ajde neko malo pomoć
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Fishy je kak je Dinamo uopće grupu prošao
Fishy je kak je Dinamo uopće grupu prošao
Fishy je kako je uopće ušao u Ligu prvaka
kakav je become a legend
kakav je become a legend
Pa ja bi rekao dobar. Konačno su uvede prave valute, a ne oni glupi points. Moš birat koje skillove želiš unaprijeđivat na treninzima, što mi se svidjelo, isto tako imaš svog menadžera koji kao sređuje transfere i tak to. Dodano još par sitnica...
U gameplayu sve po starom.
kakav je become a legend
Pa ja bi rekao dobar. Konačno su uvede prave valute, a ne oni glupi points. Moš birat koje skillove želiš unaprijeđivat na treninzima, što mi se svidjelo, isto tako imaš svog menadžera koji kao sređuje transfere i tak to. Dodano još par sitnica...
U gameplayu sve po starom.
jel puno bolja od prošle godine
Meni je ok, bolje je, al ne baš nešto puno bolje. Ako ti se sviđao onaj od prošle godine, ovaj će ti se sviđati više, ako ti se nije sviđao onaj, neće ti se ni ovaj, jer nisu nešt drastično promijenili :)
kakav je become a legend
Taman sam odigrao prve minute ove godine.
Ako ti se svidio prošli onda će ti se ovaj definitivno svidjet još više. Puno su ga bolje napravili i razvili.
Kaj se tiče pesa općenito, jako sam razočaran, AI je i dalje glup da nemre bit gluplji. Bolji je ovaj pes od prosloga ali AI je pre glup i nemogu igrat to! :(
Fifa je nažalost puno bolja, gluplji modovi, jadniji ali gameplay, kretanje igarča i lopte su puno puuuuuuno bolji.
Kad bi se bar te dvije igre mogle spojit u jednu. Da su modovi iz pesa a gameplay i zika iz fife.
kakav je become a legend
Taman sam odigrao prve minute ove godine.
Ako ti se svidio prošli onda će ti se ovaj definitivno svidjet još više. Puno su ga bolje napravili i razvili.
Kaj se tiče pesa općenito, jako sam razočaran, AI je i dalje glup da nemre bit gluplji. Bolji je ovaj pes od prosloga ali AI je pre glup i nemogu igrat to! :(
Fifa je nažalost puno bolja, gluplji modovi, jadniji ali gameplay, kretanje igarča i lopte su puno puuuuuuno bolji.
Kad bi se bar te dvije igre mogle spojit u jednu. Da su modovi iz pesa a gameplay i zika iz fife.
E viš', meni je baš obrnuto
jel ima itko cd key...imam igricu al mi treba key da ju mogu instalirat...
vidi NFO file
imam problem jel moguce u BALu podic ovaj SPEED??odigro sam vec 2 sezone i nista nezz u cemu je problem jel moze ili ne??
ja ne kuzim kako vi mozete igrat BAL. meni je sve to dobro al ja jednostavno nemam zivaca gledat kako 2. igraju.
npr. ja danas uso u 68min i izaso u 79???!!
Imam problem kod instalacije PES 11.....Sve sam instalirao i krekao,,al kad oču otvorit igricu pojavi mi se problem: pes2011.exe has encountered a problem and need to close.We are sorry for the inconvenince........to mi se pojavi kad pokušam otvoriti igricu
imam problem jel moguce u BALu podic ovaj SPEED??odigro sam vec 2 sezone i nista nezz u cemu je problem jel moze ili ne??
Napravi niskog igrača :)
Ja sam probao danas novi PES i ne vjerujem kako je AI loš. Imam dojam da svake godine postaje sve retardiraniji. Player vs Player je još kolko tolko dobar ali igra treba biti zabavna i kad nemaš nekoga da nabacite jedan protiv drugoga.
Uglavnom ja mu dajem ocjenu 1 jer nema skoro nikakvog napretka AIa u odnosu na PES2010.
A sad idem napraviti nešto što nisam još od 2000. godine, idem probati igrati fifu...
Ja i PES 2011 smo upravo završili za sva vremena.
Igrao sam ga 10-ak sati, završio sezonu i pol u BAL-u i pola sezone Master Lige. Jednostavno ne mogu to dalje, AI je toliko katastrofalno loš da boli, ne toliko u odnosu na prošle PES igre koliko u odnosu na FIFA-u.
I tako, nakon puno, puno godina ja neću igrati PES nego FIFA-u. Haos!
Ja i PES 2011 smo upravo završili za sva vremena.
Igrao sam ga 10-ak sati, završio sezonu i pol u BAL-u i pola sezone Master Lige. Jednostavno ne mogu to dalje, AI je toliko katastrofalno loš da boli, ne toliko u odnosu na prošle PES igre koliko u odnosu na FIFA-u.
I tako, nakon puno, puno godina ja neću igrati PES nego FIFA-u. Haos!
Ista stvar nakon nekih 4-5 dana fife upalio sam pes i nisam mogo odigrat vise od 3 tekme. a prije sam stalno igrao pes nikako fifu.
sta da napravim kad instaliram patch 0.2 prvo mi nade viruse a onda kad ocu uc pise: windows cannot accessthe specified device,path or file. You may not have appropriate premissions to access the item i to mi pise i kad ocu pokrenut staru ikonu od pes-a
niko nezna ?
mislio sam da mogu paralelno igrat pes i fifu al jednostavno neide
kako nisu ovakav pes izbacili prošle godine
I ja sam mislio da ću moć igrat i Pes i Fifu ali neide, Fifa je sto puta bolja.
kako sad najednom niko neigra pes
evo i sestog a jel pes izasa i ako je di se moze nabavit
Ne mogu vjerovati šta su napravili od komentatora. Prvo mi je pet puta rekao da je 2. poluvrijeme počelo, a pred kraj utkmice 2 komentatora mi u isto vrijeme pričaju. Svaki govori svoje i nema veze s vezom. Šut nije toliko strašan, po meni je odličan. Komentatori su po meni najveći promašaj ove godine. S njima je igrica glupa bez njih je igrica glupa. Kod Fife su komentatori majstorski napravljeni. Sad sam odigrao nekoliko utakmica i stvarno više ne možeš s jednim igračem i cijelu utakmicu samo akcije za akcijom. Igrica mi je postala zabavna (ne koliko i Fifa). Prošle godine uzmem si Messija, trči po boku preko cijelog terena i onda pucaj ili dodaj i gol.
meni se jedinom ne svidja FIFA ?! :O
A komentator... Ovaj novi Jim Beglin il' kako mu je već ime konju, progovori 3 riječi tokom cijele utakmice, a zna se i desit da istovremeno govore. Nema nikakvog uzbuđenja kod komentiranja, ništa... Da bar ima Drago Ćosić komentator mode za PES :D
https://www.youtube.com/watch?v=lxRwr8pBGoc
A komentator... Ovaj novi Jim Beglin il' kako mu je već ime konju, progovori 3 riječi tokom cijele utakmice, a zna se i desit da istovremeno govore. Nema nikakvog uzbuđenja kod komentiranja, ništa... Da bar ima Drago Ćosić komentator mode za PES :D
to bi bilo stvarno predobro, ovaj john champion stalnooooo isto govori dop*zdi mi
Nisi jedini........FIFA je rock bottom
Nisi jedini........FIFA je rock bottom
Pes mi je od iss-a bio jedina i najbolja igra, fifu nikad nisam htio ni pogledat ali ovo nazivati dnom..
Ne osporavam tvoje mišljenje, samo me zanima par argumenata. Tvoje usporedbe Fife i Pesa. Malo obrazloži tvrdnju da je rock bottom..