Prijedlog za igru gdje se radnja odvija u svemiru

poruka: 5
|
čitano: 1.265
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Trazim igru - borbe svemirskim brodovima

Ovako nekako bi volio da ta igra izgleda.

Jedini uvjet je da igra nije browser verzija tipa EVE ili ogame, takvih ima na tonu i sve su jadne.

Svaki prijedlog je dobrodošao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

space invaders

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Galactic Civilizations 2, Endless Space, Alpha Centauri, Freelancer, X serijal, Halo, Dead Space serijal... (ovisi što ti "paše"; prve 3 su TBS, Freelancer i X serijal su space simovi no dosta različiti, Halo je FPS, Dead Space serijal SF horror/akcija).

EDIT: Sjetio me moj avatar - System Shock 2, pa baci još oko na Sins of the Solar Empire i Mass Effect trilogiju. Sigurno će ti se barem nešto od toga dopasti {#} 

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 22:09 (noirDEC0).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Re: Prijedlog za igru gdje se radnja odvija u svem
noirDEC0 kaže...

Galactic Civilizations 2, Endless Space, Alpha Centauri, Freelancer, X serijal, Halo, Dead Space serijal... (ovisi što ti "paše"; prve 3 su TBS, Freelancer i X serijal su space simovi no dosta različiti, Halo je FPS, Dead Space serijal SF horror/akcija).

Ma to majstore, sada ću sve proučiti. Ako ti još što padne na pamet javi {#}.

Hvala {#}.

16 godina
neaktivan
Re: Trazim igru - borbe svemirskim brodovima
b00 kaže...

Jedini uvjet je da igra nije browser verzija tipa EVE ili ogame, takvih ima na tonu i sve su jadne.

Svaki prijedlog je dobrodošao.

Ja sam se svojevremeno dobro zabavljao sa DarkStar One. Od mlađih igara .... hmmm bila je još jedna na sličnu tematiku, EDIT: Freelancer ali ne mogu se sad sjetiti kako se zove (koliko god se trudio). Izgleda da je ta bila još starija. Al svejedno je bila dobra.

Od najnovijih, ja sam se predbilježio za betu Star Wars: Attack Squadrons

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 22:09 (Zura).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice