- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel ko zna kada izlazi demo
prica se,valjda slijedeci tjedan..!
a i onda ce nam otkrit zahtjeve,...kad demo izađe..
Vijest dolazi iz ureda Španjolski Konami na Twitter. Ovdje je prevedenu poruku:
Sredinom rujna će objaviti demo na PSN i XBLMarketplace .. Uskoro ćemo potvrditi konačan datum.
Vjerojatan zatim demo PES 2011 će biti izdan isti dan kao i FIFA 11, srijeda 15 rujan, dan PSN update. Međutim, mi očekujemo službenu potvrdu o tome trebali bi stići do kraja tjedna.
Pozivam vas da slijedite ovaj tribini ostati ažurirani na bilo koji kruže glasine o PES 2011 i pretplatiti na našu službenu facebook grupu na ovdje!
hm...
nadam se da golmani i sudci neće biti RETARDIRANI U MOZAK kao u pes 2010
John Murphy:#PESdemo I hope we can announce it tomorrow or by Friday. Issues beyond Konami holding this up. Good news is the demo is awesome!
John Murphy:#PESdemo I hope we can announce it tomorrow or by Friday. Issues beyond Konami holding this up. Good news is the demo is awesome!
Izvor?
PES i dalje izgleda katastrofa.
PES i dalje izgleda katastrofa.
Meni PES lijepo izgleda. Što ne valja?
znaci možemo ocekivat sutra il u petak..
ma bude izašla u ova 2 dana..sigurno..:P
znaci možemo ocekivat sutra il u petak..
da, ali samo najavu kada će izać :)
pozzz....zanima me ako netko zna dal ce odma demo bit u PS STOREU NA PS3....molim odgovor molim vas....hvala unaprijed
ja mislim da demo izlazi sredinom mjeseca (15. ili 16.09),tako pise na vecini stranica....ajme tko ce to iscekati :(
ja mislim da demo izlazi sredinom mjeseca (15. ili 16.09),tako pise na vecini stranica....ajme tko ce to iscekati :(
ha..krivo mislis
nee---..tko ce cekat onda 15...16.9 fifa izlazi demoo
Dobro misli, izlazi tek za dva tri tjedna demo izlazi ko i uvijek, 15 dana prije izlaska igre.
ha..krivo mislis
a gdje si ti procitao da izlazi sljedeci tjedan?
ha..krivo mislis
tek će bit najavljen sutra ili u petak
pozzz....zanima me ako netko zna dal ce odma demo bit u PS STOREU NA PS3....molim odgovor molim vas....hvala unaprijed
ha..krivo mislis
pise: i hope we can announce it tomorrow or by the end of the Friday...
znaci,sutra ili u petak ce ga najaviti,a izlazi vjerojatno sredinom mjeseca...
PES demo date and details will be announced tomorrowAM
Ajde molim vas vi šta pratite tweetove objavite tu sutra kad izlazi demo ;)
zadatak prihvaćen
napravio sam twitter samo zbog toga :)
zadatak prihvaćen
napravio sam twitter samo zbog toga :)
koi si ti kralj..;D
Konami Digital Entertainment GmbH today announced it will release a free demo of its forthcoming PES 2011 on September 15th, with subscribers to SCEE's PS+ service able to play the demo from September 8th.
The demo will be available for PlayStation(R)3 via PlayStation(R)Network with a PC version available from www.konami-pes2011.com. The download will enable fans to play against the computer or offline multi-player matches with a choice of four clubs: either FC Barcelona and FC Bayern Munich or Copa Libertadores pair Chivas Guadalajara and Internacional. A video presentation is also included outlining the full game's content in readiness of the game's UK launch on October 8th 2010.
A release date for the Xbox 360 demo via Xbox Live Arcade will be announced shortly.
Konami Digital Entertainment GmbH today announced it will release a free demo of its forthcoming PES 2011 on September 15th, with subscribers to SCEE's PS+ service able to play the demo from September 8th.
The demo will be available for PlayStation(R)3 via PlayStation(R)Network with a PC version available from www.konami-pes2011.com. The download will enable fans to play against the computer or offline multi-player matches with a choice of four clubs: either FC Barcelona and FC Bayern Munich or Copa Libertadores pair Chivas Guadalajara and Internacional. A video presentation is also included outlining the full game's content in readiness of the game's UK launch on October 8th 2010.
A release date for the Xbox 360 demo via Xbox Live Arcade will be announced shortly.
super..:D
znaci ovi koi imaju ps3 mogu probat 1 tjedna prije,što znaći 8.9....iss...tko ce docekat 15.9,,aa
znaci ovi koi imaju ps3 mogu probat 1 tjedna prije,što znaći 8.9....
Točno, no uz to kaj imaju PS3, moraju imati i pretplatu, tj. biti PlayStation Plus član.
A (mi) obični smrtnici također moraju čekati 15.
i utakmice će trajati 10 min....
ali će sigurno izaći patch kao i prošle godine koji će produžiti vrijeme