Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.019.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11

Evo ih tu.

Imaš ih 3+fix.

Podjeljeni su ti u tri djela.

Dobro ti je što imaš sa različitih upload stranica linkove.

Viditi ćeš da imaju predznake npr. HF, FS, UL. Prvi red ti je part1, drugi red ti je part2, i treći red ti je part3.

Eto

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 21:27 (amater_2).
15 godina
protjeran

kralj si! ;))

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

stalno mi se ovo pojavljuje kad ocu instalirat PESEdit ili sluzbeni 1.01 patch

help plox!

problem problem
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 21:48 (KingNothing).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ne znam jeste li primijetili, ali igra vara na amateur. Pod vara ne mislim na zabijanje sa centra, nego na faule. Kada ja napravim potez koji on na meni napravi 200 puta dobijem žuti. On na meni to napravi ja opet na njemu i popijem crveni. Stvarno ne razumijem. Jeli se to popravilo sa ovim peseditom?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Ne znam jeste li primijetili, ali igra vara na amateur. Pod vara ne mislim na zabijanje sa centra, nego na faule. Kada ja napravim potez koji on na meni napravi 200 puta dobijem žuti. On na meni to napravi ja opet na njemu i popijem crveni. Stvarno ne razumijem. Jeli se to popravilo sa ovim peseditom?

To "varanje" u PES-u nije nista novo, sjecam se kad su u Bugu prije par godina recenzirali neku stariju (tada aktualnu) verziju i uhvatili komentatora kako vice "GOOOL" prije nego sto je lopta presla crtu. Ja iz osobnog iskustva nemam pojma jer protiv AI-ja nisam igrao niti jedan nogomet od tadasnjeg ISS2.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...

lol, pa ko još igra na amateur :)

Pudge kaže...

To "varanje" u PES-u nije nista novo, sjecam se kad su u Bugu prije par godina recenzirali neku stariju (tada aktualnu) verziju i uhvatili komentatora kako vice "GOOOL" prije nego sto je lopta presla crtu. Ja iz osobnog iskustva nemam pojma jer protiv AI-ja nisam igrao niti jedan nogomet od tadasnjeg ISS2.

pa komantatori i u real life-u viču gol u nekim situacijama prije nego što lopta prođe liniju...

0_o
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 22:55 (ph3nom_gamer).
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Vice samo Sabahudin Topalbecirevic kad igra BiH.Smijeh

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

koja je razlika između 1. i 2. patcha???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

zanima me jedna stvar...

skidam sa jednog PES foruma patcheve ali me interesira dali to moze sj... original? jer to nisu patchevi od PES teama vec od forumasa koji naprave svoje img filove...

kako sam i sam ukljucen u izradu jednog patcha zanima me dali je moguce sta poremetit u originalu?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
Taj patch mora da će biti vrhunski , kad ga ti izrađuješ :D

1 0 hvala 0
16 godina

Kako podesiti Antialiasing(nije uključen) i imam XBOX 360 gamepad,a nisu mi podešene tipke,uopće ne sprinta...

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
protjeran
emerik kaže...

Kako podesiti Antialiasing(nije uključen) i imam XBOX 360 gamepad,a nisu mi podešene tipke,uopće ne sprinta...

KONAMI folder, pes settings

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Meni je novi pes odličan, iako ima par detalja koje bih promijenio, ali siguran sam da će patchevi to riješiti.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.

0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

- Iako vidno razocaran DEMO-om nesto me natjeralo da potrazim "Trial" verziju full igre

- I stvarno ugodno iznenadenje

- pasevima se da izigrat obrana i dosta se vise moze sloirati :) 

( svaka cast Fifi za licence i sve, ali kod fife mi jednino kamera smeta jer mi izgledaju pre plasticno.... )

Trenutno je za mene Pes Win iako sam na demo verziji stajao iza FIFE

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
maxy0 kaže...

koja je razlika između 1. i 2. patcha???

transferi.ma bezveze . čekao sam sve dresove kad ono ništa.bezveze mi igrat ako su dresovi falš

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
16 godina
neaktivan

evo sinoc sam bio u setnji gradom s dragom i u izlogu vidim doso pes pa me zanima jel ga ko kupio kakav je online,veza i tako

15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

E sad sam stvarno pukao totalno, ovo je kap koja je prelila čašu, igram master ligu napadam ko lud i nikako gol zabit, već uđem u dodatno vrijeme i imam aut blizu korner zastavice. I sad se mislim predriblat prvoga i probat ubacit po podu. Izvedem aut, odmah uprem strelicu prema dole da mi se igrač okrene i krene prema branci (jer je bilo leđima okrenut prema branci) i pazi sad. Retardirano tele primi balun i nastavi 2-3 koraka s njom ravno u aut!!! Niti sam držao brzinu niti išta, strelicu sam držao u i u trenutku kad je primio balun i sve dok je išao prema autu. Pa to je za popi*dit, retardirana igra koja ne reagira na upiranje tipki. Jedva sam se suzdržao da đojskit ne ode u zid.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Pozdrav.........Imam pitanje......vec tri frenda su skinula pes 11 sa wirleessa sa mreze.....i igirca se nemoze nikako instalirat kad got bi pokrenuo setup uvijek je javljalo gresku ili eror....dal neko zna mozda u cemu je problem??    Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Da nije problem u tome što su skinuli? Tko zna otkud, for that matters...

Nikad nemoš' bit siguran sa piraterijom
If you can understand the me, than I can understand the you.
14 godina
Pro Evolution Soccer 11

pes 11 je najbolji od svih pesova i fifa

1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ma nisam bas siguran da je u tom problem....jer  svaka nova igra do sada je normalno radila i ovo je prvi puta da tako nest zeza.......A to nema veze sa windowsima??.....Jer svi imamo 7....a zar nebi trebalo normalno raditi na sedmici?.....

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

I sam jos nest.....dal mogu gdje ovdje dobit link ili nest da skinem pes al da radi....??........Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jel moram imat 0.1 patch da bi moga bilo u cijelosti s 0.2 ili taj novi patch updejta sve

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koliko sam ja upoznat sa pravilima foruma, a jesam dovoljno dobro da ti ovo kažem, piratstvo je zabranjeno.
15 godina
joze kaže...

jel moram imat 0.1 patch da bi moga bilo u cijelosti s 0.2 ili taj novi patch updejta sve

Moš odmah na 0.2

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

a nisam prvo ni pita jese isplati to skidat.. 

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

da isplati se..ja sinoc skuno...dobijes bundes ligu 1 i 2...nove dresove..lopte...nove pjesme u izborniku kad sviraju..nove kopacke..popravlja neka imena itd...

al me samo zanima...ocu igrati online i nemogu je nemam patch 0,1 a nemogu ga instalirat..

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

sta da napravim kad instaliram patch 0.2 prvo mi nade viruse a onda kad ocu uc pise: windows cannot accessthe specified device,path or file. You may not have appropriate premissions to access the item i to mi pise i kad ocu pokrenut staru ikonu od pes-a

0 0 hvala 0
15 godina
nixa7 kaže...

sta da napravim kad instaliram patch 0.2 prvo mi nade viruse a onda kad ocu uc pise: windows cannot accessthe specified device,path or file. You may not have appropriate premissions to access the item i to mi pise i kad ocu pokrenut staru ikonu od pes-a

Run As Administrator probaj :)

16 godina
neaktivan

sad pise da pes nije valid Win 32 application

a kad otvorim ikonu od patcha pise isto ko i prije

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 12:12 (nixa7).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice