Moje isprike dragi prijatelji... malo sam si jadan.
baš me zanima kakva će biti online master liga
Mene opet ne interesira online pes nego GAMEPLAY. jedino i samo gameplay jer je pes najlijepše igra sa prijateljima na istom monitoru...
Nismo igrali pes odkako je izašao pes10 jer je grozan u svakom segmentu.
Drago mi je što znaju da su izgubili dio publike i da priznaju da im je igra sve lošija i lošija pa se nadam da će ju popraviti
i ja ocekujem da gameplay bude poboljsan....a i valjda ce bit..nove animacije.trikovi...power ball....bit c super nadam se..
evo tvorca pesa i novi videi http://www.pes-patch.com/category/pes-2011-news
Pro Evolution Soccer 2011 (officially abbreviated as PES 2011 and known as World Soccer: Winning Eleven 2011 in Japan) is a football video game in the Pro Evolution Soccer series being developed and published by Konami with production assistance from the Blue Sky Team. The game was announced on 9 February 2010 and is set to be released between November and December 2010 on Nintendo Wii, PC, PlayStation 3 and Xbox 360. As of February 2010, the game is currently 30% complete and since it’s announcement, the game will go through a complete overhaul including the graphics and gameplay. Both the UEFA Champions League and UEFA Europa League will feature within the game; and for the first time CONMEBOL Copa Libertadores will be fully licensed in PES 2011.
Izvor: http://www.pes-patch.com/category/pes-2011-demo-download
Već smo dobili demo??
Već ćemo dobit demo il je to fake???
Misli da ovo nije demo, već kao neka beta verzija. U videima od Marsela spominje se da oni koji su tamo će moći igrati 30% gotove igre, tako da je najvjerojatnije ta verzija procurila...
EDIT: taj je tekst postavljen 1.5.2010 tako da mi se čini da ništa trenutno od dema. Ipak ćemo morat pričekat bar mjesec dana prije službenog izlaska igre za demo
Kako realno izgleda PES kad na PES traileru uključiš vuvuzele.
Šugave vuvuzele
Jel radi ovaj demo/beta?
Ne postoji demo, demo ce biti July / August napisano je
Jel radi ovaj demo/beta?
nije jos ni izasao ;)
zanima me zasto nemogu igrati PES10 prek interneta i koliko bi mi uzelo prometa kad bih skinio pes prek interneta :)
Zato što nemaš original igru.
Pređi na FLAT pa te to neće zamarati.
Pa ako si dovoljno pametan za skinut igru s neta dovoljno si pametan da znaš koliko ti prometa ode.
Hoćel biti opcija da se uključe vuvuzele u igri?
Ako bude možda je i zaigram.
Hoćel biti opcija da se uključe vuvuzele u igri?
Ako bude možda je i zaigram.
ako budu ja igru necu igrat :D ...nesto najgore sto sam sreo..
šta mislite jel ce bit veliki zahtjevi za pes 2011.??
geforce 9500 gt
amd athlone 64 x2 dual core processor 5400+2.93 ghz
3 gb of ram
1,7 video memorija
windows 7 32-bitna orginal
šta mislite jel ce bit veliki zahtjevi za pes 2011.??
geforce 9500 gt
amd athlone 64 x2 dual core processor 5400+2.93 ghz
3 gb of ram
1,7 video memorija
windows 7 32-bitna orginal
Moći ćeš igrati. Zahtjevi će biti malo veći nego PES 2010.
jel cu moc na high..il...malo veci...
"The game was announced on 9 February 2010 and is set to be released between November and December 2010 on Nintendo Wii, PC, PlayStation 3 and Xbox 360"
A za PS2???
A nista vrijeme je za novi komp...
"The game was announced on 9 February 2010 and is set to be released between November and December 2010 on Nintendo Wii, PC, PlayStation 3 and Xbox 360"
A za PS2???
A nista vrijeme je za novi komp...
nece izac van za ps2--....jedva cekam..da zaigram pes 2011...:P
Verzija za ps2 je ionako ista već dobrih 6 godina..
da ista 6ica