Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.025.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
RE: Pro Evolution Soccer 11
movie kaže...

je ali sutra ea sport u 14h ima izvanrednu presicu na kojoj će iznjeti detalje fife , objaviti kada izlazi demo te pokazati prve ingame filmiće !

evo pa si lijepo pročitaj sutrašnji raspored

http://fifasoccerblog.com/

Ma ja sam samo rekao da gamescom pocinje 18,a ne sutra.

Nisam ja govorio o nikakvoj presici ili demu.

EDIT: Sad gamescom pocinje sutra al prije 10min nije bilo takoNamigiva

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 0:06 (pirat).
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
movie kaže...

je ali sutra ea sport u 14h ima izvanrednu presicu na kojoj će iznjeti detalje fife , objaviti kada izlazi demo te pokazati prve ingame filmiće !

evo pa si lijepo pročitaj sutrašnji raspored

http://fifasoccerblog.com/

hoce li tko link za ssutrašnju presicu EA FFIIFEEE 11..u 14:00 H?*

17 godina
pirat kaže...

EDIT: Sad gamescom pocinje sutra al prije 10min nije bilo takoNamigiva

Ništa , ajmo spavati da presica prije dođe !

17 godina
Pro Evolution Soccer 11
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Očito nije zaslužio nominaciju. Belji se

Logiram se, nešta ne ide.. srijeda je ujutro bejbe.. Tastaturu sam slomio, cijeli život izgubio..
15 godina
neaktivan

nema ni fife za PC Neodlučan

bc2: SaPPhir3
16 godina

Nema jako puno tog za pc.. tek 3 igre su naveli

Ni Mafie 2 nema.

Logiram se, nešta ne ide.. srijeda je ujutro bejbe.. Tastaturu sam slomio, cijeli život izgubio..
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

haha..ode pes u..lala..xD--

haha..mafia II na pc-u je 10 puta bolja ov Civilizationa

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 13:17 (Tommy_123).
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Gledam sve ove filmiće i još nisam vidio niti jednog igrača ?  Ovi što igraju su sve neki netalentirani debili !

To je mučenje a ne igra , ne da mi se niti gledati.  Loš nogomet , loši igrači pa je i zaključak loš !

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...

Gledam sve ove filmiće i još nisam vidio niti jednog igrača ?  Ovi što igraju su sve neki netalentirani debili !

To je mučenje a ne igra , ne da mi se niti gledati.  Loš nogomet , loši igrači pa je i zaključak loš !

presica je u 14:00.jel?=

17 godina
Tommy_123 kaže...
movie kaže...

presica je u 14:00.jel?=

Ne znam !  Trebala je biti u 14h a sada na netu vidim da neke stranice navode da je u 16h.

U svakom slučaju probaj u 14h pa ako nije onda je u 16h.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 13:32 (movie).
15 godina
neaktivan
movie kaže...

Bez uvrede al si naporan si ko go*no. Jel znas opce sta je ML, jel znas kak se igra i koji su ti pocetni igraci. ML je jedno od obiljezja PES-a i jos se sjecam dana kad sam non stop razvaljivo sa Minandom i Castolom i mislim da ce ovo biti ebeno. Hvalis tu FIFA-u ko da je ne znam ni ja sta al je daleko od savrsenog, da se razumijemo bolja je od PES-a al ti ga stvarno pretjerujes. Rijec fanboy stvarno poprima znacenje u tvom slucaju. Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 13:52 (eZo).
17 godina
eZo kaže...
movie kaže...

Bez uvrede al si naporan si ko go*no. Jel znas opce sta je ML, jel znas kak se igra i koji su ti pocetni igraci. ML je jedno od obiljezja PES-a i jos se sjecam dana kad sam non stop razvaljivo sa Minandom i Castolom i mislim da ce ovo biti ebeno. Hvalis tu FIFA-u ko da je ne znam ni ja sta al je daleko od savrsenog, da se razumijemo bolja je od PES-a al ti ga stvarno pretjerujes. Rijec fanboy stvarno poprima znacenje u tvom slucaju. Pozdrav

Nećemo se vrijeđati pa ću prvu uvredu preskočiti a što se druge uvrede tiče i priglupog pitanja što je ML ne znam što bi ti odgovorio.  Možda jednostavno da na pesu igram samo ML i to od pojave pesa.

Nikada nisam pokrenuo ništa drugo osim njega niti mi je ijedna druga opcija bila potrebna tako da sa priglupim primjedbama o.....š u skokovima.  Bez obzira s kim igraš i kako teško bilo u igri se mora vidjeti organizacija igre , ja je ovdje ne vidim.  To je bjesomučno trčanje terenom a takvih debila s takvom igrom ima koliko hoćeš. Možda si i ti jedan od njih ? PES sam napustio prošle godine u 12mjesecu ali bez obzira kupit ću ga i ove godine kao i svake godine do sada. Ja imam sve i pes i fifa originale od pojave. Da li ih imaš ti ? Ako svake godine kupim obje igre i ako svaki dan igram bar dva sta a veliki nogomet oko 30 god. valjda mogu primjetiti kako ovi ljudi koji igraju baš ne znaju puno o nogometu.  Uostalom velika većina njih nikada nije niti igrala nogomet te nemaju reakciju na dupli pas ili pravovremno upućivanje lopte u prostor ili kruženje loptom do prilike ili .... koliko hoćeš ili ... u svakom slučaju gledam bezidejan nogomet ma što ti rekao o tome !

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Onda ne znam sta da ti kazem na komentar koji su ovo igraci. Ako si odigro ijednu sezonu ML-a ko sto tvrdis da si igro onda bi dobro znao koja je ovo kompanija i koji ce gust bit s njima igrat. Sto se tice igre, stvarno nemam volje prosudjivat prema BETI jer ko sto kaze i u dopisu koji su dobili oni sa kodom je da se animacije, golmani i ostale stvari jos unaprjedjuju. Igru necu komentirat ni prema demu jer zadnjih par godina je demo bio dosta razlicit, tako da se ceka 15 10 za review igre. Ono sto mogu vidit je da napretka definitivno ima al isto tako ima i mjesta za napredak, ne mos ocekivat od neke igre da bude skroz realna, pa tvoja tolko hvaljena FIFA za koju mislim da je trenutacno dosta bolja od PES-a ima isto hrpu glupih bugova i poteza zbog kojih zelis ugasit igru il sta vec pa opet ne vidim da si ijedan od njih naveo u bilo kojoj temi vezano za FIFA-u i PES.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
eZo kaže...

Onda ne znam sta da ti kazem na komentar koji su ovo igraci. Ako si odigro ijednu sezonu ML-a ko sto tvrdis da si igro onda bi dobro znao koja je ovo kompanija i koji ce gust bit s njima igrat. Sto se tice igre, stvarno nemam volje prosudjivat prema BETI jer ko sto kaze i u dopisu koji su dobili oni sa kodom je da se animacije, golmani i ostale stvari jos unaprjedjuju. Igru necu komentirat ni prema demu jer zadnjih par godina je demo bio dosta razlicit, tako da se ceka 15 10 za review igre. Ono sto mogu vidit je da napretka definitivno ima al isto tako ima i mjesta za napredak, ne mos ocekivat od neke igre da bude skroz realna, pa tvoja tolko hvaljena FIFA za koju mislim da je trenutacno dosta bolja od PES-a ima isto hrpu glupih bugova i poteza zbog kojih zelis ugasit igru il sta vec pa opet ne vidim da si ijedan od njih naveo u bilo kojoj temi vezano za FIFA-u i PES.

Vidiš možemo lijepo razgovarati pa krenimo.  Fifa nije moja , već si mogao shvatiti da pes igram godinam i da sam fifu uvijek zvao fufa no jednostavno prošle godine ubio me loš pes pa sam probao fufu i svidjelo mi se , a world cup je samo prevaga na vagi za koju mirne duše mogu reći da je najbolji nogomet do sada.  Naravno da ima mana , naravno da nije savršen ali je kao takav trenutno najbolji.

To je jednostavno činjenica ! Što se tiče kvalitete igre nemoguće ju je ocjeniti na osnovu ovih filmića je ne držim gampad u ruci i ništa ne osječam među prstima a i dojam kvare ovi neigrači koji ma što ti sada meni rekao nisu mi pokazali niti djelić mogućnosti same igre osim jurnjave vamo tamo terenom.  O poboljšanjima ne bi govorio dok ne probam a jedino što vidim je opet taj golman koji ne ulijeva povjerenje. Mene ne interesira što on brani , mene interesira da svaka njegova obrana uspješna ili neuspješna liči na golmansu. Da ne pada na želudac niti da ga lopta pogađa u glavu.  malo fluidnosti i realizma ne bi škodilo. No , još je rano za bilo što.  Danas ćemo vidjeti prvi ingame fife a uskoro i demo obje igre ....

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Ma mozemo normalno razgovarat hvala bogu al si me malo nazivciro drzuci se golmana ko pijan plota :D Golmani su uvijek bili problem u PES-u i uvijek ce biti i to mi nije bitno, cak sam zadovoljan s ovima u PES 10 sam da malo vise stvari uhvate i na spustaju se na pod kod suteva ko Koch protiv Hazara. Ono sto mi je trenutacno je najbitnije da se da prevaga obrani i da se smanji moc glupih superstara jer kolko god novih animacija uveli nikad nece moc nadoknadit atletiku u PES-u i stvarno se nadam da su poradili na tom jer cu ionak iovak igrat FIFA-u sam od PES-a zavisi u kojem razmjeru. Ako su poradili na tom onda me ceka lijepih godinu dana online igre a ne ko svaki put dosad da mi se igra zgadi nakon 2 3 mjeseca. Iducih par dana cemo vidit kad pocnu dolazit filmici s Gamescoma i oce li ova FIFA vise dat neki video za PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

Movie ti si cjepidlaka da to nisu istine.A daj ti meni pokaži savršene FIFE golmane, a i vi ostali kaj serete po igi pokažite mi tu savršenu hebenu FIFU.Ajde di je to savršenstvo.Pa koji vam je **rac.
Serete po PES-u a ni neznate kaj je ustvari PES ni kakav je koncept igre.Faking FIFA fanboys.Ajde odite u FIFA temu i pronađite dva posta kak neko sere po FIFI(konzole).
Jeste nekaj isfrustrirani, kaj vas muči?
Kak sam i ranije napisal ja vam garantiram da je PES 11 prehebena igra koja bude preteška hrpi klinaca tu, kak je nekad i PES 5 i 6 bil pretežak, pa si igrali za ono vrijeme arkadni šrot od FIFE.
Da ste vi pročitali na WENB-u i ostalim stranicama impresije ljudi sve bi vam bilo jasno.PES se vratio natrag,i igra je fenomenalna.Nemojte još zaboravit da je ovaj MLO online stari kod od 7. mjeseca, i na gamescomu ide najnoviji kod, i još noviji za demo i full igru.
Molim vas prije prestanite cjepidlačit i srat dok ne probate igru.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
SolidSnakeCRO kaže...

Movie ti si cjepidlaka da to nisu istine.A daj ti meni pokaži savršene FIFE golmane, a i vi ostali kaj serete po igi pokažite mi tu savršenu hebenu FIFU.Ajde di je to savršenstvo.Pa koji vam je **rac.
Serete po PES-u a ni neznate kaj je ustvari PES ni kakav je koncept igre.Faking FIFA fanboys.Ajde odite u FIFA temu i pronađite dva posta kak neko sere po FIFI(konzole).
Jeste nekaj isfrustrirani, kaj vas muči?
Kak sam i ranije napisal ja vam garantiram da je PES 11 prehebena igra koja bude preteška hrpi klinaca tu, kak je nekad i PES 5 i 6 bil pretežak, pa si igrali za ono vrijeme arkadni šrot od FIFE.
Da ste vi pročitali na WENB-u i ostalim stranicama impresije ljudi sve bi vam bilo jasno.PES se vratio natrag,i igra je fenomenalna.Nemojte još zaboravit da je ovaj MLO online stari kod od 7. mjeseca, i na gamescomu ide najnoviji kod, i još noviji za demo i full igru.
Molim vas prije prestanite cjepidlačit i srat dok ne probate igru.

Ne bi želio ulaziti u sirove rasprave no ako si pismen mogao si pročitati kako sam više puta rekao da fifa nije savršena i da ima problema ali je i kako takva trenutno najbolja simulacija. Što se savršenstva golmana tiče vidim da opet nemaš pojma o čemu ja pričam pa bi te molio da čitaš pozorno.  Mene ne interesira što golman brani te da li je superman ili nije. Mene interesira da golman ima golmanske pokrete. Da napravi povaljku ( ako znaš uopće što je to ) , da prilikom parade padne kao pravi golman a ne ko pesov na jaja ili želudac. Daj se probaj baciti ko golman u pesu pa da vidim da li ćeš se nakon toga dići i nastaviti braniti ?  Pogledaj golmana u fifi kako izgleda elegantno , kako izlazi na loptu , kako radi povaljku , kako hvata loptu te kako u svakoj situaciji ima volumen i težinu. To što on obrani ili popuši ebe mi se . Želim gledati golmana koji u svakoj svojoj intervenciji ima smisao i realnu osnovu a kakva je ona u konačnici baš me briga.  Druga stvar , dečko kada odigraš 50% utakmica u pesu koliko sam ih odigrao ja onda mi se javi. Ja zadnjih deset godina igram pes svaki ebeni dan bar po dva sata a neki puta i po sedam osam sati dnevno.  Taj ritam je ove godine pokvarila fifa koju sada igram onoliko koliko sam prije igrao pes.  Zato ne volim da mi pamet sole kojekakvi tipovi ( bez uvrede ) koji nisu odigrali niti približno tekmi kao ja niti potrošili približno novaca na ove igre kao ja.  Nakon toliko potrošenog novca , vremena i osobnog života na jednu igru valjda imam pravo komentirati i kritizirati ono što svi vide osim konamia.  Ne mogu za nešto reći da je dobro ako nije dobro. No ako to ti ne možeš shvatiti i ako ne možeš shvatiti osnove nogometne igre te njegovu čaroliju ja ti ne mogu pomoći. Živi i dalje u svojem svijetu u kojem je pes savršena igra , nažalost u mome svijetu on je jako daleko od toga ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 15:32 (movie).
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Tak je, FIFA nikad nije nit će ikad bit niti do koljena PESu, ma koliko on bio nerealan

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 15:36 (Kora).

0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Ne bi želio ulaziti u sirove rasprave no ako si pismen mogao si pročitati kako sam više puta rekao da fifa nije savršena i da ima problema ali je i kako takva trenutno najbolja simulacija. Što se savršenstva golmana tiče vidim da opet nemaš pojma o čemu ja pričam pa bi te molio da čitaš pozorno.  Mene ne interesira što golman brani te da li je superman ili nije. Mene interesira da golman ima golmanske pokrete. Da napravi povaljku ( ako znaš uopće što je to ) , da prilikom parade padne kao pravi golman a ne ko pesov na jaja ili želudac. Daj se probaj baciti ko golman u pesu pa da vidim da li ćeš se nakon toga dići i nastaviti braniti ?  Pogledaj golmana u fifi kako izgleda elegantno , kako izlazi na loptu , kako radi povaljku , kako hvata loptu te kako u svakoj situaciji ima volumen i težinu. To što on obrani ili popuši ebe mi se . Želim gledati golmana koji u svakoj svojoj intervenciji ima smisao i realnu osnovu a kakva je ona u konačnici baš me briga.  Druga stvar , dečko kada odigraš 50% utakmica u pesu koliko sam ih odigrao ja onda mi se javi. Ja zadnjih deset godina igram pes svaki ebeni dan bar po dva sata a neki puta i po sedam osam sati dnevno.  Taj ritam je ove godine pokvarila fifa koju sada igram onoliko koliko sam prije igrao pes.  Zato ne volim da mi pamet sole kojekakvi tipovi ( bez uvrede ) koji nisu odigrali niti približno tekmi kao ja niti potrošili približno novaca na ove igre kao ja.  Nakon toliko potrošenog novca , vremena i osobnog života na jednu igru valjda imam pravo komentirati i kritizirati ono što svi vide osim konamia.  Ne mogu za nešto reći da je dobro ako nije dobro. No ako to ti ne možeš shvatiti i ako ne možeš shvatiti osnove nogometne igre te njegovu čaroliju ja ti ne mogu pomoći. Živi i dalje u svojem svijetu u kojem je pes savršena igra , nažalost u mome svijetu on je jako daleko od toga ...

Nisam samo tebi govoril dok sam napisal da mi pokažeš savršenu FIFU nego svima koji seru po pesu.Dobro ne sviđa ti se golman sve ok, bolje su golmanove animacije u FIFI i to sve stoji.Ja ti samo garantiram da je golman u 11 puno puno bolji, a to kaj sad ne izgleda ko fifin jbg. ne izgleda, nemože sve bit savršeno, nit mi netko može tvrdit da je fifin golman isto savršen.Na igri se još radi, pogotovo na golmanima, i bude to još bolje.
Nemoj ti meni pisat dečko i da sam odigral tekmi u pesu kolko ti kad nemaš pojma kolko sam ja odigral i kolko sam ja vremena provodil sa igrom.Igram PES(ISS) od Nintenda pa mi nemoraš pisat takve gluposti, jer sam odrasel uz tu igru.I jedini koji nekom ovdje soliš pamet si ti sa svojim cjepidlačenjem, i odma napadima da kao kaj ja tebi imam pisat, da ja po tebi nisam dostojan da ti odgovorim.A daj ti meni reci tko si ti? Kak ti sebe tu zamišljaš? Kakve ima veze kolko si ti para potrošil na igre sa ovom temom i sa mojim pravom da ti argumentirano odgovorim na tvoj post.Iz tebe samo izlazi arogantnost i isfrustiranost.Naravno da imaš pravo komentirat igru.Jel sam ja negdje napisal da nemaš pravo.I jel sam ti ja kriv kaj si cijeli moj post uzel osobno i kao napad na tebe? Nijedna FIFA nema nogometnu čaroliju kakvu ima PES5, a po ovome kaj sam vidjel ta čarolija se vratila u PES11. King is back i to je sve kaj imam za reć.Nemoj samo molim te uzet sve ovo kao neki napad na tebe.Pozz

15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Al razglabate , kako vam se samo da toliko pisati, omfg

Dinamo živi vječno

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ajde sada pocinje gamescom pa gledajmalo kakva ce ova fifa biti zakon a ne da tu budete pes fanboyevi koji niti ne slici nogometu

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dmanz kaže...

ajde sada pocinje gamescom pa gledajmalo kakva ce ova fifa biti zakon a ne da tu budete pes fanboyevi koji niti ne slici nogometu

lol, deri ga tristaaaaaaaaaaa

Dinamo živi vječno
15 godina
Kora kaže...

Tak je, FIFA nikad nije nit će ikad bit niti do koljena PESu, ma koliko on bio nerealan

PES 11 nit nije nerealan.Nakon PES-a 6 sve je otišlo kvragu...u arkadu...11 je novi i puno bolji PES 5.
Baš simulacija...jedva čekam stari moj...znaš dok onak se dodavaš, gradiš napad, trudiš se cijelu tekmu i u 90. minuti napokon uspiješ slomit obranu i zabiješ im na početku master lige sa Castolom.Ma odma skačeš iz stolice jer znaš kolko si se trudil i namučil za to.
A takav osjećaj nema nit jedna FIFA...nema tu čaroliju.Ja na FIFI dok dam gol samo gledam i to je to...nema reakcije...jer jednostavno igra nema tu čaroliju, nema dušu.

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

teooooretski, oco nije sada gamecom... but who cares

Izlanuo se

bc2: SaPPhir3
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 16:01 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
SolidSnakeCRO kaže...
Kora kaže...

PES 11 nit nije nerealan.Nakon PES-a 6 sve je otišlo kvragu...u arkadu...11 je novi i puno bolji PES 5.
Baš simulacija...jedva čekam stari moj...znaš dok onak se dodavaš, gradiš napad, trudiš se cijelu tekmu i u 90. minuti napokon uspiješ slomit obranu i zabiješ im na početku master lige sa Castolom.Ma odma skačeš iz stolice jer znaš kolko si se trudil i namučil za to.
A takav osjećaj nema nit jedna FIFA...nema tu čaroliju.Ja na FIFI dok dam gol samo gledam i to je to...nema reakcije...jer jednostavno igra nema tu čaroliju, nema dušu.

Tak je, potpisujem

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

teooooretski, oco nije sada gamecom... but who cares

Izlanuo se

je..EA_presica za fifu 11

15 godina
dmanz kaže...

Ovakvi maloumni komentari su nepotrebni.Umjesto da budeš sretan kaj budemo (trebali bi ako EA ne shebe FIFU za pc) imati dvije odlične igre za PC ti ostavljaš ovakve debilne komentare.

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

zakaj bi bil sretan kad bude pes 11 isti ko pes 10 nebude nikakav pes 5 ili pes 6 daj malo pogledaj gameplay videe golmani su glupi u kruac, lopta mu se odbije od glave u gol ovaj niti ne skuzi

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Al meni se nekako prema onim videićima čini da gameplay nije nimalo usporeniji od onog iz PESa 2010, čini mi se zapravo jednak, iako su najavljivali znatno usporeniji, tj realniji gameplay, s čim se ne slažem, jer je današnji nogomet sve brži i brži. (realni pravi nogomet)

Dinamo živi vječno

1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice