Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.027.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

pozz ljudi

movie, daj mi reci posto si igro vec demo, kae s faulovima tj sucima? jel jos uvijek nemoguce napr penal, jel izvodenje penala ostalo isto ko u 2010, i jel dijeli crvene i zute kad treba, a ne zbog nekog retardiranog neklizeceg/klizeceg starta na loptu?

i negdje sam vidio da je ars licenciran, tj da ce bit licenciran... kaj znate o tome?

tnx

hebeno, svi su me dozivili xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 17:07 (P3ks).

0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

dali ce demo izaci ujutro ili popodne,i na kojoj stranici ce biti download?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
antimadridista kaže...

i mene to zanima

15 godina
P3ks kaže...

pozz ljudi

movie, daj mi reci posto si igro vec demo, kae s faulovima tj sucima? jel jos uvijek nemoguce napr penal, jel izvodenje penala ostalo isto ko u 2010, i jel dijeli crvene i zute kad treba, a ne zbog nekog retardiranog neklizeceg/klizeceg starta na loptu?

i negdje sam vidio da je ars licenciran, tj da ce bit licenciran... kaj znate o tome?

tnx

na videima se vidi da je sudenje dosta popravljeno,ali jos ima nekih sitnih problema(pustanje prednosti i zaleđa),a za arsenal ti mogu reci samo da nisam cuo da ce biti licenciran,ali ne vjerujem...od engleskih klubova zasad samo Manchester United i Tottenham...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 19:24 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Uuuu to će bit gužva za download :D

za 48 sati već ćemo igrat pes 2011

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ige kaže...

znas li mozda na kojo stranici ce biti download?

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

biti ce ga ovdje za skinuti http://www.pes-patch.com/category/pes-2011-demo-download ... ali kasnije ce se ukljuciti sve popularne stranice i servisi

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ige kaže...

znas li mozda na kojo stranici ce biti download?

vamo http://www.bigdownload.com/games/pro-evolution-soccer-2010/pc/pro-evolution-soccer-2010-demo i http://en.softonic.com/s/pro-evolution-soccer

17 godina
patch123 kaže...

da li će se pes demo moći skinuti u srijedu rano ujutro ili ćemo morati čekati do popodnevnih sati kako bi isprobali igru ?

i zna li se veličina dema te koje su ekipe u njemu ? (to mi movie može odgovoriti,iako koliko sam vidio da imaju samo bayern i barcelonu ali nisam siguran)

Demo za PS3 je težak oko 1680MB a osim navedenih ekipa imaš i dvije južnoameričke i to je to. Ne možeš igrati recimo s barcom i tim južnoameričkim ekipama.

Znači tekme su ti barca - bayern ili ove dvije južnoameričke međusobno. S ove druge dvije nisam niti igrao pa niti ne znam kako se zovu

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 20:53 (movie).
17 godina
P3ks kaže...

pozz ljudi

tnx

Nisam do danas dobio niti jedan crveni a žuti možda dva puta i to namjerno.  Suci su neprimjetni osim one situacije koju sam naveo neki dan kada glavni fučka zaleđe a tek nakon toga pomoćni maše. Klizeći su dobro napravljeni i puno lopti oduzmem upravo njima i klizeće neće sankcionirati niti prekršajem ako ukližeš ispred igrača bez obzira što onda igrač padne preko tebe.  Za sada nisam primjetio da suci utjeću na igru kao prošle godine...  Penal nisam napravio niti jedan ali sam ih dobio nekoliko.  Izvođenje je isto kao i prošle godine što je za mene bezveze. Pucam samo po sredini gola jer drugo ništa ne mogu pogoditi .. Kamera je opet sa strane tako da mi uzme i najmanju šansu za pogotkom ako nešto gađam ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 10:55 (movie).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Bayern, Barca, Internacional i Chivas. Al ce ti bit patcheva kojima ce bit i drugih momcadi te naravno time patch.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

i rekao je john murphy je ce bit isto moguce skinut s pesove nove stranice..:D

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Evo ekipa da imate malo za uživanje dok ne stigne demo (sorry ak je netko već prije stavio )

http://www.pesfan.com/news/9214332/PES-2011-Demo-Videos/

Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

hebeno, zvuci obecavajuce...  skidam preksutra ujutro s ps storea :D

0 0 hvala 0
17 godina
P3ks kaže...

Ujutro nećeš skinuti.  Sadržaj se mijenja poslije podne. Obično oko pet sati ...

15 godina
protjeran
jerrycro kaže...

Evo ekipa da imate malo za uživanje dok ne stigne demo (sorry ak je netko već prije stavio )

http://www.pesfan.com/news/9214332/PES-2011-Demo-Videos/

i dalje je PES drven ostao.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

još 24 sata 

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
P3ks kaže...

Ujutro nećeš skinuti.  Sadržaj se mijenja poslije podne. Obično oko pet sati ...

ma brijem da ce doc do 12,13 h... to je jutro xD

16 godina
neaktivan
P3ks kaže...
movie kaže...
P3ks kaže...

onda će pes 2011 demo izaći ko i prošle godine pes 2010, ja sam bio popodnevna smjena u školi i kretao sam u 1 sat, a pes 2010 demo je izašo oko 11 i 45 i igro sam ga sve dok nisam trebo krenuti u školu, ove godine isto, ja sam sutra opet popodnevna smjena i opet ću vjerovatno zakasniti na bus u 1 sat

15 godina
neaktivan
Pulja kaže...
P3ks kaže...
movie kaže...
P3ks kaže...

onda će pes 2011 demo izaći ko i prošle godine pes 2010, ja sam bio popodnevna smjena u školi i kretao sam u 1 sat, a pes 2010 demo je izašo oko 11 i 45 i igro sam ga sve dok nisam trebo krenuti u školu, ove godine isto, ja sam sutra opet popodnevna smjena i opet ću vjerovatno zakasniti na bus u 1 sat

istina..i ja isto..sam u popodnevnoj..:D...tako da.. ce biti...uff

17 godina
P3ks kaže...
movie kaže...
P3ks kaže...

Svaki tjedan sadržaj na storeu mjenjaju između 16 i 18 h pa ne vidim zašto bi ovaj tjedan bilo drukčije ?  Vidjet ćemo , što prije to bolje ....

15 godina
neaktivan
movie kaže...
P3ks kaže...
movie kaže...
P3ks kaže...

Svaki tjedan sadržaj na storeu mjenjaju između 16 i 18 h pa ne vidim zašto bi ovaj tjedan bilo drukčije ?  Vidjet ćemo , što prije to bolje ....

nebi reko prošle godine je bilo oko 11.30 

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

http://www.pesfan.com/news/9226395/PES-2011-Xbox-360-Demo-out-Tomorrow/

znaci isto kao za pc i ps3..:D

The PC version will be out first, and will be available from the official PES 2011 website.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 13:13 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...

ljudi covjek vam dobro kaze... on govori za ps3 a vi sigurno mislite na pc.. na pcu bi trebao ranije... nadam se prije podne

a na plejki tek tako poslije podne 4-6.. jer sony tada radi update ... i tako je svaki dan...

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Jel ima na psu kolika je sveukupna ocjena dema od usera?

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

@JonMurphy_PES: when to expect pc demo??am,pm??

@dulezmaj89 AM. PC will be up first. More on that soon...

0 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Jao sva sreca da su mi sad produzili ugovor o radu! Vec sam se bojao da nista od FIFA-e 11 ili PES-a 11...  :)

Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ljudi PES 2011 PC DEMO izlazi danas u 1 ujutro po centralnom europskom vremenu u koji smo naravno uključeni i mi Smijeh. Za Xbox piše samo da izlazi tijekom jutra, a za PS3 oko 4 popodne!!!.

Jedva čekam....pogledam ligu prvaka...pa sažetke...oprostim se malo od PES-a 5 i 10 i zaigram najbolji PES ikad Smijeh.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Jedva čekam....pogledam ligu prvaka...pa sažetke...oprostim se malo od PES-a 5 i 10 i zaigram najbolji PES ikad Smijeh.

Nisam ovo planirao za večeras, ali ovako lijepo kako si napisao - tako će to i bit. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Ljudi PES 2011 PC DEMO izlazi danas u 1 ujutro po centralnom europskom vremenu u koji smo naravno uključeni i mi Smijeh. Za Xbox piše samo da izlazi tijekom jutra, a za PS3 oko 4 popodne!!!.

omg, valjda misliš ozbiljno...

ode sad napisat neku zadaću iz arh. konstrukcija pa na spavanje (umoran sam ko konj :))

oće link za skidanje biti na njihovoj stranici (od pes 2011)?

bc2: SaPPhir3
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 17:22 (ph3nom_gamer).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice