Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.025.710
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
et ga

imam ja za komp predobro kad ga zakucam sa centra  ja dinamo protiv mancetstera na top player 3:0 ^^

15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
bradonja_85 kaže...

Šta je bolje stavit, taj dlc šta je izašao il pes edit 0.2?

i jel moguće dlc instalirat nekako na ilegalno nabavljenoj igri :)

Ja bih također stavio originalni dlc, ali ne želim spjajti box na net, mislim da se zna zašto. Ima li kakva mogućnost preko usb-? Zahvaljujem se na odgovoru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 11:40 (briatore).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
Evo da i ja kazem svoje misljenje po ovom Pes-u 2011.

Igra mi se veoma svidjela i najbolji mi je ovo pes do sad.
Veoma mi se svidja novi nacin dodavanja i dosta je igra realnija.
Dosta je teze dati gol.
Samo naravnoo ne dovrseni transferi su mi iznervirali, ali zato je tu Pes.edit.
dzix
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ako je neko skinuo taj DLC od Konamija i ne želi mu primiti prijašnji patch ili ga ne želi staviti, pa nema prava imena i grbove od klubova.

Evo ja sam uploadao svoj EDIT fajl gdje su sva prava imena i pravi grbovi, jedino nisam radi dreseve. Pa ako neko želi može skinuti sa linka, taj edit raspakirate i ubacite u Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\save. Po pogučnosti si napravite backup starog edit fajla ako nešto krene po zlu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 14:51 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

ja samo želim neki patch di imaju stadione za lige petice,jer me živciraju ovi konami stadioni i gdje ja igram na villa parku i takve razne bedastoće Plač

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Pa zar nije Villa Park stadion od Aston Ville i ili Briminghama?

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Jel' mi može neko stavit link za skinut najnoviji patch za pes 2011?

17 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

ja samo želim neki patch di imaju stadione za lige petice,jer me živciraju ovi konami stadioni i gdje ja igram na villa parku i takve razne bedastoće Plač

http://en.wikipedia.org/wiki/Villa_Park

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
Ige kaže...
john_ryder kaže...

http://en.wikipedia.org/wiki/Villa_Park

da,znam da je to stadion aston ville,ali u pesu ja kao domaćin igram na njemu

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Evo odigro prve 3 tekme na MLO, zasad mi se sviđa, kad ugasim maxtv i veza mi je preko 80% na wirelessu nema laga.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Recite mi kad igrate na najtežem kako prelazite igrače?

Today and tomorrow's a reflection of the past, Life's like a cycle and nothing ever lasts

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

E ovak, ja sam upravo instalirao patch 0.1,  dobio sam skoro sve embleme i skoro sve dresove u patchu dok su u Premier Ligi samo imena klubova prava, nisu ni dresovi ni grbovi pravi. Što zapravo patch 0.1 donosi?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
epic kaže...

Ko bik! Dodavanje, dodavanje i dodavanje... Nema nekog soliranja.

If you can understand the me, than I can understand the you.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 18:50 (The Unforgiven).
16 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...
epic kaže...

Ko bik! Dodavanje, dodavanje i dodavanje... Nema nekog soliranja.

Hvala, tako sam i mislio. Fifa br. 2.

Today and tomorrow's a reflection of the past, Life's like a cycle and nothing ever lasts
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
skočko kaže...

bok PESovci!

dali neko zna kako se na ovon novom pesu aktivira ono za counter atack,pressing,total defence.....dok igras???

i još kako mogu vidjet formu igrača u formationsu??

U pesu ima da staviš da si ti kao manager. Znači kompjuter igra umjesto tebe, ti samo gledaš tekmu i obavljaš zamjenje igrača,mjenjaš formacije itd. kao pravi manager.

Tako da mislm da taj counter attack pressing i total defence vrijedi samo za to, ali nisam 100% siguran.

A formu pogledaš ako stisneš L1 ili R1, a na tipkovnici mislim da je Q ili E

da znam! al mene zanima da mijenjam to za vrijeme igre! jer u starijim pesevima se to moglo pritiskom na L2 i zatim A,B,X,Y! pa mi je nelogicno da pes 2011 nema tu funkciju???mozda ima ali treba znat kako?

Skole
15 godina
neaktivan
skočko kaže...

da znam! al mene zanima da mijenjam to za vrijeme igre! jer u starijim pesevima se to moglo pritiskom na L2 i zatim A,B,X,Y! pa mi je nelogicno da pes 2011 nema tu funkciju???mozda ima ali treba znat kako?

može se, držiš select te pritisneš neku od te 4 tipke

0_o
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 21:15 (ph3nom_gamer).
15 godina
protjeran
Kora kaže...

E ovak, ja sam upravo instalirao patch 0.1,  dobio sam skoro sve embleme i skoro sve dresove u patchu dok su u Premier Ligi samo imena klubova prava, nisu ni dresovi ni grbovi pravi. Što zapravo patch 0.1 donosi?

bump

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Neznam za vas, ali ljudi Manchester United mi je katastrofa. Jednostavno nemaju pojma, igraju tako jadno pa nemas kome lopte dodat...Sve zivo sam mjenjao u formaciji ali nece i nece. Ako ima ko kakvo rijesenje ili kakvu dobru formaciju neka napise.. HVALA 

Forever MUFC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...

Neznam za vas, ali ljudi Manchester United mi je katastrofa. Jednostavno nemaju pojma, igraju tako jadno pa nemas kome lopte dodat...Sve zivo sam mjenjao u formaciji ali nece i nece. Ako ima ko kakvo rijesenje ili kakvu dobru formaciju neka napise.. HVALA 

Fifa 11.

15 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...
ManchesterUTD kaže...

Fifa 11.

Ma de više zaljubljeniče odi u FIFA temu i nevraćaj se. Jeb...a te FIFA! Viče

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

ja isto igram pes 11 i odlična je samo što mi smeta kad puknem a ono leti ko isus pa fakat nerealno ......valjda će izać neki patch za taj popravak...........

a fifa je preglupa i prestanite prićat o toj fifi ovo je tema za pes............

Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

bok , da li itko ima kakvi hak za one pare za dodatne stvari?

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...
ManchesterUTD kaže...

Fifa 11.

Pa stvarno ovi fifa fanovi su dosadni.

Imaš temu fifa pa tamo deri ako ti se pes ne sviđa.

Imaš temu i PES vs FIFA.

Odi u neku od te dvi.....

16 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Kad malo više zaigraš nekako se i navikneš na PES 11. Ali stvarno me nešto živcira uz stvari koje sam već naveo: Ja trčim s loptom iz moje obrane i već sam na centru, a Drogba (ili bilo koji napadać suprotnog tima) stoji kraj šesnaesterca i lik trči full sprint otamo i stigne me sve do svog šesnaesterca. Takve su stvari mogli izostavit.

0 0 hvala 0
15 godina
briatore kaže...
bradonja_85 kaže...

Šta je bolje stavit, taj dlc šta je izašao il pes edit 0.2?

i jel moguće dlc instalirat nekako na ilegalno nabavljenoj igri :)

Ja bih također stavio originalni dlc, ali ne želim spjajti box na net, mislim da se zna zašto. Ima li kakva mogućnost preko usb-? Zahvaljujem se na odgovoru.

Bump.

15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Dali 0.1 patch donosi SVE grbove SVIH klubova i SVE dresove?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
Kora kaže...

ne bas sve al one najvaznije da bar za mene

15 godina
protjeran
maxy0 kaže...
Kora kaže...

ne bas sve al one najvaznije da bar za mene

Npr?

Ja eto nemam ništa od Premier lige. Ni grbove ni dresove. Samo imena klubova, al to sam mogao i sam. Dok u Španjoslkoj Primeri fali samo jedno pravo ime kluba ali i neki dresovi.

Dinamo živi vječno
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Kora imaš tamo moj edit fail i skineš si ga ubaciš u save, pa češ imati sve grbove i imena klubova u svim ligama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Kora imaš tamo moj edit fail i skineš si ga ubaciš u save, pa češ imati sve grbove i imena klubova u svim ligama.

Šta si sve napravio????

Dinamo živi vječno
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice