Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.026.427
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

kako da dodjem do onih GP bodova da si kupim nove lopta, wallpapere, stadione... ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

iman problem sa ovin ps2 to usb converteron..
neradi mi right analog na joystiku sonyps2..
moga bi pokušat ovo... jer san vec ispalija:
ako nekome radi desni analog na pesu ito da igra preko ovoga ps2 to usb adaptera..:
da mi napravi sljedeće:

uđi u start _ upiši regedit _ pa onda HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contr ol\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick i exportira svoj đojstik .. da ga prilipin na moj regedit ...

upload..
hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

pozzz!!!

kada extractam igricu pojavi mi se:

The installation package could not be opened. Verify that the package exist and that you can access it, or contact the application vendor to verify that this is a valid Windows installer package.

zna li neko u cemu je problem i kako ga rjesiti?? unaprijed zahvaljujem!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

igra je preodlična

jedino mi smeta kad je kamera u početku skroz dolje

al ocjena 9,8/10

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ljudi pitaju dojmove za online, a tesko skrolat par strana unazad. Imam igru od 30.9 i sveukupno sam odigro 10 tekmi, eto kolko volje imam za igranjem ovog PES-a. Sto se tice online, ja svaku tekmu imam lag koji se ocitava u slowdown a iam jako dobar upload koji mi ujedno unistava volju za igranjem, mozda je do pinga il ne znam do ceg. Cekam da ekipa nabavi org pa cu probat s balkancima i javit dojmove veze.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 19:58 (eZo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Moram priznati da sam blago rečeno oduševljen. Od poboljšanog gameplaya, grafike, suđenja... (Da, ima još tzv sudčkih failova ali daleko manje). jedino s čime sam razočaran je Master Liga koja se baš i nije nešto promijenila (osim onih glupih bodova u pravu valutu). 

Isto tako je i manje zahtjevan od FIFA-e, što mi se daleko sviđa, ovo mogu potegnuti na high čak (1280*1024 doduše, al svejedno) dok FIFA-u jedva vuče na med.

If you can understand the me, than I can understand the you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ako netko ima 2-3 minute slobodnog vremena da mi pomogne..

uvjet je da mu radi lijevi i desni analog na joystiku (u pes2011 i inace...)

treba mi poslati slike svoga registrya u windowsima ...

znaci ide se na START, upiše se regedit.. enter a oda se dođe do :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM  i onda pod    VID_0E8F&PID_0003 (ili nešto slično)

obavi par slika pa mi pošalje na al.alcapone.capone@gmail.com

trebalo bi slikati svaki od 4 direktorija unutar VID_0E8F&PID_0003 / Axes / 0, 1, 2, 5 ili vec koji su brojevi 012345...

evo ovako :            

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Mene je PES Boga mi jako oduševio ovu godinu osim sta i dalje imaju problem sa licenciranjem klubova ali igrivost je ok nemam zamjerki ali po meni je FIFA puno bolja jer kao prvo ima skoro sve lige, a jos su i licencirane, a kao drugo nekako su mi brzi igraci, igra je nekako brza, a u PES-u mi je i dalje nekako sve to ukoceno i definitivno cu igrati obje igre. Neka mi ne zamjere fanovi PES-a:

PES - 9,3/10

FIFA - 9,5/10

1 0 hvala 0
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
WhiteHell27 kaže...

Mene je PES Boga mi jako oduševio ovu godinu osim sta i dalje imaju problem sa licenciranjem klubova ali igrivost je ok nemam zamjerki ali po meni je FIFA puno bolja jer kao prvo ima skoro sve lige, a jos su i licencirane, a kao drugo nekako su mi brzi igraci, igra je nekako brza, a u PES-u mi je i dalje nekako sve to ukoceno i definitivno cu igrati obje igre. Neka mi ne zamjere fanovi PES-a:

PES - 9,3/10

FIFA - 9,5/10

Pa brzinu si for God's sake naštimaš u postavkama. A to što su sporiji i ne možeš voditi loptu od svog šesnaesterca do protivničkog po liniji nije nikakva ukočenost već samo pridodaje realnosti :)

If you can understand the me, than I can understand the you.
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

molim pljesak 

kad mačaka nema miševi kolo vode
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

dugo nisam igrao pes... pa me vratilo u raspoloženje :)

napokon razumijem najpoznatijeg trenera s jutjuba 

NERADIŠ ONO ŠTA SAM TI REKOOOOOO!

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Filipeeee!!!! Jovaneeeeee!!!! Smijeh

Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

predobar je pes..i komentatori su zakon..samo me zanima jel izasao bilo koi patch osim pesedit 0.1?

komentatori su pljuga, ali doslovno.

BAZINGA
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

De zamislite da je onaj srbin trener kao komentator u novom PESu, pa to bi bilo legendarno!

Dinamo živi vječno

1 0 hvala 0
16 godina
ZDS kaže...
Tommy_123 kaže...

predobar je pes..i komentatori su zakon..samo me zanima jel izasao bilo koi patch osim pesedit 0.1?

Komentatori jesu pljuga ali engleski komentatori.ja sam si skinuo njemačke i hebeni su.kao da gledam jurosport.nekužim njemački ali je doživljaj bolji

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
ZDS kaže...
Tommy_123 kaže...

Komentatori jesu pljuga ali engleski komentatori.ja sam si skinuo njemačke i hebeni su.kao da gledam jurosport.nekužim njemački ali je doživljaj bolji

Možda bude ponovno onaj bosanski komentator za implementirati kasnije, taj je fenomenalan bio, neznam dali tko zna o čem govorim

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

da ne otvaram novu temu....molm vas da mi neko pomogne...nema org key jel mogu igrat PES preko hamachia ili nekug drugog licnog programa.....

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Kora kaže...

Znam da je offtopic al moram spomenuti, novi NBA2K11 je vrh vrhova. Najjača sportska simulacija ikada! Ja sam veliki PES ljubitelj ali ova igra je izvan ovoga svijeta, toplo preporučujem svima. Niti PES niti FIFA se nemogu mjerit s njom (ako izuzmemo to što su to drukčiji sportovi)

korica aj na PM link..ako može?

moze i meni :P

16 godina
neaktivan

imas pravo svabe su zakon....koda mi semir gerkan(cobra 11 hahaah) komentira...evo nakon tjedan dana igranja pune verzije mogu rec da je pes cist ok ima stvari koje zivciraju al takav je zivot,smanjili su broj faula(mozda i previse) u odnosu na demo,malo ubrzali igru mozda i malo olabavili šitometar(ili sam se ja naviknuo)jos da im nije promaknuo bug s trcanjem do kornera bilo bi za svaku pohvalu...sve manje i manje upadam u ofsajd zamku i stvarno uzivam u igri..jel ko skuzio panenku

15 godina
neaktivan
danexxx kaže...

imas pravo svabe su zakon....koda mi semir gerkan(cobra 11 hahaah) komentira...evo nakon tjedan dana igranja pune verzije mogu rec da je pes cist ok ima stvari koje zivciraju al takav je zivot,smanjili su broj faula(mozda i previse) u odnosu na demo,malo ubrzali igru mozda i malo olabavili šitometar(ili sam se ja naviknuo)jos da im nije promaknuo bug s trcanjem do kornera bilo bi za svaku pohvalu...sve manje i manje upadam u ofsajd zamku i stvarno uzivam u igri..jel ko skuzio panenku

da se ne ubijam objašnjavajuć, evo ti jedan dobar tut

0_o
15 godina
protjeran
salahudin kaže...
makimakimaki kaže...

Evo da ja malo napišem neke stvari. Ne razumijem zašto je reakcija igrača tako spora, pogotovo dok je u trku. Sad većini vas to će kao bit logično jer se nemože u trku odmah reagirat al to nije istina. Kad malo usporedim stvarnost s igrom, u stvarnosti možeš i u ful trku zalomit i skrenut pod 90 ako hoćeš, ovde mi igrač skreće mic po mic pa ode u aut s balunom. Ako pustim brzinu i da bi rješio taj problem opet nevalja, cijeli proces usporenja igrača, skretanja u željenom smjeru pa ponovnog ubrzavanja je prespor i nije realan jer u stvarnosti nemoraš skroz usporiti da bi skrenuo, i što se onda desi, svaki put me stiže obrambeni igrač. Pa onda dueli, to je katastrofa. Protivnički igrač dolazi na mene ja mu se postavim i idem uzet balun al ne, balun mora udarit prvo u mene pa u njega, pa oboje moramo zastat ko da nas je neko tavom po glavi, pa onda nakon što nas je prošao mamurluk ko prije uzme balun. I još jedna divna stvar u duelima idem dodat, napunio sam snagu dodavanja al taman prije nego dodam protivnički igrač se nagurava u trku samnom i eto moj igrač neće dodat neko treba ponovo upirat dodavanje, i neće dodat u 90% slučajeva sve dok ne prestane naguravanje, sranje. Zbog toga se dešava da naleti drugi igrač i samo pokupi balun jer vaš nije htio dodat zbog naguravanja. Sve zbog nekog jadnog rame o rame kontakta. I još o onoj famoznoj reakciji s početka posta, korner je, obrana čisti i balun dolazi meni na šut na 20-ak metara. Da se rješim igrača ispred sebe skrenem u stranu ali s brzinom, i normalno, moj igrač svaki put da for od 10 metara i ili ode previše u stranu ili mu neko samo pokupi balun zbog predugog fora. A ako idem izbacit igrača skretanjem u stranu bez brzine opet fail, jer mi uđe u putanju šuta ili čak uzme balun.

I sve ovo rezultira totalno sporom igrom sporim dodavanjima, i sa samo par šansi cijelu utakmicu. Naravno da se može dadavat sve iz prve kad nisi u duelu, al čim si u duelu igrači kao da zapinju jedan za drugog, usporeni su, vuku se ko babe i treba im sto godina da dodaju ili pucaju bez obzira što imaju loptu u posjedu i bez obzira što upireš tipku 10 puta.

Igra me totalno iznervirala i nema veze sa stvarnosti, a tome bi valjda trebala težiti ako je simulacija, i da, igram pes dugo godina i pobjeđujem na najteži level, nije stvar u tome da neznam igrat, stvar je u igri.

sve si dobro napisao, i ja igram pes vec dugo, al tu neke stvari nemaju veze sa stvarnoscu...izgleda mi kao da su isli napravit igru koja je brutalno realna pa su otisli u krajnost...kakva je fifa jesi ju igrao? ja ju skinuo al nemogu promijenit tipke kojima igram...na tastaturi igram pes vec 4,5godina i naviko sam na svoje postavke...

A nisam igrao fifu, uvijek sam bio vjeran iss-u i pes-u al eto, teškog srca ću izgleda probat i preć na fifu jer ovo u pesu nema veze sa realnošću i stvarnošću.

16 godina
neaktivan

ma znam pucat penale al panenku mi jos nisu obranili u tom je fora...

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

igrica je super jedino što mi ide na živce je to što kad igram na medium grafici  sjene od igraća nemaju ruke... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
sanka kaže...

igrica je super jedino što mi ide na živce je to što kad igram na medium grafici  sjene od igraća nemaju ruke... 

Stative i prečke uopće nemaju sjene lol

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...
sanka kaže...

Stative i prečke uopće nemaju sjene lol

Nije istina Kora.

Na nekim stadionima stative imaju sjene. Npr. camp nou nema sjenke dok na nekim stadionima ima.

Ne kužim zašto je tako........

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Mozda zavisi od toga jel postavljeno dan/noc?Neodlučan

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pudge kaže...

Mozda zavisi od toga jel postavljeno dan/noc?Neodlučan

Neovisno tome bi trebale biti sjene.

Igrači imaju sjenu.

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

zašto kad pucam nekako šlampavo puca, nema ljepote pucanja nego sve u zrak gore..

ps.. kad sam skinia patch 0.1 od pespatch dresovi su uvijek žuti ili plavi

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Nisi dobro napravio peč a pucat neznaš :P

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nisi dobro napravio peč a pucat neznaš :P

neznan drukčije mi je od ostalih pesova.. Nekako skroz čudnije moram se dosta približit golu i kad se približim on puca ravno samo ubaci..

http://gtabalkan.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice