Pes mi iz godine u godinu postaje sve dosadniji...
Uništili su pes sa ovin dodavanjen di tribaš odredit snagu, i sa pucanjen penala :/
meni je sad dodavanje bolje nego prije,isto kao i pucanje penala,koje sad treba znati pucati,imaš tutoriale na youtube-u i kad naučiš stvarno je puno bolje,a dodavanja kako kome,neki govore da su napravili glupost sa ovim novim dodavanjima,dok je nekima super,meni odgovaraju jer sad imamo puno veću slobodu dodavanje,tj.točno mjesto gdje želimo dodati.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.

Idem i ja instalirati to pa cu vidit jeli valja sto taj patch,da ne otvaram temu samo da vas pitam jel igrate na joystick ili na tipkovnicu(meni je malo nezgodno jer imam laptop pa su mi tipke malo ''sugave'' isto tako vrijedi i druga stvar nemam antighosting pa nemogu stisnuti vise tipka pa mi je teze igrati) i stoga sam odlucio kupiti neki joystick bilo bi preporucljivo da je dostupan u Splitu i da je jednostavnog oblika(imate li koji za preporucit) ostavite linkove ovdje ili da ne idete off topic posaljite mi na PP