Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.027.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
chuck norris kaže...

... pitanje za one koji su igrali demo... jeli se stvarno igrači kreću po 360 st. ? Vjerojatno je uvedeno 16 smjerova umjesto 8? Jeli preloše igrat na strelice? Moram li kupit Joystick s analogom? :D

hahaha..šta ti igraš na tipkovnici..haha..:DD

pa normalno kupi si joystick..i ne košta punoo..ja koristim od ps2..i super je..:D

17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
chuck norris kaže...

... pitanje za one koji su igrali demo... jeli se stvarno igrači kreću po 360 st. ? Vjerojatno je uvedeno 16 smjerova umjesto 8? Jeli preloše igrat na strelice? Moram li kupit Joystick s analogom? :D

pa normalno kupi si joystick..i ne košta punoo..ja koristim od ps2..i super je..:D

ja sam upoznao jednog lika koja sa tastarutom ubija :D

ja isto igram bez analoga i dobro mi je :p

potpis :D
17 godina
neaktivan
chuck norris kaže...

bilo je prošle godine 16 smjerova čini mi se

na strelice je uvijek bilo preloše igrat

Hacker-ri kaže...
Tommy_123 kaže...
chuck norris kaže...

ja sam upoznao jednog lika koja sa tastarutom ubija :D

ja isto igram bez analoga i dobro mi je :p

to kad nisi igro bez analoga ;)

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Na križ igraju PES/ISS veterani kao npr ja, križ je legendaran dok još nije bilo analoga

Dinamo živi vječno

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ko če dočekati 30.9, baš me zanima recenzija =P

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Imam logitech precision(bez analoga) i super mi je. Pokušavao sam igrat s analogom, ali ne ide. Puno driblam, a analog mi je neprecizan za to. Još nisam upoznao nikoga ko rastura PES, a da igra s analogom. U 2010 se nije moglo u 16. smjerova osim kad si u zaletu velikom skrene ti za 22.5 umjesto za 45 stupnjeva...

Ono što ja pitam je "jeli tko igra novi pes i s analogom i bez njega i jeli ogromna razlika?"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Na križ igraju PES/ISS veterani kao npr ja, križ je legendaran dok još nije bilo analoga

igrao samna dosta turnira, narocito u koreji, ali nisam primjetio da netko bas razbija jer ima analog... a puno igraca igra na kriz

15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Ma ja sebe nemogu zamisliti da igram pomoću analoga, a i đojstik mi je sheban, poluraspadnut, tako da ponekad zna kad je u punom trku, znači turbo, samo odjednom napravit skretanje od 90 stupnjeva, mislim, kretenarija

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
chuck norris kaže...

Igra je gotovo neigriva ako ne igraš s gljivom.  Mislim da čak ne možeš niti koristiti većinu fori u igri bez analognog. Isto tako mislim da je prošla verzija bila u 16 smjerova a ova je puni 360.  Igrači reagiraju munjevito i trebat će par tekmi prilagodbe ...

17 godina
Kora kaže...

U pravu si.! Tako sam igrao do prošle godine i gljiva mi je bila prvorazredno s.anje. No onda sam probao s gljivom i nakon perioda prilagodbe više povratka nema. Ni sam ne znaš koliko gubiš igrajući na križ. Uskraćen si za neke poteze a ovogodišnji pes je gotovo nemoguće kvlitetno igrati na križ. Probao sam i ne ide ...

17 godina
neaktivan
chuck norris kaže...

Imam logitech precision(bez analoga) i super mi je. Pokušavao sam igrat s analogom, ali ne ide. Puno driblam, a analog mi je neprecizan za to. Još nisam upoznao nikoga ko rastura PES, a da igra s analogom. U 2010 se nije moglo u 16. smjerova osim kad si u zaletu velikom skrene ti za 22.5 umjesto za 45 stupnjeva...

Ono što ja pitam je "jeli tko igra novi pes i s analogom i bez njega i jeli ogromna razlika?"

Očigledno nisi upozno nikog ko rastura pes ;)

još prije ajde, ali 16 smjerova je već previše za dpad. O 360 da i ne govorimo...

najveće čuđenje mi je bilo kad mi je lik reko da igra sa tipkovnicom, a razaro je, al ne kužim stvarno zašto bi netko igro pes bez gljiva, pa kakav je to opće gamepad bez gljiva :S

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

može bit da je i u prošlom bilo 16 smjerova, ali nisam igra s analogom... čim skupim love kupujem joystick s analogom. Jeli ima tko kakvu preporuku? Da se ne pokvari za godinu dana(a nije bacan) i ne mora bit skup :) ?

0 0 hvala 0
16 godina

JA ću kupiti XBOX 360 joystick za PC.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
neaktivan
chuck norris kaže...

može bit da je i u prošlom bilo 16 smjerova, ali nisam igra s analogom... čim skupim love kupujem joystick s analogom. Jeli ima tko kakvu preporuku? Da se ne pokvari za godinu dana(a nije bacan) i ne mora bit skup :) ?

haha..ja imam jopystick od ps2 i naracuio sam si iz sophoslaba onaj prikljucak di možeš ukljucit 2 joysticka..i sad to imam..i igram lijepo..100 kn ti dođe..:DD

15 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
chuck norris kaže...

haha..ja imam jopystick od ps2 i naracuio sam si iz sophoslaba onaj prikljucak di možeš ukljucit 2 joysticka..i sad to imam..i igram lijepo..100 kn ti dođe..:DD

Tommy kakav priključak? Nikad čuo za to. Daj malo pojasni

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Tommy_123 kaže...
chuck norris kaže...

Tommy kakav priključak? Nikad čuo za to. Daj malo pojasni

to ti ja imam..narucio iz SophosLaba prije 4 mj i stiglo mi za 3 dana...i super je to kaj ima za 2 prikljucka...odlicno...i dođe samo 100 kn..:DD

17 godina
neaktivan
movie kaže...
Kora kaže...

U pravu si.! Tako sam igrao do prošle godine i gljiva mi je bila prvorazredno s.anje. No onda sam probao s gljivom i nakon perioda prilagodbe više povratka nema. Ni sam ne znaš koliko gubiš igrajući na križ. Uskraćen si za neke poteze a ovogodišnji pes je gotovo nemoguće kvlitetno igrati na križ. Probao sam i ne ide ...

neznam, ocito moram probat...

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

E da i ja koju mudru velim . .

Ako cemo igrat ja vs vi, na tastaturi vas dobijem recimo 10 : 0, a na analogu 3 : 0 . . ja cu svejedno igrati na analogu . .

Na PESu se trudim sto manje koristiti ping pong pass, trenutno sam dosao na mozda 2 puta po utakmici, u skripcu . .

Na analogu ima vise "mogucnosti" , time je naravno i teze za igrati . . pokusavam uvijek sto "atraktivnije" i sa sto boljim kombinacijama zabiti gol, skupio sam si 50 hvale vrijednih pogodaka, nego nemam zivota za upload . .

Takodjer, analog sam tek poceo koristiti prije mozda dvije godine, ili ranije, puno mi je zanimljive tako . . ;)

uf uf, umalo ne zaboravih . . ako naucite posteno sa analogom, lakse je 5 puta opucati u sami kut gola, jer je analog mnogo precizniji, na tastaturi imate samo pravo, pored gola, i malo u stranu haha h:D

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 23:40 (rulF).
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
protjeran
rulF kaže...

Ako cemo igrat ja vs vi, na tastaturi vas dobijem recimo 10 : 0, a na analogu 3 : 0 . . ja cu svejedno igrati na analogu . .

Na PESu se trudim sto manje koristiti ping pong pass, trenutno sam dosao na mozda 2 puta po utakmici, u skripcu . .

Na analogu ima vise "mogucnosti" , time je naravno i teze za igrati . . pokusavam uvijek sto "atraktivnije" i sa sto boljim kombinacijama zabiti gol, skupio sam si 50 hvale vrijednih pogodaka, nego nemam zivota za upload . .

Takodjer, analog sam tek poceo koristiti prije mozda dvije godine, ili ranije, puno mi je zanimljive tako . . ;)

uf uf, umalo ne zaboravih . . ako naucite posteno sa analogom, lakse je 5 puta opucati u sami kut gola, jer je analog mnogo precizniji, na tastaturi imate samo pravo, pored gola, i malo u stranu haha h:D

Oho evo i kurčeviti dolaze.....takvi su mi najdraži, ono zgaziću te 20:0, prebiću te itd itd

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
rulF kaže...

Oho evo i kurčeviti dolaze.....takvi su mi najdraži, ono zgaziću te 20:0, prebiću te itd itd

meni je osobno na tastaturi teže igrat..jel kad se sjetim become a legenda morao sam prvo kontrole naucit i pritom nisam znao šta trebam stisnut da bi mi dodali loptu..a i na joysticku je puno lakše znam kontrole otprije i s gljivicom ej puno lakse igrat nego s tastaturom....:DD

16 godina
rulF kaže...

Pa i nisi se baš nešto iskazao..

Trying is the first step towards failure.
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

ja koristim PS2 gamepad na PC-u i zanima me kako u postavkama namjestiti da radi desni analog,lijevi radi bez problema ali desni ne...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ja koristim PS2 gamepad na PC-u i zanima me kako u postavkama namjestiti da radi desni analog,lijevi radi bez problema ali desni ne...

mora ti biti upaljena ona lampica na gamepadu, znam da za lijevi netreba biti ali za desni da

ako nije tako odi u mapu gdje ti je pes instaliran, settings, controler, i tamo podesi tipke ako već nisi

a i desni analog ti nije toliko potreban, s njime imaš samo ona dodavanja koja su loše izvedena

btw. jel ti misliš na pes 2010, ako da, postavio si pitanje u krivoj temi :)

bc2: SaPPhir3
15 godina
protjeran
antimadridista kaže...

i ja isto koristim PS 2, a mislim utor je USB naravno, ali meni rade obe gljive, i sve ostalo automatski namješteno. I komp i igra ga očitavaju kao generic USB controller

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
antimadridista kaže...

i ja isto koristim PS 2, a mislim utor je USB naravno, ali meni rade obe gljive, i sve ostalo automatski namješteno. I komp i igra ga očitavaju kao generic USB controller

i meni isto..tako nemam problema s njime..

16 godina
neaktivan
Kora kaže...
rulF kaže...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

pogresno si me shvatio , vidim i ostali . .

nisam ja rekao da cu nikoga DOBITI, nego je to bilo vise "hipotetski" da bih objasnio razliku izmedju analoga i tastature, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

nije meni uopce bitno tko ce koga dobiti, bar ne u pesu , haha . . to je sve 4fun . .

ispricavam se sto sam bio "nejasan" . .

i naravno, "E da i ja koju mudru velim . .", pocetak iz zajebancije . .

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 10:50 (rulF).
16 godina
Pro Evolution Soccer 11
razlog sto ne rade svi gamepadi ili im ne radi desni analog,ne mozete podesiti kontrole kako zelite itd. je u tome sto neki nisu podrzani, vecina je to gamepada koji imaju i ps2 ulaz, te ti ps2 vam vjerovatno nece super raditi na 360 kretanju to cete tek sada primjetiti na pesu i fifi, ako kupujete gledajte jel podrzava analog kretanje u svim smjerovima, Logitech Dual Action, Rumblepad oni rade bez problema
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
milanji kaže...
razlog sto ne rade svi gamepadi ili im ne radi desni analog,ne mozete podesiti kontrole kako zelite itd. je u tome sto neki nisu podrzani, vecina je to gamepada koji imaju i ps2 ulaz, te ti ps2 vam vjerovatno nece super raditi na 360 kretanju to cete tek sada primjetiti na pesu i fifi, ako kupujete gledajte jel podrzava analog kretanje u svim smjerovima, Logitech Dual Action, Rumblepad oni rade bez problema

Analog

to se narucilo :p pa da vidimo

17 godina
Hacker-ri kaže...

Analog

to se narucilo :p pa da vidimo

Dobar gamepad , imam ga doma ....

15 godina
protjeran
rulF kaže...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

pogresno si me shvatio , vidim i ostali . .

nisam ja rekao da cu nikoga DOBITI, nego je to bilo vise "hipotetski" da bih objasnio razliku izmedju analoga i tastature, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

nije meni uopce bitno tko ce koga dobiti, bar ne u pesu , haha . . to je sve 4fun . .

ispricavam se sto sam bio "nejasan" . .

i naravno, "E da i ja koju mudru velim . .", pocetak iz zajebancije . .

Aha, onda hvala na pojašnjenju

Dinamo živi vječno
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice