Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.026.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
Kora kaže...

Ma meni je smješno kako protivničkim ekipama sve prolazi u prostor, moji uopće ne dodiruju, tj kao da moji igrači ne postoje, i uvijek kroz šumu nogu mojih obrambenih igrača lopta dođe AI napadaču, pa to je nevjerojatno. I jooš je svaki njihov igrač brži od svakog mog. Npr neki lik tamo iz nekog klubčića za koji nikad nisam čuo stigne bez problema Ronalda, jednog od najbržih nogometaša na svijetu,  i uzme mu loptu bez problema. I kad god je rezultat nerješen na kraju, AI ima 1 ili 2 udarca prema golu dok ja imam npr 17(10), tj njegov golman brani nemoguće stvari dok moj Kasiljas mutonja dobiva pacerske golove. Zaključak - superstar nogometaši uopće nisu superstar u igri, tj nemaju ono s čime mogu okrenuti sami tekmu i napraviti razliku.

U tome je i fuckin' bit, da nemoš ko u PESu 10 uzet Ronalda i driblat od svoje gol linije do protivničke... 

If you can understand the me, than I can understand the you.
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ma totalno su shebali igru protiv compa. Ako je za konami realizam da oslabe tim s kojim upravljate (iako, kada igrate protiv istog tima svii igrači lete na terenu) onda stvarno neznam... Uz to, cijela se igra svodi na for paseve -.-

U multy-u dobro funkcionira i bude zabavno ali protiv compa je fail...

0_o
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...
Kora kaže...

Ma meni je smješno kako protivničkim ekipama sve prolazi u prostor, moji uopće ne dodiruju, tj kao da moji igrači ne postoje, i uvijek kroz šumu nogu mojih obrambenih igrača lopta dođe AI napadaču, pa to je nevjerojatno. I jooš je svaki njihov igrač brži od svakog mog. Npr neki lik tamo iz nekog klubčića za koji nikad nisam čuo stigne bez problema Ronalda, jednog od najbržih nogometaša na svijetu,  i uzme mu loptu bez problema. I kad god je rezultat nerješen na kraju, AI ima 1 ili 2 udarca prema golu dok ja imam npr 17(10), tj njegov golman brani nemoguće stvari dok moj Kasiljas mutonja dobiva pacerske golove. Zaključak - superstar nogometaši uopće nisu superstar u igri, tj nemaju ono s čime mogu okrenuti sami tekmu i napraviti razliku.

U tome je i fuckin' bit, da nemoš ko u PESu 10 uzet Ronalda i driblat od svoje gol linije do protivničke... 

Ma nemoj! Bit je da izjednače sve igrače? Ne budi smješan. Ipak bi određene zvijezde trebale imati nešto što drugi prosječni igrači nemaju

Dinamo živi vječno
16 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ja one penale fkt ne znam pucat. Svaka hebena lopta u nebo leti, mogli su to napravit još kompliciranije.

Today and tomorrow's a reflection of the past, Life's like a cycle and nothing ever lasts

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
epic kaže...

Ja one penale fkt ne znam pucat. Svaka hebena lopta u nebo leti, mogli su to napravit još kompliciranije.

stavio sam link od tutoriala na prošloj stranici, nije uopće teško!

0_o
14 godina
neaktivan
Ne, samo što je teško. Dva penala sam zabio i to slučajno, kada sam na utakmici dobivao penale sve sam promašivao pa sam otišao na trening i tamo sam ta dva totalno random zabio tako što sam lupio glavom o tipkovnicu.
A drugi puta sam lupio šakama.
15 godina
protjeran
Wicked_Sick87 kaže...
Ne, samo što je teško. Dva penala sam zabio i to slučajno, kada sam na utakmici dobivao penale sve sam promašivao pa sam otišao na trening i tamo sam ta dva totalno random zabio tako što sam lupio glavom o tipkovnicu.
A drugi puta sam lupio šakama.

Ma ajd mogu otrpit i to glupo pucanje penala, ali onu profilnu kameru nemogu!

Dinamo živi vječno
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

sta ovaj dlc zapravo donosi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
epic kaže...

stavio sam link od tutoriala na prošloj stranici, nije uopće teško!

Vidio sam, ali igram na tipkovnici i ne znam koje tipke da stavim za analog.

Today and tomorrow's a reflection of the past, Life's like a cycle and nothing ever lasts
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Koji patch preporučate? Osim svih transfera i pravih imena zanima me patch koji donosi prave dresove, grbove, stadione, veliki broj liga itd..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

trebo bi mi patch  za ML pomogucnosti da ima 2. ligu engleze ili talijane ...imam ovaj  etit tu su svabe..

jeli ima koji ?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Obratite pozornost na ime igrača na slici.........epic hahahhahah

OMFG OMFG
Dinamo živi vječno

10 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Obratite pozornost na ime igrača na slici.........epic hahahhahah

hahahahaa

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Po meni su najbolji pes-edit-ovi patchevi. Sada je dostupna verzija 0.2 koja popravlja osnovne stvari. Kasnije izlaze jedna po jedna verzija svaka bolja od druge.

Npr. Pes 2010 - na kraju sam imo sve lige petice i druge lige. Klubove iz treče engleske lige....da ne pričam koliko novih ekipa u others clubovima. Ko je skido pes-edit-ove patcheve za prošli pes zna o čemu pričam ;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
vikipros kaže...

Po meni su najbolji pes-edit-ovi patchevi. Sada je dostupna verzija 0.2 koja popravlja osnovne stvari. Kasnije izlaze jedna po jedna verzija svaka bolja od druge.

Npr. Pes 2010 - na kraju sam imo sve lige petice i druge lige. Klubove iz treče engleske lige....da ne pričam koliko novih ekipa u others clubovima. Ko je skido pes-edit-ove patcheve za prošli pes zna o čemu pričam ;)

Apsolutno si u pravu, ja sam mislim imao zadnji pesedit 1.6 ako se ne varam, gdje sam imao sve, sve grbove svih klubova, sve originalne dresove i sva imena, drugu bunbdesligu i bundesligu, milijunčić ostalih europskih klubića (Hajduk između ostalog), Zvezda, Partizan, pa pošto su bila 4 austrijska kluba u europa ligi prošle godine bila su i 4 austrijska kluba, ma znaju neki o čem pričam

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

nova kamera mi je malo shebana jel zna neko kako stavit kameru ko iz 2010

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ja sam imao pesedit 0.2 ali sam ponovo instalirao clean i stavio dlc, tako da ću sada čekati pes edit 0.3, nadam se da će bit kompaktibilan sa dlc

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Lol, evo i na ajFonu igram PES novi

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 0:19 (Kora).

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Evo još

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 0:19 (Kora).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

evo ja sam sada igrao master ligu od pes-a 2011 i došao sam skoro do kraja sezone sa barcom, igram cijelu sezonu na top player i auto-save mi je uključen i naravno nema onoga da kad bi gubio utakmicu jednostavno izašao prije kraja 90 min i ne bi mi se spremilo, znači nema toga, rezultat toga je to što do kraja  sezone ima još 7 utakmica samo u primeri a ja sam 2. a real madrid je prvi i ima 4 boda više od mene, osvojio sam ligu prvaka i kup kralja, začudo jer kada sam počeo igrati ligu prvaka bio sam u skupini sa totemhemom, šahtarom i panajtinajkosom, u grupnoj fazi bio sam 2. a prvi je bio totemhem sa svima pobjedama, a ja sam imao 2 izgubljene i to od njega i jednu neriješenu, kako sam krenuo mislio sam da ću u ligi prvaka najviše doći do osmine finala, ali sam ju na svu sreću osvojio na kraju, i naravno da je teško osvojiti ligu prvaka i primeru a kamoli još i kup kralja u stvarnosti, mislio sam da će pes ove godine biti isti kao i prošle u master ligi, ali sam se na svu sreću prevario, zašto? zato jer sam prije u svakom pes-u u master ligi u jednoj sezoni osvojio sve što se moglo, a sada je to puno teže nego prijašnjih godina, sada mi se čini da je master liga puno više realnija jer je jako jako teško osvojiti sve u jednoj sezoni, to mi se jako sviđa jer se dobiva osjećaj realnosti, još jedna stvar, transferi i upravljanje novcima, to mi se još više sviđa, u prošlim pes-ovima nisi mogao nijednoga "jačega" igrača kupiti u prvoj sezoni i nisi mogao ništa napraviti s novcima, a sada je to potpuno drugačije, sada u pes-u 11 možeš kupiti skoro pa svakoga i to za "male" novce, npr. ja sam kupio fabregasa za manje od 9 000 000 eura, dok bi ga u prošlom pes-u mogao kupiti tek za 3 sezone i to još za min 35 000 000 eura, ali tu je jedan problem u ovom novom pes-u možeš kupiti koga hoćeš ali je problem novaca, imaš ih jednostavno premalo, ja sam sada u minusu oko 40 000 000 eura a sezoni je kraj, znači možeš kupovati koga hoćeš ali je problem to otplaćivati, nadam se da će mi doći neki novi sponzor i da prodam nekog igrača jer bi to bilo preglupo da bankrotiram a tek je prva sezona, za kraj sretno svima pes-o ljupcima  u master ligi sa novcima .....

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Pulja kaže...

evo ja sam sada igrao master ligu od pes-a 2011 i došao sam skoro do kraja sezone sa barcom, igram cijelu sezonu na top player i auto-save mi je uključen i naravno nema onoga da kad bi gubio utakmicu jednostavno izašao prije kraja 90 min i ne bi mi se spremilo, znači nema toga, rezultat toga je to što do kraja  sezone ima još 7 utakmica samo u primeri a ja sam 2. a real madrid je prvi i ima 4 boda više od mene, osvojio sam ligu prvaka i kup kralja, začudo jer kada sam počeo igrati ligu prvaka bio sam u skupini sa totemhemom, šahtarom i panajtinajkosom, u grupnoj fazi bio sam 2. a prvi je bio totemhem sa svima pobjedama, a ja sam imao 2 izgubljene i to od njega i jednu neriješenu, kako sam krenuo mislio sam da ću u ligi prvaka najviše doći do osmine finala, ali sam ju na svu sreću osvojio na kraju, i naravno da je teško osvojiti ligu prvaka i primeru a kamoli još i kup kralja u stvarnosti, mislio sam da će pes ove godine biti isti kao i prošle u master ligi, ali sam se na svu sreću prevario, zašto? zato jer sam prije u svakom pes-u u master ligi u jednoj sezoni osvojio sve što se moglo, a sada je to puno teže nego prijašnjih godina, sada mi se čini da je master liga puno više realnija jer je jako jako teško osvojiti sve u jednoj sezoni, to mi se jako sviđa jer se dobiva osjećaj realnosti, još jedna stvar, transferi i upravljanje novcima, to mi se još više sviđa, u prošlim pes-ovima nisi mogao nijednoga "jačega" igrača kupiti u prvoj sezoni i nisi mogao ništa napraviti s novcima, a sada je to potpuno drugačije, sada u pes-u 11 možeš kupiti skoro pa svakoga i to za "male" novce, npr. ja sam kupio fabregasa za manje od 9 000 000 eura, dok bi ga u prošlom pes-u mogao kupiti tek za 3 sezone i to još za min 35 000 000 eura, ali tu je jedan problem u ovom novom pes-u možeš kupiti koga hoćeš ali je problem novaca, imaš ih jednostavno premalo, ja sam sada u minusu oko 40 000 000 eura a sezoni je kraj, znači možeš kupovati koga hoćeš ali je problem to otplaćivati, nadam se da će mi doći neki novi sponzor i da prodam nekog igrača jer bi to bilo preglupo da bankrotiram a tek je prva sezona, za kraj sretno svima pes-o ljupcima  u master ligi sa novcima .....

Pa to uopće nije istina. Ja pokušavam dovesti Aguera već ohoho, a igram se Realom. A i kako može biti po tvome realno da Fabregasa se kupi za 9 milja eura? Ja sam u prošlom PES-u platio za Torresa 70 milijuna i to je već realno. A kakvo upravljanje novcima? Pa jedino što ti upravljaš je opcija approve ili decline i to je to. Pravo upravljanje financijama je da sam nudiš koliko hoćeš para za kojeg hoćeš igrača, a ne da se nadaš da će skaut uspjeti da započne pregovore, koja glupost, mislio sam da će to barem popraviti. I po čemu su realne vrijednosti igrača po tebi? Da jedan Messi vrijedi štajaznam recimo 15 Milijuna u PES-u dok u stvarnosti je prema transfermarktu procjenjen na više od 80 000 000 eura. Gdje ti vidiš i trunke stvarnosti u financijama? Ajde eto možda su im plaće godišnje realne.

edit-još jedna idiotarija, ja igram master ligu s Realom i Barca stalno pobjeđuje, ima samo 2 poraza i to od mene, svaku utakmicu pobjeđuje, a ja naravno nemogu svaku, negdje ću kiksati ali Barca stalno al stalno pobjeđuje i na kraju Ibro imao 31 gol u Primeri a moji Higuain i Ronaldo zajedno 29

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 3:38 (Kora).
15 godina
neaktivan

messi kosta 220 milijuna eura

15 godina
protjeran
mad9dog kaže...

arhiva

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Upravo mi skinulo drugi data pack, sad je 1.01.

Dal netko zna što sve donosi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
I ja sam primjetio da je lakse dovesti igraca ( u ML) nego na pes 2010. Na pes-u 2010 sam igrao sa Chesea-ijem i to neke slabije igraca nisam mogo dovest.
A evo sda igram sa Werderom i omda sa doveo Pepe-a, Ebue-a i demba ba. .
dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

To je sto barcelona trazi tolko za njeg, a ne vrijedi tolko :D

dzix
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

pomazite recite neki klub za ml naravno ne zelim neki nepoznati ali i ne zelim neki kao barca real i ostali najbolji

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
malada kaže...

pomazite recite neki klub za ml naravno ne zelim neki nepoznati ali i ne zelim neki kao barca real i ostali najbolji

Ako imas patch, uzmi Hofenhajm, ili Atletiko Mardrid i sl

dzix
15 godina
neaktivan

ee kak kupit igraca

15 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

ee kak kupit igraca

odes na negotiations, imas list of targets ili advanced search...tam biras igraca, odes na start negotiations transfer, i onda ti za tjedan, dva jave dal je prosla ponuda ili ne...ako je, aprove terms i to je to...mozes probat i smanjit cijenu al nema smisla, za igrace traze smijesno malo novaca dok su u proslom trazili smijesno puno( znao sam igrati pes 2010 sa tottenhamom i prodat dos santosa za 50milSmijeh a za npr. emanuelsona sam placao 30mil)...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice