Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.027.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
joze kaže...

jel 15.9 za pc izlazi demo ili full

demo..

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

demo je vani, nzn jel ga ima tko od forumasa, nadam se da ce se javiti

evo npr. ovo ne izgleda dobro

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
milanji kaže...

demo je vani, nzn jel ga ima tko od forumasa, nadam se da ce se javiti

evo npr. ovo ne izgleda dobro

kaj golman zuji ili ima smetnje u glavi..i nije tosigurno na top plaayer..:P

btw napisao je da igra na regular i da su golmani puno bolji ngo u pesu 10..pa cekajmo 15.9..ajme kad ce to..

tko je PSN+ korisnik evo linka..za download pes 11 demo-a

http://www.pesfan.com/news/9213270/PES-2011-Demo-now-out-on-PSN%2B/

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 15:30 (Tommy_123).
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Mene puno više veseli to što je napisao da su golmani odlični osim ovoga :D

a osim toga, vidiš da nije ni siguran jel to top player

EDIT: evo gledam po netu i svi koji su igrali demo su poprilično zadovoljni.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 15:50 (Ige).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

aleluja..pogledajte golmana..

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Ige kaže...

Ovako se golman ne bi trebao ponašati niti na idiot playeru.

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Ige kaže...

Ovako se golman ne bi trebao ponašati niti na idiot playeru.

eo ti malo fife

primjetio sam da komentiraš samo negativne stvari u pesu

što kažeš na ovaj video iznad tvog posta što je tomy objavio?

bc2: SaPPhir3
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

taj video je bio prije 2 mj..kasniš..i to malo jako.!!!

15 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

taj video je bio prije 2 mj..kasniš..i to malo jako.!!!

lol :)))

Dinamo živi vječno
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Evo par dobrih videa

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

eo ti malo fife

kolega taj video sto si postao to je bio bug, a ne opcenito ponasanje golmana u cijeloj igri, golman iz pesa moze fifinom cistiti kopacke

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jedva cekam novi pess....nemrem docekat 15.9..ajmeee...ovo ce bit jeadn od najbolji Pes-ova ikada..jedva cekam..:DD..

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
milanji kaže...
ph3nom_gamer kaže...

eo ti malo fife

kolega taj video sto si postao to je bio bug, a ne opcenito ponasanje golmana u cijeloj igri, golman iz pesa moze fifinom cistiti kopacke

lol, pa jesam ja ikad rekao da su pesovi golmani bolji od fifinih? odma pišeš da mogu čistiti kopaćke, ovo , ono...

fifa ima za klasu bolje golmane i to svatko zna, ali i pes ih polako popravlja.

bc2: SaPPhir3
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
milanji kaže...
ph3nom_gamer kaže...

eo ti malo fife

lol, pa jesam ja ikad rekao da su pesovi golmani bolji od fifinih? odma pišeš da mogu čistiti kopaćke, ovo , ono...

fifa ima za klasu bolje golmane i to svatko zna, ali i pes ih polako popravlja.

istina..na pra videa bile su kljucne obrane npr 1:1 ima dosta a golmani ih brane bar sam ih par vidio..:D

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jedva cekam obe igre, JEDVA CEKAMMMMMMMMMMMM

brojim dane i igram pokemone dok ne izadju, haha . . .

recovery navijem i sutaj pokemona . . , sporo dani idu . .

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rulF kaže...

Ma lako ću se strpit još 20 dana, to je ništa, ima se šta za igrat.

ma da
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Vi raspravljate o nečemu što ste samo vidjeli na jutubu, pa posve je to drugačije kad ti vidiš neku snimku, pogotvo ako je loša rezolucija i kad ti iamš na svom kompu tu igru i kad još uzmeš joystick u ruke i sam kreneš tekmu odigrati, ja se sjećam meni je takav slučaj bio sa prolšlim PESom, kad sam napokon prvi put odigrao, nije bio uopće onakav osjećaj kakav sam mislio da će biti nakon što sam snimku vidio.

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rulF kaže...

moj ti je savjet da uopće ne misliš na pes 11 i da zaboraviš kada izlazi i nemoj igrati pes 10 jer ćeš se sjetiti pes-a 2011 

17 godina
ph3nom_gamer kaže...

eo ti malo fife

Ništa ! Sve je moguće , sjeti se krtice i sličnih golmanskih propusta. Tako nešto osobno nisam doživio a igram cijelu godinu dok na pesu ovakve stvari doživljavam gotovo svaki put kada ga igram.  Uopće uspoređivati golmana pesa s fifinim je smiješno. Kada pesov golman bude samo upola animiran i školovan kao fifin skinut ću šešir i nakloniti se.  Sutra ću dati detaljan opis kakav je golman u pesu11 i na što sliči sama igra ...  Usput , pa zar nije logično komentirati negativne stvari i željeti da se one isprave ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 23:46 (movie).
16 godina
movie kaže...

Ništa ! Sve je moguće , sjeti se krtice i sličnih golmanskih propusta. Tako nešto osobno nisam doživio a igram cijelu godinu dok na pesu ovakve stvari doživljavam gotovo svaki put kada ga igram.  Uopće uspoređivati golmana pesa s fifinim je smiješno. Kada pesov golman bude samo upola animiran i školovan kao fifin skinut ću šešir i nakloniti se.  Sutra ću dati detaljan opis kakav je golman u pesu11 i na što sliči sama igra ...  Usput , pa zar nije logično komentirati negativne stvari i željeti da se one isprave ?

Odi igrat fifu.

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Odi igrat fifu.

Prvo pes i to prije od tebe ... nekih 6 dana ....

http://videos.videogameszone.de/v/VtGtY1JW93t/Pro-Evolution-Soccer-2011/Exklusives-Video-aus-der-Demo-zu-PES-2011/

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 0:48 (movie).
16 godina
moderator
movie kaže...
Jack Sparrow kaže...

Odi igrat fifu.

Prvo pes i to prije od tebe ... nekih 6 dana ....

??Napravio si sam svoj Enterprise,išao si u budučnost downloadao si pesa i vratio se??

Šalim se,sad sam gledao Star Trek pa sam još pod dojmom :)

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
17 godina
pirat kaže...

??Napravio si sam svoj Enterprise,išao si u budučnost downloadao si pesa i vratio se??

Šalim se,sad sam gledao Star Trek pa sam još pod dojmom :)

Ne moraš se toliko mučiti , samo kupi playstation plus u storeu i igraš već od danas ...

Evo , demo se skida i poslije doručka ću malo zaigrati pa javim dojmove !

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 9:51 (movie).
16 godina
moderator
movie kaže...

Ne moraš se toliko mučiti , samo kupi playstation plus u storeu i igraš već od danas ...

Aha da zaboravio sam na to.Al nemam ps3,tako da ću pričekat 15.

Ja sam mislio da pričaš o PC-u.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 0:55 (pirat).
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

ma da najbolje da golmani ne brane, kazem ono je bug sto si pokazao, nek ih pes popravlja boli me briga, ionako mi pojedu jetra kad igram

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Evo jos par videa

#!

#!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Evo ovako ! Nakon par odigrani tekmi moja subjektivna ocjena.  Ulazak u igru otkriva nove izbornike meni bolje nego prošlogodišnje a na neki način slične onima od prije dvije godine ( otprilike ). Ulazak u samu tekmu je kao i prošlogodišnji a prvi minus koji me je zasmetao su natpisi iznad glava igrača koje nisam mogao maknuti. Nikada nisam igrao da mi igrač trči a iznad njega dugačko prezime.  Jednostavno me iritira. Valjda će se u ful igri to moći maknuti kao i svake godine do sada pa da biram. Sam izgled igre je lijep. Trava i igrači bez prigovora a za publiku mi se čini kako je prošlogodišnja bila s više detalja. Ova mi niti ne izgleda 3d kao prošlogodišnja.  Igra je doživjela mnoge promjene i sada mi ovo više slići fifi10 nego pesu2010. Naravno jedino nepromjenjen je golman . Isti je kao i u pesu2010.

Bez obzira što će sada obraniti poneki udarac više on je jednostavno u odnosu na ostatak igre u debelom zaostatku. I dalje ne može uhvatiti niti jednu upućenu loptu , i dalje teško izlazi na centaršuteve a kada ukliže igraču u noge kliže po travi kao da je na ledu , neprirodno. U ovogodišnjoj igri mogu puno više kombinirati i proigravati igrače nego prošle godine i ovo sada sliči na ozbiljan nogomet. Novitet je jačina udarca i dodavanja u onom malom poluluku ispod noge igrača pa je za početak teško odrediti pravu jačinu dodavanja ili udarca. Prijašnja crta u ćošku mi je puno bolja no to je valjda stvar navike. Upravljanje igračem daje puno više slobode i promjene smjera. Gljiva je jako osjetljiva i mali pomak pri sprintu gura igrača u neželjenom smjeru. I taj dio će zahtijevati prilagodbu. Čini mi se da se lopta kod dodavanja ponaša malo neprirodno tj. naglo staje. Ne znam da li me kužite. Ono dodam , lopta ide i imam osjećaj s obzirom na početnu brzinu da bi trebala ići još koji metar no ona stane. Općenito taj dio igre je posve nov pa će trebati period privikavanja. Dodavanja su puno teža nego prije. Svaka upućena lopta ne znaći da će je suigrač i primiti. Morat ćete se više potruditi kako bi dali upotrebljivu loptu suigraču. I centaršuti su teži i to sve zbog onog poluluka jer još nemam osjećaj pa uglavnom upućujem predaleke centaršuteve. Dodir mora biti što kraći. Sami udarci po golu glavom ili nogom su iz do sada viđenog bez prigovora. Glavom se lijepo puca i igrač u svakom skoku djeluje prirodno. Primjetio sam iz ovih par tekmi da je teško zabiti gol s dvadesetak metara. Opet zbog onog poluluka pucam prejako pa lopta ide preko gola ili preslabo pa golman brani ali niti te slabe udarce iz daljine ne uspijeva uhvatiti već ih odbija. Obrambeni igrači su puno inteligentniji nego prije i sada na sve načine žele sačuvati svoj gol. Konačno su svestrani kao u fifi. Moram priznati da suca u ovih par tekmi nisam niti primjetio pa ne mogu dati neku ocjenu. Onaj koji nije nikada igrao WC reći će kako je ovo najbolji nogomet. U svakom slučaju po meni ovo je najbolji PES do sada na PS3. Nedostaje mu malo finoće i poliranja a u svakom slučaju i ozbiljna rekonstrukcija golmana da bi rekao ovo je najbolje. U svakom slučaju ovo je pes koji je krenuo u nekom novom smjeru i u sljedećem izdanju možemo očekivati i to završno poliranje igre Fifa već dve tri godine ide istim putem. PES se je na tom putu malo pogubio pa se traži. Ovo su odlični temelji za nastavak razvoja igre. Kako na početku rekoh , ovo su subjektivni dojmovi pa ne bi volio ulaziti u nikakve rasprave. Odigrao sam samo par tekmi a velika većina forumaša niti jednu pa nema smisla dublje raspravljati. Za kraj , da me netko pita palac gore ili dolje rekao bi , definitivno gore. No ovu igru ćemo morati ućiti ispočetka. Toliko je novog i toliko toga zahtijeva učenje ispočetka ....

I da dodam ako nekog interesira , olić mi baš i ne slići na olića ...  i da, iritira što nakon odigrane utakmice koja traje 10 min moraš pogledati filmić od nekoliko minuta koji ne možeš prekinuti kako bi zaigrao sljedeću tekmu ... čisto maltretiranje ..

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 16:36 (movie).
Moj PC  
8 0 hvala 8
15 godina
neaktivan
movie kaže...

Evo ovako ! Nakon par odigrani tekmi moja subjektivna ocjena.  Ulazak u igru otkriva nove izbornike meni bolje nego prošlogodišnje a na neki način slične onima od prije dvije godine ( otprilike ). Ulazak u samu tekmu je kao i prošlogodišnji a prvi minus koji me je zasmetao su natpisi iznad glava igrača koje nisam mogao maknuti. Nikada nisam igrao da mi igrač trči a iznad njega dugačko prezime.  Jednostavno me iritira. Valjda će se u ful igri to moći maknuti kao i svake godine do sada pa da biram. Sam izgled igre je lijep. Trava i igrači bez prigovora a za publiku mi se čini kako je prošlogodišnja bila s više detalja. Ova mi niti ne izgleda 3d kao prošlogodišnja.  Igra je doživjela mnoge promjene i sada mi ovo više slići fifi10 nego pesu2010. Naravno jedino nepromjenjen je golman . Isti je kao i u pesu2010.

...

Pretpostavljam da si igrao demo što znači da nije beta, a sve što možeš u demo verziji moći ćeš i u cijeloj verziji ni više ni manje.

ma da
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Đizs movie, kako ti se da toliko pisat, ja čim sam vidio koliko ima odmah sam odustao s čitanjem! :))) Al sam malo, šta vi neki pričate da ste igrali, dali mislite na onu betu?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice