Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.017.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

ajde neko malo pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

chelsea - dinamo 1:1 ?! O.o

to mi je malo fishy.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 18:20 (KingNothing).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Fishy je kak je Dinamo uopće grupu prošao Smijeh

If you can understand the me, than I can understand the you.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
The Unforgiven kaže...

Fishy je kak je Dinamo uopće grupu prošao Smijeh

Fishy je kako je uopće ušao u Ligu prvaka Smijeh

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kakav je become a legend 

0 0 hvala 0
15 godina
gaby_123 kaže...

kakav je become a legend 

Pa ja bi rekao dobar. Konačno su uvede prave valute, a ne oni glupi points. Moš birat koje skillove želiš unaprijeđivat na treninzima, što mi se svidjelo, isto tako imaš svog menadžera koji kao sređuje transfere i tak to. Dodano još par sitnica...

U gameplayu sve po starom.

15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
gaby_123 kaže...

kakav je become a legend 

Pa ja bi rekao dobar. Konačno su uvede prave valute, a ne oni glupi points. Moš birat koje skillove želiš unaprijeđivat na treninzima, što mi se svidjelo, isto tako imaš svog menadžera koji kao sređuje transfere i tak to. Dodano još par sitnica...

U gameplayu sve po starom.

jel puno bolja od prošle godine 

15 godina

Meni je ok, bolje je, al ne baš nešto puno bolje. Ako ti se sviđao onaj od prošle godine, ovaj će ti se sviđati više, ako ti se nije sviđao onaj, neće ti se ni ovaj, jer nisu nešt drastično promijenili :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 18:53 (The Unforgiven).
16 godina
neaktivan
gaby_123 kaže...

kakav je become a legend 

Taman sam odigrao prve minute ove godine.

Ako ti se svidio prošli onda će ti se ovaj definitivno svidjet još više. Puno su ga bolje napravili i razvili.

Kaj se tiče pesa općenito, jako sam razočaran, AI je i dalje glup da nemre bit gluplji. Bolji je ovaj pes od prosloga ali AI je pre glup i nemogu igrat to! :(

Fifa je nažalost puno bolja, gluplji modovi, jadniji ali gameplay, kretanje igarča i lopte su puno puuuuuuno bolji.

Kad bi se bar te dvije igre mogle spojit u jednu. Da su modovi iz pesa a gameplay i zika iz fife.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
15 godina
DadoZG kaže...
gaby_123 kaže...

kakav je become a legend 

Taman sam odigrao prve minute ove godine.

Ako ti se svidio prošli onda će ti se ovaj definitivno svidjet još više. Puno su ga bolje napravili i razvili.

Kaj se tiče pesa općenito, jako sam razočaran, AI je i dalje glup da nemre bit gluplji. Bolji je ovaj pes od prosloga ali AI je pre glup i nemogu igrat to! :(

Fifa je nažalost puno bolja, gluplji modovi, jadniji ali gameplay, kretanje igarča i lopte su puno puuuuuuno bolji.

Kad bi se bar te dvije igre mogle spojit u jednu. Da su modovi iz pesa a gameplay i zika iz fife.

E viš', meni je baš obrnuto Smijeh

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jel ima itko cd key...imam igricu al mi treba key da ju mogu instalirat...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vidi NFO file

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

imam problem jel moguce u BALu podic ovaj SPEED??odigro sam vec 2 sezone i nista nezz  u cemu je problem jel moze  ili ne??

0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

ja ne kuzim kako vi mozete igrat BAL. meni je sve to dobro al ja jednostavno nemam zivaca gledat kako 2. igraju.

npr. ja danas uso u 68min i izaso u 79???!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Imam problem kod instalacije PES 11.....Sve sam instalirao i krekao,,al kad oču otvorit igricu pojavi mi se problem: pes2011.exe has encountered a problem and need to close.We are sorry for the inconvenince........to mi se pojavi kad pokušam otvoriti igricu

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kupi original. Ovdje je piratstvo zabranjeno
17 godina
neaktivan
IlijaM kaže...

imam problem jel moguce u BALu podic ovaj SPEED??odigro sam vec 2 sezone i nista nezz  u cemu je problem jel moze  ili ne??

Napravi niskog igrača :)

Ja sam probao danas novi PES i ne vjerujem kako je AI loš. Imam dojam da svake godine postaje sve retardiraniji. Player vs Player je još kolko tolko dobar ali igra treba biti zabavna i kad nemaš nekoga da nabacite jedan protiv drugoga.

Uglavnom ja mu dajem ocjenu 1 jer nema skoro nikakvog napretka AIa u odnosu na PES2010.

A sad idem napraviti nešto što nisam još od 2000. godine, idem probati igrati fifu...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 20:06 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ja i PES 2011 smo upravo završili za sva vremena.

Igrao sam ga 10-ak sati, završio sezonu i pol u BAL-u i pola sezone Master Lige. Jednostavno ne mogu to dalje, AI je toliko katastrofalno loš da boli, ne toliko u odnosu na prošle PES igre koliko u odnosu na FIFA-u.

I tako, nakon puno, puno godina ja neću igrati PES nego FIFA-u. Haos!

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ja i PES 2011 smo upravo završili za sva vremena.

Igrao sam ga 10-ak sati, završio sezonu i pol u BAL-u i pola sezone Master Lige. Jednostavno ne mogu to dalje, AI je toliko katastrofalno loš da boli, ne toliko u odnosu na prošle PES igre koliko u odnosu na FIFA-u.

I tako, nakon puno, puno godina ja neću igrati PES nego FIFA-u. Haos!

Ista stvar nakon nekih 4-5 dana fife upalio sam pes i nisam mogo odigrat vise od 3 tekme.Neodlučan a prije sam stalno igrao pes nikako fifu.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
nixa7 kaže...

sta da napravim kad instaliram patch 0.2 prvo mi nade viruse a onda kad ocu uc pise: windows cannot accessthe specified device,path or file. You may not have appropriate premissions to access the item i to mi pise i kad ocu pokrenut staru ikonu od pes-a

niko nezna ?

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

mislio sam da mogu paralelno igrat pes i fifu al jednostavno neide

kako nisu ovakav pes izbacili prošle godine Plač

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

I ja sam mislio da ću moć igrat i Pes i Fifu ali neide, Fifa je sto puta bolja.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

kako sad najednom niko neigra pes

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

evo i sestog a jel pes izasa i ako je di se moze nabavit

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ne mogu vjerovati šta su napravili od komentatora. Prvo mi je pet puta rekao da je 2. poluvrijeme počelo, a pred kraj utkmice 2 komentatora mi u isto vrijeme pričaju. Svaki govori svoje i nema veze s vezom. Šut nije toliko strašan, po meni je odličan. Komentatori su po meni najveći promašaj ove godine. S njima je igrica glupa bez njih je igrica glupa. Kod Fife su komentatori majstorski napravljeni. Sad sam odigrao nekoliko utakmica i stvarno više ne možeš s jednim igračem i cijelu utakmicu samo akcije za akcijom. Igrica mi je postala zabavna (ne koliko i Fifa). Prošle godine uzmem si Messija, trči po boku preko cijelog terena i onda pucaj ili dodaj i gol.

2 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

meni se jedinom ne svidja FIFA ?! :O

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Igrao bi i ja FIFA-u vjerojatno da ju mogu pokrenut na nekim normalnim detaljima. Slažem se za AI, u ponekim slučajevima katastrofa, npr. dodam loptu u for svojem centaforu, a protivnički stoper trči pored nje na 15cm i gleda je tako dugo dok ona ne dođe do mog igrača...

A komentator... Ovaj novi Jim Beglin il' kako mu je već ime konju, progovori 3 riječi tokom cijele utakmice, a zna se i desit da istovremeno govore. Nema nikakvog uzbuđenja kod komentiranja, ništa... Da bar ima Drago Ćosić komentator mode za PES :D

https://www.youtube.com/watch?v=lxRwr8pBGoc
15 godina
The Unforgiven kaže...
Igrao bi i ja FIFA-u vjerojatno da ju mogu pokrenut na nekim normalnim detaljima. Slažem se za AI, u ponekim slučajevima katastrofa, npr. dodam loptu u for svojem centaforu, a protivnički stoper trči pored nje na 15cm i gleda je tako dugo dok ona ne dođe do mog igrača...

A komentator... Ovaj novi Jim Beglin il' kako mu je već ime konju, progovori 3 riječi tokom cijele utakmice, a zna se i desit da istovremeno govore. Nema nikakvog uzbuđenja kod komentiranja, ništa... Da bar ima Drago Ćosić komentator mode za PES :D

to bi bilo stvarno predobro, ovaj john champion stalnooooo isto govori dop*zdi mi

15 godina
protjeran
KingNothing kaže...

Nisi jedini........FIFA je rock bottom

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
KingNothing kaže...

Nisi jedini........FIFA je rock bottom

Pes mi je od iss-a bio jedina i najbolja igra, fifu nikad nisam htio ni pogledat ali ovo nazivati dnom..

Ne osporavam tvoje mišljenje, samo me zanima par argumenata. Tvoje usporedbe Fife i Pesa. Malo obrazloži tvrdnju da je rock bottom..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice