Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.027.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
scenesports kaže...
Ige kaže...

Mislim da se razumijemo, ako fifa 2011 na PC-u bude ista ko fifa 2010 wc na koznolama pes će se bit puno puno bolji od pesa 2010 da to nadoknadi.

Evo sad sam igro sa frendom fifu, i nenadj*biva je, a kad se sjetim dobrih starih dana i plejke 2 i pesa 6 :D

pa kad se svaki dan poslije škole ostajalo prvo na pravoj fuci, a onda kasnije se ide do nekog pes igratCool

Meni je bolji PES od Fife na konzoli, ali ovaj novi PES mi nije bas nesto, a i 10- ka je bila bezveze... Jedan kolega englez mi je rekao da se u njih vise igra FIFA od PESA, i na konzolama i na kompjuteru.FIFA ima sve licence, Njemacku ligu ( prvu i drugu), Austrijsku, Rusku , Ukrajinsku, a za PES uvijek moras patcheve instalirat....

WOW

Kao prvo ja sam pes fanboy ali pes se može sakrit na konzolama od fife ;)

Kod engleza se fifa više igra kad imaju licenciranu cijelu eng ligu, ne zbog ovih boldanih...

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
scenesports kaže...

Meni je bolji PES od Fife na konzoli, ali ovaj novi PES mi nije bas nesto, a i 10- ka je bila bezveze... Jedan kolega englez mi je rekao da se u njih vise igra FIFA od PESA, i na konzolama i na kompjuteru.FIFA ima sve licence, Njemacku ligu ( prvu i drugu), Austrijsku, Rusku , Ukrajinsku, a za PES uvijek moras patcheve instalirat....

a? šta pričaš ti?

Igram PES-a od kada je izasao ISS 2 za playstation  1 , to mi je bio prvi PES i znam dobro sta pricam. Zadnji dobar PES bio je PES 5, PES 10 je bio nerealan.

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ajd da si reko pes 6, a ni to ne bi bilo točno...sve pes verzije su nerealna, a jedina verzija nogometa što uopće valja je fifa 2010 na kozolama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ige kaže...
scenesports kaže...
Ige kaže...

Mislim da se razumijemo, ako fifa 2011 na PC-u bude ista ko fifa 2010 wc na koznolama pes će se bit puno puno bolji od pesa 2010 da to nadoknadi.

Evo sad sam igro sa frendom fifu, i nenadj*biva je, a kad se sjetim dobrih starih dana i plejke 2 i pesa 6 :D

pa kad se svaki dan poslije škole ostajalo prvo na pravoj fuci, a onda kasnije se ide do nekog pes igratCool

WOW

Kao prvo ja sam pes fanboy ali pes se može sakrit na konzolama od fife ;)

Kod engleza se fifa više igra kad imaju licenciranu cijelu eng ligu, ne zbog ovih boldanih...

Ma i ja vise volim PES od fife, ali ove godine mi FIFA izgleda bolja.Instalirati cu oboje kad izade pa cemo vidjeti sta je bolje.Smijeh

15 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Igram PES-a od kada je izasao ISS 2 za playstation  1 , to mi je bio prvi PES i znam dobro sta pricam. Zadnji dobar PES bio je PES 5, PES 10 je bio nerealan.

zar nije zadnji dobar pes bio PES 6?

i pes 10 je loš ali je realniji od prošlih pesova

bc2: SaPPhir3
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
scenesports kaže...

Meni je PES 5 najbolji, a i 6 nije bio loš.

15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
scenesports kaže...

Hahahahah, ta ti je dobra, pa on je još najnerealniji od svih. Gdje si vidio u realnosti da golman ide boksat kad mu lopta dolazi iako oko njega nema nikoga 5-6 metara i ako j u bez problema može uhvatit rukama? Ili gdje si u realnosti vidio da se lopta u 99 % slučajeva odbija protivniku (ovdje govorim o AIu)? MOgu nabrajati do sutra. Jedino što je realno ovdje je da je sudac potplaćen Smijeh. Mislim tko je vidio ikad da kad ideš jedan na jedan prema golmanu, protivnički igrač te sustigne i s leđa pokosi i u najboljem slučaju dobije žuti, a ponekad niti ne svira prekršaj.

Dinamo živi vječno
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

a reci te vi kaj hocete al pes ima realan nogomet,po meni su jedino suci i golmani nerealni i zna se desit par bugova i sta sad,al vise se moze kombinirat sa   loptom na pes-u nego na fifi pritom mislim na dodavanje i akcije a ne na dribling,dok na fifi,mi je to sve nekak trulo,nema mi te ljepote i da sto se tice licenca evo pa uzivajte   http://pes-patch.blogspot.com/ ma da mislim da vec za to svi znaju bar pes fanovi,true pes fanovi:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 22:25 (cale).

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
ph3nom_gamer kaže...
scenesports kaže...

Hahahahah, ta ti je dobra, pa on je još najnerealniji od svih. Gdje si vidio u realnosti da golman ide boksat kad mu lopta dolazi iako oko njega nema nikoga 5-6 metara i ako j u bez problema može uhvatit rukama? Ili gdje si u realnosti vidio da se lopta u 99 % slučajeva odbija protivniku (ovdje govorim o AIu)? MOgu nabrajati do sutra. Jedino što je realno ovdje je da je sudac potplaćen Smijeh. Mislim tko je vidio ikad da kad ideš jedan na jedan prema golmanu, protivnički igrač te sustigne i s leđa pokosi i u najboljem slučaju dobije žuti, a ponekad niti ne svira prekršaj.

To ja i volim ,kad šugavi golovi padaju ,pa onda protivniku zivce vadiš da ne moze zaspat preko noći .Smijeh To mi isto fali na PES-u 2010.

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

mislim da pes ima dovoljno liga. jos samo bundesligu da bude upotpunjeno. ona ukrajinska,ruska i te nisu NIMALO bitne. a u ovom novom pesu bit ce jos i bayern i sta ce vise. samo sto oni engleski klubovi nemaju prave grbove no to se da rijesit.

██████████████████████████████████████████████████████████████████

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
cale kaže...

a reci te vi kaj hocete al pes ima realan nogomet,po meni su jedino suci i golmani nerealni i zna se desit par bugova i sta sad,al vise se moze kombinirat sa   loptom na pes-u nego na fifi pritom mislim na dodavanje i akcije a ne na dribling,dok na fifi,mi je to sve nekak trulo,nema mi te ljepote i da sto se tice licenca evo pa uzivajte  http://pes-patch.blogspot.com/ ma da mislim da vec za to svi znaju bar pes fanovi,true pes fanovi:)

Naravno, imam sve pečeve, MORAM imati, znači hoću sve dresove oriđiđi, imena klubova, grbove - sve, kakav north london i dvobojni grbovi, nema šanse, samo čekaj da dečki iz pesedita naprave poso :)

I btw što se tiče nerealnosti, ja u 95 % slučajeva AIa pobijedim, ali ako on zabije gol ili dva, toje u statistici na kraju utakmice obavezno 1 (1) udarci prema golu, ili ako je zabio dva gola 2(2), majkmu mu, eto to govori koliko su golmani, a posebno tvoji tupavi, dok nekad AIovi mutavci na golu bi i Bogu obranili šut

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 22:30 (Kora).
15 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

mislim da pes ima dovoljno liga. jos samo bundesligu da bude upotpunjeno. ona ukrajinska,ruska i te nisu NIMALO bitne. a u ovom novom pesu bit ce jos i bayern i sta ce vise. samo sto oni engleski klubovi nemaju prave grbove no to se da rijesit.

uvijek postoji patch...koji ce licencirat premiershipš i ostale lige,države,kopačke,

15 godina
neaktivan
Kora kaže...

lol, pa to su greške AI-a, na realnost sam mislio fiziku, usporeniji je tempo, igrači tipa C. Ronalda nisu baš nadmoćni kao u prošlim pesovima itd.

slažem se da su svi PES-ovi nerealni, ali 10 je malo realnija od predhodnika

ali, who cares, sad nam dolazi 11-ica :)

bc2: SaPPhir3
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

al jedino kaj mene brine je da necu moci igrat pes 11 sa samo 1 gb ramom:)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
Kora kaže...

lol, pa to su greške AI-a, na realnost sam mislio fiziku, usporeniji je tempo, igrači tipa C. Ronalda nisu baš nadmoćni kao u prošlim pesovima itd.

slažem se da su svi PES-ovi nerealni, ali 10 je malo realnija od predhodnika

ali, who cares, sad nam dolazi 11-ica :)

E pa to nisi napisao zar ne? heh, i dalje stojim iza svoje izjave.

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
cale kaže...

al jedino kaj mene brine je da necu moci igrat pes 11 sa samo 1 gb ramom:)

moci ces..uvijek postoje minimalni zahtjevi..Izlanuo se

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

I sta mislite tko ce biti najjaci na novom PESU od klubova i igrača??? Ja mislim Barca i Inter , od igrača Messi i Villa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scenesports kaže...

I sta mislite tko ce biti najjaci na novom PESU od klubova i igrača??? Ja mislim Barca i Inter , od igrača Messi i Villa.

Barcelona,Man utd,Chelsea,Inter,Lyon Marseille,DinamoZG...xD,Tottenham,Modrić,messi,c.ronaldo i giovinco,ima dosta mladih..dobrih u pesu..i opcenito.Smijeh

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Bas me zanima hoce li ubaciti i Hajduka

0 0 hvala 0
16 godina

Arsenal ce uvijek meni bit najjaci,al slazem se s tobom mislim da ce ta dva kluba bit medu jacima, ja bi cak reko i Real Madrid

15 godina
neaktivan
scenesports kaže...

valjda hoće.jel je ušao u europsku ligu..ako ne patch ce to rijesitiSmijeh

17 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Nema šanse xD

Prvi put u europskoj ligi...

15 godina
neaktivan
cale kaže...

Arsenal ce uvijek meni bit najjaci,al slazem se s tobom mislim da ce ta dva kluba bit medu jacima, ja bi cak reko i Real Madrid

Arsenal ima slabu obranu i ocajnog golmana, bar je tako bilo na 10-ki.

16 godina

znam oni su dosta slabi,a ja slab na njih,obozavam taj klub i njihovu igru

15 godina
neaktivan
scenesports kaže...
cale kaže...

Arsenal ima slabu obranu i ocajnog golmana, bar je tako bilo na 10-ki.

istina..pojacali su se  s Ozilom i Carvalhom..Smijeh

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Meni je Chelsea najbolji. Dobar golman, jaka obrana, sredina isto , Drogba trpa u napadu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Meni je Chelsea najbolji. Dobar golman, jaka obrana, sredina isto , Drogba trpa u napadu.

Meni Tottenham HotSpur

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ma nema mi nego kad Tottenham uzmem, još pogotovo sad kad su ga licencirali

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
scenesports kaže...

Meni Tottenham HotSpur

Dobri su i spursi jedino da im je onog Gomeza zamijent, ali eto Stipe je prešao...Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 22:43 (scenesports).
15 godina
neaktivan
Ige kaže...

Ma nema mi nego kad Tottenham uzmem, još pogotovo sad kad su ga licencirali

istina..preedobri su..a sredina im je zlatna s Modrićem i van deer vartom..Smijeh

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice