. Neznam zašto nema više ni fake šutaMršti se

Ne mogu reci sa sigurnoscu da su maknuli. Kolega na joysticku normalno to radi. Ja na tipkovnici ne mogu:S

16 godina
Detalji za PES 10

Fake šuta sigurno nema. A za ovo sa A na tipkovnici nisam siguran

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 14:19 (plavi08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Fake šuta sigurno nema. A za ovo sa A na tipkovnici nisam siguran

? Kako nema kad ima. Na joysticku radi. Pritiskom na kocku, pa brzo prebacis na iks.

16 godina

Meni ne radi. Onda znači da je kod mene problem. Ja sam mislil da su to maknuli jer na prijašnjim je radilo Iznenađen

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 14:34 (plavi08).
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

ima fake shot, al je nekak čudno napravljeno to pa ga je relativno teško izvest, meni prođe jednom od pet pokušaja. ova 4 mi razvali žogu u tri p.m. sve u svemu pes je do jaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Joky kaže...

Da, to se i meni zna desiti, gurnem igracu loptu u for, a on cak i uspori i pusti da prodze, umjesto da je odma dohvati, pa tako cesto zna do protivnika lopta doc...

Ma sto se tice game playa na sve se mogu navic, ali ovi nedostaci informacija su neprihvatljivi, broj stadiona, imena igraca, transferi.... Jedino je muzicka podloga za 10...

16 godina
protjeran
Detalji za PES 10

ma FIFA nije ni do koljena PES-u, ja imam veći 0.6 patch, u kojem su već stavili sve originalna imena svih klubova i originalne dresove svih klubova iz liga petice i Ereivisie a dodana je i njemačka Bundesliga...evo primjer..........naravno i grbovi svih klubova su tu.........

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 23:20 (josipjoso1000).

1 0 hvala 1
16 godina
Detalji za PES 10

Pa dobro, moze se sve naci na netu, ali ipak oni koji kupe original ocekuju i potpun proizvod, a ne tamo neke "north londone" Smijeh

Moram reci, posto se nekako Liverpool (uz Barcu) najvise promovisao ovim PES-om da sam ocekivao i pjesmu      "You'll Never Walk Alone", onda bi pravi ugodzaj bio Osmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Detalji za PES 10

usput dali netko zna ja sam sve pokušao, kako postići da ja sam pregovaram s klubovima o transferu i da sam nudim koliko ja eura hoću za igrača? Umirem od želje a neznam da li je to uopće moguće

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

izaso update za xfireSmijeh

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice