Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.026.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
movie kaže...

Pa tak je do sada bilo , čim ti je igrač u lošoj formi niti trčati ne može ... što će biti u novoj igri vidjet ćemo no samo kažem kaj mi je do sada išlo na živce i ne bi volio da tako bude i dalje već onako kako si naveo ...

Neznam to nikad nisam primjetio, mislim da nismo igrali isti pes.

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Kad je igracu forma skroz dolje sve ocjene mu se smanje od 8 do 12 %, zavisi od ocjene do ocjene.

@SolidSnake

Necu opce sudit po videima, jer sam svake godine sudio i svake se razocaro, ceka se demo pa cemo vidit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

nisam ni ja primjetio, mislim da su se samo više umarali kad im je strijelica dole bila...

iako sam uvjek te većinom na klupu stavlja... maybe it's the placebo effect

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...
movie kaže...

Pa tak je do sada bilo , čim ti je igrač u lošoj formi niti trčati ne može ... što će biti u novoj igri vidjet ćemo no samo kažem kaj mi je do sada išlo na živce i ne bi volio da tako bude i dalje već onako kako si naveo ...

4,5,6 sam igrao na PC ostale na PS3 , ne znam . Obrati pozornost kada je igraču strelica skroz dolje kako nemoćno trči ...

Evo i interesantne vijesti. Demo pesa će biti finalni proizvod u kojem će biti sve ono što će biti i u igri kada izađe za razliku od prošle godine kada nije tako bilo !

http://pesfan.it/2010/08/22/pes-2011-la-demo-sara-basata-sul-codice-finale/

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 23:12 (movie).
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

A što je drugo demo nego gotov proizvod?

Svaki demo je izrezani dio cjele igre, i onda taj dio možda još dorađen itd, ali dorađen u tom smislu da bude ograničen.

Ne nije istina, ja igram sa Interom i par puta sam stavio Ballotelia nutra sa strelicom potpuno dolje, za neko čudo nije igrao gore čak sam s njim jednom zabio hattrick.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Pa nisu strelice bezveze tam. Ovo sto sam ja reko je 100 % tocno. Dakle igrac koji ima speed 88 sa strjelicom dolje ima speed 80. Ak mi ne vjerujes mos i sam provjerit. Primjer, u ovom pesu postoje dvije vrste skretanja, jedno je brzo jedno je ono retardirano kad rola. Da ne bi moro rolat igrac mora imat dribble accuracy 80 ili vise. Sad uzmi nekog igraca koji ima dr acc 81, 82 stavi mu plavu strelicu i vidi oce se brzo okrenut. Drogba ima dr acc 79, zelen mora rolat kad se okrece, narancast ne mora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

znaci u slijedeca 2 tjedna možemo ocekivat demo..nice..Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

A što je drugo demo nego gotov proizvod?

Svaki demo je izrezani dio cjele igre, i onda taj dio možda još dorađen itd, ali dorađen u tom smislu da bude ograničen.

Ne nije istina, ja igram sa Interom i par puta sam stavio Ballotelia nutra sa strelicom potpuno dolje, za neko čudo nije igrao gore čak sam s njim jednom zabio hattrick.

Demo nije uvijek gotov proizvod.  Na nekima to na početku i piše .  Prošle godine demo za pes nije bio gotov proizvod što možeš provjeriti i na netu.

Nije sadržavao finalni cod niti je u njega bilo ubačeno sve što je bilo u gotovom proizvodu !  To ti i na linku piše. Demo koji se vrtio na gamescomu nije i demo koji ćemo mi dobiti  za razliku od prošle godine kada smo upravo dobili taj demo.  Samo odabrani novinari imali su prilike iza zatvorenih vrata probati demo s finalnim codom ... imaš link na članak pa provjeri ili dodatno potraži na netu

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ne uopče ne skida ili dodaje, što onda neki igrač koji ima 99top speed ako je dokraja gore ima 110, lol.

Ove strelice su do sad značile samo da se igrač brže umara, znači ako je dolje brže se umori ako gore sporije se umori.

Sad bi trebalo biti drugačije, ali definitivno mu neče padati snaga nečega, nego če samo u nekim situacijama promašiti zicer itd., neče sporije trčat.

Mislim da ti in game piše što točno znače strelice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 23:50 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

http://img408.imageshack.us/f/pes5guideformarrowsscanzyg23bm.jpg/

Sad vjerujes? Je da je za PES 5, al se nije mijenjalo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 23:56 (eZo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...

Demo nije uvijek gotov proizvod.  Na nekima to na početku i piše .  Prošle godine demo za pes nije bio gotov proizvod što možeš provjeriti i na netu.

Nije sadržavao finalni cod niti je u njega bilo ubačeno sve što je bilo u gotovom proizvodu !  To ti i na linku piše. Demo koji se vrtio na gamescomu nije i demo koji ćemo mi dobiti  za razliku od prošle godine kada smo upravo dobili taj demo.  Samo odabrani novinari imali su prilike iza zatvorenih vrata probati demo s finalnim codom ... imaš link na članak pa provjeri ili dodatno potraži na netu

Da znam nije bio zadnj release, nego neki tamo prije. Ali oni to najave kad je tako. Znam da je Konami rekao da je to izdanje sa nekoga sajma.

Ali opet u večini slučajeva je demo izrezani i malo ograničen dio cjele igre.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 23:58 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan

Poz. Prvo, jeste ikad igrali PES? Drugo, uzmite Messija, štopericu, idite trčati od jednog do drugog šesnaesterca kad je crven i kad je siv.

Pogledajte gore ovu sliku što je eZo poslao, to je FACT. A to kaj vi PES vidite samo u časopisu, druga je stvar.

arrivederci

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 0:00 (hendr1x).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
movie kaže...

nisi ti, frende, igrao PES uopće izgleda :)

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Da znam nije bio zadnj release, nego neki tamo prije. Ali oni to najave kad je tako. Znam da je Konami rekao da je to izdanje sa nekoga sajma.

Ali opet u večini slučajeva je demo izrezani i malo ograničen dio cjele igre.

Dobra stvar u cijeloj priči za razliku od prošle godine nakon što zaigramo demo znat ćemo na čemu smo jer će tako izgledatti i igra koju kupimo !

Koliko vidim ovaj tjedan će objaviti datum dolaska demoa i kako se šuška to će biti dosta prije fife.  No  , obje firme su gotove s demoima te me ne bi čudilo da izađu i prije nego što se nadamo jer konkurencija ne spava već te tjera kako bi bio brži ...

16 godina
eZo kaže...

Neznam čitao sam malo po drugim forumima i većina ljudi govori da to na pes 2010 utječe samo na staimu odnosno umor igrača.

Pokušao sam naći taj guide za 2010, ali ne uspjevam.

Sad ako neko nađe ili ima original da pogleda u guide što to znači u 2010 neka veli ili stavi sliku, ili ako neko nađe na netu sliku.

Sad neznam dali su promjenili to ili nisu.Neodlučan

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
eZo kaže...

Neznam čitao sam malo po drugim forumima i većina ljudi govori da to na pes 2010 utječe samo na staimu odnosno umor igrača.

Pokušao sam naći taj guide za 2010, ali ne uspjevam.

Sad ako neko nađe ili ima original da pogleda u guide što to znači u 2010 neka veli ili stavi sliku, ili ako neko nađe na netu sliku.

Sad neznam dali su promjenili to ili nisu.Neodlučan

I u PES 2009 te strelice imaju isto značenje, http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=188378&rid=175022, pogledaj pod H00, a ako se nije mjenjalo do 2009, nije ni u ovoj godini.

15 godina
neaktivan
i opet, sparrow, testiraj hebenog igrača, mjeri mu brzinu crvenom il ljubicastom :D
ma ne znam zasto uopce pokusavam :)
15 godina
protjeran
hendr1x kaže...
i opet, sparrow, testiraj hebenog igrača, mjeri mu brzinu crvenom il ljubicastom :D
ma ne znam zasto uopce pokusavam :)

relax tu si prvi dan i već si nervozan...Osmijeh

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom...
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

počeo sam skupljati sve sudačke failove i nenormalna odbijanja lopte, pa ću napraviti malu kompilaciju idiotarija i uploadati na Jutube da se svi malo nasmijemo lol  (iz PESa 2010)

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 14:53 (Kora).

2 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Nije uvijek konačan, ali ove godine PES demo je sigurno gotov proizvod.Potvrđeno od Jona Murphya na podcastu.Rekli su da su mogli bacit demo odma van naon gamescoma, ali da žele da demo bude full kod tak da igrači dobiju što bolje igrače iskustvo.I to im je pametna odluka jer po demu ljudi odlučuju kaj budu kupili.

EDIT:hendr1x sa cropesa?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 16:49 (SolidSnakeCRO).
17 godina
SolidSnakeCRO kaže...

Nije uvijek konačan, ali ove godine PES demo je sigurno gotov proizvod.Potvrđeno od Jona Murphya na podcastu.Rekli su da su mogli bacit demo odma van naon gamescoma, ali da žele da demo bude full kod tak da igrači dobiju što bolje igrače iskustvo.I to im je pametna odluka jer po demu ljudi odlučuju kaj budu kupili.

EDIT:hendr1x sa cropesa?

Eto , samo si ponovio ono što sam ja rekao i potkrijepio linkom .. ...

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

To je dobra vijest, prošlih godina nisu bili gotovi proizvodi koliko mi se čini

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

meni se ne cini kao dobra vijest, sta ako golmani ostanu isti? i jos gomila stvari? . .

jao kako cu u depresiju past ako demo bude los :D

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Pa ako izdaju demo sa gotovim kodom, znači da su zadovoljni s tim :D

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
rulF kaže...
Ige kaže...

meni se ne cini kao dobra vijest, sta ako golmani ostanu isti? i jos gomila stvari? . .

Evo i onda kažete da samo ja spominjem golmane ?

15 godina
movie kaže...
rulF kaže...
Ige kaže...

Evo i onda kažete da samo ja spominjem golmane ?

Molim te da ni ne počneš....

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Potvrđen je 4vs4 online mode

link-intervju

edit: lol, pogledajte

od ronalda... weird

bc2: SaPPhir3
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 17:21 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

loše loše

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

od ronalda... weird

Issss... Ziher!!

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
Danny_HR kaže...
ph3nom_gamer kaže...

od ronalda... weird

Issss... Ziher!!

Zakon!

Nadam se da bude u igri i Roberto Carlos - sad igra negde tam u Turskoj ("Fenerbahče") ili je čak otišel u rodni kraj...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice