Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.026.730
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
dmanz kaže...

ako mene nazivas fifa fanboyem u krivu si

ja igram samo pes zadnjih 5 godina a na fifu niti ne pomisljam, ali jednostavno znam da ce ove godine fifa biti bolja od pesa

LOL odi se na EZO TV zaposli kad već tako sve znaš xD

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

PES 2011 izlazi 30.9.!!!

Gameplay video:

Novi Trailer:

baffo
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 13:30 (baffo).

2 0 hvala 3
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Evo još jedan u dobroj kvaliteti s interesantnim komentatorima ...  Neki udarci prkose zakonima fizike pa obratite pažnju na njih.  Nije mi jasno da to nisu pokušali izbjeći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 13:35 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...

Evo još jedan u dobroj kvaliteti s interesantnim komentatorima ...  Neki udarci prkose zakonima fizike pa obratite pažnju na njih.  Nije mi jasno da to nisu pokušali izbjeći.

to je pes 2010

bc2: SaPPhir3
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 13:37 (ph3nom_gamer).
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

BAAAAAAAYEEEEERNNNNNNNN tooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mislim da ću ipak igrat PES ove godine ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ph3nom_gamer kaže...
movie kaže...

to je pes 2010

Fakat , sad i ja vidim.  No gornji naslov je bio ubjedljiv pa me prevario a dolje nisam obračao pažnju. Još si mislim otkud im toliko golova za toliko malo vremena ...

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ne svidja mi se zasad, prebrzo i opet je obrana dosta inferiornija superstarima Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11
baffo

0 0 hvala 0
17 godina
baffo kaže...

PES 2011 izlazi 30.9.!!!

Što znači strah od fife !  Nikada nisu izašli ovako rano ?  Neka , bar ćemo prije igrati.  Sada bi bilo fora da demo izbace prije fife !

Jesu objavili kada izlazi demo ?  Nisam nigdje pročitao ...

16 godina
baffo kaže...

PES 2011 izlazi 30.9.!!!

Gdje si to pročitao, imaš kakav link?

btw, mi jako sporo čita ove filmiće, neznam što je danas ali nekako mi spor youtube.

movie kaže...

Što znači strah od fife !  Nikada nisu izašli ovako rano ?  Neka , bar ćemo prije igrati.  Sada bi bilo fora da demo izbace prije fife !

Jesu objavili kada izlazi demo ?  Nisam nigdje pročitao ...

Sad me opet samo strah da opet ne naprave transfere kak spada, kao i svake godine. Jer nebi se čudio pošto su rekli da igra izlazi negdje u 11 mjesecu, a sad pomaknuli na 30.9 i neke stvari ne naprave kako spada.

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

pes dosta bolje izgleda nego 2010, cini se da su se primili posla jos vise dok su culi da fifa ide ng

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
17 godina

E vidiš a ja imam stranicu na kojoj piše 30.09. , sada netko laže.  Nisam doma pri compu da ti pošaljem link ali probat ću pronaći ...

evo brzo sam pronašao , no ne znam njemački pa provjeri što ovdje piše a piše da izlazi 30.09. ????

http://www.prorevo.de/blog/2010/pro-evolution-soccer-2011-erscheint-am-30-september/

netko laže , kako rekoh ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 15:24 (movie).
15 godina
neaktivan

piše da je uz licenciranje Bayerna, datum izlaska drugo najveće iznenađenje... također piše da izlazi na isti datum kao i fifa tj. 30.9.2010.

većina je već rečena samo se još čeka datum dema...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 15:32 (ph3nom_gamer).
16 godina
Pro Evolution Soccer 11

A ovdje piše 23.10 ko tu sad koga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

oba datuma su točna

30. rujna za EU, 8. listopada za UK

http://www.pes-patch.com/2010/08/pes-2011-release-date-september-eu-october-8th-uk.html

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

A ovdje piše 23.10 ko tu sad koga?

ti si stavio datum izlaska PES 2010 a ne 2011

EDIT:evo dokaz jos jedan da izlazi 30.9

http://www.hcl.hr/vijesti-izravan-okrsaj-za-pes-2011-i-fifa-11-4623-27.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 16:55 (TopForumaš).
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Mislim da su praktički bili prisiljeni licencirat Bayern, ipak je on finalist posljednje lige prvaka. Što se tiče datuma izlaska, prilično sam iznenađen, nisam očekivao do tamo početka 11 mjeseca.

Jel zna netko kakva će bit situacija s transferima? Da li sad osobno možemo pregovarati i nuditi cijenu, i da li su vrjendosti igrača kao što bi i trebale biti?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
Kora kaže...

Mislim da su praktički bili prisiljeni licencirat Bayern, ipak je on finalist posljednje lige prvaka. Što se tiče datuma izlaska, prilično sam iznenađen, nisam očekivao do tamo početka 11 mjeseca.

Jel zna netko kakva će bit situacija s transferima? Da li sad osobno možemo pregovarati i nuditi cijenu, i da li su vrjendosti igrača kao što bi i trebale biti?

Konkurencija je ebena stvar pogotovo kada je godinu ranije bila bolje ocjenjena i kada svake godine dolazi 30 dana ranije.

Danas nekome dati 30 dana fore u prodaji je prevelik luksuz , pogotovo ako još k tome nudi dobar proizvod ..

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Mogu reć da su me stvarno lijepo iznenadili, pogotovo zbog Bayerna, da je Isus radio pes Bayerna ne bi ga uzeo, nego bi s mirom fifu igrao.

A napokon su skužili da si ne mogu dopustit da im igra kasni za fifom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

još jedan video ( btw. ovaj što sa bayernom igra je neki n00b )

što ga je olić lijepo zabio :D

sviđa mi se kako pes napreduje, vidi se da se ima veća kontrola nad igračem, da je pass igra na razini više ali mislim da su golmani još uvijek problem

vidi se poboljšanje ali kod onog prvog gola samo stoji i čeka da izvadi loptu iz mreže

kada će više taj demo najavit... više nemogu igrat desetku nakon ovih videa Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 18:28 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Fak, ni jedna prava igra neće izaći na moj rođendan, mogli su još 3 dana nabaciti :)

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ne kužim sve je stvar ukusa nekome paše PES nekome FIFA, tako se možemo natezati 100 godina što je bolje. Ako je nekome bolje pes od fife njegova stvar jer njegovom ukusu to bolje paše.To je isto kao ona svađa BC2 vs MW2.

Već ste mi dosadni s tim prepucavanjem, dajte neke informacije o igri ili si otvorite novu temu pa tamo nastavite raspravu PES vs FIFA.

Daljnje rasprave su suviše i kraj priče.

Istina što što kažeš no ipak postoje recenzenti koji uvelike odlučuju što je bolje.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom...
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Igra bude prebolesna.PES 5 i 6 budu zaboravljeni.Di ste pljuvači, pljuc pljuc hahaha kaj sam vam govoril da ovo nema veze sa PES 10, da je to nova igra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

ti si stavio datum izlaska PES 2010 a ne 2011

Da, sad vidim. Sorry.

Vidio sam da piše Pro Evolution Soccer, a dalje sam mislio da je dobro pošto je na stranici bilo stavljeno pod 10. mjesec 2010, a sad su ispravili.

ZDS kaže...

Istina što što kažeš no ipak postoje recenzenti koji uvelike odlučuju što je bolje.

Da ali i oni ponekad vuku svaki na svoju stranu, najbolje je pogledati više recenzija pa onda zaključiti.

17 godina
ZDS kaže...

Tko je recenzent da kaže što je bolje.  Bolje je ona igra čija ga firma više podmaže.  Recenzije ničemu ne služe niti su ikakvo mjerilo već samo usputna informacija !  Prije par godina je ispala pisdaria kada su provalili da je ne znam sada koja firma uredno plaćala recenzente jedne internet stranice kako bi njihove igre bolje ocjenjivala .. toliko o objektivnosti.  Znam ljude u hr koji uredno podmazuju hr recenzente kako bi pisali da je njihova roba najbolja na tržištu. To je normalno zato nemoj previše vjerovati onome što piše ...

17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Jbt a reko sam si da se ove godine neću uzbuđivat oko novog pesa, ali ovo stvarno fenomenalno izgleda.

Posebno me vesli online master league pa će više ljudi htjet kupit, inače to ide da im ja spržim cd u razredu i onda njih 20 instalira sa tog cd-a xD

i 2009 i 2010 sam kupio, igrao online, bio među prvih 10 po konamijevom world rankingu, ali ovaj pes izgleda odlično.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

pes 2011 je preeburutaaalla...kupit cu ga 1100%%

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ne znam, meni izgleda ista desetka samo usminkana sa animacijama. Uzmi Messija i rokaj :S

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Pa protiv njuba mogu uzet dinamo i rokat.

Pretjerano se ljudi žale na nadmoćnost messija i ronalda u 2010. 2009 je druga priča, ali u 2010 to nije bilo toliko izraženo

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice