Pro Evolution Soccer 2010

poruka: 1.067
|
čitano: 282.539
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ima pes jednu opciju kako od antitalenta napraviti talenta u master ligi. Platite 1 milju eura za vašu najbolju uzdanicu treneru i dodate mu jednu od specijalnosti ponuđenih u igri.

BTW da se više ne mučite s engleskim nelicenciranim grbovima link

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Puno ti hvala za ovo sad krecem master ligu sa liverpulom, pa cu odabrat englesku ligu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Detalji za PES 10
308gtsfan kaže...

Ima pes jednu opciju kako od antitalenta napraviti talenta u master ligi. Platite 1 milju eura za vašu najbolju uzdanicu treneru i dodate mu jednu od specijalnosti ponuđenih u igri.

A za ostale lege nema? I nema još za transfere?

17 godina
Detalji za PES 10

Ako instaliram taj patch za grbove i kitove, hoće li mi se obrisati napravljeni igrači??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Može li mi tko dati CD key ????

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Arai kaže...

Može li mi tko dati CD key ????

Postoji jedan iznimno pametan covjek koji ti trenutno moze pomoci.

Cak je i cijelo vrijeme uz tebe i nije ga tesko pronaci.

Njgovo ime je Google!

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Da ja to znam, pisao sam ja i pisao ali nista.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Novi PES je predobar ! Ja i prijatelj smo poceli master ligu sa Liverpoolon  i zasad imamo sve pobjede u 7 odigranih utakmica :),Torres je prava zvjerka. Jedino sta nisan dobro skuzia u masteri ligi je kupovanje igraca :S, pa ako neko moze da mi objasni :)

0 0 hvala 0
16 godina
Detalji za PES 10

Ides na Team Office/Nagotiations/ i ovdje su ti opcije za kupovinu igraca , 5 igraca max. mozes uzeti . Malo prosupaj u Nagotiations i skontat ces

Razer Lycosa , Logitech G5 , Steelseries Sibera 7.1 , Steelseries Quick Heavy , Samsung T200

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Jesam pes fan,ali igra je katastrofa i to su činjenice!

Sad bih mogao napisati toliko toga,ali tko će se sad svega sjetit.

Pozitivna stvar je što su uveli pravi novac,ali da mesi vrijedi oko 5mil€,c ronaldo 7€.

Drugo ovo je kopija pesa 2009 s ušminkanom grafikom.

Sve face kopirane s devetke,barem su modriću mogli koji pramen promjenit,runju pošišat itd.

Gameplay je katastrofa i toj je činjenica.Dodavanja nerealna,primi loptu,i onda ko da ima prebijenu nogu okrene je za 180 stupnjeva i doda,igrači se gužvaju katasrofa,ono pucanje penala iz igre neću ni komentirat.

Svaka sudačka odluka kasni i to dosta..........

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
tandara kaže...

Jesam pes fan,ali igra je katastrofa i to su činjenice!

Sad bih mogao napisati toliko toga,ali tko će se sad svega sjetit.

Pozitivna stvar je što su uveli pravi novac,ali da mesi vrijedi oko 5mil€,c ronaldo 7€.

Drugo ovo je kopija pesa 2009 s ušminkanom grafikom.

Sve face kopirane s devetke,barem su modriću mogli koji pramen promjenit,runju pošišat itd.

Gameplay je katastrofa i toj je činjenica.Dodavanja nerealna,primi loptu,i onda ko da ima prebijenu nogu okrene je za 180 stupnjeva i doda,igrači se gužvaju katasrofa,ono pucanje penala iz igre neću ni komentirat.

Svaka sudačka odluka kasni i to dosta..........

Ovo za Messia i Ronalda si krivo svatia,to su godisnje place,a ne njihove vrijednosti.

16 godina
Detalji za PES 10

Ja sam se kao veliki fan pesa razocarao na PRVI POGLED... Demo mi je nekako dosta vise obecavao i imam osjecaj da je onaj susret izmedzu Liverpoola i Barce na Enfildu i najbolje uradzen... Jednostavno ova imena klubova i nedostatak velikog broja klubova vec pocinje podobro zivcirat, pa i  mal broj stadiona , precesto se uopste ne cuje sudijski zvizduk i komentatorima su ubacene samo neke nove rijeci na one stare, vec me iritira ono kad kaze "fresh legs"...

A o transferima i nerealnim ocjenama kod nekih manje poznatih  igraca ne treba trosit rijeci, jednostavno to nije to...

Da se nije puno obecavalo mozda bi i bio zadovoljan, ali ovako...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

Ja sam se kao veliki fan pesa razocarao na PRVI POGLED... Demo mi je nekako dosta vise obecavao i imam osjecaj da je onaj susret izmedzu Liverpoola i Barce na Enfildu i najbolje uradzen... Jednostavno ova imena klubova i nedostatak velikog broja klubova vec pocinje podobro zivcirat, pa i  mal broj stadiona , precesto se uopste ne cuje sudijski zvizduk i komentatorima su ubacene samo neke nove rijeci na one stare, vec me iritira ono kad kaze "fresh legs"...

A o transferima i nerealnim ocjenama kod nekih manje poznatih  igraca ne treba trosit rijeci, jednostavno to nije to...

Da se nije puno obecavalo mozda bi i bio zadovoljan, ali ovako...

Upravo tako

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ja sam veliki PES fan i igra je odlična ma kad igram pes 2010 plaćem od srece..sve je super a biti ce jos i bolje kada izade pacht..

Grafika je odlicna,igraci su inteligentni,master liga odlicna,liga prvaka ma sve za 10..

Svako ima pravo na svoje misljenje ali vi koji je pljujete sigurno ste fanovi FIFE koja je za mene cisto smece.

4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Jel zna neko jel ima gdje za skinuti update za transfere?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Kako to instalirati?

17 godina
neaktivan
Arai kaže...
308gtsfan kaže...

Kako to instalirati?

Skini to i kitserver te zatim raspakiraj kitserver i kopiraj ga u C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010 i zatim pokreni setup iz tog kitservera te kada to središ raspakiraj 2010 Patch 0.2 i slijedi upute s ove stranice. Upustva se nalaze ispod linkova za download.

Razer_Copperhead
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arai kaže...

Taj folder-kitserver gdje se nalazi setup kopiraj u C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010 i zatim ga pokreni i odaberi ''Install''. Kad to napraviš slijedi upute ispod onih linkova gdje si skinuo patch 0.21.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 20:12 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
Arai kaže...

Taj folder-kitserver gdje se nalazi setup kopiraj u C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010 i zatim ga pokreni i odaberi ''Install''. Kad to napraviš slijedi upute ispod onih linkova gdje si skinuo patch 0.21.

Pa jesam to tamo skopirao ali kada to pokrenem pokaže mi ovo na slici!

16 godina
Detalji za PES 10

settings za max rezu i high detalje za one sa slabijim grafama .reza je 1680x1050

http://hotfile.com/dl/15573409/a52c48e/Settings_1680_1050_by_Zlatan87.rar.html

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jeli ovaj Pes ima EUROPSKU LIGU?

16 godina
Detalji za PES 10

E ovak. Igra ĆE BITI bolja od prošle kad još malo porade na njoj. bugova ima na očigled(igrač trči sa rukama naprijed cijelu tekmu,imam žuti a da nisam ništa napravio,lopta kao da zbloka u nogama igrača....),odaziv igrača kasni,htjeli su igru napravit realnijom pa su ju usporili,time dobili da se teže dolazi u prilike(što je super) ali zato golmani primaju kirbajske golove(što igru čini nezanimljivom jer igra postaje monotona). sudac uklizivanja koliko vidim nesudi a zato svako malo jače ili osrednje jako naguravanje sudi. i tako ima nedostataka kao i svagdje ali nekon par pečeva igra će biti zakon

na pesucro imate već dosta stvari kako bi igru učinili lijepšom i realnijom (grbove,rezolucije,dresove ako se nevaram i tako.svega po malo)

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

moze li mi neko dati cd key za pes nek se javi na pp trazio sam na googleu al nema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
Arai kaže...

Obavio sam to što si opisa i onda  sam

obavio ovo - Copy the file 'PES2010_EDIT.bin' from the 'OF' folder to 'My documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/save'

i mislim da sam onda obavio ovo(ili nisam) - Copy the img folder to the img folder of kitserver (default: kitserver/example-root1"; the file structure must be: 'PES 2010/'kitserver/example-root1/img/dt04.img')

ja sam to obavio tako da sam img folder kopira u E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img

ali samo su se promjenila imena, nema grbova novih? Jeli mi postupak dobar, ako nije, koji je ispravan?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 19:14 (chuck norris).
17 godina
neaktivan
chuck norris kaže...
Razer_Copperhead kaže...
Arai kaže...

obavio ovo - Copy the file 'PES2010_EDIT.bin' from the 'OF' folder to 'My documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/save'

i mislim da sam onda obavio ovo(ili nisam) - Copy the img folder to the img folder of kitserver (default: kitserver/example-root1"; the file structure must be: 'PES 2010/'kitserver/example-root1/img/dt04.img')

ja sam to obavio tako da sam img folder kopira u E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img

ali samo su se promjenila imena, nema grbova novih? Jeli mi postupak dobar, ako nije, koji je ispravan?

Mora ti folder ovako izgledati (vidi sliku). Moraš kopirati sve foldere, dt0c.img dt04.imge itd., u ...kitserver\example-root1\img.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 19:22 (Razer_Copperhead).
17 godina
neaktivan

u mene to izgleda ovako, zašto su u mene drukciji img fajlovi nego u tebe:

http://www.imagesforme.com/show.php/750343_Untitled.jpg

i naravno, opet imaju imena, ali ne i grbovi

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 19:53 (chuck norris).
17 godina
neaktivan
chuck norris kaže...

u mene to izgleda ovako, zašto su u mene drukciji img fajlovi nego u tebe:

http://www.imagesforme.com/show.php/750343_Untitled.jpg

i naravno, opet imaju imena, ali ne i grbovi

Moraš to, što raspakiraš, kopirati unutar kitservera u example-root1 pa će raditi.

Razer_Copperhead
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
chuck norris kaže...
Razer_Copperhead kaže...
Arai kaže...

Mora ti folder ovako izgledati (vidi sliku). Moraš kopirati sve foldere, dt0c.img dt04.imge itd., u ...kitserver\example-root1\img.

nikako mi nije jasno kako se moji img fileovi, razlikuju od tvojih... ja sam ih kopira iz E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010... cekan te hebene grbove da pocmen master ligu i nikako ih docekat...

17 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Krivo si napravio. Ne kopirati iz E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010 to vrati kako je bilo prije. Kada instaliraš kitserver u njegovom folderu u E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1 kopiraj iz PESEdit.com 2010 Patch 0.21 → img sve foldere.

@ Ne znam zašto ti ne radi. To je zadnji korak. Možda da reinstaliraš igru i napraviš sve ispočetka?

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 21:24 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice