Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.027.253
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
Tommy_123 kaže...

u tome i jest problem,stalno pricas jedno te isto i ponašaš se kao razmaženo derište, "hoću golmana", "hoću golmana".to je sve sto smo od tebe čuli...shvatili smo da PES ima problema sa golmanima,isto tako i FIFA ima svojih problema.I što sad?Od ove 23 stranice,ja mislim da si ih barem punih 10 ti ispisao o golmanima,mogao si samo jednom napisati,a ne stalno spominjati,svima si već dosadan....

eto i on ti kaže......stalno hoćeš golmana..odi si igraj fifu..imaš golmana na 2 gola.i igraj..

O.K. , više neću spomenuti golmana !  U redu ?  No nitko nema pravo reći da mrzim ili serem po pesu.  Ja samo želim da on bude bolja igra !

17 godina
Ige kaže...

Kužim, samo je meni užitak radit taktiku :D

to mi fali u fifi, pa koliko sam se ja namučio pogotovo oko tog problema o kojem ti pričaš, ali vjeruj mi da se sredit da igrači lete :D

To ti je ko da u Barcu za trenera postaviš nekog njuba i onda se čudiš da momčad ne igra dobro.

Slažem se !  Ja u pesu mjesec dana izgubim kako bi postavio igru koju igram godinama i kako bi si u klub dopeljao taj profil igrača. I onda kada dođem kod nekoga doma pa idemo igrati treba mi nekoliko tekmi da dođem sebi jer mi igrači ne igraju niti se kreću kako sam nučio.  Kod fife ti je to sve automatika.  Sve je posloženo a ti samo igraj pa ti je u tom dijelu svejedno da li mlatiš doma ili kod nekoga drugoga.   No možda se i u fifi mogu ti detalji podesiti, stvarno ne znam s obzirom da sam je nakon dugog niza godina počeo igrati ovu godinu kada sam malo zapostavio pes zbog nje ..

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ma na fifi sam pokušavao al nije to to, nema mi skoro nikakve razlike. Jedino što čini razliku su kad mičeš lijevo ili desno na d-padu, koliko hoćeš da ti momčad bude ofenzivna, defenzivna.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ige kaže...

Ma na fifi sam pokušavao al nije to to, nema mi skoro nikakve razlike. Jedino što čini razliku su kad mičeš lijevo ili desno na d-padu, koliko hoćeš da ti momčad bude ofenzivna, defenzivna.

To je ono , taktika za narodne mase no niti kod nje nisam primjetio da sada igraju ofezivnije ili defanzivnije.  Ne znam , povedem onda promjenim formaciju u 5-4-1 i stavim na ultra obranu kada sam igrao one scenarije u world cupu a već slijedeći napad moja četiri igrača u protivničkom šesnajstercu ?

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Sta se prepirete sa budalom? Pa jel vidite da lik ne odustaje, tako cete pokupiti samo kartone, pustite ga.....

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D

0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11
ma uvjeren sam da cemo dobiti odlicnu igru...koliko sam procitao,ovi gameplayi sa gamescoma su 80% gotova igra a jos se radi na golmanima i sudcima,a ako te elemente poprave u potpunosti,,mogao bi ovo bit najbolji PES dosad,jer igra na gameplayima izgleda fenomenalno...
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 18:41 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

To je meni najveća zamjerka što se tiče fife, ali vidjet ćemo, zasad izgledaju obećavajuće, ali kad se sjetim i pes 2010 je izgledo obećavajuće...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Jel mogu trazit neku vrstu opomene za "movie"-a, i drugog lika s kojim se prepucava, ili bar delete postova? usrase mi temu :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rulF kaže...

Jel mogu trazit neku vrstu opomene za "movie"-a, i drugog lika s kojim se prepucava, ili bar delete postova? usrase mi temu :S

Isti je u prethodnom postu opalio 5 gramatickih pogresaka u dvije recenice...

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Movie kaj se moraš 1000 puta ponavljat i prilčat stalno o nedostacima PES-a 2010.Eto vidim da si i sam napisal da više nebudeš to spominjal i gotovo.Daj pričekaj više full game, PES 2010 je iza nas, dok izađe 2011 onda komentiraj njega i gotovo.Da se meni da sad, i da mi se prepira sa nekim klincima bi ja išel pisat o nedostacima  njihove savršene fifice i našel bi ih brdo.To nema nikakvog smisla.Ova tema je za mene zaključena, nebudem više ostavljal komentar ovdje nit dok izađe full igra.Idem na neki normalan forum kao cropes gdje mogu objektivno i normalno raspravljat o svojoj najdražoj igri nakon MGS-a.Pozz

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ne znam jel netko posto prije, ako je ispričavam se,ovo je intervju sa Seabassom sa gamescoma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pudge kaže...
rulF kaže...

Isti je u prethodnom postu opalio 5 gramatickih pogresaka u dvije recenice...

Da se vratim na tvoj prvi post a to je da se tako doma s tatom razgovaraš a na drugi da nabrojiš mojih pet gramatičkih pogreški u dvije rečenice ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 19:36 (movie).
17 godina
neaktivan
movie kaže...

To je ono , taktika za narodne mase no niti kod nje nisam primjetio da sada igraju ofezivnije ili defanzivnije.  Ne znam , povedem onda promjenim formaciju u 5-4-1 i stavim na ultra obranu kada sam igrao one scenarije u world cupu a već slijedeći napad moja četiri igrača u protivničkom šesnajstercu ?

Sretan?

17 godina
neaktivan
Pudge kaže...
movie kaže...

Sretan?

Dodaj još nepotrebne razmake prije zareza i nove rečenice i no niti gdje je no potpuno nepotreban.

17 godina
rulF kaže...

Tema ti je više manje bila mrtva dok se nismo počeli kako ti kažeš prepucavati.   Zar je bolje da po dva dana nema nikakvih postova ?

Što je loše u raspravi ako se argumentirano raspravlja bez vrijeđanja i prostačenja na bilo kojoj osnovi ?  No s obzirom da je tema bila tvoja daj napiši pravila ponašanja tj. o čemu dozvoljavaš raspravu a o čemu ne dozvoljavaš i stvar riješena na obostrano zadovoljstvo !

17 godina
Pudge kaže...
movie kaže...

Sretan?

Kako mogu biti sretan pored toliko grešaka ? Ali evo i slobodna kaže šesnajsterac

http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektar/tabid/94/articleType/ArticleView/articleId/110428/Default.aspx

No zašto ovi iz safua isto kažu slijedeći :

http://www.safu.hr/hr/vijesti/najava-slijedeci-tjedan-u-muzeju-mimara-odrzat-ce-se-dan-mogucnosti-kroz-eu-fondove

Grešaka tamo gdje ih ne bi trebalo biti, pogotovo kada je netko plaćen da ih ne bude?

Izgleda da ovdje nitko ne griješi osim mene a grešaka je bilo i ranije !  Nema veze , zaboravimo sve i u sljedeći dan uđimo s novostima o pesu a ne prebrojavanju gramatičkih grešaka ili grešaka u starom pesu pošto je novi pred vratima !

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 20:09 (movie).
16 godina
neaktivan
movie kaže...
rulF kaže...

Tema ti je više manje bila mrtva dok se nismo počeli kako ti kažeš prepucavati.   Zar je bolje da po dva dana nema nikakvih postova ?

Što je loše u raspravi ako se argumentirano raspravlja bez vrijeđanja i prostačenja na bilo kojoj osnovi ?  No s obzirom da je tema bila tvoja daj napiši pravila ponašanja tj. o čemu dozvoljavaš raspravu a o čemu ne dozvoljavaš i stvar riješena na obostrano zadovoljstvo !

Tema nije bila "moja", nisam je pisao, ali je pratim. Ne moraju me oci bolit' dok je citam ili pokusavam naci smislen post?

Po zadnjoj recenici mogu zakljuciti da imas negdje izmedju 7 i 11 godina; istina?

Takodjer, neznam sta zele neki pojedinci dokazati drugima time sto spominju gramaticke greske . . ? ? dal' je ovo forum ili ce mozda nekakav test iz hrvatskog jezika uskoro??

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

de prestanite se svađat i spammat bezveze... još će modovi zaključat temu u najgorem slučaju...

raspravljajte o problemima ali ne na ovakav način

...

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rulF kaže...

Takodjer, neznam sta zele neki pojedinci dokazati drugima time sto spominju gramaticke greske . . ? ? dal' je ovo forum ili ce mozda nekakav test iz hrvatskog jezika uskoro??

Podrzavam to sto si rekao, ali sto bi bilo kada bi svi poceli govoriti: "umorijo, odnjeo, ponjeo, htjeo, šesnajst". Ipak malo kulture nije na odmet.

I ja sam za to da nastavimo govoriti o novim (dobrim i losim) stvarima/featureima u novom PES-u (i FIFI).

Ja, osobno, s veseljem ocekujem novi PES i nadam se izostavljanju kartonske publike, boljim komentatorima, sucima i golmanima.

17 godina
Pudge kaže...
rulF kaže...

Podrzavam to sto si rekao, ali sto bi bilo kada bi svi poceli govoriti: "umorijo, odnjeo, ponjeo, htjeo, šesnajst". Ipak malo kulture nije na odmet.

I ja sam za to da nastavimo govoriti o novim (dobrim i losim) stvarima/featureima u novom PES-u (i FIFI).

Ja, osobno, s veseljem ocekujem novi PES i nadam se izostavljanju kartonske publike, boljim komentatorima, sucima i golmanima.

Ideš iz krajnosti u krajnost ! Nigdje nisam navodio riječi koje spominješ jer su krajnje debilne no u ovima koje sam naveo lako se potkrade jedno i,  Uostalom naveo sam ti stranice koje isto pišu kao što sam ja pisao a jedna od njih je i slobodna dalmacija tako da ti skretanje pažnje i nije imalo neki smisao.  Svatko tko tipka na forumu to radi brzo i uz još neki posao pa uglavnom ne kontrolira što je napisao tako da se greške događaju. Naravno da nisam lektor ali niti tip kojem treba skretati pažnju na nepismenost jer ćeš na ovome forumu naći puno većih gramatičkih grešaka nego što su moje.  Tvoje skretanje pažnje nije imalo za cilj ispravljanje grešaka nego

je inspirirano mojom prijašnjom raspravom u kojoj me nisi pobio argumentima nego si išao na cjepidlačenje i vrijeđanje. U jednom prijašnjem postu sam naveo kako je dotična rasprava za mene završena pa je svako daljnje pisanje o njoj samo izazivanje.  No kako sam rekao , ja s time nemam problema.  Sutra je novi dan , nove informacije o igri a ovo neka ostane iza nas ...

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Gore navedene rijeci sam samo uzeo kao primjer i nisu bile upucene tebi nego opcenito. I slazem se, od sada samo o PES-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

evo, tko je propustio ovdje su svi bolji videi sa gamescoma

http://www.prorevo.de/blog/2010/die-ersten-beiden-pes2011-gameplay-videos-von-der-gamescom-hd/

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

to je sve isto,samo drugo pakovanje,od pesa 6 (koji  mi je najbolji) rade samo genericke stvari...2008-2010 isti proizvod....

zato pes 6 plus patch s najnovijim transferima i majka....

ne ocekujem puno od 2011. , pa se mozda ugodno i iznenadim...

0 0 hvala 0
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

Vidim kako sada ima puno više krivih dodavanja ! Ovaj sada novi realističniji način dodavanja samo će otežati igru u jednom smjeru . Comp će se i dalje gađati u trepavicu bez greške. 

15 godina
neaktivan
movie kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Vidim kako sada ima puno više krivih dodavanja ! Ovaj sada novi realističniji način dodavanja samo će otežati igru u jednom smjeru . Comp će se i dalje gađati u trepavicu bez greške. 

pa i bolje da oteža..realnost...bolje tako nego da nema power bara..pa da mi dodaje kao na pes 10 retardirano..:((

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Zašto to misliš, naravno ovisi o kojoj težini se priča. Pa možeš i ti gadjat bez greške, samo treba skilla.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
ph3nom_gamer kaže...

"otežati" jedva čekam da otežaju igricu jer je ovo prelagano igrati na top player, svaku utakmicu u master ligi dobijem kompjuter samo tako

17 godina
neaktivan
Pulja kaže...
movie kaže...
ph3nom_gamer kaže...

"otežati" jedva čekam da otežaju igricu jer je ovo prelagano igrati na top player, svaku utakmicu u master ligi dobijem kompjuter samo tako

Bravo faco :D

pa općenito teško je napravit AI na kojeg se nećeš naviknut, zato ja uvijek preferiram online

15 godina
neaktivan
movie kaže...

budući da dosad još ni jedan video nije pokazan gdje se igra protiv compa, kako to možeš znat?

edit: na onom linku gore što sam postao imate komentare (na njemačkom su, meni nesmeta :D) ljudi koji su probali igrat

izvlačim najvažnije:

• 360° se itekako primjeti
  • treba proći period privikavanja, pes je ove godine dosta drugačiji od predhodnika
  • igra je postala dosta sporija
  • lopta se realističnije ponaša
  • golmani rade greške ali to je nogomet

zamjerke su im golmani i obrana ali puno je pozitiva

mnogima se pes više sviđa od FIFE!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 0:32 (ph3nom_gamer).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ono sto PES pod hitno treba uvest iz FIFA-e je stamina gauge ili kak se vec kaze jer ce i dalje bit sprintanja do mile volje bez da se iko zadise :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice