Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.028.109
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

jedino šta bi doda je malo bolje navijanje, atmosfera pari ka ona sa treninga, nema se uopće osjećaj da je neka utakmica i opet pitan jel ko zna zašto mi samo potkopa lagano balun kad iden pucat nekad, sad mi se to opet par puta desilo kad san moga lako zabit gol?

1 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Jesul slobodnjaci bar malo olaksani?

Jbg, znam da ima likova kojima i nisu toliki problem, ali vecini jesu, bez problema na pes 2010 uzimam na najjacem, ali iz slobodnjaka ne moze da si Beckham Smijeh

I jesul penali popravljeni, tj. jel se opet kod sutanja penala nakon prekrsaja gleda sa strane, a ne prema golu ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 2:31 (frenky17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Pro Evolution Soccer 11
frenky17 kaže...

Jesul slobodnjaci bar malo olaksani?

Jbg, znam da ima likova kojima i nisu toliki problem, ali vecini jesu, bez problema na pes 2010 uzimam na najjacem, ali iz slobodnjaka ne moze da si Beckham Smijeh

I jesul penali popravljeni, tj. jel se opet kod sutanja penala nakon prekrsaja gleda sa strane, a ne prema golu ?

Slobodnjaci su i dalje onakvi kakvi su bili, za mene i tebe teški ali kao što si rekao ima ljudi kojima to ide ko od šale. I da penale se puca opet iz paralelnog pogleda a ne kamerom iza igrača, što meni jako smeta

Dinamo živi vječno
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

A jbg, to su trebali popravit...

Mislim glupo je imat slobodnjak sa 20 metara, a unaprijed znati da ga neces zabiti osim ako ne pokusas onaj fazon (mozda i bug) sa krugom i donjom strjelicom (valjda sam pogodio, kod mene na tastaturi je D) ...

A i kod penala je puno bolji osjecaj kad si "licem u lice" sa golmanom, nego onako sa strane...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

A whole new game....

Dojmovi...neznam, treba se još par sati izigrtat pa ću znati na čemu sam.

Zasad mi smeta kamera (to što je iskosa) i drugih zamjerki ne nalazim.   Malo mi se teško naviknut, i nemam zasad filing za šut kao u prijašnjim PES-ovima.

Inače mi se čini super, skroz nova igra, ima potencijala, svakako je bolja od desetke.

Jeino mi se grafika čini čak malo lošija nego u 10-ki, ali ništa strašno, ako se gameplay pokaže na razini (a krenuo je obećavajuće).

Još nam ostaje da probamo FIFU pa da odlučimo.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Zasad odlična u igra uz nekoliko manjih iritacija :D

tipa henry u barci, sudac prvo zvizdi pa se tek onda dize zastavica kod zaleđa, onaj filmić koji moraš gledat svaki put, nema komentatora

to očekujem sve ispravljeno u punoj igri ;D

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11
Mozda malo previse usporen gameplay, nekako se igraci vuku ko mrtvi konji. Vise npr nema onoga ako si u sprintu i protivnicki igrac uz tebe nece ti uvijek uklizati, sto je u desetki bio jako cest slucaj. Dodavanja, neznqm sto je s tim. Malo jace udarim loptu on samo ravno u prazno gurne loptu a ne igracu. Trokut dodavanje u prostor ne postoji, ili barem meni nije nijednom uspjelo a ja to radim zaista cesto.
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Pass igra je nevjerojatna, stvarno se sve što zamisliš u igri može prenijeti na teren.

Korneri su super izvedeni, baš sam sad zabio jedan gol (oštar ubac i Ibra samo zakuca s nekih 7-8 metara)

Golmani brane bolje ali su ima animacije hmmm, nisu dobre ;D

Igra je fluidna i dosta usporena (što je odlično)

Samo mi onaj filmić poslje utakmice ide na živce (stisnem ctrl+alt+delete :D)

Zasad odlično, posve nova igra

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ako vam onaj promo video nakon tekme ide na živce

uključite Nullify video playback u settingsima (ne znam jel to radi, nisam isprobao)

ili izbrišite/premjestite/preimenujte file pes11pv.sfd koji se nalazi u img folderu od igre

Moj PC  
3 0 hvala 4
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Nisam još probao, ali vidim da je ibra još u barci. Nadam se da neče tako i ostati, to je nešto što me najviše frustriralo na prošlim pesevima, ti transferi koji su već u prošlih nekoiko nastavaka syebani.

btw, sa kojim državama klubovima se može rokati?

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 10:37 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Transferi se lako rijese s patchom. To je najmanji problem.

Ukratko, odigrao sam jednu utakmicu i ostao ugodno iznenadjen. Cini mi se da je igra uskracena na fluidnosti, no nema veze - isto sam rekao kad sam presao sa PES-a '09 na '10. Navikne se covjek.

Sam osjecaj vodjenja lopte, dodavanja, pucanja - je odlican, po meni. Primjetno unapredjenje.

Sve u svemu, cim igra bude dostupna, PES2010 se brise i krece se sa frendovima igrati novi PES.

There is no spoon.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Lako vama gamad jedna kad bacate drkicu doma pa možete odma igrat. Ja moram čekat do 5 popodne. :(

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Lako vama gamad jedna kad bacate drkicu doma pa možete odma igrat. Ja moram čekat do 5 popodne. :(

iskreno mislim da nista ne propustas...

ovo je demo, dakle igra iz originala, ali samo dio cijele igre, dakle nije beta da ce dobit neke preinake...

penali i lobodnjaci su totalna glupost, mozda se na slobodnjake treba naviknut ali paralelni penali? pa strasno glupo i tko god se toga dosjetio treba dobit mucenje do smrti mi se cini jer je upropastio siguran gol, sad vise za to strajhujem nego slobodni... cak sam ih vec utrpao nekoliko i moram rec da je princip isti ali treba naviku na bar...

1vs1 su mi rekli da ih smeta sta ima bar dodavanja pa protivnik vidi kad ti zelis dodat a igrac je vec iza tebe...

iskreno sam lagano razocaran, jer transfere se moze obavit preko noci, i to je cisti edit, ne zahtjeva neke dubinske analize, a sta se tice gameplaya, potsjeca me na 06...

svi dami se da nema one man show vise, treba igrat kao ekipa jer jedan je pusiona, iako je glupo da jednog messia svi stignu i da nemoze bas nikoga prec.

prezimena iznad igraca, stamina i bar mi je previse informacija oko igraca, to je sve trebalo bit tamo di i prije, jer taj dio monitora nikad ni ne koristis za igru...

potpis :D
17 godina
VirtUoso kaže...

Ukratko, odigrao sam jednu utakmicu i ostao ugodno iznenadjen. Cini mi se da je igra uskracena na fluidnosti, no nema veze - isto sam rekao kad sam presao sa PES-a '09 na '10. Navikne se covjek.

Sam osjecaj vodjenja lopte, dodavanja, pucanja - je odlican, po meni. Primjetno unapredjenje.

Sve u svemu, cim igra bude dostupna, PES2010 se brise i krece se sa frendovima igrati novi PES.

Složio bi se da je osjećaj dodavanja jako dobar no ne i pucanja. Još uvijek postoje one glupe situacije kada pukneš vanjskom ili unutarnjom a felš ide kontra fizike.

Kaj je to takav problem popraviti.  Isto tako svaki zaposlenik konamia trebao bi skinuti demo nove fife da konačno skuže gdje griješe s golmanom.  Ne mogu vjerovati da se niti ove godine nisu njime previše bavili ...  Očekujem sljedeće godine sve ove ispravke jer je pes na dobrom putu. Sada sljedi samo poliranje igre iz godine u godinu..

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Jbga, uvijek ima propusta. Ne moze sve biti savrseno.

There is no spoon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Pro Evolution Soccer 11

Ako želite igrat duže od 10min,skinite OVO

features Settings:
1. change Playtime from PES 2011 Demo
2. change Game Resolution
3. change Camera Position ( Height, near Side and far Side )

requirements:
1. installed .NET Framework (at least version 3.5)

how to use:
1. open PES 2011 Demo EXE File or PES 2011 Demo Settings
2. change your settinngs
3. push "accept" Button
4. save PES 2011 Demo EXE File or PES 2011 Demo Settings
5. have fun

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Moj PC  
0 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
movie kaže...
VirtUoso kaže...

Složio bi se da je osjećaj dodavanja jako dobar no ne i pucanja. Još uvijek postoje one glupe situacije kada pukneš vanjskom ili unutarnjom a felš ide kontra fizike.

Kaj je to takav problem popraviti.  Isto tako svaki zaposlenik konamia trebao bi skinuti demo nove fife da konačno skuže gdje griješe s golmanom.  Ne mogu vjerovati da se niti ove godine nisu njime previše bavili ...  Očekujem sljedeće godine sve ove ispravke jer je pes na dobrom putu. Sada sljedi samo poliranje igre iz godine u godinu..

jel igraš fifu demo 

ako igraš de reci jel bolji pes ili fifa i ako može ocjena za obje igre 

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Odigrao tri utakmice na "top player" s Bayernom protiv barcelone... (1:1, 0:1 i 0:0) već nakon prve je dovoljno za steći generalni dojam, barem meni. PES je u odnosu na prethodni napredovao, a Fifi će grafički na PC-u biti teško ovo stići. Zapravo, mislim da je FIFA grafički već izgubila, iako se nadam da nije da konkurencija bude jača, ali kao što rekoh, male su šanse...

Odmah se vidi da igrači izgledaju oštriji i kvalitetniji, pokreti prirodniji, za dodavanja treba odmjeriti i jačinu i smijer udarca. Kamera je zanimljiva jer pojačava dojam realnosti kao kod TV prijenosa, kao i ponovljeni snimci s namjernim zamućivanjem kadra. Korak naprijed za PES.

Tu su i stare gluposti koje nikom nisu potrebne, tri igrača u živom zidu dok protivnik izvodi slobodan udarac sa 40 metara i slične nebuloze koje nam PES servira iz godine u godinu...

Jedanaesterac sam promašio s Robenom nebu pod oblake, udarci po golu se drukčije izvode, mali dodir i lopta odleti, treba vrijeme privikavanja. Kretanje igrača u 360° je komotnije i ne treba mu sekunda da promijeni smijer putanje s jedne na drugu stranu, kontrola lopte u trku bolja, dribling lakši.

Ukratko, napredak.

[Dodatak: čini se da su zeznuli sa pucanjem po golu i visokim ubacivanjima, kako iz kornera tako i iz igre, teško je dozirati snagu udarca, to je prije bilo bolje. Sve golove sam postigao izvan 16-terca, sa 20-25 ili više metara, unutar 16 niti jedan. Iako sam igrao na top player, imam dojam da je prelako s protivnikom takvog kalibra odigrati (bilo Bayern ili Barcelona).]

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 12:26 (PESfan).

2 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

e moje misljenje,pa moram reci nakon odigranih dvije tekme,igrat cu ga sigurno,ali ima propusta.

Veliki plus mi je onaj zvuk kad biras u meni-u podsjeca me na iss na ps1,to me odmah nabrijalo.

Trenutak kad sam uso u igru bilo pa ovo je Fifa,igraci mi nekako retardirano izgledaju,bolje su izgledali na pes-10,meni ko da imaju 100 kila kad ih gledam s profila,i ona ramena ko da im je neko stavio cigle na ramena,robben ne lici na sebe(ne mislim na facu).E al se ubrzo kad sam dodao loptu u prostor sve promjenilo,strasno sta su napravili,kako kod zelis poslat ces loptu,al treba se naviknut,znalo mi se desit da dodam prejako pa se lopta odbija od suigraca ili da sam dodo u out.Uglavnom potpuno nova igra na koju ce se trebat naviknut.Kad sam pokrenuo drugu tekmu,e to je bilo to,pes forever,ja bi mu dao ocjenu 10/10 i sve bugove,pogreske sta li vec oprostio.Al profesionalno gledano ima dosta propusta koje bi ja osobno promjenio.

0 0 hvala 0
17 godina
gaby_123 kaže...

jel igraš fifu demo 

Moje subjektivno mišljenje.  PES je puno napredovao ali je to još nedovoljno da bi skinuo WC a odigravši sada već 15-ak tekmi nove fife mogu reći kako je fifa koplje ispred WC pa ti sada vidi. Igra je nevjerojatno dobra. Golman izvrstan i ovaj u pesu je živi smijeh za njega. Jedini što je loše to su meniji koji odudaraju od ovako kvalitetne igre. Grafički su igre tu negdje s time da na fifi lica igrača izgledaju detaljnije i prirodnije ali to je bar meni najmanje važno. Nerviraju me i suci koji bezrazložno cijepaju igru i sviraju zaleđa iako lopta do mene nije niti došla a protivnik ima priliku za kontru. U pesu na top playeru pobjeđujem bez problema a da mi protivnik u 10 minuta niti ne zapuca na gol. U fifi na professionalu u 6 min krvavo se borim da zabijem jedan gol a uvijek ga stignem i primiti. Prilikom jednog gola tako su me izigrali da sam umro od smijeha. Strašna akcija u kojoj sam bio nemoćan. U fifi sve one dodatne atraktivne poteze izvodi i ai tako da je stvarno zanimljivo. Rola me , driblja , prebacuje , odigrava dupli pas i što sve ne. Stvarno se vidi da su poradili na tom dijelu kao i na cijeloj igri općenito. Golman u pesu je razlog zašto ću i ove godine igrati više fifu nego pes ...

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

sutra ču si skiniti oba dva dema pa ču viditi 

0 0 hvala 0
16 godina

ma to me ne zanima,to stavi na fifa topic,sala.Ti si valjda pro jer se ja krvavo izmucim da bude bar nerjeseno

15 godina
neaktivan
cale kaže...

ma to me ne zanima,to stavi na fifa topic,sala.Ti si valjda pro jer se ja krvavo izmucim da bude bar nerjeseno

također...ja sam 3 tekme odigrao jedva dobio jednu..moram se priviknut na dodavanje i pucanje..dosta dobro..:DDD

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

I ja odigrao malo....sve u svemu ok...samo sut je pretezak,veoma osjetljiv,pasovi su super odradjeni...slobodne udarce nisam znao izvodit ni na proslom pa ni sadOsmijeh,driblinzi mi neidu...kak vi driblate?Isprobavat cu na ovom demu,a onda kad izdje full idem igrat 1v1,kad igras tako nije ni bitan golman...svima isto...a ja nisam ljubitelj igrat protiv compa,vec protiv drugog ljudskog bicaOsmijehono sve 5 osim suta,i mislim da ce se imena iznad igraca moci ukloniti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

I ja odigrao malo....sve u svemu ok...samo sut je pretezak,veoma osjetljiv,pasovi su super odradjeni...slobodne udarce nisam znao izvodit ni na proslom pa ni sadOsmijeh,driblinzi mi neidu...kak vi driblate?Isprobavat cu na ovom demu,a onda kad izdje full idem igrat 1v1,kad igras tako nije ni bitan golman...svima isto...a ja nisam ljubitelj igrat protiv compa,vec protiv drugog ljudskog bicaOsmijehono sve 5 osim suta,i mislim da ce se imena iznad igraca moci ukloniti

driblja ti se s drugom gljivicom do X-a a  ja bez problema prebacim zid..stvarno super..:D

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Osmijehznam cim se dribla al neide,nemogu stic..mogu neke finte kad trcim prema svom golu bez protivnikaOsmijehpa pitam kako vama ide?A ziv bio kako slobodnjake pucas,ja kad imam slobodni udarac,npr. na proslomPES-u isto kao gol-aut...2 puta stativu pogodio u godini danaOsmijeh

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Osmijehznam cim se dribla al neide,nemogu stic..mogu neke finte kad trcim prema svom golu bez protivnikaOsmijehpa pitam kako vama ide?A ziv bio kako slobodnjake pucas,ja kad imam slobodni udarac,npr. na proslomPES-u isto kao gol-aut...2 puta stativu pogodio u godini danaOsmijeh

haha..imaš u opcijama podesit kako koji trik.rainbow flick..itd...ma nije teško samo treba znat,..Smijeh

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

moze li se igrati 1vs1 ili samo protiv kompa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

nemogu da vjerujem da cu ovo reci . .

do sada mi je pes 11 postao DOSADAN ! -.-

nemogu da vjerujem , svaki gol isti, prodaj loptu naprijed i pucaj, svaki gol je takav, lopte prolaze ko kisa, pass je totalno ono bogovski, dok je brzina igraca ko da im je 250 kila . .

takodjer, AI je jako los, pogotovo na mojoj strani, nema sanse da vi se villa ili messi otisli otkrit u stranu, na jooook, samo stoj uz ibrahimovica i cekaj loptu . . -.-

passovi su super, nabacivanja glupa, sut jos nisam dobro savladao pa necu o tome . .

ovo je post nabrzaka, zurim se u skolu i malo sam iznerviran time da mi je igra dosadna, nije je zabavno igrati . .

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
movie kaže...
gaby_123 kaže...

jel igraš fifu demo 

Moje subjektivno mišljenje.  PES je puno napredovao ali je to još nedovoljno da bi skinuo WC a odigravši sada već 15-ak tekmi nove fife mogu reći kako je fifa koplje ispred WC pa ti sada vidi. Igra je nevjerojatno dobra. Golman izvrstan i ovaj u pesu je živi smijeh za njega. Jedini što je loše to su meniji koji odudaraju od ovako kvalitetne igre. Grafički su igre tu negdje s time da na fifi lica igrača izgledaju detaljnije i prirodnije ali to je bar meni najmanje važno. Nerviraju me i suci koji bezrazložno cijepaju igru i sviraju zaleđa iako lopta do mene nije niti došla a protivnik ima priliku za kontru. U pesu na top playeru pobjeđujem bez problema a da mi protivnik u 10 minuta niti ne zapuca na gol. U fifi na professionalu u 6 min krvavo se borim da zabijem jedan gol a uvijek ga stignem i primiti. Prilikom jednog gola tako su me izigrali da sam umro od smijeha. Strašna akcija u kojoj sam bio nemoćan. U fifi sve one dodatne atraktivne poteze izvodi i ai tako da je stvarno zanimljivo. Rola me , driblja , prebacuje , odigrava dupli pas i što sve ne. Stvarno se vidi da su poradili na tom dijelu kao i na cijeloj igri općenito. Golman u pesu je razlog zašto ću i ove godine igrati više fifu nego pes ...

PES je daleko jaci u grafici...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice