Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.025.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
SolidSnakeCRO kaže...
dmanz kaže...

ajde sada pocinje gamescom pa gledajmalo kakva ce ova fifa biti zakon a ne da tu budete pes fanboyevi koji niti ne slici nogometu

Ovakvi maloumni komentari su nepotrebni.Umjesto da budeš sretan kaj budemo (trebali bi ako EA ne shebe FIFU za pc) imati dvije odlične igre za PC ti ostavljaš ovakve debilne komentare.

slažem se, ja ove godine igram obje igre na kompu...

ali zamislite sada da pes probadne i konami odluči ne proizvoditi pes više... tada bi bila samo fifa na tržištu bez ikakve konkurencije i svake bi godine mogla izbacivati proizvod kakav želi (tj. nedovršen)

bc2: SaPPhir3
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ma pes 11 ce biti isto s**nje kao i pes 10, ne mogu vjerovati kako su debilni golmani

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
Kora kaže...

Al meni se nekako prema onim videićima čini da gameplay nije nimalo usporeniji od onog iz PESa 2010, čini mi se zapravo jednak, iako su najavljivali znatno usporeniji, tj realniji gameplay, s čim se ne slažem, jer je današnji nogomet sve brži i brži. (realni pravi nogomet)

Gameplay je sporiji i od PES-a 5...vjeruj mi 100 ljudi je napisalo svoj review na WENB-u

15 godina
commandos kaže...

ma pes 11 ce biti isto s**nje kao i pes 10, ne mogu vjerovati kako su debilni golmani

Evo opet imamo proroka (FIFA Fanboya).Daj odi svršavat na onu presicu, ili pričekaj završni kod PES-a.Da ti se da čitat vidjel bi stranicu prije da je to stari kod, i da ove gluposti kaj sad vidiš su već ispravljene u kodu za gamescom.Odkud znam? Pa zato kaj mi je preko Twittera to rekel Jon Murphy europski producent PES-a.
Dajte više molim vas klinjare od 13 godina odite na fifinu temu i ne vračajte se.

A ti dmanz klino stavi neki argument prije nego kaj staviš thumb down.Vjerojatno i tebe peru neke frustracije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 16:22 (SolidSnakeCRO).
15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
commandos kaže...

Evo opet imamo proroka (FIFA Fanboya).Daj odi svršavat na onu presicu, ili pričekaj završni kod PES-a.Da ti se da čitat vidjel bi stranicu prije da je to stari kod, i da ove gluposti kaj sad vidiš su već ispravljene u kodu za gamescom.Odkud znam? Pa zato kaj mi je preko Twittera to rekel Jon Murphy europski producent PES-a.
Dajte više molim vas klinjare od 13 godina odite na fifinu temu i ne vračajte se.

A ti dmanz klino stavi neki argument prije nego kaj staviš thumb down.Vjerojatno i tebe peru neke frustracije.

Daj molim te ne pametuj, nisam ja nikakav fifa fanboy igrao sam sve ijedan pes od 4 pa do 10. A svaku fifu samo instaliram i nakon 5 minuta obrisem. I pes je do sada na PC-u bolji od fife, ali kako ces ti nazvati golmana kojem se kao sto neko rece lopta odbija od glavu a on to ni ne primjecuje.

A mogao bi i provjeriti koliko imam godina prije nego sto govoris da sam "klinjara"

15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
commandos kaže...

ja sam reko sve sto sam htio da si malo citao bi i vidio

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

kad ce fifa..koja je po redu..rekli su da ce prikazat 10 igra.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SolidSnakeCRO kaže...

Nisam samo tebi govoril dok sam napisal da mi pokažeš savršenu FIFU nego svima koji seru po pesu.Dobro ne sviđa ti se golman sve ok, bolje su golmanove animacije u FIFI i to sve stoji.Ja ti samo garantiram da je golman u 11 puno puno bolji, a to kaj sad ne izgleda ko fifin jbg. ne izgleda, nemože sve bit savršeno, nit mi netko može tvrdit da je fifin golman isto savršen.Na igri se još radi, pogotovo na golmanima, i bude to još bolje.
Nemoj ti meni pisat dečko i da sam odigral tekmi u pesu kolko ti kad nemaš pojma kolko sam ja odigral i kolko sam ja vremena provodil sa igrom.Igram PES(ISS) od Nintenda pa mi nemoraš pisat takve gluposti, jer sam odrasel uz tu igru.I jedini koji nekom ovdje soliš pamet si ti sa svojim cjepidlačenjem, i odma napadima da kao kaj ja tebi imam pisat, da ja po tebi nisam dostojan da ti odgovorim.A daj ti meni reci tko si ti? Kak ti sebe tu zamišljaš? Kakve ima veze kolko si ti para potrošil na igre sa ovom temom i sa mojim pravom da ti argumentirano odgovorim na tvoj post.Iz tebe samo izlazi arogantnost i isfrustiranost.Naravno da imaš pravo komentirat igru.Jel sam ja negdje napisal da nemaš pravo.I jel sam ti ja kriv kaj si cijeli moj post uzel osobno i kao napad na tebe? Nijedna FIFA nema nogometnu čaroliju kakvu ima PES5, a po ovome kaj sam vidjel ta čarolija se vratila u PES11. King is back i to je sve kaj imam za reć.Nemoj samo molim te uzet sve ovo kao neki napad na tebe.Pozz

Kao prvo nisam frustriran a kao drugo nikome ne solim pamet.  Iznosim samo svoju primjedbu što mi se u igri ne sviđa i valjda je to moje demokratsko pravo ! Govoriš o nekim savršenstvima za koja ja ne znam niti ih prizivam. Više puta sam napomenuo kako me ne interesira superman na golu nego čovjek od krvi i mesa koji brani i griješi. Ako fifin golman već nekoliko sezona može napraviti povaljku , napraviti golmansku paradu te pasti kao čovjek koji ima volumen i težinu zašto to ne može pesov golman ?  To je otprilike kao da u pesu svaku loptu koja igraču ide na glavu on pukne ramenom i ti se buniš a ja kažem ništa nije savršeno. Naravno da nije ali to je debilno !

Zašto mora pasti na želudac ?  Kako su ga napravili da pada na želudac isto su ga tako mogli napraviti da pada na bok. Da uopće ne pada već da samo stoji shvatio bi , ovako ... Što se tiče tko je koliko igrao , igrao sam od prvog izlaska isss-ai kako rekoh to radim svaki dan najmanje dva sata. Ako i ti toliko trošiš svog vremena na ovaj sport svaka čast.  No moram priznati da još nisam sreo nekoga tko toliko provodi ispred ekrana igrajući nogomet.  Sve ove godine sam isto govorio da jedino pes ima nogometnu dušu. No ona je polako hlapila u 2009 a skroz ishlapila u 2010.  Nema smisla opet sada nabrajati sve što pes više ne može ili sve što radi loše no činjenica je da sam nakon više od deset godina pokrenuo fifiu i na drugu skužio da daje ovu godinu veću čaroliju od pesa što s obzirom na prikazano nije bilo teško.  Fifa je pronašla ove godine dopustila više nego ikada iskazivanje igračeve kreativnosti u stvaranju prepoznatljive igre.

Mogu što hoću u svim linijama i sve se ponašaju kompaktno.  U pesu još uvijek igrači zuje ili ne razumiju što bi trebali raditi dok ih ne držiš pod kontrolom a to se vidi i na ovim filmićima. Na kraju mogu se složiti da niti jedna fifa nema nogometnu čaroliju kao pes do 2009 god.  No prošla godina je to okrenula.  World cup je trenutno nedostižna čarolija za pes. Što će biti ove godine , ne znam niti neću znati dok ne probam obje igre no kako stvari stoje za prevagu će mi biti dosta i ovaj skakavac u pesu da ga opet gurnem u stranu. Kada vidiš u ovogodišnjo fifi igrače u obrani što su sve u stanju napraviti kako bi obranili svoj gol izvuče ti osmjeh na lice. No ako ne probaš  i ne daš par dana šansu nikada nećeš niti znati.  Vidim da ovogodišnji pes uvodi neke od tih poteza  godinu prekasno ili godinu iza fife ali niti ove godine sve ...

17 godina
commandos kaže...

Daj molim te ne pametuj, nisam ja nikakav fifa fanboy igrao sam sve ijedan pes od 4 pa do 10. A svaku fifu samo instaliram i nakon 5 minuta obrisem. I pes je do sada na PC-u bolji od fife, ali kako ces ti nazvati golmana kojem se kao sto neko rece lopta odbija od glavu a on to ni ne primjecuje.

A mogao bi i provjeriti koliko imam godina prije nego sto govoris da sam "klinjara"

Iako se nisi s menom raspravljao ali iz moje perspektive si debeli klinjo .. he , he , no kada dođeš u moje godine bit će ti žao što više nisi klinjo ...

15 godina
neaktivan
movie kaže...
commandos kaže...

Iako se nisi s menom raspravljao ali iz moje perspektive si debeli klinjo .. he , he , no kada dođeš u moje godine bit će ti žao što više nisi klinjo ...

dao sam ti thumb up  a ti tako :D ma veci je on klinjo od mene, ja kazem svoje misljenje a on brani PES kao da ga je on pravio

17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Eto i to vidjesmo a demo dolazi 16.09.  u kratkom filmiću mogli smo vidjeti kako golman izlazi na dubinsku loptu , kako izlazi na centaršut i boksa loptu te kako brani na crti. Po ovome se dalo vidjeti da su mu jaja i želudac ostali čitavi !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

šta nisu za pc najavili demo 3.9?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

pa verziju za PC uopće nisu spomenili, de shvatite više da to neće biti 2 iste igre (ps3, xbox360>PC)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 17:23 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

pa verziju za PC uopće nisu spomenili, de shvatite više da to neće biti 2 iste igre

haha..pa normalno da nece...samo je uveden next gen i 360 tupnjeva dribling..

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

pa DA, zato demo nemora doći na isti datum na svim platformama, ali i može

17 godina
commandos kaže...

dao sam ti thumb up  a ti tako :D ma veci je on klinjo od mene, ja kazem svoje misljenje a on brani PES kao da ga je on pravio

Ma nemoj me krivo shvatiti , lijepo je kada si mlad  a ja nažalost više nisam ....

15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Tommy_123 kaže...

pa DA, zato demo nemora doći na isti datum na svim platformama, ali i može

pša kolko se ja sjecam Ian jarvis je rekao da na pc dolazi ranije..

15 godina
movie kaže...

Kao prvo nisam frustriran a kao drugo nikome ne solim pamet.  Iznosim samo svoju primjedbu što mi se u igri ne sviđa i valjda je to moje demokratsko pravo ! Govoriš o nekim savršenstvima za koja ja ne znam niti ih prizivam. Više puta sam napomenuo kako me ne interesira superman na golu nego čovjek od krvi i mesa koji brani i griješi. Ako fifin golman već nekoliko sezona može napraviti povaljku , napraviti golmansku paradu te pasti kao čovjek koji ima volumen i težinu zašto to ne može pesov golman ?  To je otprilike kao da u pesu svaku loptu koja igraču ide na glavu on pukne ramenom i ti se buniš a ja kažem ništa nije savršeno. Naravno da nije ali to je debilno !

Zašto mora pasti na želudac ?  Kako su ga napravili da pada na želudac isto su ga tako mogli napraviti da pada na bok. Da uopće ne pada već da samo stoji shvatio bi , ovako ... Što se tiče tko je koliko igrao , igrao sam od prvog izlaska isss-ai kako rekoh to radim svaki dan najmanje dva sata. Ako i ti toliko trošiš svog vremena na ovaj sport svaka čast.  No moram priznati da još nisam sreo nekoga tko toliko provodi ispred ekrana igrajući nogomet.  Sve ove godine sam isto govorio da jedino pes ima nogometnu dušu. No ona je polako hlapila u 2009 a skroz ishlapila u 2010.  Nema smisla opet sada nabrajati sve što pes više ne može ili sve što radi loše no činjenica je da sam nakon više od deset godina pokrenuo fifiu i na drugu skužio da daje ovu godinu veću čaroliju od pesa što s obzirom na prikazano nije bilo teško.  Fifa je pronašla ove godine dopustila više nego ikada iskazivanje igračeve kreativnosti u stvaranju prepoznatljive igre.

Mogu što hoću u svim linijama i sve se ponašaju kompaktno.  U pesu još uvijek igrači zuje ili ne razumiju što bi trebali raditi dok ih ne držiš pod kontrolom a to se vidi i na ovim filmićima. Na kraju mogu se složiti da niti jedna fifa nema nogometnu čaroliju kao pes do 2009 god.  No prošla godina je to okrenula.  World cup je trenutno nedostižna čarolija za pes. Što će biti ove godine , ne znam niti neću znati dok ne probam obje igre no kako stvari stoje za prevagu će mi biti dosta i ovaj skakavac u pesu da ga opet gurnem u stranu. Kada vidiš u ovogodišnjo fifi igrače u obrani što su sve u stanju napraviti kako bi obranili svoj gol izvuče ti osmjeh na lice. No ako ne probaš  i ne daš par dana šansu nikada nećeš niti znati.  Vidim da ovogodišnji pes uvodi neke od tih poteza  godinu prekasno ili godinu iza fife ali niti ove godine sve ...

Gle ja na sve ovo mogu reči svaka čast, ali samo pričekaj full igru i daj joj šansu, kak i ja budem dal šansi FIFI na PC-u.Zaigraj ga pošteno, nemoj prestat igrat nakon jedne tekme.Ekipa to stalno spominje da treba naučit igrat, jer je to skroz novo iskustvo, i da ti ni jedan gameplay video nemože dočarat taj osjećaj igre, i da animacije isto izgledaju predobro dok igraš, a ne dok gledaš gameplay video. Pa novinar Eurogamera ( koji je FIFI 10 dal nezasluženu ocjenu 10) je rekel da su dobre skoro ko na FIFI 10, a to znači da su jako napredovali.
Ja ti samo mogu reć da je onaj poseban osjećaj natrag i da jedva čekam da izađe igra, i da nema smisla svo ovo blačenje igre dok ne izađe FULL.

17 godina
SolidSnakeCRO kaže...

Gle ja na sve ovo mogu reči svaka čast, ali samo pričekaj full igru i daj joj šansu, kak i ja budem dal šansi FIFI na PC-u.Zaigraj ga pošteno, nemoj prestat igrat nakon jedne tekme.Ekipa to stalno spominje da treba naučit igrat, jer je to skroz novo iskustvo, i da ti ni jedan gameplay video nemože dočarat taj osjećaj igre, i da animacije isto izgledaju predobro dok igraš, a ne dok gledaš gameplay video. Pa novinar Eurogamera ( koji je FIFI 10 dal nezasluženu ocjenu 10) je rekel da su dobre skoro ko na FIFI 10, a to znači da su jako napredovali.
Ja ti samo mogu reć da je onaj poseban osjećaj natrag i da jedva čekam da izađe igra, i da nema smisla svo ovo blačenje igre dok ne izađe FULL.

Apsolutno !  No otkako se pojavio PS3 obje igre igram samo na njemu.  Na pc probam samo radi informacije ...

veći komfor , veći ekran te neizbježan krevet su aduti koje ne mogu ignorirati su u korist PS3...

15 godina
movie kaže...

Apsolutno !  No otkako se pojavio PS3 obje igre igram samo na njemu.  Na pc probam samo radi informacije ...

veći komfor , veći ekran te neizbježan krevet su aduti koje ne mogu ignorirati su u korist PS3...

A čuj prednost PC-a su pečevi, a i gle ako imaš TV izlaz..još na HDMI predobro je vjeruj mi.PS3 joy ide wireless i na pc hehe.Tak da možeš onda imat sve hehe.
Uglavnom čekamo igru.Pozz

17 godina
Pro Evolution Soccer 11

link na prvi fifa11 ingame filmić

#!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

odlicno, a u vezi onog solidsnake sto si reko da je golman u pesu 11 puno bolji nego na 10

jesi vidio gameplay video od pesa 11? golman je jos gori nego na pes 10

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
dmanz kaže...

odlicno, a u vezi onog solidsnake sto si reko da je golman u pesu 11 puno bolji nego na 10

meni je svakako loš ali to je stara tema pa da se ne ponavljam !

15 godina
dmanz kaže...

Nemoj sudit odma po jednom videu.To je još stariji kod i još nije full igra.Ja sam uvjeren jer su mi ljudi koji igraju rekli a i kaj sam pročital da je golman napokon golman, a neki debil..i da napokon možeš imat povjerenja u njega.Čekamo gamescom filmiće sutra ujutro i popodne te demo.

17 godina
neaktivan

Evo jedan citat od dečka koji je igrao betu

Danas smo Milos, tottimas i ja imali priliku prvi put da probamo PES 2011 ML online betu. U beti imate 5 liga na raspolaganju, Premier, La Ligue, Seria A, Eredivise i Primeru,  karijeru kreceta sa original ML igracima(Minanda, Castolo i kompanija). Nismo mnogo vrsljali po meniju razgledajuci koje opcije imaju, to smo ostavili za sredu posto smo veoma kasno poceli da igramo(problemi sa ruterom) vec nam je bilo bitno da odmah krenemo utakmicu, izabrali smo Barselonu, i odmah otisli na quick match, pored te opcije ima jos i quick match(coach mode) i competition. Dobili smo protivnika i to iz Belgije, vec znate kako izgleda i funkcionise novi spejs meni za formacije tako da ne duzim, izabrali smo formaciju i krenuli utakmicu, vise nemate one lampice zelena, zuta, crvena nego horizontalne 3 crte u rastucem nizu, ako je veza losa one ce se pojaviti i videcete jednu crvenu crtu, ako je dobra te crte se ne vide, barem sam tako shvatio. Krenuo sam sa centra i odmah sam se nasao u cudu jer gotovo nisam mogao da se snadjem prvih par minuta, a protivnik je ocigledno vec odigrao nekoliko utakmica pa mi pritom nije dozvolio brzo privikavanje, sabio me na moju polovinu dobrih 20 minuta. Odmah da kazem da je igra potpuno drugacija od PES 2010, skroz drugacije se igra, kretanje je realnije, oseca se totalna sloboda i kod pasova i kod dodavanja, animacije su tecnije i realnije, brzina igre je znatno sporija, fizika lopte mi se cini drugacija nego u PES 2010, nabolje naravno. U PES 2010 igranje sa low timovima i igracima meni je bilo mucenje ali ovde sa igracima ciji je overall ocena oko 60 i manje je zadovoljstvo, mogu tek zamisliti kako je igrati sa igracima koji su klasa. Kako smo se Milos, tottimas i ja manje vise navikli poceli smo bolje da igramo i setili smo se da probamo i finte koje se nalaze sad na desnom analogu, samo palica su driblinzi kad ne dira igrac loptu, a sa L2 je sa diranjem lopte, svaki igrac moze da izvedu svaku fintu ali u zavisnosti od njegovih sposobnisti zavisice koliko ce biti uspesan tako da smo videli da kad je protivnik pokusao da izvede Marseille Roulette pobegla mu je lopta, ja sam par puta uradio step over. Sto se golmana tice imali su par dobrih realnih parada ali i jednu dve kiks intervencije ali da dodam da su to golmani sa overall ocenom oko 60. U mejlu koji sam dobio pise da je ovo nezavrsen kod i da se golmani, animacije i sudije i dalje unapredjuju.

Sudije su sad ok u odnosu na PES 2010, nismo primetili ni jednu gresku.  Igranje odbrane je jedino na sta se nismo navikli, ni jedan od nas, znamo kako funkcionise sve ali izgleda nam treba malo vise vremena da se naviknemo i da pocnemo da koristimo te komande kako treba.

Sto se internet veze tice, igrali smo preko ADSLa 4/0.256 Mb/s i to preko wireless rutera, nismo isli direktno na kabal i na svim utakmicama koje smo igrali veza je bila odlicna, igrali smo sa Belgijancem, Skotom, Poljakom i td...  bez laga i kasnjenja u komandama.

Za sad veoma dobro iskustvo, igra nam se veoma dopala, tottimas i ja idemo u sredu opet da igramo dok Milos ima zadatak do odradi par dobrih transfera tako da kad mi dodjemo imamo bolji tim. Cisto poredjenja radi PES 2011 za mene je premijer liga a PES 2010 Jelen SuperLiga, toliko za sad.

15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Eto vam sad.To sam vam cijelo vrijeme govoril kaj je napisano u ovom postu.Al ne glavno da hrpa fifa fanboy klinaca (čast iznimkama) dođu tu i sere kvake a nemaju blage veze o čemu pričaju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 4:14 (SolidSnakeCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SolidSnakeCRO kaže...

Eto vam sad.To sam vam cijelo vrijeme govoril kaj je napisano u ovom postu.Al ne glavno da hrpa fifa fanboy klinaca (čast iznimkama) dođu tu i sere kvake a nemaju blage veze o čemu pričaju.

Daj mi reci a što ako je iskustva pisao netko tko je zagriženi fanboy pesa pa ništa ne vidi osim njega i ništa nije probao osim njega ?  Meni njegov opis ništa ne govori dok sve ne probam preko svojih prstiju.  Nakon prošlogodišnjeg pesa svako poboljšanje će biti korak od sedam milja ... no to još uvijek ne znači da će igra preuzeti krunu ...

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

Ne kužim sve je stvar ukusa nekome paše PES nekome FIFA, tako se možemo natezati 100 godina što je bolje. Ako je nekome bolje pes od fife njegova stvar jer njegovom ukusu to bolje paše.To je isto kao ona svađa BC2 vs MW2.

Već ste mi dosadni s tim prepucavanjem, dajte neke informacije o igri ili si otvorite novu temu pa tamo nastavite raspravu PES vs FIFA.

Daljnje rasprave su suviše i kraj priče.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

ako mene nazivas fifa fanboyem u krivu si

ja igram samo pes zadnjih 5 godina a na fifu niti ne pomisljam, ali jednostavno znam da ce ove godine fifa biti bolja od pesa

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Ne kužim sve je stvar ukusa nekome paše PES nekome FIFA, tako se možemo natezati 100 godina što je bolje. Ako je nekome bolje pes od fife njegova stvar jer njegovom ukusu to bolje paše.To je isto kao ona svađa BC2 vs MW2.

Već ste mi dosadni s tim prepucavanjem, dajte neke informacije o igri ili si otvorite novu temu pa tamo nastavite raspravu PES vs FIFA.

Daljnje rasprave su suviše i kraj priče.

Upravo tako !  Netko voli crnu a netko plavu picu.  Tko je u krivu ?  Vječito pitanje bez razumnog odgovora !

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice