- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad ćemo dobit neke slike iz master lige al singleplayer? Baš me znaima jesu to promijenili i jesu dodali što novoga...
nisam ovo dugo pratio...kada izlazi ovo kao svake godine ili??
pre loše
Zato i je beta ;)
jedno je sigurno kakva god da bude ja cu je igrat 100 posto
hhaahhahhaha, epic, ipak je jabulani zbilja onak osjetljiva lopta i odlazi nenadanom putanjom kao što su i govorili hahahhahah, legendarno
To je istina, svi cemo je igrati. Kakvi god bugovi bili, suci ili golmani, svi ce je PES fanovi igrati i nece im past na pamet da predju na, ne daj Boze, FIFU.
To je istina, svi cemo je igrati. Kakvi god bugovi bili, suci ili golmani, svi ce je PES fanovi igrati i nece im past na pamet da predju na, ne daj Boze, FIFU.
Trebao si sve capsat hehe, da se lijepo vidi
Naslov je totalno kriv.Nebude demo izašel slijedeči tjedan nego budemo dobili datum kad izlazi.
Naslov je totalno kriv.Nebude demo izašel slijedeči tjedan nego budemo dobili datum kad izlazi.
da lol
Nije naslov kriv nego senzacionalistički =P
EDIT: Sad sam malo igrao desetku i shvatio sam da sam zaboravio koliko je loša i koliko se može sakrit pred fifa wc.
Od 2011 očekujem bar kao što je fifa wc pa će bit nešto...
EDIT: Sad sam malo igrao desetku i shvatio sam da sam zaboravio koliko je loša i koliko se može sakrit pred fifa wc.
Od 2011 očekujem bar kao što je fifa wc pa će bit nešto...
Ne smiješ to na glas reći !
http://www.godisageek.com/2010/08/pes-2011-vs-fifa-11-podcast-first-leg/
Nebi baš rekao, PRS 2006 je u ono vrijeme bio odličan ali za današnje standarde je dosta zastario
Ne uzimaš vjeruj mi :D
on je za svoje vrijeme bio najbolji, danas više nije...neki dan sam ga zaigrao s bratićem na ps2 i odmah sam se vratio na fifu 2010 wc :D
Ne uzimaš vjeruj mi :D
on je za svoje vrijeme bio najbolji, danas više nije...neki dan sam ga zaigrao s bratićem na ps2 i odmah sam se vratio na fifu 2010 wc :D
Potpuno si u pravu. Svako vrijeme nosi svoje i nije fer prema pesu6 uspoređivati ga s wc jer ispada smiješan. To su kruške i jabuke. PES6 je u svoje vrijeme bio vrhunska igra a danas je to WC ...
jel ko zna kada izlazi demo