Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.025.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
Kora kaže...

Ja snimam one svoje ljepše golove pa ću napraviti kompilaciju i lijepo na jutube aploadat

Kako izvučeš snimak u neki standardan format? Jel koristiš neku aplikaciju?

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

OVAKO TREAM SAM POJASNJENJE STA ZNACI OVO SKALA OVA od 6 MALI KOCKICA KOD STRATEGY INDIKATORA AK NEKO ZNA NEK OBJASNI PLS HVALA BTW SLIKA JE ISPOD ! 

http://img718.imageshack.us/img718/3694/new1sw.png

POZZ 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanpesmanijak kaže...

OVAKO TREAM SAM POJASNJENJE STA ZNACI OVO SKALA OVA od 6 MALI KOCKICA KOD STRATEGY INDIKATORA AK NEKO ZNA NEK OBJASNI PLS HVALA BTW SLIKA JE ISPOD ! 

POZZ 

kad imaš više tih "kockica" igrači ti igraju više napadački ( i obrnuto)

btw. isključi caps lock (:

0_o
14 godina
neaktivan

aha sory kolega al hvala ti ko bratu uzivaj brz odgovor :D hehe Cool

15 godina
protjeran
ivanpesmanijak kaže...

POZZ 

Šta se dereš koji k.....c!

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
uss kaže...
Kora kaže...

Ja snimam one svoje ljepše golove pa ću napraviti kompilaciju i lijepo na jutube aploadat

Ovako: Uključim fraps, frapsom snimim gol koji mi se svidi iz svih kamera. Snimka se automatski sprema u avi formatu na mjestu gdje prethodno u frapsu odrediš da ti sprema. I to su ti onda klipići od po par sekundi, tj koliko akcija traje. Zatim lijepo u Windows Movie Maker prensem sve golove, poredam kako hoću, stavim pjesmu neku u pozadinu, sve to smiksam i voila! Spremno za jutube

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
uss kaže...
Kora kaže...

Ovako: Uključim fraps, frapsom snimim gol koji mi se svidi iz svih kamera. Snimka se automatski sprema u avi formatu na mjestu gdje prethodno u frapsu odrediš da ti sprema. I to su ti onda klipići od po par sekundi, tj koliko akcija traje. Zatim lijepo u Windows Movie Maker prensem sve golove, poredam kako hoću, stavim pjesmu neku u pozadinu, sve to smiksam i voila! Spremno za jutube

Imaš jednu veliku rupu u tvom postupku. Naime, nakon što snimiš video u frapsu, obradi ga u VirtualDubu. U tome programu možeš izbrisat djelove koje ne želiš ali što je najvažnije, vide-e možeš compressat. Odabereš željeni codec (npr. Xvid MPEG-4 codec) i spremiš video kao Avi.

Taj obrađeni video će imati višestruko manju veličinu i ići će glađe...

0_o
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ljudi igrao sam demo verziju pro evolution soccera 2011 i mogu reci da sam jako odusevljen ,za razliku od 2010 gdje sam se jako razocarao.napokon mogu reci da je to ono pravo.uzimam orginal jer se posebno veselim online igranju.pozz svim pes-ovcima.

dragan

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
Kora kaže...
uss kaže...
Kora kaže...

Imaš jednu veliku rupu u tvom postupku. Naime, nakon što snimiš video u frapsu, obradi ga u VirtualDubu. U tome programu možeš izbrisat djelove koje ne želiš ali što je najvažnije, vide-e možeš compressat. Odabereš željeni codec (npr. Xvid MPEG-4 codec) i spremiš video kao Avi.

Taj obrađeni video će imati višestruko manju veličinu i ići će glađe...

Lol zaboravio sam spomenuti da koristim i Virtual Dub sad si me podsjetio , ali rijetko, ako me baš neki dijelić smeta, inače samo dodajem klipove i između kklipova "fade in" tranziciju i već znam pjesmu koju ću dodati.....hehehe

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
gta4

sto mi se ovo pojavljuje????????'

cole
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: gta4

dali netko zna kad izlazi za ps2 pes 2011,ako uopce izlazi?nemogu nigdje naci

SUICIDE-because the world is better place without you
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

igram onaj Leage Cup mode.

i kad oci napravt postavi prije utakmice, pokazi mi samo dio igraca, ne sve :S

evo ss

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

igram onaj Leage Cup mode.

i kad oci napravt postavi prije utakmice, pokazi mi samo dio igraca, ne sve :S

evo ss

Prikazuje samo dio igrača jer prije utakmice vjerojatno prikaže samo one igrače koje si u glavnom meniju postavio u prvu postavu plus zamjene. Zato se formacija slaže u glavnom meniju a ne prije same utakmice.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 19:37 (ZC_Someone).
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

pa i slazem ih na tom meniju, nikad ne slazim to prije utakmica kad imam za match, dresove i postavu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

E ekipa kako mogu u transferima naći potencijalne talente budući da ti više menađer ne traži talente?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

zna možda netko kak ubaciti svoju muziku u pes jer me ova fakat živcira

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
17 godina
kc-kb kaže...

Pa isključi je i u pozadini (možeš u winampu, foobaru ili nekom trećem playeru) pusti svoje pjesme. Tak ja radim.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
kc-kb kaže...

glazbeni šou dalibora petka???

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina
Kill Frenzy kaže...
kc-kb kaže...

glazbeni šou dalibora petka???

Vjerovatno ovo:

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

jel se može nekako upalit AA u pesu??

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Igram Ligu prvaka i ludim !! Viče  

• Ovo su trebali nazvat - Pro evolution soccer - "pass u for edition"
  • Cijela hebena igra su pasevi u for nemres dodat direkt loptu ! 

• Kad igram s burazom utamkmice zavrsavaju 1 : 0 ,  a na npr. Pes 6 je reza 4 : 5 ( jako je tesko do gola doc )

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

sto nije danas trebao izaci DLC?vidim da ga nema na netu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

jel se može nekako upalit AA u pesu??

LOL sad tražiš kak upalit AA u pesu, a kad sam ja rekao na igra nema ni trunke AA, ti si rekao da kod tebe ima.

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Vani je DLC.Samo uplaite igru i updejtajte.Sredili su sve one dresove pa tak i dinamov, dodali kopačke, ubačene sve ekipe za ligu prvaka, sređeni transferi i tak.Samo je naravno dlc shebal pes edit patch, al lako za to.Verzija 0.3 to bude sredila.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11
Joj kak je lijepo s novim gejmpedom igrat novi PES! Ajme majkooo! :)))
Dinamo živi vječno

2 1 hvala 0
16 godina
Kora kaže...
Joj kak je lijepo s novim gejmpedom igrat novi PES! Ajme majkooo! :)))

Koji si kupio onda?

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
15 godina
SolidSnakeCRO kaže...

Vani je DLC.Samo uplaite igru i updejtajte.Sredili su sve one dresove pa tak i dinamov, dodali kopačke, ubačene sve ekipe za ligu prvaka, sređeni transferi i tak.Samo je naravno dlc shebal pes edit patch, al lako za to.Verzija 0.3 to bude sredila.

Ima li novih klubova ubačenih, nešto se spominjalo da će ubaciti sve klubove koji su ušli u grupnu fazu LP.

17 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...
...( jako je tesko do gola doc )

Nisam primijetio...

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ima nešto što me jako živcira u pesu. Kada igram s Barcelonom protiv Dinama na top player razini, Messi ne može preći Dodu ni Sammira, Sammir prođe 4-5 igrača, odguruje i gradi se Barcinima, a kad igram s Dinamom protiv Barcelone na istoj razini, Sammir pada sam od sebe, fintira igrača i ne može ga proći, uglavnom, isti igrači se potpuno razlikuju kada igraš s njima i protiv njih. Nije tu stvar u AI-u koji će reći igraču kuda treba ići, već u gluposti igre.

Evo i jedna slika...

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.

6 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Al od svega mi je najjače što su svi golovi različiti i uglavnom lijepi, nema više ko u prošlim PESovima da su svi na isti kalup

Dinamo živi vječno

4 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice