Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.025.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Pro Evolution Soccer 11
SolidSnakeCRO kaže...
ph3nom_gamer kaže...
Dodinho kaže...

Neznam kako vas, ali mene je u prijašnjim nastavcima dosta ljutio izgled golmanskih rukavica, kopačke su uvijek bile fensi šmesi ali rukavice su bile užas. Nadam se da će se u PES-u 11 to promijeniti.

lol, uz mizerno suđenje, potplaćenog suca i priglupi AI, ti obraćaš pažnju na rukavice Belji se

znači nisam jedini  :)

Nema mizernog suđenja više nit priglupog AI-a...a i FIFA-in je glup pa nemoj o njemu molim te.

cini se puno bolji..puno bolji nego pes 2010..al opet golmanisu..su nekako..mlitavi"

15 godina
Tommy_123 kaže...
SolidSnakeCRO kaže...
ph3nom_gamer kaže...
Dodinho kaže...

Neznam kako vas, ali mene je u prijašnjim nastavcima dosta ljutio izgled golmanskih rukavica, kopačke su uvijek bile fensi šmesi ali rukavice su bile užas. Nadam se da će se u PES-u 11 to promijeniti.

lol, uz mizerno suđenje, potplaćenog suca i priglupi AI, ti obraćaš pažnju na rukavice Belji se

Nema mizernog suđenja više nit priglupog AI-a...a i FIFA-in je glup pa nemoj o njemu molim te.

cini se puno bolji..puno bolji nego pes 2010..al opet golmanisu..su nekako..mlitavi"

Igra je dan i noć usporedivši ju sa PES-om 2010.Svi vele da moraš zaigrat da to potpuno shvatiš.Radi se još uvijek na golmanima, sudcima, i trebalo bi bit još bolje u finalnom proizvodu, a i već na gamescomu.

17 godina
ph3nom_gamer kaže...

Pa gledaj, mislim da je to zato jer su game engini od obje igre dosta različiti. Pesov je više skriptiran i zato se ponavljaju animacije, dok je kod fife slobodniji i animacije će biti drugačije ovisno o situaciji i malo kad će se ponavljati...

edit: još videa

Mislim da se nismo shvatili i da to nema veze sa skriptom niti animacijama niti o njima pričam.  Znači moje pitanje je vrlo jednostavno.  Zašto golman u pesu prilikom parade pada na jaja i želudac a ne na bok kao svaki golman na kugli zemaljskoj ?  To ti je kao da ti mene pitaš zašto igrač skoči i loptu pukne ramenom a ne glavom a ja kažem taka ti je skripta ???? Da li kužiš sada o čemu pričam ?

17 godina
Dodinho kaže...

Evo još jedan kojem smeta izgled rukavica a ne smeta golman koji pada na jaja i izgleda ko da igra picegin a ne nogomet !

17 godina
Dodinho kaže...

Ali stvarno su odvratne!

Bio sam golman dok sam trenirao nogomet pa mi je to upalo u oči.

Još gore ! Ako si bio golman kako ti ne smetaju antigolmanske reakcije golmana u pesu ?

Ja na golu stojim 30 god pa zato toliko i serem protiv ove nakaze koju oni nazivaju golmanom !

15 godina
neaktivan
movie kaže...

Mislim da se nismo shvatili i da to nema veze sa skriptom niti animacijama niti o njima pričam.  Znači moje pitanje je vrlo jednostavno.  Zašto golman u pesu prilikom parade pada na jaja i želudac a ne na bok kao svaki golman na kugli zemaljskoj ?  To ti je kao da ti mene pitaš zašto igrač skoči i loptu pukne ramenom a ne glavom a ja kažem taka ti je skripta ???? Da li kužiš sada o čemu pričam ?

a neznam više i neda mi se raspravljat... pošalji mail konamiu jbga. Ja sam napiso što ja mislim u vezi toga...

movie kaže...

Još gore ! Ako si bio golman kako ti ne smetaju antigolmanske reakcije golmana u pesu ?

Ja na golu stojim 30 god pa zato toliko i serem protiv ove nakaze koju oni nazivaju golmanom !

ahaa :D

bc2: SaPPhir3
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 22:00 (ph3nom_gamer).
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

Nisam ovo shvatio , može pojašnjenje ?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Nisam ovo shvatio , može pojašnjenje ?

pa podcrto sam ti, i mene bi toliko smetalo da sam branio...

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Da, i meni su golmani uz sudce najveća greška u PesuNeodlučan

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT

0 0 hvala 0
17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Pogledajte na trećem filmiću izvođenje penala , neprocjenjivo !  Mrtvo puhalo u pravom elementu !  Na istom filmu pri kraju može se lijepo vidjeti kako suigrači opet čekaju i kasno kreću u prazni prostor ili ne kreću. Cijela desna strana mu je prazna a on trčkara za suigračem ili nakon toga kada pred protivničkih 16 m krene unutra i onda stane. U fifi kada krene , ode i ako loptu ne dobije u pravom trenu uleti u zaleđe ako je kasno predaš što je i u stvarnosti. Samo pucanje je i dalje traljavao. Pokušavam doživjeti udarac ali ne ide.  U fifi kada ti igrač pukne vanjskom je da se naježiš. Svaki udarac je prirodan i ima smisla. Ovdje je to bum i gotovo. Da li je prirodno koga briga...  sve u svemu vidio sam nešto šarma ali i puno nedostataka od kojih fifa nije bolovala niti u fifi10 !

http://pes2008editing.blogspot.com/

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 23:12 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
movie kaže...

Pogledajte na trećem filmiću izvođenje penala , neprocjenjivo !  Mrtvo puhalo u pravom elementu !

pa jel dobro il loše neg u 2010=

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ma pes2010 ima previse mana kao npr golmani i sudjie pa svaki preksaj klizeci je zuti karton, ali najvise zivaca sam izgubio kada mi lopta ide za voleja i kontam sad ce razvaliti loptu, a on je glavom udariViče to mi je najveci fail u pes2010

Anel
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...
movie kaže...

Pogledajte na trećem filmiću izvođenje penala , neprocjenjivo !  Mrtvo puhalo u pravom elementu !

pa jel dobro il loše neg u 2010=

Pa zar ti to izgleda dobro ? Lopta ga pogodi u prsa i lagano skakuće u gol on niti da je pogleda niti da pruži ruke niti da krene za njom. Samo ustane i stoji  a lopta u golu !  Užas !

15 godina
neaktivan
movie kaže...

Pogledajte na trećem filmiću izvođenje penala , neprocjenjivo !  Mrtvo puhalo u pravom elementu !  Na istom filmu pri kraju može se lijepo vidjeti kako suigrači opet čekaju i kasno kreću u prazni prostor ili ne kreću. Cijela desna strana mu je prazna a on trčkara za suigračem ili nakon toga kada pred protivničkih 16 m krene unutra i onda stane. U fifi kada krene , ode i ako loptu ne dobije u pravom trenu uleti u zaleđe ako je kasno predaš što je i u stvarnosti. Samo pucanje je i dalje traljavao. Pokušavam doživjeti udarac ali ne ide.  U fifi kada ti igrač pukne vanjskom je da se naježiš. Svaki udarac je prirodan i ima smisla. Ovdje je to bum i gotovo. Da li je prirodno koga briga...  sve u svemu vidio sam nešto šarma ali i puno nedostataka od kojih fifa nije bolovala niti u fifi10 !

OVO JE KATASTROFA..JOŠ PUKNE I OD GOLMANA SE ODUI U GO.A GOLMAN KAO DA NEZNA TKO JE I STA RADI NA TERENU..UŽAS--

PES 2011-FAIL

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

meni je jedan od failova bio lažnjak, preglupo su ga u 10-tki napravili... zasad ga nemogu ni u jednom videu pronać da vidim kako izgleda Izlanuo se

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

OVO JE KATASTROFA..JOŠ PUKNE I OD GOLMANA SE ODUI U GO.A GOLMAN KAO DA NEZNA TKO JE I STA RADI NA TERENU..UŽAS--

PES 2011-FAIL

Ma ne bi odmah pokapao ali stvarno ne izgleda dobro !  Ako se nakon godinu dana razvoja on ponaša tako jednostavno ne vidim kako se to može ispraviti u slijedećih 50 ak dana ?

17 godina
Pro Evolution Soccer 11

Opa , evo iznaneđenja !  Sutra ćemo moći pljuvati ili hvaliti i drugu nogometnu igru !

http://fifasoccerblog.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

PES 2011-FAIL

Ma ne bi odmah pokapao ali stvarno ne izgleda dobro !  Ako se nakon godinu dana razvoja on ponaša tako jednostavno ne vidim kako se to može ispraviti u slijedećih 50 ak dana ?

ALI IPAK daj malo pogledaj..golman kao da se napio i bezveze stao na gol..!!..tako da nema poboljšanja u novom pesu..i opet onakvi lagani golovi akkve sam davao u pesu 2010..prelazim na fifu..jel ce bit NG..a  sve max postavke..bez brige cu igrat..fifu..al pes..probat cu...al sumnjam nece oni sredit golmane u 50 dana..oni na to uopce ne misle!!..tako da.!evo pogle drugi video 3:10 do 3:40..pole golmana bacio se u stranu a lopta ide po sredini..haha..

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 23:25 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan

to je dobro poznati glitch u pesu (mrzim ga inače i ubija me u pojam)

al nebrinite ima glitchevai u

:)

ne piše za koje će platforme biti taj fifin trailer jbga

17 godina
Tommy_123 kaže...

ALI IPAK daj malo pogledaj..golman kao da se napio i bezveze stao na gol..!!..tako da nema poboljšanja u novom pesu..i opet onakvi lagani golovi akkve sam davao u pesu 2010..prelazim na fifu..jel ce bit NG..a  sve max postavke..bez brige cu igrat..fifu..al pes..probat cu...al sumnjam nece oni sredit golmane u 50 dana..oni na to uopce ne misle!!..tako da.!evo pogle drugi video 3:10 do 3:40..pole golmana bacio se u stranu a lopta ide po sredini..haha..

Imam osječaj kao da se svima inate !   Kažem , nije mi bitno da brani nemoguće već samo da se golmanski ponaša i razmišlja.  Pogledaj samo u tim filmićima kako lopta dolazi do penala i bliže golu a on se ne miće s crte. U fifi to golman sve pobere.  Moraš dati ebeno dobru loptu u šesnajsterac da ju golman ne ćopi prije tebe a da ne pričam još o obrambenim igračima koji isto odmah skaču u želudac.

Jedva čekam sutra igrivi filmić iz fife da vidimo što su oni radili ovu godinu !

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Imam osječaj kao da se svima inate !   Kažem , nije mi bitno da brani nemoguće već samo da se golmanski ponaša i razmišlja.  Pogledaj samo u tim filmićima kako lopta dolazi do penala i bliže golu a on se ne miće s crte. U fifi to golman sve pobere.  Moraš dati ebeno dobru loptu u šesnajsterac da ju golman ne ćopi prije tebe a da ne pričam još o obrambenim igračima koji isto odmah skaču u želudac.

Jedva čekam sutra igrivi filmić iz fife da vidimo što su oni radili ovu godinu !

i ja..sutra je game scom..i sutra ce najavit fifa 11 demo ..kada izlazi..Smijeh

17 godina
ph3nom_gamer kaže...

Ovaj je barem obranio pa pokušao i drugi put pa si ju sam spremio što je i moguće dok ovaj u pesu samo gleda ko tele niti da ruke pruži.

Uostalom pogledaj kakav si je gol reina dao u nedjeljnoj utakmici protiv arsenala.

17 godina
neaktivan
Nema smisla uopće previše smisla komentirati igru i pes i fifu samo nakon odgledanih par videa i govoriti da je nešto fail. Nigdje ne piše (ili bar ja nisam vidio) da li su golmani i suci popravljeni u ovoj beti. Treba pričekati službeni demo, odigrati dosta tekmi jedne i druge igre pričekati da se dojmovi smire te tada odlučiti koja je igra.
15 godina
neaktivan
movie kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Ovaj je barem obranio pa pokušao i drugi put pa si ju sam spremio što je i moguće dok ovaj u pesu samo gleda ko tele niti da ruke pruži.

Uostalom pogledaj kakav si je gol reina dao u nedjeljnoj utakmici protiv arsenala.

u pesu se odbi od njega..a golman gleda loptu kak ulazi u mrezu..iss...

16 godina
moderator
Pro Evolution Soccer 11

LOL ovo je

u povijesti pes-a

Tommy_123 gamescom pocinje 18 pa do 22(19-22 za sve)

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

LOL ovo je

u povijesti pes-a

ok--..kako mogu nekog oznaciti ili link.?

neki npr...stavim link..al da mi je u obliku KLIK?

17 godina
pirat kaže...

LOL ovo je

u povijesti pes-a

je ali sutra ea sport u 14h ima izvanrednu presicu na kojoj će iznjeti detalje fife , objaviti kada izlazi demo te pokazati prve ingame filmiće !

evo pa si lijepo pročitaj sutrašnji raspored

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 23:41 (movie).
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

ok--..kako mogu nekog oznaciti ili link.?

neki npr...stavim link..al da mi je u obliku KLIK?

ovdje pogledaj

edit: slobodno podijeliš link presice sa nama :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 23:44 (ph3nom_gamer).
15 godina
neaktivan
movie kaže...
pirat kaže...

LOL ovo je

u povijesti pes-a

je ali sutra ea sport u 14h ima izvanrednu presicu na kojoj će iznjeti detalje fife , objaviti kada izlazi demo te pokazati prve ingame filmiće !

evo pa si lijepo pročitaj sutrašnji raspored

pa znam da je..sutra presica imam i stream lnik.pratit cu uzivot..Smijeh

17 godina
Tommy_123 kaže...

pa znam da je..sutra presica imam i stream lnik.pratit cu uzivot..Smijeh

Ma piratu sam odgovarao koji ti je skrenio pažnju da gamescom počinje 18.08 što je točno , no ea sports dan ranije organizira feštu i najavljuje fifu koj će se slijedeći dan moći i igrati

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice