Prince of Persia: The Forgotten Sands

poruka: 215
|
čitano: 63.109
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Novi PoP u svibnju
15 godina
RE: Prince of Persia: The Forgotten Sands
Princ Od Perzije kaže...

Evo još malo ću mislim završiti igru, i sve što mogu reći dosad - briljantno. Priča, grafika, zamke, sve.....

Btw negdje sam pročitao da je igra prekratka, to apsolutno nije istina! Baš suprotno, imaš se zbilja čega naigrati

Po tvojim postovima se da zaključiti da si ti nekakav predstavnik ubisofta za hrvatsku!!??

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
17 godina
neaktivan

Pa ako se čovjeku svidjela igra zašto ne .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
15 godina
protjeran
WItcher kaže...

Svi oni koji   nisu mogli igrati  sad mogu :) .

Edit:

ili ipak ne

Zašto?

@Kill Frenzy - Do why me key too Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 21:29 (Princ Od Perzije).
17 godina
neaktivan
Princ Od Perzije kaže...
WItcher kaže...

Edit:

ili ipak ne

Zašto?

A nebumo sad  da zaključaju temu.

Za koliko  sati si j uotprilike prešao ?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
15 godina
protjeran
WItcher kaže...
Princ Od Perzije kaže...
WItcher kaže...

Edit:

ili ipak ne

Zašto?

Pa sad sam na final climb, i tu je sad onaj glitch s vratima, zbog zna se čega, jer likovi iz jednog tima (ne Ubisoft) nisu napravili dobar posao, tj zaboravili su na vrata koja se tvrdoglavo zapravo ne žele otvoriti iako se čuo klik kad sam se objesio na onaj k....c

Evo ona vrata na koja strelica pokazuje iza onih likova su ta o kojima govorim

15 godina
neaktivan

gdje se nalazi save game na XP-u a gdje na 7-ici, molim ako neko zna da napise

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nisam igrao, a koliko vidim ni neću. S zadnjim su otišli predaleko, maknuli se od PP svijeta koji je bio predivan u prvom i drugom nastavku (aj i treći kak tak prolazi), al ova zadnja 2 su užas. Em kaj lik nimalo ne liči na sebe, i svijet je svaki put drukčiji neovisno o vremenu u kojem se nalaze.

Ko da su potpuno drugi univerzumi, fulaju bit cijele igre.

PP nije PP bez crne mjuze i takvog okružja ko u Warrior Within. Najbolji nastavak PoP-a!

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Nisam igrao, a koliko vidim ni neću. S zadnjim su otišli predaleko, maknuli se od PP svijeta koji je bio predivan u prvom i drugom nastavku (aj i treći kak tak prolazi), al ova zadnja 2 su užas. Em kaj lik nimalo ne liči na sebe, i svijet je svaki put drukčiji neovisno o vremenu u kojem se nalaze.

PP nije PP bez crne mjuze i takvog okružja ko u Warrior Within. Najbolji nastavak PoP-a!

Onaj PoP prije ovog nije ni trebao biti  dio serijala, već nešto potpuno odvojeno i drugačije. Meni se čak i sviđao.

Za ovaj novi ne znam, još treba vidjeti neki review, probati demo il štoveć.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
doxy kaže...

Onaj PoP prije ovog nije ni trebao biti  dio serijala, već nešto potpuno odvojeno i drugačije. Meni se čak i sviđao.

Za ovaj novi ne znam, još treba vidjeti neki review, probati demo il štoveć.

Ak si mod nemoraš glumit :D .

Ma istina da je nekaj odvojeno i drugačije, ali zašto je nosio originalno ime SERIJALA, to me smeta. Svidjelo mi se zbog jednostavnosti prolaženja, na čak punih 2 sata nakon kojih je uslijedio deinstall. Igra je BILA zabavna 2-3 sata. Čak niti za proć do kraja.

WW i Dahaka FTW!

www.ddoxy.blogspot.com
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Ak si mod nemoraš glumit :D .

JA?! Nevinašce

doxy kaže...

Ma istina da je nekaj odvojeno i drugačije, ali zašto je nosio originalno ime SERIJALA, to me smeta.

Vjerojatno iz istog razloga što je FarCry2 nosio to ime... Prepoznatljivost franšize. :)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Po temi se ni jedan serijal onda nebi smijeo mijenjati nimalo.

Pa pogledaj   ea sa nfsom  sve  ilegalne utrke i kad  je pretvorio u  igru sličnu forzi i gtu  igra je bila  vrh vrhova.

Nemože non stop jedan te isti princ biti  pa  bi ti dosadilo.

17 godina
protjeran

"You're missing the point".

U ovom slučaju ime serijala donosi s sobom i neku prošlost i priču...BAREM FACU glavnog lika.

Oni ostave istog glavnog lika (koji ne liči na sebe od prošlog dijela), a sve promijene ostalo. Prva 3 nastavka su se nadovezivala. Rekli su nastaviti s pričom i napravit još jednu trilogiju. I onda izbace ovakva 2 PoP-a...

Ajd da su barem sufiks nekakav stavili naslovu, da se može prepoznat bježanje od originalnog, ali oni u 4. dijelu ni to ne naprave.

Podsjetio si me na FC2 ... isto fail.

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Prešao igru. Briljantno. Najbolji Prince dosad, i moram reći u pravom štihu Princea. Jednostavno sam oduševljen SVIME da sad ne nabrajam. Grafika, odlična priča, duljina iganja i još mnogo, mnogo stvari. Evo malo SSova za one koji žele vidjeti. SPOILER ALERT!

Btw, nikako ni u paralelnoj stvarnosti nemožete uspoređivati Prince iz 2008 i ovaj, ono je bio teški fail, i ja sam ga već iz  svoje memorije u glavi izbrisao koliko je loš

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 23:45 (Princ Od Perzije).

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedino što valja (barem meni) je grafika, sve ostalo nije vrijedno rasprave...

Nisam je prešao a mislim i da neću jer problem je u

Dakle, ako tu zapnete nema mogućnosti (ili ja ne znam za nju) da se vratite do one "zlatne poluge" koja otvara vrata

Jedino što vam preostaje da počnete sve iz početka, a meni se to zaista neda...

Svi vi koji ćete tek doći do tog dijela savjetujem vam da ono što sljedi iza vrata prođete bez greške od prvi puta jer drugu šansu sigurno nećete imati ;)

Svaka čast Ubisoftu ali ovaj nastavak je, oprostite svi na izrazu, sranje..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probao sam igru i mogu reći da je OK. Onako ležernog stila, juriš okolo, skačeš, pa malo mašeš mačem okolo kao manijak (da, ta metoda čak "gets the job done"). Sve u svemu sviđa mi se igra što je jednostavna i brza...

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

napokon nabavio igru, grafika, KRETANJE, borba, totalni plus za sve (iako mi se sustav napredovanja i skillova ne svidja i izgleda kao naknadno ubacen, makar djeluje nepotrebno, zanimljiv je).

upravo sam na final climb nivou i mogu reci da je ce do kraja dana apsolutno sve oko mene biti porazbijano :D

dakle da, igra je puno teza od prethodnih prinčeva, ali totalno se isplati preci ju, ima trenutaka u kojem igra baci totalnu digresiju i postane dosadna i spora (i bugovita) ali onda za 10 minuta opet briljira. enivej preporuka svakome.

da ne spominjem egotrip kad nakon 15 minuta savrsenog stiskanja dugmadi i izvodjenja nadljudskih akrobacija vas pukne zelja da se popnete na krov i probate malo "preskakati" :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

a što treba napraviti kod tih vrata koja se nemogu otvorit prije nego se zatvore, samo biti brz ili nekog ubit.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Spustiti težinu igre u opcijama i onda se vrata otvore, ali dzabe jer ne tako dugo poslije dođu druga vrata sa istim problemom...

clock2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Princ Od Perzije kaže...

Prešao igru. Briljantno. Najbolji Prince dosad, i moram reći u pravom štihu Princea. Jednostavno sam oduševljen SVIME da sad ne nabrajam. Grafika, odlična priča, duljina iganja i još mnogo, mnogo stvari. Evo malo SSova za one koji žele vidjeti. SPOILER ALERT!

Btw, nikako ni u paralelnoj stvarnosti nemožete uspoređivati Prince iz 2008 i ovaj, ono je bio teški fail, i ja sam ga već iz  svoje memorije u glavi izbrisao koliko je loš

ej imas li mozda backup save od dijela 1. slike jer sam taman tamo dosao,pls!!!

15 godina
neaktivan

E ovako imam problem sa skilovima.Igrao sam dosta dugo i nadogradio sam zdravlje do kraja.i onda sam izašao i opet ušao i zdravlja ima nadograđenog ali nema oznacenog u onome di nadograđuješ.Pa moram opet nadogradit zdravlje da bi imo one druge moći.

16 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...

a što treba napraviti kod tih vrata koja se nemogu otvorit prije nego se zatvore, samo biti brz ili nekog ubit.

Do vrata trebaš biti brz jer se zatvaraju, a iza vrata trebaš biti pažljiv jer čekaju te "ljuljajući balvani sa noževima"

Ako te ti balvani kojim slučajem ubiju bit ćeš vraćen na balkon sa kojeg ne možeš nikud...

Cele303 kaže...

Spustiti težinu igre u opcijama i onda se vrata otvore, ali dzabe jer ne tako dugo poslije dođu druga vrata sa istim problemom...

Težina nema veze sa tim. Vrata se otvore kada se uhvatiš za "Zlatnu polugu" bez obzira na kojoj težini igrao. Problem je što ako pogineš iza vrata budeš vraćen na balkon prije tih vrata, vrata su naravno zatvorena, a izlaza sa balkona nema...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 11:51 (marko227).
16 godina
neaktivan

Što dalje čitam....manje mi se igra!

Mršti se

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Taman sam je prešao i ovo je daleko najbolji princ do sada...

Zamke i skakutanje je dovedeno do savršenstva samo je borba pala na nižu razinu jer nema nikakvih comboa, ali stvar spašavaju oni elemental spellovi.

Topla preporuka za igranje!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zna netko u kojem se razdoblju dogadja prica
nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
zna netko u kojem se razdoblju dogadja prica

u dobra Perzijskog carstva :D, a sad kojeg tacno ne znam jer su postojala 2

Negdje oko 500-600 god. prije nove ere

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 13:40 (commandos).
17 godina
neaktivan

Prošao!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Princ Od Perzije kaže...
WItcher kaže...
Princ Od Perzije kaže...
WItcher kaže...

Edit:

ili ipak ne

Zašto?

Pa sad sam na final climb, i tu je sad onaj glitch s vratima, zbog zna se čega, jer likovi iz jednog tima (ne Ubisoft) nisu napravili dobar posao, tj zaboravili su na vrata koja se tvrdoglavo zapravo ne žele otvoriti iako se čuo klik kad sam se objesio na onaj k....c

Evo ona vrata na koja strelica pokazuje iza onih likova su ta o kojima govorim

nasao sam novi crack, za ova vrata na slici, s njim se otvore, ne znam da li smijem postavljati link ovdje. Ko hoce poslacu mu na pm

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 16:30 (commandos).
16 godina
neaktivan

Samo da podijelim dojmove.

Odlična!! Hehe, stvarno je odlična igra, ja sam preskočio (mislim) nekoliko nastavaka, odnosno zadnji koji sam igrao je bio 2D tako da mogu samo sa time i uspoređivati. No, makar je razlika očigledna (3D jelte...) fasciniran sam kako je sve dobro preneseno, dok igraš, kuži se da je to onaj Prince Of Persia, feeling je tu. Kutevi kamere, fluidnost, specijalne sposobnosti, eee.... ma predobro. Iskreno, u startu sam mislio, meh... ali već nakon par minuta naglo sam promijenio mišljenje Smijeh

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo i ja igram to već 2-3 dana i sviđa mi se igra,naravno da je prva trilogija bolja ali s obzirom na onog crtanog princa ovo mi je super...zanimljive su ove moći nove i te šeme,jedino premalo comboa ima(zbog tog sam obožavo Pop serijal)ali jbg,nadoknadili su donekle s tim moćima i upgrjdanjima onim...nego to je nastavak na Two Thrones jel?odigro sam davno pa se ne sjećam baš priče iako sam skotno koliko se sjećam  da nema nikakve veze sa starom trilogijom osim naravno tog pijeska :D

i da vi koji ste prešli kolko ima sati gameplaya cca?ja sam odigrao otrpilike nekih 3-4 sata za sada...trenutno sam tamo kad ona beštija zauzme malikovo tijelo

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 19:25 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

vi koji ste prešli kolko ima sati gameplaya cca?

6-7-8h zavisi kako igraš i na kojoj težini (vrlo kratka).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Novi PoP u svibnju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice