Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.026.040
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
Ige kaže...

Pa protiv njuba mogu uzet dinamo i rokat.

Pretjerano se ljudi žale na nadmoćnost messija i ronalda u 2010. 2009 je druga priča, ali u 2010 to nije bilo toliko izraženo

slažem se.... ljudi moraju shvatiti da se takvim igračima lopta nemože uzet samo sa R1+X

bc2: SaPPhir3
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 18:48 (ph3nom_gamer).
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ovo kaj vidite da Messi prolazi je fora u tome da lik još nezna igrat obranu.U PES 11 je sve novo.Obrana, napad, sve je promjenjeno...dobro obrana malo više, i treba prakse.Nemožeš nakon jedne tekme naučit igru.I znam da bude hrpa ljudi odustala od igre nakon par tekmi, umjesto da ju nauče igrat i skuže da je to pravi nogomet, da je to stvarno tak, i onda bubu počeli uživat u igri, u simulaciju.Jedva čekam izlazak igre, i kupujem ju definitivno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ph3nom_gamer kaže...
Ige kaže...

Pa protiv njuba mogu uzet dinamo i rokat.

Pretjerano se ljudi žale na nadmoćnost messija i ronalda u 2010. 2009 je druga priča, ali u 2010 to nije bilo toliko izraženo

slažem se.... ljudi moraju shvatiti da se takvim igračima lopta nemože uzet samo sa R1+X

nema više samo R1 i X, dok držiš x sad branič samo prati napadača, trebaš pravovremeno reagirat sa analogom i eventualno još stisnut kocku da ti dođe još jedan branič u pomoć...ljudi ovo je sve novo, vidim da neki nit neznaju, zato govore a je to isti PES 10..takve bi zamolil da ne pišu gluposti nego da se informiraju malo o igri.

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ali, naravno, Messi i C Ronaldo su i dalje svemoguci i nezaustavljivi, lopta im se i dalje misteriozno odbija, zabijaju golove sa 30 m pod faulom, a golmani ostaju retardirani, a cini se iz godine u godinu publika izgleda sve mrsavije i mrsavije  (kartonska).

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Ali, naravno, Messi i C Ronaldo su i dalje svemoguci i nezaustavljivi, lopta im se i dalje misteriozno odbija, zabijaju golove sa 30 m pod faulom, a golmani ostaju retardirani, a cini se iz godine u godinu publika izgleda sve mrsavije i mrsavije (kartonska).

tu šta je c.ronaldo fulao...haha..onda nije nadmocan..

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Zaboravih napomenuti da se radi samo ukoliko se uzme Real ili Barca i svaki sut koji se odbije zavrsava u posjedu navedenih.

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

dugogodisnji sam igrac nogometnih simulacija, pesa uglavnom jer sam PC gamer . ., ne bas zato sto hocu nego sto moram, ali to nije bitno . .

pes 2010 igram skoro svaki dan otkada je izasao, i 80% vremena igram sa barcelonom (da se odma zagradim, fan sam barcelone od 1997, prije messija i ronaldinha i ekipe, dok mi je real nesto posto mrzak zadnjih par godina) i nemogu bas da se slozim s tobom . .

kada igram sa ekipom koja u taktickom smislu igra jak pressing, normalno je da ce moj igrat naletit na loptu prije nego protivnicki? 

ako barceloninu formaciju i taktiku prebacis na neku drugu ekipu, dobit ces to isto,  . .

nije to do barce i reala, nego do zadataka koje igraci imaju . .

uhh, trebao sam citirati lika iznad mene, omaklo mi se :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 19:13 (rulF).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Zanima me i kako su slobodnjake napravili. U 10-tki su bili solidni, trebalo je puuuno prakse (i sreće pogotovo) de se prebaci živi zid i pogode rašlje. Baš me zanima kako će ih ove godine izvest

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Zaboravih napomenuti da se radi samo ukoliko se uzme Real ili Barca i svaki sut koji se odbije zavrsava u posjedu navedenih.

A što ako igra Barca protiv Reala :O

onda lopta ide 50:50

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Nitko nije mi odgovorio na pitanje: da li se zna što o opcijama transfera? Hoće li se ovdje napokon moći osobno nuditi lova za igrače i njihova plaća, i hoće li biti prave vrijednosti igrača?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Nitko nije mi odgovorio na pitanje: da li se zna što o opcijama transfera? Hoće li se ovdje napokon moći osobno nuditi lova za igrače i njihova plaća, i hoće li biti prave vrijednosti igrača?

nezna se..:O

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Kad već postavljamo pitanja. hoće li ostati one taktike ko iz desetke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ige kaže...

Kad već postavljamo pitanja. hoće li ostati one taktike ko iz desetke?

ne..pa valjda si vidio na traileru..da je skorz novo..

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ali hoće li biti nešto slično?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

čisto sumnjam

15 godina
Tommy_123 kaže...
Kora kaže...

nezna se..:O

Ja mislim da hoće.Danas WENB radi podcast sa Jon Murphyem i možda bude to pitanje.Budem stavil ovdje link na podcast dok izađe.

15 godina
neaktivan
Kora kaže...

mislim da hoće. na ovome novom traileru se vide nekakve vrijednosti u ML online i messi vrijedi oko 100 000 000 (mislim, možda sam pogriješio, neda mi se gledat video opet)...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 19:42 (ph3nom_gamer).
16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Kora kaže...

mislim da hoće. na ovome novom traileru se vide nekakve vrijednosti u ML online i messi vrijedi oko 100 000 000 (mislim, možda sam pogriješio, neda mi se gledat video opet)...

da da , messi je stotisućaeura :D

samo se nadam da ce biti prave cijene i da ce biti realne, a ne messi 500k, ovaj vamo neki 50, drugi 1, treci 453 . . 

17 godina
neaktivan
rulF kaže...

kada igram sa ekipom koja u taktickom smislu igra jak pressing, normalno je da ce moj igrat naletit na loptu prije nego protivnicki?

ako barceloninu formaciju i taktiku prebacis na neku drugu ekipu, dobit ces to isto,   . .

nije to do barce i reala, nego do zadataka koje igraci imaju . .

Volio bih da je to sto si rekao istina, ali nije, nazalost, jer jedino takav settings mozes postaviti s Barcom (ili Realom), ali pogotovo s Barcom. Kada bi takav postavio sa Cityjem npr, to ne bi funkcioniralo jer igraci u takvoj formaciji naprosto nemaju dovoljno "inteligencije" pa srljaju ko muhe bez glave. Da se razumijemo, ja pozdravljam namjeru ekipe Konamija da naprave sto realisticniju igru i manevre igraca (kao npr vracanje Rooneya u obranu), ali kad se igra protiv Barce jednostavno si osudjen na poraz kada ti guzicu prase Ibrahimovic, odnosno Messi itd. Da napomenem da igram PES od od prvog natavka (tadasnji International SuperStar Soccer) i znam o cemu pricam. Ali to je samo moje misljenje i nemojte ga uzet zdravo za gotovo. Pozdrav.

15 godina
rulF kaže...
ph3nom_gamer kaže...
Kora kaže...

da da , messi je stotisućaeura :D

samo se nadam da ce biti prave cijene i da ce biti realne, a ne messi 500k, ovaj vamo neki 50, drugi 1, treci 453 . . 

Ma to je bilo pokazano master liga online.Kreneš ju igrat sa 500,000 €.Za svaku tekmu koju igraš platiš određeni iznos.Za remi taj iznos ti se vrati, za pobjedu se dupla a naravno ako izgubiš ne dobiješ ništa.Recimo da stalno gubiš prisiljen si prodavat igrače  da bi mogao nastavit igrat, ili ako imaš sličan omjer pobjeda i poraza mora ti bit jasno da nebudeš nikad kupil recimo  Messija, nego se onda orjentiraš na pronalaženje mladih talenata koje možeđ razvit u nove Messije pa poslije debelo prodat. Da pojasnim još jednu stvar.Recimo Messi na početku dođe 5 milijuna eura.Netko skupi 5 milki i kupi ga.Njemu cjena odma raste recimo na 10.Netko opet skupi tu lovu i kupi ga natrag. Znači igračima se diže cjena što su više traženi, tak da se može doč do cifri od 100 milijuna.I sve ovo te samo tjera da razvijaš mlade talente u čemu je i bit master lige online.Ti se možeš orjentirat da si samo proizvođač super igrača, ili da pobjeđivaš sve i samo kupuješ gotovo, ma ko i zaprav.Možeš bit klub tipa Ajax ili neznam Real Madrid.Jedva čekam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 21:00 (SolidSnakeCRO).
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

mene zanima npr kad se igraju tekme? šta ako mene nema a trebam igrat tekmu ili me neko pita (neznam više kako ti funkcionira), jel onda izgubim ili? i koliko će biti liga i hoće li biti raspoređene po državama?

0 0 hvala 0
15 godina
ari kaže...

mene zanima npr kad se igraju tekme? šta ako mene nema a trebam igrat tekmu ili me neko pita (neznam više kako ti funkcionira), jel onda izgubim ili? i koliko će biti liga i hoće li biti raspoređene po državama?

Bile budu lige.Po državama sigurno ne, al moguće da bude po kontinentima.Hm a nemam pojma, valjda budeš poražen ak ne odigraš.3:0 il tak neš....tak bi bar po meni bilo dobro.

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Mislim da nisu dogovoreni termini, nego da je normalni match dogovoreni. A divizije su napravljene tako da pr0ovi ne igraju sa n00binama

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ige kaže...

Mislim da nisu dogovoreni termini, nego da je normalni match dogovoreni. A divizije su napravljene tako da pr0ovi ne igraju sa n00binama

Za termine neznam, al ovo za divizije je točno da.

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

stvarno mi dobro izgleda . .

nekako mi se u pes 10 i nize cinilo da su modeli igraca preveliki, kao i gol u odnosi na teren . .

teren predjes u sekundi . . , lopta i de s jednog gola na drugi :/ ovde se cini to malo drugacije . . tj. teren veci . . sto mi se jakoooooo svidja

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

PES 2011 release date September EU & October 8th UK. PES2011 demoexpected in middle september.

PES 2011 European release dates (for some EU territories) are Sept 30 for PS3, PC, Xbox 360 and then October for PS2, PSP and Wii.

PES 2011 UK release date is 8th October.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jeli tko mozda gledao cijene PES-a. Di je najjeftinije?
15 godina
AlterEgo kaže...
Jeli tko mozda gledao cijene PES-a. Di je najjeftinije?

Obično je to shopto
http://www.shopto.net/PC/NEW%20RELEASES/PCPR25-Pro%20Evolution%20Soccer%202011.html

Inače evo podcasta

OK guys, straight up, this podcast is special. Finally I have the main man himself on the poddy, Jon Murphy! Along with him, the main man behind the scenes when it comes to helping and working with PES community sites and indeed the wider press, Steve Merrett (SteveM on the boards).

But this isn’t any old podcast with the guys. This is something unique, and quite special. Rather than a Q&A, or short interview, I have Jon and Steve on for 50mins(!) just talking PES. Super relaxed, very honest, and hilarious in places!

Loads of fun had, including some nice new information – rejoice option file makers!

Sit back and relax, to a special unedited podcast – quite possibly our biggest yet. Enjoy!
http://winningelevenblog.com/

http://winningelevenblog.com/files/2010/08/Podcast-103-Gamescom-Special.mp3

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

sad sam pogledao sve nove vvidee s gamescom-a.i prilicno su poboljšali golmane..na nekoliko situcaijavidi se da golman je golman a ne bacva piva koja stoji na golu...tako da..bit ce super igra..barem bolja od pesa 2011 ...

i vidio sam na su uveli mikrofoncic..na glavi suca..haha..xDD

tko zna možda bude 5 sudaca u ligi pvaka u pesu kao u stvarnosti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 13:52 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice